معلوم نیست کی قراره محدود شه؟نقل قول:
Printable View
معلوم نیست کی قراره محدود شه؟نقل قول:
:n09::n09::n09::n09::n09:نقل قول:
بگیر بابا.حالا کو تا اجرا شه این طرح.نقل قول:
فکر کردی مجوز چیه؟یه گواهی اشتغال به تحصیل،اشتغال به کار و هر چیز دیگه ای در همین حد قابل قبوله.نقل قول:
نه بابا یارو میگفت که باید کارت دانشجویی یا مجوز از شرکت بیارین.
من بابام باز نشسته هست ماردم معلم خودمم پشت کنکوری:n02: از هیچ شرکتی نمیشه مجوز گرفت:n03:
فردا دوباره میرم اگه قبول نکردن همون 256 میگیرم.موقع خرید چیزی لازم نیست بگم ؟
منظورم اینه که بعضیها 256 میگرن سرعتشون بالاس بعضیها پاییینتر کار خاصی موقع خرید انجام میدن ؟:n17:
256 دیگه سرعت دانلودش حداقل 100 هست دیگه ؟
نه چیزی نگو، سوتی ندی :n02:نقل قول:
من بم گفت نمیخوای 512 ببندی حالا که نامه آوردی؟ نزدیک بود بگمش سرعت 256 و 512 مخابرات یکیه، بعدش بگه حالا که اینجوره سرعت واقعی میبندیم براش دهنش سرویس بشه :n02:
سرعت دانلود 256 بین 95 تا 115 متغیره، بیشتر طرفای 100-105 هست سرعتت... بعضی اوقات پیک 150 هم میده.
امروز 88 خیلی قطعی داشت... 4-5 بار تو بازی قطع شد ضد حال خوردیم :n15:
آقای وارسته
مگه نمیگی مادرت معلمه؟ خوب یک نامه از اداره آموزش و پرورش مشکل را حل میکنه.
به پروانه کسب ساندویچی هم اینترنت پرسرعت میدهند؛ معلمی که جای خود داره.
اقا اصلا نیازی به این کارا نیست .فتوشاپ مخصوص همین وقتاست دیگه بعدشم فکس نامه .والسلامنقل قول:
بچه ها مال من بعد از یه سال افتاده روی ای پی که با 46 شروع میشه الان کسی هست که ای پیش با این عدد شروع شه ؟
درودنقل قول:
من دیروز داشتم و با 46 شروع میشد.. . حتی یکی دوتا ای پی عجیب دیگه هم داشتم که تا حالا ندیده بودم ... اگه اشتباه نکنم با 100 شروع میشد
وضعیت پینگ و سرعت 46 چطوره؟نقل قول:
ممد جان چرا سختش میکنی؟داش گلم مادرت یه نامه ی اشتغال بگیره تمومه.یا یه کارت دانشجویی از هر کدوم از دوستان یا فامیلات.من الان اینترنتم رو با گواهی دانشجویی کسی گرفتم که اصلاً نمیشناسمش.بهش گفتم نیاز دارم و اونم واسم یه گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاهشون گرفت داد بهم.نقل قول:
نقل قول:
داغان .همون 2 بهتره
به اسم شما گرفت یا خودش؟چجوری میشه اینجوری میشه؟نقل قول:
256 نامحدود الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامان مشکل کانکشن حل شد یا نه؟
نه. فعلا بیخیالش شدم.نقل قول:
مودم 1 گزینه داره که مربوط میشه به ابدیت کردن.... حالا این ابدیت ها چه تاثیری داره؟ از کجا میشه ابدیت ها رو بدست اورد؟ کسی تا حالا ابگرید کرده؟
باید به سایت سازنده مودم بری ببینی اونجا شاید پیدا بشهنقل قول:
سایت رو دارم... ولی میخام ببینم ابدیت کردنش چه سودی داره؟تاثیری روی سرعت میتونه داشته باشه؟نقل قول:
آپدیت ها امنیتی هست بیشتر. ولی هیچ مودمی توی سرعت تاثیر ندارهنقل قول:
به اسم خودش گرفت.عزیزم اینا یه مدرک میخوان واسه خالی نبودن عریضه.کاملاً فرمالیه.حتی جواز کسب بقالی سر کوچه رو هم میپذیرن(کاملاً جدی میگم ها)نقل قول:
الان چند دقیقه س مدام داره قطع و وصل میشه و ip عوض میشه.تابلو هست که دارن یه سری تغییرات میدن و از طرف خودشونه چون لینک میپره.
الان من با 2.183 وصل شدم که تا حالا نداشتیم اصلاً
کسی اینجا از کوی نفت یا شهرک حفازی اهواز اینترنت مخابرات داره بگه سرعت و پینگش چجوریاست
دیسکانکت شو ریکانکت کن.من انجام دادم برگشتم رو 2.185.قاطیه اون 2.183.انگار دایال آپه.نقل قول:
الان گیت 8 هستم. ولی سرعت خیلی پایینه!!نقل قول:
آره.سرعت گیتهای تک رقمی هم افت کرده.البته پینگشون همچنان خوبه.همونطور که گفتم کاملاً مشخصه دارن یه سری تغییرات میدن.اینکه چی هستش خدا میدونه.نقل قول:
یه زنگ بزن اوپراتور 36 ببین دارن چیکار میکنن :n02::n09:نقل قول:
دقیقا ایمان . من الان گیت وی 2 هستم پینگ عالیه ولی سرعت دانلود 30-35 !!!نقل قول:
من که دیروز هم گفتم کلا همه ای پی ها دیگه برام فرقی ندارن و سرعت همشون یکی شده ....
واسه منم خراب شده. سرعت دانلودم تا دیشب 120 بود حالا شده 60-70:n04:
ولی پینگ خوبه با گیت وی تک رقمی
اپراتور 36 که خوراکمه:n08:نقل قول:
دمش گرم کار منو راه انداخت.
من الان گیت 88 هستم که روزهای قبل بهترین گیت بود.پینگش همچنان عالیه اما سرعت کاملاً شکسته شده.نقل قول:
برا تو که کاری نداره .به بچه های بالا بگو برات درستش کنن.نقل قول:
سرعت افتضاح.در عرض يك دقيقه 4بار آي پي عوض شد.همچنان در حال تغيير آپي.dcl mode هم از adsl 2+ به ANSI T1.413 تغييركرده.اي دمش گرم هنوز اين مسيچ را نفرستادم آي پي را دوباره تغيير دادند.
برای من که از ظهر تا الان یک بار هم تغییر نکرده فقط دیشب عوض شد
دانلود ضروری ندارم امروز.فقط یه تست زدم ببینم چرا انقدر ip عوض میشه.روی ip-های مختلف تست کردم ببینم اوضاع چطوره.نقل قول:
نقل قول:2-3 روز پیش تماس گرفتم ispنقل قول:
گفت مخابرات داره پیگیری میکنه تا مشکل کامل حل شه
آقا نصف سرعتت رو بده به ما.شما چه آیپی برات خورده؟سرعت همیشه اینجوری هست؟نقل قول:
IP نیست... ایشون روی شیر نت نشسته فکر کنم :n02: برا 2مگ نامحدود هم این سرعت رو نمیدن :n09: داداش فضایی، این Alien ها رو ول کن، بیا پیش خودمون :n02:نقل قول:
بچه ها تاپیک پارس انلاین رو برید بنگاهید یارو 128 میخره خطش رو 6 مگه از تو سیستم اکانتینگ هم محدودش نمیکنند حداقل با 700 تا دانلود میکنن اونوقت ما ......
داداش خیلی دوست داری برو پارس آنلاین :n02:نقل قول:
الان بقیه ی بچه هایی که از استان های دیگه از مخابرات دارن هم باید بیان بگن خوزستان 256 رو براشون فلان بستن اونوقت ما؟...
تنها چیزی که من میدونم اینه که زمانی که با پارس آنلاین داشتم من، از بدترین و کم سرعت ترین سرویس ها و گرونترین هاش بود :n27: الان این خیلی بهتره...
-
بچه ها سرعت 88 عالیه الان، پینگ طرفا 150 و سرعت تک کانکشنه هم عالی شده... قبلا میخواستم بازی رو آپدیت کنم، سرعتم 5کیلوبایت بود، الان بازیم داره با 80کیلوبایت آپدیت میشه :n20: