یه سوال داشتم دوستان خیلی برام مهمه: ایا موشن و پخش تصاویر سریع تو St30 به همون سرعت تلویزیون های قدیمی CRT هستش؟
Printable View
یه سوال داشتم دوستان خیلی برام مهمه: ایا موشن و پخش تصاویر سریع تو St30 به همون سرعت تلویزیون های قدیمی CRT هستش؟
سرعتش بالاتره داداش، 600هرتزه و سرعت پاسخ گویی به تصویر=1هزارم میلی ثانیه......... قیمت 40اینچش هم حدود 2تومنه.نقل قول:
اون ٦٠٠ هرتز كه اسميه. در واقع همون ٦٠ هرتزه همه ي پلاسماها. فقط ميخوام بدونم ايا حتي ذره ي bluring هم حس ميشه با اين پلاسما ها يا نه؟ يه ال سي دي داشتم كه bluring خيلي كمي داشت اما دلمو زد. ميخوام اصلا با چشم قابل تشخيص نباشه.
در مورد روشنايي چي؟ اگه در حد همون crt هم باشه برا من كافيه.
در مورد bluring تو تصاویر sd از فاصله ی نزدیک این اتفاق مشهوده بخصوص اگر سورس و کابل ضعیف باشه و تصاویر خوب handle نشه و این تقصیر tv نیست و مشکل از منبع پخشه. اگر سورس bluray و کابل hdmi با فیلم اصل در اختیار باشه tv با حداکثر پتانسیل تصاویر رو در اختیارتون میذاره وگرنه مجبورید تصاویر رو با نویز و لرزش و تارشدگی و کلا با عدم دقت کافی مشاهده کنید و آخرش تقصیر رو گردن tv بندازید.
میزان روشنایی st30 در محیط منزل عالیه و از این لحاظ مشکلی نداره.
مشکل نیست یه ابتکار پاناسونیک بوده برای جلو گیری از سوختن فسفر پنل .چون ارم شبکه مدت زیادی سابت می مونه تلویزیون برای جلو گیری از اسیب دیدن پنل تصویر رو میلرزونه که از اسیب جلوگیری کنهنقل قول:
قراره OLED شرکت داده بشه توی 2012 Flat panel HDTV shoot-out نوشته یک تهدید جدی برای VT50 خواهد بود.
کد:http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/panasonic-tc-p55vt50/4505-6482_7-35118304.html
درود و سلام به دوستان.
به نظرتون میشه روی این تی وی یک --- نصب کرد؟
می دونم که مدل های دیگش --- داره و فقط مدل ایرانیشه که نداره، راهی هست یک کارت --- مثل مدل های دیگه خرید و روی این تی وی نصب کرد؟
پست اول آپدیت شد.
چرا --- اکسترنال نمیخری؟
یادمه یکی از بچه ها که تی ویش --- داشت گفته بود کیفیت --- خود تی وی بهتره، هر چی هم جا کمتر گرفته بشه بهتره.
آره، نیمه دوم امسال وارد بازار میشه،نقل قول:
USA: LG’s 55-inch OLED-TV will be available in the second half of 2012 dubbed 55EM9600.
Europe: LG’s 55-inch OLED-TV will be available in the second half of 2012 dubbed 55EM960V.
ضخامت پنلش 4میلیمتر،
کنتراستش 1:100M
هرتزش 100 برابر LCD-LED های موجود.
قیمتشو من یه جایی خوندم 7,900$.
اینم چند تا خبر:
کنترل هوشمند صوتی ال جی هم همین ماه وارد بازار میشه،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ تا 2013 احتمالا oled میده بازار،
راستی پلیس کره 11 نفرو دستگیر کرده که بهشون مضنون بودن به دزدی تکنولوژی oled سامسونگ برای یکی از رقبا، در حالی که تکنولوژی oled ال جی کاملا متفاوته و زودتر به بازار عرضه شده، مال کدوم کارخونه بودن خدا میدونه.
خریدن oled ال جی اشتباهه خیلی خیلی بزرگیه در اصل پول دور ریختنه اولا که به فاصله 5-6 ماه بعد oled پاناسونیکم میاد تو بازار که 100 درصد از ال جی با کیفیت تره دوما قیمت خیلی خیلی بالاشه که اصلا صرف نداره.نقل قول:
ولی اون قضیه سامسونگ خیلی باحاله بیشتر شبیهه جوکه میگن دزدی که به دزد بزنه شاه دزده سامسونگ خودش الان حداقل از 4-5 تا کمپانی گردن کلفت و 10-15 تا کمپانی گردن نازک شکایت عیلهش شده به خاطر دزدی تکنولوژی تکنولوژی oled سامسونگم ایندفعه از کدوم بدبختی دزدی شده معلوم نیست کلا این کره ایا دزدای خوبین ماشین سازیشونم که ماشالا چی بگم؟ جلوی یه ماشینو میچسبونن به عقب یه ماشین دیگه میشه یه ماشین جدید!!
البته نا گفته نمونه دزدای ترو فرزی هستن چون هر چیو میبینن فرداش از روش میسازن.
میگن oled ال جی تاخیر خورده احتمالا حالا حالاها عرضه نمیشه اون مدلی که تو نمایشگاه نشون دادن مدل اولیه بوده کلا اگرم عرضه بشه با قیمت 3-4 برابر یا حتی بالاتر از vt50 اصلا ارزش نداره.نقل قول:
7 تا چشمک یکی از آی سیای روی SU-Board / SD-Board دستگاهت سوخته دلیلشم نوسان برقه.نقل قول:
هیچ فرقی نداره --- خارجی اگه مارکش خوب باشه کیفیتش در حد همون --- داخلیه بعدشم --- شبکه های آب دوغ خیاری خودمونون نشون میده دیگه که زیادم ارزش دیدن نداره واسه همین خیلی تو نخ کیفیت نباش.نقل قول:
این تاپیکای پاناسونیک همیشه مورد ترول قرار میگیره الان تو همین دو صفحه قبلا فنای سامسونگ ترول میکردن الانم فنای ال جی اضافه شدن بابا صبر کنید کمپانی مورد علاقتون یه تی وی درست کنه که جزو 10 تا اول دنیا کسی آدم جسابش بکنه بعد بیاید واسه پاناسونیک شاخ و شونه بکشید! :31:
بلور توش به اندازه بلور منبعه بلور اضافه نداره اگه منبع بلوری باشه یا فریم ریت پائین باشه بلور داره ولی اگه منظورت بلور تریلیر اضافی مثل ال سی دیه نه نداره روشنائیشم از crt بیشتر نباشه کمتر مطمئن باش نیست.نقل قول:
درسته فعلا البته برای عموم ارزش خرید نداره ولی همین که وارد بازار بشه رقابت نفس گیر و تنگاتنگ میشه و کلیه شرکتهای سازنده TV مجبورند سال 2013 LCD و پلاسماها رو با حداکثره کیفیت ممکن و آخرین تکنولوژی در دسترس روانه بازار کنند همینطور با کاهش قیمت و این مزیت بزرگی برای مصرف کنندگان در سراسر جهان خواهد بود.نقل قول:
آره مثل 3بعدی پسیو که از رو پاناسونیک زدن:27:نقل قول:
oled ال جی نیمه دوم 2012 عرضه میشه، قیمتشم 3 برابر VT50، به نظر منم نمی ارزه، چون 16 میلیون مفت ندارم واسه تی وی بدم، اونم چیزی که پول نو بودنشو می گیره:20:نقل قول:
اینم یکم اطلاعات زمان عرضه به بازار و قیمت:
All four of the models in the UT50 Series have support for 3D content, as well as a 2D-to-3D conversion, VIERA Connect service, Social Networking, two HDMI connections and two USB ports. According to Value Electronics, the 42-inch TC-P42UT50 and the 50-inch TC-P50UT50 will start selling on February 24. Value Electronics has listed prices on those to be $799 and $1099, respectively. The retailer expects to deliver the 55-inch TC-P55UT50 on March 17, for $1399. The largest of the UT50 lot is the 60-inch TC-P60UT50, which will be coming on April 14 with a price of $1799.
Another four models comprise the ST50 Series. These have the same features mentioned above, along with the Infinite Black Pro Panel, built-in Wi-Fi, three HDMI connections and two USB ports. The 50-inch TC-P50ST50 is expected to arrive on February 20, for $1399. The 55-inch TC-P55ST50 will follow on February 27 for $1699. The larger models will arrive in April, with the 60-inch TC-P60ST30 hitting on the 14th and the 65-inch TC-P65ST50 coming on the 23rd. Those models will be priced at $2099 and $2999, respectively.
The four GT50 models have all of the same features mentioned above, adding in THX certification, four HDMI ports and three USB ports. The 50-inch TC-P50GT50 will be available on March 12 for $1799, with the 55-inch TC-P55GT50 following on March 23 for $2099. Again, the two larger models will come in April, with the 60-inch TC-P60GT50 arriving on the 14th with a $2599 price tag and the 65-inch TC-P65GT50 coming on the 23rd for $3499.
Last, but certainly extremely cool, is the VT50 Series, which [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] back in January. However, it's important to note that this flagship model includes everything mentioned above, including full HD 3D, the Infinite Black Ultra Panel, Deep Black hues, 24,576 steps of gradation technology, THX-certification, and ISFccc Calibration Mode with Advanced Calibration. Both will be coming in May, with the 55-inch TC-P55VT50 hitting on the 7th for $2499 and the 65-inch TC-P65VT50 coming on the 14th for $3999.
نقل قول:
حتما یه پخی هست که ترول میشه:31:
اگه نه ال جی و سامسونگ ماهی یه بار بیشتر ترول نمیشن،
میخوای بیا تاپیک X-vision میبرمت تا حالا ترول نشده، آرزوشون اینه یه روز توسط فنای سونی ترول شن.
تصویر 50VT30 را بصورت Side by Side با تلویزیون Panasonic 29FG20 که از آخرین مدلهای CRT بود مقایسه کردم.نقل قول:
تفاوت روشنایی در VT30 حداقل 3 - 4 برابر (بلکه هم بیشتر) بهتر از CRT بود.
در کنتراست و اشباع رنگ تفاوت فوق العاده زیاد بود بطوری که نمی تونم بصورت عددی بیان کنم.
تصویر VT30 کنار CRT به شدت منو را یاد FULL LEDها مینداخت. البته تو نور اتاق من کنتراست VT30 بیشتر از FULL LED هست.
هر کی CRT تو خونش جواب میده مطمئن باشه پلاسما نه 100%، بلکه 1000% راضیش میکنه.
ماهم 21 اینچ QntrixF پاناسونیک داریم و 42vt30 گرفتیم بسیارراضی هستیم.نقل قول:
ولی تا دلت بخواد تصاویر ال ای دی های سایر برندها تو ذوقم میزنه:11:
سلام
با بانیان صحبت کردم در مورد آپدیت Tv ... گفتن هرگز منتظر آپدیت نباشید و خیال راحت!!
دوستانی که علاقمندن تا oled ال جی بیاد و دنیای جدیدی از تصاویر ایجاد کند باید به این نکته اشاره کنم که معیار تصویر استاندارد هنوز تغییری نکرده و همون rec709 هست.
اگر lg توانست oled تولید کنه که باز مدیون کمپانیهای ژاپنیه. به عرضتون برسونم متریال این oled از کمپانی idemitsu kosan تهیه شده و این فن آوری ارتباط مستقیم با علم شیمی داره و کمپانیهایی که در این زمینه فعالند اکثرا ژاپنی هستند.
همه ی کاربران دوست دارن که تصاویر بهتر بشه حالا کدام شرکت پیشگامه مهم نیست مهم رقابته که کمپانیهارو مجبور به ارتقا بخشیدن میکنه.
oled نیز آخرین تکنولوژی نیست و مطمئن باشید باز هم فن آوریهای جدید عرضه میشن و این خاصیت رقابته.
برای vt30 بخش کانالهای سه بعدی به چه صورت هست ؟
ایا راضی کننده هست ؟
hx925 دارم اما معنی خاصی از سه بعدی نفهمیدم خواستم ببینم برای vt30 هم تبدیل هست ؟
دوستان من ال جی 98000 دارم و انصافا هم میتونم بگم از 3D یش و کلا تصاویرش و کیفیتش راضی هستم
متاسفانه tv یه ایراد فنی داره و گارانتیش قرار شد تعویض کنه
بعد از چند روز زنگ زدن گفتن از این مدل موجود ندارن
یا باید پول رو پس بگیرم یا اینکه برام تعمیرش کنن
با توجه به اینکه من اعتقادی به تعمیرش ندارم
اگر انفاق خاصی نیوفته پولم رو پس میگیرم که 3.900.000 هست
با توجه به اینکه من گیمر هستم و 3D هم برام مهم هست
و شنیده هام از این tv پاناسونیک گفتم از این بگیرم
منتهی یه موردی هست
اولا که این vt30 و st30 پلاسما هستن و من خیلی ایراد از پلاسما شنیدم
سوختن تصویر و جا افتادگی تصاویر ثابت و مصرف خیلی زیاد و پایین بودن نور تصویر و کم آوردن تو پخش تصاویر بسیار سریع تعدادی از ایرادهای پلاسما ها هستن
و اما میرسم به سه بعدیش که چون اکتیو هست چشم رو اذیت میکنه و سر درد و سرگیجه میاره و لرزش و سایه هم داره
خواستم از دوستانی که این تلوزیون رو دارن خواهش کنم بدون جانبداری
و خداوکیلی منصفانه راهنمایی کنن که اگر تلوزیون رو پس دادم از این
پلاسما بگیرم یا نه و اینکه از بین این st30 و vt30 کدوم بهتر هست
قیمت 50 اینچشون هم اگر ممکنه بگید لطفا
خیلی ممنون و متشکر میشم ازتون
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
من که سه ماهه VT30 دارم برای مواردی که مطرح کردید این پاسخ ها را می تونم بدم
سوختن : با استفاده عادی امکان ندارد
جاماندگی : دارد و بصورت یه سایه هست. موقته و در بیشتر موارد در عرض چند ثانیه برطرف میشه. این مورد را زیاد دیده ام.
قبلاً بخاطرش نگران می شدم اما وقتی دیدم زود برطرف میشه خیالم راحت شد.
اگه وسواس نداشته باشید حتی متوجه اون چند ثانیه هم نمیشد.
مصرف خیلی زیاد : مصرفش میانگین در حد LCD است پس اونقدرها که بر علیه پلاسما تبلیغ می کنند، زیاد نیست.
پایین بودن نور تصویر : نورش چندان کمتر از LEDها نیست و با خیلی ها شون برابری میکنه.
اگه نور خونه متعادل باشه نور VT30 کاملاً کافیه.
فرقش اینه که در تصاویر مشکی و محیط روشن نمیتونه مشکی مثل LED داشته باشه.
پخش تصاویر بسیار سریع : مهمترین مورد برتری پلاسما بر LED LCD
سه بعدی : بهترین کیفیت تصویر سه بعدی اما با سردرد و سرگیجه. لرزش و سایه هم ندیدم.
خلاصه : شما چون چشمت به رنگهای LED و سه بعدی پسیو LG عادت داره ، به نظر من VT30 برای شما مناسب نیست.
خیلی از راهنمایی صادقانتون ممنونمنقل قول:
موفق باشید
اقا نحوه ی تمیز کردن پنل پلاسما چیه .. 50st30
خواهر زاده اومده به گند کشیدتش . دفترچه راهنماشم گم کردم .. به به
توی دفترچه چیز خاصی برای تمیز کردن نگفته.
می تونید از کیت پاک کننده که مخصوص تمیز کردن صفحه نمایشه استفاده کنید . هیچ لکه ای روی صفحه باقی نمیزاره و دستمالش به صفحه خش نمیندازه.
این کیت بنده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایت چاره مدلهای مختلفش هست.
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=2714
دوستم ut50 را اصفهان دیده، 2.1 تومن.
دوست عزیز من شنیدم که این مواد شیمیایی هست و ضرر داره!?نقل قول:
میگن فقط با دستمال مخصوص که تو LCD های قدیمی هم بود( مثل اوناییکه که باهاش شیشه عینک و تمییز میکنیم) تمییز کنید و فقط با کمی رطوبت
من یه سامسونگ LCD دارم که حد اقل 6 ساله ازش استفاده میکنم
و با همین دستمال خودش با کمی رطوبت تمییزش میکردم
هیچ خط و خشی هم بهش نیوفتاده
از دستمال نرم و مرطوب هم میشه استفاده کرد.
اما یه خورده تمیز کردن باهاش سخته و لکه ها را مثل کیت پاک کننده به آسونی نمی بره.
منظورم اینه که این مایعی که تو این کیت هست خودش برای پنل ضرر نداره , البته تلوزیونی که من دارم شیشه محافظ رو پنلش داره و در هر حال تماسی با پنل اصلی ندارمنقل قول:
میدونید اون مایع چی هست?!
مواد تشکیل دهنده را روی بسته ننوشته.
به نظر مایع خیلی ملایمی میاد. خیلی خیلی آبکی هست و زودم تبخیر میشه.
روی بستش اینو نوشته :
- بی خطر برای تمیز کردن صفحه نمایش، دیسک ، دوربین و لنز
- فرمول بی نظیر که به صفحه نمایش آسیب نخواهد زد
- برطرف کننده لک، خاک و اثر انگشت بدون باقی ماندن ذره ای از اثر آنها
سطوح شیشه ای مثل صفحه های پلاسما و حتی میزهای شیشه ای تلویزیون را خیلی راحت و سریع برق میندازه.
صفحه های LCD مات را هم خوب تمیز میکنه.
حالا یه بار امتحانی میگیرم ببینم چطورهنقل قول:
رو تلوزیون قدیمیه تستش میکنم :D
]چند اینچش به این قیمت دیده؟ با گارانتی؟
سلام
دوستان بین سری های G و S پلاسمای پاناسونیک کدومش برای استفاده خانگی بهتره، واسه یه خونه فوق العاده روشن می خوام.
VT30 رو دیدم، رنگاش خیلی طبیعی بود.
می خوام از اونور بگم GT50 یا ST50 بفرستن. بین این 2 مدل کدومش بهتره؟