برای دیدن دمای لپ تاپ چه نرم افزاریو دان کنم؟:n24:
Printable View
برای دیدن دمای لپ تاپ چه نرم افزاریو دان کنم؟:n24:
حدودا 2500نقل قول:
بجه ها قیمت این لپ تاپ در حال حاظر چقدر هست؟ Lenovo Z500 i7-6GB-1TB-2GB
فک کنم منظورشون صفحه لمسیشه که فک نکنم وارد ایران شده باشه!نقل قول:
بله منم همچین صدایی رو دارم .:n03:..البته فقط جاهای فوق العاده ساکت شنیده میشه ...نقل قول:
عجیبه واسه من اصلا صدا نمیده!حتی گوشم را نزدیکش بردم بازم صدایی نشنیدم:n01:فقط وقتی دستم را بافشار روش میذارم لرزشش اونم بصورت خفیف حس می کنم .نقل قول:
خدمت دوستانی که مشکل صدا دارن باید بگم زیاد حساس نباشید و اینو یه عیب برا Z500 ندونید...خوب طبیعیه که وقتی سی دی داره با سرعت زیاد میچرخه تو رایتر،همون صدای آرمیچری که میچرخونتش بالاخره هست...دمتون گرم...نقل قول:
البته امروز گوش شیطون کر اصلا صدا نداد !:n15:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از تعریفات دیجی کالا جون...:n02:
سارا خانوم مثل اینکه بگیر نگیر داره:n27:نقل قول:
واسه منم گاهی صدا میده ولی من زیاد حساس نشدم روش :n01: کلا دختر خوبیه :n02:نقل قول:
دوستان یه ریت از دختر گلم گرفتم.این عددها رو داد:
processor 7.6
Ram 7.6
Graphics 4.9
Gaming graphics 6.5
primary hard disc 5.9
کلا چطوره؟عدد گرافیک خیلی پایین نیس؟
هارد این لپ تاپ چیه؟ سیگیته؟
بحث عدد پایین گرافیک قبلانم بوده....نقل قول:
من فک میکنم این ریت رو از گرافیک اینتل گرفته باشه...
مدلش ST1000LM024 هست که مال سیگیته:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی مدل صفحه لمسی این مدل به بازار اومده ؟ و آیا امکانش هست که وارد ایران بشه؟
سلام دوستان من تو پستا یه سرچی کردم در این مورد چیزی پیدا نکردم.
من i5 با گرافیک 740m دارم وقتی کنترل پنل انویدیا رو باز می کنم تنظیمات خیلی کمی داره یعنی فقط تنظیمات 3d رو داره در حالی که من کنترل پنل انویدیا یه لپ تاپ دیگه رو دیدم تنظیمات دیگه هم داشت.
میخواستم بدونم مال بقیه هم همینطوره یا نه و اینکه چرا اینجوریه؟ مربوط به خوده کارت گرافیک میشه که این تنظیمات و نداره؟
نقل قول:
احتمالا درایور لپ تاپ دوستتون قدیمیه چون خود انویدیا توی درایور های جدید تنظیمات رو قفل کرده و نمایش داده نمی شه . برای فعال کردن دوباره اون گزینه ها باید درایور دستکاری بشه
نه همینجوریه...
شما اگه تنظیمی برای نور و روشنایی و رنگ و... میخوای انجام بدی از تنظیمات Intel HD استفاده کن....:n16:
نقل قول:
نه،نیستش تو ایران...
فکرم نمیکنم وارد ایران بشه...
همیشه محصولات شرکتای موبایل و کامپیوتری ناقص میان ایران...
مثلا لنوو سری P تو ایران نیست اصلا...
دوستان سوال مارو کسی چواب نمیده؟؟/
چجوری دمای لب تاب بفهمم چه تو کارای سنگین مثل بازی یا کارهای معمولی
یه سوال دیگه این قضیه این صدا خر خر که از همون بالای dvdrom میاد معمولیه؟(قطع هم نمیشه )
دوست عزیز از این به بعد به سوالاتی که به این لپ تاپ مربوط نباشه و یا خیلی تکراری باشه پاسخ داده نمی شه تا تاپیک تمیز نگه داری بشه و دوستان بتونن با یه جستجوی ساده به پاسخ مورد نظرشون دست پیدا کنند .نقل قول:
سوال در مورد دمای لپ تاپ -----------> در بخش درخواست نرم افزار مطرح کنید . از Hwmonitor می توانید استفاده کنین .
صدای خرخر -------------> همون هارده . توی تاپیک جستجو کنین می بینین همه اتفاق نظر دارند که صدای هارده . چند صفحه پیش رو هم می خوندید متوجه می شدین که دوستان بازم همین سوالو پرسیدن و در جواب گفته شده که عادیه
بنا به فرمایشات دوستان من ویندوز8 رو ریختم تمام درایورهاشو نصب کردم اما نصب 3d video controller نشد
میخواستم بدونم مربوط به چی میشه؟
درایور کارت گرافیک NVidia هست . برای نصب از لینک های زیر استفاده کنین ( یادتون نره اون ستاره توی آدرس رو پاک کنین ) :نقل قول:
ویندوز 32 بیت
ویندوز 64 بیتکد:http://dl.soft*gozar.com/Files/Software/331.58-notebook-win8-win7-32bit-international-whql_Soft*gozar.com.exe
کد:http://dl.soft*gozar.com/Files/Software/331.58-notebook-win8-win7-64bit-international-whql_Soft*gozar.com.exe
درایور NVidia که میخوام نصب کنم ارور میدهنقل قول:
دوست عزیز لینک دادم دانلود کنین دیگه ! لینک هایی که دادم کار می کنننقل قول:
امان از دست این دخترا :n28: ( شوخی :n10: )
سلام
دوستان برنامه ای هم هست واسه تنظیم مصرف انرژی لپ تاپ کم مصرف کردن سی پی یو و گرافیک و سایر قطعات سازگار با لنوو یا باید از Power Option ویندوز استفاده کنیم
و یه مشکل هم دارم که هر کاری میکنم kmplayerهمزمان دو تا زیرنویس رو پخش نمیکنه
مرسی
سلام دوستان
بنده جدیدا یه کانفیگ
i5
6G
2G 740
1 ترا
گرفتم
اولش ویندوز 7 روش زدم ولی روشنایی صفحه تنظیم نمیشد
الان ویندور 8 ریختم و کل درایوراشو نصب کردم ولی بارم تنضیم نمیشه و تو حد آخرش مونده و فقط بعضی وقتا که دکمه روشنایی رو میزنم به حداقل حالت میرسه و دیگه تنظیم نمیشه و باید ریست کنم و آرم لنوو که اومد صفحه رو تنظیم کنم تا دوباره روشناییش بیاد
درایور های 4000 hd و جی فورس رو هم نصب کردم ولی نمیشه
میشه راهنمایی کنید یا اینکه ایراد داره و ببرم نمایندگی؟
3 روزه همش خریدم و از اول همینجوری بود
خواهشن کمک کنید
ممنون
شما اول درایور قبلی را کامل حذف کنید و بعد درایور جدید را نصب کنید.نقل قول:
هر دو درایور اینتل و کارت گرافیک را حذف و دوباره نصب کنید اول درایور اینتل را نصب کنید.برید تو سایت لنوو تو قسمت درایور اینتل را دانلود و نصب کنید.نقل قول:
دوست عزیز کمی جستجو می کردین تو همین تاپیک N بار پاسخ داده شده .نقل قول:
تمام درایورهای این لپ تاپ رو فقط و فقط از صفحه زیر دانلود و نصب کنین
شما باید درایور کارت گرافیک اینتل رو از لینک بالا دانلود و نصب کنینکد:http://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?&DocID=DS032587
نخیر نیست .نقل قول:
KM player ---------> در تاپیک مخصوص خودش مطرح کنین
مرسی
مشکل از درایورای دی وی دی همراهش بود
با تشکر از راهنمایی شما
با سلام.
یه سوالی دوستان!!؟؟
برای ما که در شهرستانیم! خرید اینترنتی چجوریاست! منظورم گارانتیشه!!؟؟
اگه خراب شد چکارش بکنیم!!! بعدشم یه سوالی ؟ منظور از گارانتی بین الملل چیه؟؟
میخام z500 بخرم ، راهنماییم کنید؟؟
مرسی
سلام من بالاخره دارم میرمcori5 شو بخرم. بخرم دیگه؟:n02: نکته ای نصیحتی سفارشی....
شما سعی کن از فروشگاهای معتبر و دارای نشان اعتماد خرید کنید تا بعدا مشکلی \یش نیاد.نقل قول:
گارانتی بین المل در ایران بی ارزشه!اگه با گارانتیی بیناملل گرفتی و لپ تاپت خراب شد خودت باید خرج تعمیرش را بدی.دراصل بعنی بی گارانتی.شما با گارانتی های معتبر خرید کنید.
سلام به همه ی دوستان.
من میخوام فردا بگیرم این مدل رو.
خواهش میکنم به سوالای من جواب بدین:
1-با کانفیگ core i5باتریش چند ساعت جواب میده؟
2-صفحه نمایشش در چه حد پایینه؟میشه گفت باید دقت کنی یا نه خیلی تابلویه؟
3-همه ی بازی ها را با کیفیت نشون میده؟از نظر رنگ بندی صفحش میگم؟
4-گرمای لپ تاپ با یک کول پد حل میشه؟
دمتون گرم جواب بدین!!!مرسی
نقل قول:
1.برا من با وایرلس روشن و نور آخرین درجه حدود 4 ساعت...
2.پایین نیست،همه صفحه ی لپ تاپای 1366x768 یکیه...
3.بله...مشکلی نداره از این نظر...
4.آره خوب ولی به حدی گرم نمیشه که اذیت کننده باشه...
خواهش...:n16:
ممنون بابت جوابات.توی دیجی کالا میگه یه خورده رنگ صفحش بی کیفیته و موقع تماشای فیلم یا بازی کردن بعضی جاهاش حالت خاکستری دارن؟من که نداشتم.شما دارین؟اینجوریه؟نقل قول:
کلا مشکل اساسی ای داره بگو داداش...دمت گرم
من همین جا خوندم که با wifi روشن نور بالا 1 ساعت و رب نگه میداره:n27: تو تاپیکای دیگم گفتن هاردش صدا میده و داغ میکنه .... لپ تاپ قبلی من خیلی داغ میکرد رو اعصاب بودنقل قول:
نه عزیزم...نقل قول:
زیاد بررسی های دیجی رو جدی نگیر...یه چیزی میگه واسه خودش....:n02:
هیچکس اینجا مشکل خاکستری شدن نداشته!!!!
مشکل ریزم نداشته برا من چه برسه به اساسی...:n01:
نقل قول:
شما به 4 ساعت من گیر دادید؟؟؟
شما فک کن 3 ساعت،از 1 ساعت که بیشتره...
تاپیکای دیگه هم والا چی بگم...
یه سری که هیچی از این جور چیزا بارشون نیست اینا رو میگن،شما هم باور میکنید....
من لپ تاپمو بقل گوشمم میزارم به غیر از صدای باد فن که میخوره به گوشم هیچ صدایی از هارد نشنیدم تا حالا....:n02:
داغم که خوب همه لپ تاپی میکنه،کسی نمیگه اصلا اصلا نمیکنه،وسیله برقیه خوب...داغ شدن عادیه...
نمیدونم چرا یه سری انقد میترسن از داغ شدن،تازه گفتم حتی تو بازیم انقدی داغ نمیکنه که بخواد بترسونتت....
من قبلانم گفتم بوت آپ تایم من 5 ثانیه س نهایتش همه تعجب کرده بودن...:n08:
گارانتی خوب مشکلی نداره،خراب شدم اگه تو شهرستانای بزرگ مث اصفهانید مشکلی ندارید...نقل قول:
اگرم نه،خوب بدبد به کسی بیاره براتون نزدیک ترین نمایندگی گارانتی....
بین الملل؟من نشنیدم تا حالا...من این بین الملل رو واسه بعضی گوشیا شنیده بودم که میگفتن اصن فایده نداره،چون خارجیه...
برا لپ تاپ خلاصه نیست همچین چیزی،سازگار و الماس(ویستا) و... هست...
راهنمایی هم تو همین صفحه جواب بعضی از دوستانو دادم که میتونید بخونید...:n16: