سلام . این مبلغ همونی هست که باهاش سیم کارت رو خریدید. در واقع ودیعه گذاشتید و تا سقف 60 هزار تومن میتونید از خدمات سیم کارت، بدون اینکه قطع بشه، استفاده کنید. بعدش باید قبض رو پرداخت کنید.نقل قول:
Printable View
سلام . این مبلغ همونی هست که باهاش سیم کارت رو خریدید. در واقع ودیعه گذاشتید و تا سقف 60 هزار تومن میتونید از خدمات سیم کارت، بدون اینکه قطع بشه، استفاده کنید. بعدش باید قبض رو پرداخت کنید.نقل قول:
ممنون.نقل قول:
ولی آخه من خیلی وقته این سیم کارت رو دارم. تقریباً دو ساله. و قبض هم چند بار پرداخت کردم.
ولی الان دیدم که اضافه شده (شاید هم قبلاً بوده و من اطلاع نداشتم) و 2000 تومنش مصرف شده و 58000 تومنش باقی مونده.
دو تا ردیف دیگه داره "اعتبار حساب" و "VIP". اونا چیه؟ دو تا عدد منفیه.
بسته های بینهایت رو برای چی برداشته؟!
Sent from my iPhone 6s+
سیمکارت دایمی از اول این اعتبار رو داره. احتمالا متوجه نشدید.اعتبار حساب میزان استفاده شده از این مبلغ ودیعه (اعتبار مشترک) است. منفی یعنی استفاده کردید و کم شده. ممکنه شما بخواهید اعتبار مشترک 60 تومانی رو افزایش بدید و مثلا 100 تومن بکنید که با واریز پول میشه. در اینصورت اعتبار حساب شما مثبت میشودvip هم که از اسمش مشخصه برای سیمکارتهای خاص هست. مثلا رایتل به تعدادی از کارمنداش سیمکارتهای دایمی داده که هیچگونه محدودیتی در میزان و مبلغ مکالمه ندارندنقل قول:
اقا چند روزه رایتل خیلی داغون شده
منطقه شیخ بهایی و بهارستان
4G مشهد ساعت 3 بامداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور کنید این مال 2 روز پیشه فکر کنم یادشون رفته بود جلوشو بگیرن امشب دیگه نمیکشید فوقش 100 کیلو
میخوام یه چیز جالب نشونتون بدم...
من دو ماه پیش از این سیم کارت های دانشجویی گرفتم که ماهی 4 گیگ اینترنت داره. خونمون 4G رایتل کامل آنتن میده ولی سرعتش خیلی تعریفی نداره و حداکثر رو 5 مگ فیکسه. حالا از هفته پیش رایتل سرعت رو از 5 رسونده به حدود 32 مگ. دیگه من تو آسمونا سیر میکردم ... همه برنامه هام رو آپدیت کردم ، یوتیوب 1080 راحت میدیدم و خلاصه تا اینکه این بسته های 10 گیگ دهه فجر راه اندازی شد ( از 24 بهمن تا 30 بهمن) . سرعت دانلود و وب گردی و هر کار دیگه ای از 200 کیلوبایت بالاتر نمیره و چیز افتضاحی شده کلا. اما این اصلا ربطی به دانلود کاربرها و کمبود پهنای باند و این قضایا نیست. اپراتور محترم یه کاری کرده کارستون!
این سرعت دانلود از سرور داخلی بین ساعت 7 و 8 صبح امروز
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
همون لحظه میریم یه Speedtest میگیریم با سرور داخلی
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
:n35::n35::n35::n36::n36::n36:
جلل الخالق! آدم دوچار دوگانگی میشه! همین قضیه با سرور خارجی هم صدق میکنه. یعنی یه حرکتی زدن که هر چی پورت مورته محدود کردن فقط اسپید تست رو باز گذاشتن که دهن ملت بسته شه. جالبه حتی سرویس افزایش سرعت و اینا هم جواب نمیده. ببینید این مسئولین چطور مخلصانه تو کم فروشی گوی سبقت رو به هم پاس میدن. میگن بسته شبانه رایگان میدیم بهتون ولی یه کاری میکنیم نتونین ازش استفاده کنین.. زهر مارتون :n05: . از وقتی این حرکت رو زدن بسته 10 گیگ که هیچ ، 500 مگ از بسته خودم مونده همونم نمیتونم استفاده کنم. دست مریزاد واقعا!
رایتل مفت نمی ارزه.۱۰گیگ داده هیچی نمیشه دان کرد.جالب اینه ۲شب سرعت ۶۰کیلوبایت بود ساعت ۴شد ب جای افزایش سرعت کمتر شد و شد ۱۵کیلوبایت.واقعا تابلوعه که محدود کردن کسی دانلود نکنه.اپراتور دزد دیگه کنارت گزاشتم.
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
سلامنقل قول:
شما لینک های دیگه رو هم تست کنید
هم خارجی
و
هم داخلی
رایتل بزرگترین مشکلی که داره حجمو بدجور الکی میخوره....اگه این مشکلو نداشت از ایرانسلو اول بهتر بود.
سلامنقل قول:
خیلی کم پیش میاد به علت اختلال این اتفاق بیفته
برای من طی 8 سال هیچ وقت حتی در ایرانسل ندیدم که این اتفاق بیفته
ممکنه گوشیتون در حال بروز رسانی هست یا Device ی که بهش متصل هست داره استفاده میکنه
لینک سایت های مختلف داخلی و خارجی رو تست کردم. همه همینطور هستند. سرعت محدود شده
سلام مجددنقل قول:
بله برای بنده البته روی ۴ مگابیت محدود شده است.
مشکلی که من فقط با اپراتور رایتل دارم:
متاسفانه عکس ها در اینستاگرام لود نمی شوند.
وقتی چیزشکن روشن میکنم سریعا عکس ها لود می شوند.
این مشکل را با 3G و 4G هردو دارم.
ولی این مشکل اصلا با همراه اول و ایرانسل و شاتل و های وب به هیچ عنوان ندارم.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
بله رایتل کلا مشکل توی بعضی صفحات دارهنقل قول:
من وقتی گوگل پلی باز میکنم عکس لود نمیشه اما با ایرانسل مشکلی نداره
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلام مجدد
با توجه به این مشکلاتی که گفتید
احساس میکنم قضیه فیلترینگ هوشمند (خنگ )هست که روی رایتل داره به شدت و با اختلال بیشتری هست
این قضیه رو مطمئن نیستم.
من برعکس شما با رایتل و ایرانسل هیچ مشکلی با اینستاگرام ندارم اما ی مدت که از همراه اول استفاده میکردم این مشکل وجود داشت. البته فقط روی شبکه تری جی مشکل وجود داشت و وقتی EDGE وصل بودم عکسا رو باز میکرد !!!نقل قول:
هر سه اپراتور مشکل دارن.نقل قول:
ایرانسل هم در لود ویدیوها در اینستاگرام مشکل داره.
ریشه همه مشکلات علاوه بر زیرساخت ضعیف، فیل ترینگ هوشمند و اینترانت ملی است.
وضعیت رایتل در حال حاضر از همه اپراتورها بدتر است.
تست سرعت رایتل رشت دارسازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولی سرور باکو دومی ایران
دوست عزیز اگه راه داره یکم عکس ها رو با کیفیت بزارید ممنون میشمنقل قول:
بسته ی دهه فجر همین الان 5:30 رشت
سرور داخل خوب نیس ولی سرور خارج خوبه
سلام
نقشه پوشش رایتل آپدیت شد
- - - Updated - - -
سلام
نقشه پوشش رایتل آپدیت شد
سلام
کسی با واتساپ روی اینترنت رایتل مشکل نداره !؟
اصلا پیام ها نه ارسال میشن نه دریافت:n03:
من هم همین مشکل رو دارم، دیتا گوشی رو چندبار خاموش روشن میکنم،درست میشه.نقل قول:
از 8-9 اسفند معلوم میشه . فعلا واسه انتخاباته که اینقدر روز به روز بدترهنقل قول:
سلام دوستان، چرا رایتل تو مترو پوشش شبکه نداره؟ کلا سرعت توسعه پوشش رایتل خیلی کنده.
تو رایتل از کجا تشخیص بدیم که کجا تحت پوشش 3G هست کجا تحت 4G ؟ فقط زده پوشش 3G...
سلامنقل قول:
باید دستی جستجو کنید
توی مترو میفته روی رومینگ. بله سرعت پوشش کنده،در حالی که مترو خیلی مهمهنقل قول:
مشکل رایتل هر چی بود انگار حل شد از دیروز تاحالا سرعت عالی شده و برگشته به روال قبل
Sent from my iPhone 6s+
سلام
من منطقه بهارستان با اینکه آنتن 4G رو پیدا میکنه و وصل میشه ولی دیتا رد و بدل نمیشه
سیم دیتا دارم
رایتل عالی شده !
اصفهان . قبلا تستم نمیشد درست بگیری
اقا اگه بخوام از 3 g یا 4 g استفاده کنم به نظرتون از مودم استفاده یا از موبایل که وصل بشه به سیستم؟
از کدوم اپراتور استفاده کنم هم ارزون تر هم سرعت بالا تر باشه؟
سرعت با کدوم بیشتره؟
ممنون اگر یکی که تجربه داره بگه ممنون
Sent from my LT26w using Tapatalk
بستگی به خودت داره، اگر فقط برای نت میخوای،دانگل و مودم راحت تره .نقل قول:
اول ببین منطقه محل سکونتت کدوم اپراتور آنتن بهتری داره، بعد در خصوص اپراتور تصمیم بگیر.
بعضی دوستان بیشتر گرفتن.چرا بقل آنتن نمیزنه rightelنقل قول:
بیشتر گرفتم؟ چیو بیشتر گرفتم؟ از وقتی سیمکارت عوض کردم دیگه نمیزنه ظاهرا مشکل سیمکارتهای جدید رایتل هست.
Sent from my iPhone 6s+
واقعا متاسفم واسه رایتل هم واسه کیفیت افتضاحش که همیشه سرعت روی 30 کیلوبایت هست اونم در چند نقطه تهران یعنی پایتخت ایران همچین وضعی هم این که وقتی شبا قطع میشه زنگ میزنم و با نهایت بی ادبی جواب میدن آقا هیچ مشکلی نداره من که از روز اولشون مشتریشون بودم همچین رفتاری باهام کردن به خدا همراه اول می ارزه به اینا
سرعت رایتل بالا نیست اما همیشه ثبات داره،من توی نقاط مختلف تهران استفاده کردم و بسته پایه معمولا بین یک تا چهار مگابیت سرعت داره.نقل قول:
ثبات داره؟ آره کیفیت آشغالش ثابت هست پس این به نظر شما خیلی خوبه ... کی گفته چهار مگابایت سرعت داره؟ میخوای بغل چهار تا دکل تست بگیرم ببینی؟نقل قول: