گوشی های سونی فقط وقت سرچ نوع شبکه را هم نشان میدهدنقل قول:
Printable View
گوشی های سونی فقط وقت سرچ نوع شبکه را هم نشان میدهدنقل قول:
شبها از 3 به بعد بهتر میشه روز ها سرعت نصف. پینگ ایرانسل هم بد شده تا همین 3-4 روز پیش پینگ زیر 100 داشتم با خارج الان بالای 400 هستش و با رایتل فرقی نداره دیگه.
تست شمال غرب تهران با خود گوشی بدون hotspot ساعت 3 شب.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم رایتل که صبح ها مثل ایرانسل سرعتش نصف میشه.
وضغ ایرلنسل کرج خیلی خوابه سرعت بالای ۲ مگ نمیره
گوشی های هوآوی هم اینطوریننقل قول:
نسل 2 کیفیتش خیلی بهتر شده !!! چند روز پیش اصلا بالای 2 کیلو سرعت نمیداد !!!
وضعیت رشت چطوره؟ سرعت دانلود داره یا نه؟نقل قول:
مثل اینکه ایرانسل هم بلاخره بعد از 1 ماه پهنای باند اصفهان رو باز گذاشته.
میدان نقش جهان
بی تی اس خیابان ولیعصر
بندرعباس که هنوز همون 512Kbps هست هنوز سرعتو باز نکردن معلوم نیست دلیلش چیه
گاهی وقتا تا حدود 1Mbps میره البته
با بهترین سیم هم بالای سه متر جواب نمیده ! مدم شناسایی نمیشه !نقل قول:
بعد اینکه دیش چه ربطی به موضوع امواج bts های موبایل داره؟ معقولش جداست از هم
میشه واضح تر بگید !>؟
بعد اینکه lnb هم وصل نیست شما میتونی مدم رو هرجای بزاری که امواج بهش برسه بعد اینکه خود اهن مقایرت داره با امواج و موجب فرار امواج میشه اگه اینطور نود دیگه lnb رو اختراع نمیکردند سیم وصل میکردند به دیش که امواج نخواد بخوره به کانون برگرده بالا !!
چیزای ادم میبینه که چار شاخ میبره !... اگر قرار باشه انتن بگیری مدم رو هرجای اون بالا بزاری میگیری میگنی تست کن دیشو بردار مدم رو در همون نقطه و همون فاصله با ی تیکه چوب نگهش دار ....
ربطی نداره اون نقطه مواج بهتر میرسه همون کاری که گفتم بکنی با این کارتون هیچ فرقی نمیکنهنقل قول:
درسته كه براي استغاده از اينترنت بايد فقط بسته خريداري كرد؟؟؟:n04:
بسته ها هم كه متاسفانه با نصف مصرف تمام ميشه !!!
بایدی در کار نیست ولی کار عاقلانه ای نیست بدون بسته وصل شدن به اینترنت 5دقیقه وصل بشه بدون بسته 2تومن راحت میکشهنقل قول:
اره بندرعباس تا 500 بیشتر نمیاد حتی ساعات خلوت شبنقل قول:
میگم اینکه ایرانسل میگه واسه اینترنت شبانه باید ساعت 2 شب نت رو قطع و وصل کرد تا بیوفته روی اکانت شبانه
این موضوع در مورد صبح ساعت 8 هم صدق میکنه؟ یعنی اگه صبح قطع نکنی روی همون شبونه میمونه؟!!!
اگر شبانه رو قطع نکنی ٣تا٥ برابر حساب میکنه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
اتفاقا من امروز قطع نکردم تا ساعت 9:20 وصل بود همش هم از همون شبانه داشت کم میکردنقل قول:
بعدش خود به خود شبکه قطع شد بعد که وصل شدم رفت روی روزانه چیز خاصی هم اضافه کم نکرده بنظرم، نمیدونم حالا
یکی از دکل های نسل 3 ایرانسل در شهرستان مراغه از شهر های آ.ش : چند روزی هست که اینترنتش قطعه !! نمیدونم چرا ( موقعیت میدان شهرداری)
با سلام خدمت مردم تبریز. ما برگشتیم . یادتون هست . دلم براتون تنگ شده بود . متاسفانه در این چند وقت که ما نبودیم کارها خوب خوابیده ولی تا ما رو دارید غصه نخوریید. دیروز لینک سایت اذربایجان برقرار شد ان هم در ان شرایط اب و هوایی. امروز بچه ها سراغ سایت فلکه بزرگ ولی عصر رفتند تا کار سایت را یکسره کنند. سایت صاحب الامر الان وارد فاز بهره برداری شد به جز اول شمس تبریزی. فردا بچه ها به شهرستان ها میروند تا ببینیم مرند و جلفا را میتونیم لینک کنیم . همچنان منتظر بمانید . خبرهای خوشی در راه است . با دست پر برگشتیم.
خیلی خوش اومدید !! :n12:نقل قول:
من تو جلفا و مراغه سایت ها رو دیدم ولی هیچ کدوم مثل اینکه کار نمیکنن ×!× دلیلشون چیه که بعد از تجهیز هنوز آن نشدن ؟
سلام لینک نداریم عزیز . مسیر فیبرنوری جلفا در هادی شهر سوییچ میشود . انتن 25 gh لینک نقطه به نقطه را گم میکند .نقل قول:
استان های دیگه خبر ندارید؟ اونجاها خبر خوشی نیست؟نقل قول:
فقط تبریز خبر خوش داره؟
rezarain88 عزیز میشه در مورد پوشش شهر مشهد و دیگر شهرستان های استان خراسان رضوی صحبت کنید؟ممنون
ما برای هشتمین سالگرد ایرانسل دوباره دعوت شدیم. متاسفانه در ابن یک ماهی که ما رفتیم هیچ کار خاصی نشده است به غیر از شیراز و تهران ومشهد که اون ها هم پراکنده است. مهندسان میگند میترسیم rru ها بسوزند هیچ کس مسوولیت تست را بر عهده نمیگیرد . در این 5 روز سعی میکنیم برخی سایتها را on کنیم. از وقتی امدیم 3 ساعت در روز را هم نخوابیدیم . دیشب تا ساعت 2 نصف شب در حال تست 4g بودیم.نقل قول:
داداش یک بار گفتی 4g تو قم کنار حرم نصب شده ولی من هر چی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیشهنقل قول:
بله نصب هستش باید گوشی 4g باشه و سیم کارت 4g . البته با سیم کارت معمولی هم میشه وصل شد ولی شرکت دنبال در امد هستش frt سیم کارت را بسته . اگه گوشی 4g باشه و شبکه را پیدا کنی باز وصل نمیشه . شما حساب کن 22 تومن ضربدر تعداد مشترکان عاشق 4g.نقل قول:
دوست عزیز راهی هست وجود ۴g رو از روی دکل متوجه شد؟ چون خیلی از گوشی ها نسل ها رو به تفکیک نشون نمیدن
عزیز میشه در مورد پوشش شهر مشهد و دیگر شهرستان های استان خراسان رضوی صحبت کنید؟ممنوننقل قول:
من در میدان پلیس 4G تو لیست شبکه ها بود ولی وصل نشد.نقل قول:
اطراف حرم در سه راه خورشید(روبروی هتل خورشید) یه دکل جدید زدن و احتمال زیاد میدم اون 4G باشه.
اونطور که من فهمیدم شمایل 4G شبیه ماژول 3G هست. بصورتی که ماژولهاش بصورت مستطیل عمودی هست.نقل قول:
خب کی قراره سیمکارتهای 4g ارایه بشه؟نقل قول:
حداقل پهنای باند هر دکل 4g چقدر هست؟
اگه یه فرد عادی هستید تقریبا خیر. ولی بچه های برق . مخابرات از روی rru و نوع راک میتوانند به این موضوع پی ببرند . rru های وسط کمی بزرگتر هستند . ونوع کابل کشی از نوع کایل شبکه دارند وبا یه جفت سیم مسی به دکل ارت میشوند . از پایین اگه نگاه کنید چهار تا سوراخ دارند دو تا قرمز دو تا سیاه و قطر ضخیم تری دارند . قیمت هر rru هوواوی به پول ایران حدودا 3500000 هستش دونه ای 3 و نبم میلیون تومن . اگه zte باشه 4.5 تا 6 میلیون . اکثر سایتهای رایتل در تهران ازنوع zte است و قدرت مانور بالایی دارند. اگه رایتل بخواهد همین لحظه میتونه سرعتش را تا 100 مگ میتونه بالا ببره. ولی ایرانسل به غیر از تبریز . تهران و مشهد همه هوواوی هستش . بچه های تبریز میتونند به میدان نماز سری بزنند . مینی bts از نوع zte بوده و در زمان تست سرعت بالایی را مشاهده کردیم حدود 65 مگا بیت و یا سایت پشت دارایی قدیم .نزدیک درب پشتی قدیمی یه دونه هستش که اگه دقت کنید rru ها و راک نرده کشی شده است .نقل قول:
ممنوننقل قول:
همراه اول چطور؟ معمولا از چه مارکی هستند
شکل هاواوی و zte متفاوت هست؟
پس به ماژول های پشتی ربطی نداره؟ چون شنیدم همراه اول بخاطر این یک یا دو ماژول نصب می کنه که برای سومی از نوع ۴g استفاده کنه
سیم کارتها خیلی وقته اماده است . همه منتظر شبکه ملی هستند . از طرفی باید انتن ماکرویو با قدرت بالا در هر مرکز vrt نصب بشه . دوستان همراه اول در تبریز و تهران خوب کار کرده دیروز رفتم و یه سری به پشت بام زیر ساخت تبریز زدم در اون هوای کولاک داشتن لینک 30gh را تست میزدند . اگه ایرانسل سریع عمل نکنه همراه اول ایرانسل را قیچی میکند. به زبان ساده همرا اول در حال تست اینترنت 90 مگابیتی هستش با اپلود بالای 40 مگا بیتی. در یک ماه همه سایت ها سواپ شده اند. افرین واقعا افرین.نقل قول:
تقریبا جواب را دادم در پایین . دوستان ماژول را با rru اشباه نگیرین . اون rru هستش که پشت پنل سکتور نصب هستش وماژول در روی زمین و در داخل راک هستش . همرا اول با کلاس کاری 3900 هوواوی در حال تجهیز هستش.نقل قول:
اقا شهرستان های تهران مثل لواسان کی تحت پوشش قرار میگیره همراه اول پوشش داره منتظر ایرانسلیم که خودی نشان بده
Sent from my HUAWEI P7-L10
اوکی متوجه شدمنقل قول:
الان نقشه دکل 4g رو تو سایت zte دیدم
از اهواز اطلاعی ندارید؟
آقا جواب ما رو نمیخوای بدی 2 باره سوال کردم
پیشرفت اطراف تهران راضی کننده نیست . ولی در داخل خیلی خوب کار کردند به غیر از تهرانسرو شهرک غربنقل قول:
الان چه شهر هايي تجهيزات 4g دارند؟نقل قول:
همدان داره؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
من توی جستجو پیدا میکنم اسم ایرانسل را روی بستر نسل سوم اما وصل نمیشه ، آیا باید بسته اینترنت بخرم تا وصل بشه ؟
آقا من از سرعت همراه اول تو اصفهان واقعا راضی هستم کمتر از چهار نداشتم و همچنین بالای هشت و نیم ولی معمولت روی شیش هستنقل قول:
ولی از ایرانسل خبری نیست
برا اصفهان خبری ندارید
?
Sent from my HTC One
عجب اطلاعاتی دارید از اپراتور رغیب !نقل قول:
دوست عزیز 4G سرعت تا چند باز میدازن مخصوصا اپلود؟