به نظر من به هيچ وجه هارد كيس نگيرين...
يه كيس سيليكوني با قيمت مناسب خيلي بهتره
من خيلي خوشگلتر از اينا ديدم ولي همون كيس ها رو يه اينا ترجيح ميدم
به نظر من به هيچ وجه هارد كيس نگيرين...
يه كيس سيليكوني با قيمت مناسب خيلي بهتره
من خيلي خوشگلتر از اينا ديدم ولي همون كيس ها رو يه اينا ترجيح ميدم
سلام و ممنون.نقل قول:
سلام.
شما اگر گوشیتون خاموش شده و روشن نمیشه و هیچ علامت آسیب از ضربه رو هم نداره توسط کلیدها یکبار ریستش کن شاید روشن بشه.این قضیه واسه من قبلا" توی ویندوز موبایل پیش اومده که نمایندگی ها هم همین جوابی که به شما دادن رو تحویلم دادن این یک قضیه و نکته مهمتر هم اینکه شما قبل از هر کار دیگه ای یکبار به باطریتون شوک بدید.گاهی در اثر ضربه باطری دشارژ میشه و دیگه تا شوک ندید شارژ نمیگیره انشاا...با یکی از دو روش بالا، گوشی سالم بالا میاد.(هر دو مورد برای خود من پیش اومده توی مورد دومی که تعمیرکار میگفت بردش آسیب دیده و میخواست گوشی رو همونجوری از من به یک پنجم قیمت بخره که به گفته خودش از قطعاتش استفاده کنه !!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بردم تعمیرگاه خدمات پس از فروش رسمی سامسونگ و اونجام به دستگاه خودشون برای تست باطری وصل کردن اما نشد. مورد نرم افزاری هم منطفی هستش چون یه دستگاه تست دارن که نمیدونم چیه اما عملی مثل جی تگ رو به نظرم انجام میده اما بازم واکنشی نداره گوشی. اما چیزی که خیلی محتمل هستش همون ال سی دی باشه به نظر خودم ! البته خیلی قاطی کرده ، گوشی روشن نمیشه و هیچ صدائی نداره اما وقتی زنگ میزنی ویبره میخوره !!! قشنگ رفته رو اعصابم ...!
پس یا عکسشو بذارنقل قول:
و یا اسمشو دقیق بنویس
الان این گوشی چند شده؟
سلام.کسی از بچه ها تا حالا از ال دیجیتال گوشی گرفته؟؟؟چطوره؟؟؟؟قیمت نوتش مشکوک ارزونه.خرابی چیزی نداره که؟؟؟ادم چه جوری می تونه اعتماد کنه اخه؟؟؟بچه ها خواهشا یه جوری منو روشن کنین .ممنونم
هر کسی یه قیمتی دارهنقل قول:
از 1 تومن شروع میشه تا 1.100
با گارانتی مایکروتل فروشگاه شماره ٣ و ٢ پارک ملت و شهرک غرب ٩٥۰
اقایون swap کردن و افزایش ذخیره باتری چیه؟؟؟؟ چه جوری انجامش بدم؟؟؟؟؟؟؟؟
با توجه به شايعاتي كه از سايت هايي مثل فونآرنا درز كرده
احتمالا گلكسي اس 3 تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو فرانسه معرفي شه:
اينم يه دعوت كه سامي تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علاوه بر اينا يه شايعه از اينكه ضخامت گوشي تنها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست منتشر شده
مگه رسما اعلام نشد که گالاکسی اس 3 و ایفون 5 نمیاد ؟
ضمنا کاش گوشها کمی ضخیمتر میشد و باطریش اینا هم قویتر میشد
و ضخامت بدنه هم بهتر میشد
وقتی در باطری اس 2 را بازش میکنم حس خوبی ندارم .
همشهری منم دقیقا همین حس رو داشتم و بلائی هم که میترسیدم سرم اومد ! این ضخامت کم خیلی هم خوب نیست گویا !نقل قول:
مگه رسما اعلام نشد که گالاکسی اس 3 و ایفون 5 نمیاد ؟
ضمنا کاش گوشها کمی ضخیمتر میشد و باطریش اینا هم قویتر میشد
و ضخامت بدنه هم بهتر میشد
وقتی در باطری اس 2 را بازش میکنم حس خوبی ندارم .
ضخامت کم که خوب هست.توی جیب احساسش نمیکنی.تازه با کیس و حفاظ میشه هم ضخامت s2 . وزنشم اگه کم بشه مقامتش احتمالا بیشتر بشه .باتریشم s2 یک روز با استفاده معمولی راحت جواب میده بین دو هسته ای ها بعد اتریکس بهترین باتری رو داره.
از لحاظ مقاومت هم تا حالا دو سه بار با کیس افتاده زمین تا حالا کاریش نشده.کیسش هم از این 7 تومنی ها سوراخ دار شبیه این
البته افتادن داریم تا افتادن از گوشه بخوره زمین بدترین حالته.گوشی های لمسی تاچشون به ضربه حساس هست انشاالله که درست بشه .ولی خرید کیس شدیدا توصیه میشه حداقلش خیال خودتون راحت میشه.
دوست عزیز hoha881 شما گفته بودی کرنل speedmod نصب کن مصرف باتریت خوب میشه من اخرین ورژنشو نصب کردم 21} ظاهرا همه دوستان وشما منظورتون درحالت استندبای بود که خوب عمل میکنه وگرنه تو اینترنت میرم با wifi بیست دقیقه 9درصد شارژ میخوره نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی این کاور که عکسشو گذاشتی اسمشه case هست ؟؟؟؟ فروشگاه اینترنتی میشناسی بفروشه؟؟؟؟؟ قیمتش 7تومان؟؟؟؟؟؟
من کرنل اسپید مود که گفتیدو اخرین ورژن رو نصب کردم ظاهرا منظور شما درحالت استند بای بود چون با وای فای اینترنت میرم مصرف همونه نظر شما چیه؟؟؟؟
البته بعد از روت فول شارژ نکردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فروشگاه اینترنتی که سراغ ندارم قیمتی که گفتم هم مال مهر ماه هست اونم از مغازه های اخر احمداباد مشهد.
وب گردی با وایرلس جز پر مصرفترین هاست.
برایتنس رو روی اوتو بزار اسکرین تایم اوت رو هم روی 15 ثانیه .از توی accounts and sync هم background data رو بردار(این تاثیر چندانی نداره ولی سرعت وبگردی رو تا حدودی بیشتر میکنه).
اگه با اسپید مود حال نکردی می تونی از سیاه یا فنومنال بلک هم استفاده کنی.سیاه هم کرنل خوبی هست.
از این دو ادرس هم میتونی دنبال کرنل ها جدید تر باشی.
وبگردی با3g و wifi که پرمصرفه پس با چی خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفته بودی اسپیدمود بهترینه از نظر مصرف؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
کی گفته speedmod مصزف زو کم میکنه؟؟؟
من 10 بار نگفتم speedmod قدرت و کارایی رو افزایش میده ولی باطری میخوره....
PHENOMENOL:BLACK STREAM مصرف رو کم میکنه....پستم که هنوز سره جاشه...:13:
سلام دوستان عزیز
آقا ما امروز تصادف کردیم بدجور. طرف زد و فرار کرد. خداروشکر فقط پامون یکم ضرب دیده. ولی ضربه روحی اصلی، مربوط به شکسته شدن LCD گوشی بود. عکس هاش رو هم زیر گذاشتم. شیراز هستم. کسی می دونه باید چکار کنم؟؟؟؟ خرجش مهم نیست فقط درست بشه این لامصب.
کار می کنه. هم جواب می شه داد. تازه بعد که شکست خیلی ریلکس هندزفیری گذاشتم تو گوشم با پای علیل و شل اومدم خونه. هنوز گرمم نمی دونم چی شده. فقط LCDایش دیگه روشن نمی شه گوریلا گلسش هم شکسته.
اون بخشی که طرف ولوم ها هست هم تاب برداشته که تو عکس ها معلومه.
نقل قول:
سلام.
درست شدن که حتما" درست میشه منوط به اینکه قطعه ش اومده باشه.من فردا یه پرس و جو میکنم یکی 2 تا تعمیر کار خوب و منصف میشناسم اگه داشتن برات قیمت میگریم و به عرضتون میرسونم.:11:
ممنونم جناب AryanLand. خیلی خیلی لطف می کنید.نقل قول:
دوست من BLACK STREAM چه جوری باتری رو کم میکنه حتما چه کارایی رو مختل میکنه؟؟؟؟؟؟؟
من تازه رفتم 2.3.5 به امید باتری بهتر ولی بدتر شد این BLACK STREAM بااین 2.3.5 رسمی خاورمیانه که توسایت AND-ROIDبود سازگاری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
'
دوست عزیز من الان 20 روزه که دارمش و توی هیچ کاری هم اختلال ایجاد نکرده...هرچند من همه چیز رو امتحان نکردم ولی با خیلی چیزای گوشی کار کردم و مشکلی نبوده...نقل قول:
در ضمن امتحانش مجانیه...اگه از کاراییش خوشتون نیومد یه کرنل دیگه استفاده کنین....
نقل قول:
اگه فقط مشکل LCD باشه حداقل 300 آب میخوره :13:
بچه ها Android 4.0 واسه SII به صورت رسمی Release شد بالاخره ؟
راستی قیمت این گوشی رو میدونید که چند شده !!؟؟
ناقابل 1.350.000 تومان :31:
رامش اومده فکر کنم ولی اپدیتش خبر ندارمنقل قول:
اینجا قیمتش ارزونتره :(- ها را بردارید)
عزیز اینی که شما دادی اینجا i9100G هست....که مسلما ارزونتره...نقل قول:
قیمت دست دومش حدودا چقدره بچه ها؟
من تو تبریز پرسیدم قیمت 9100 and 9100g یکی هستشنقل قول:
قیمت دست دوم 9100 کمتر کسی زیر 800 میده
اکثرا 850 یا 880 تا 900 میدند
ضمنا 9100 جی خودم دارم مشکل خاصی نداره هر کسی هر جور تستی بنچمارکی خواست میتونم بدم
اتفاقا مشکل گرم شدن نداره و بازیهای گالاکسی اس هم میخوره در نتیجه بازیهاش بیشتره ....
تمام بازیها را براحتی اجرا میکنه + فیلمهای بسیار قوی فول اچ دی را بدون کوچیکترین مشکلی باز میکنه ....
الکی میگند ضعیفه و از این حرفا
سلام همشهری .نقل قول:
من تو تبریز پرسیدم قیمت 9100 and 9100g یکی هستش
قیمت دست دوم 9100 کمتر کسی زیر 800 میده
اکثرا 850 یا 880 تا 900 میدند
ضمنا 9100 جی خودم دارم مشکل خاصی نداره هر کسی هر جور تستی بنچمارکی خواست میتونم بدم
اتفاقا مشکل گرم شدن نداره و بازیهای گالاکسی اس هم میخوره در نتیجه بازیهاش بیشتره ....
تمام بازیها را براحتی اجرا میکنه + فیلمهای بسیار قوی فول اچ دی را بدون کوچیکترین مشکلی باز میکنه ....
الکی میگند ضعیفه و از این حرفا
آقا تو تبریز الان نوش چنده ؟ و دست دو خیلی تمیز رو کی ورمیداره به قیمت معقول ؟! :دی و البته اگه تعمیرگاه حرفه ای و منصف هم سراغ داری معرفی کن
خیلی ممنون
اصلا ضعیف نیست اما اصلا به قدرت نسخه اصلی نیست... SGX540 به وضوح در برابر Mali400 کم میاره... رام هم که نداره...نقل قول:
سلامنقل قول:
نوش تو تبریز والا 1 هفته میشه نپرسیدم
ولی 1 تا 1.100 هستش
چه 9100 چه 9100 جی
یکی هم 940 قیمت داده بود ولی مطمئن نیستم موجود داشت یا نه
کارکرده بستگی به انصاف خریدار داره
از 600 قیمت میدند تا 700
بعید میدونم بیشتر از 750
تعمیرکار حرفه ای نمیشناسم همشون مثل همند
شما 9100 دارین ؟نقل قول:
یه بنچمارک از بخشهای گرافیک بگیر
ببینیم چقدر فرق دارند
چون من گفتم نه تو بازی نه فیلم هیچ جایی کم نمیاره
من الان نوکیا 5300 دارم ;; ) :دی
مسلمه که I9100G که سخت افزار برابر با گلکسی نکسس داره از هیچ لحاظ ضعیف نیست...
اما واقعا هیچ کس نمیتونه منکر این بشه که Mali400 از SGX540 قوی تره... این موضوع ثابت شدست...
اما خوب مصرف باتری خیلی پایین تر و گرمای کمتر هم به نفع I9100G هست...
گرافیک powervr sgx540 به اندازه ای قوی هست که از بازیها امروز براد.ولی ممکنه در آینده براش مشکل شه.(البته امکانش کمه.چون هم نکسوز اس و هم گالاکی نکسوز و خیلی از گوشیها گرافیکشون همینه)نقل قول:
تو نرم افزار nenamark2 گوشی i9100 بین 47 تا48 فرم میده ولی i9100g حدود 35تا36 فرم میده.
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=530570[/HTML]
بیخود بیخود:دی گرما رو بهونه نکننقل قول:
رو کرنل خوب S2 یخه ! :-s
کلا SGX 540 ضعیف تر از مالی که هست هیچ!:دی رو نکسوس هم شایعه هست میخوان ورژن جدید با gpu جدید بدن
خوب سامسونگ هم به خاطر مشکلات 9100 اومد 9100 جی را داد
که دیگه داغ نکنه و مصرف باطریش بهتر بشه
وقتی قیمت اکبند دو گوشی یکسان هست پس برای شرکت هزینه هردو یکی بوده
و همچنین گوشی گالاکسی نکسوس که بعد از نوت قویترین گوشی جهان هست، هیچوقت نمیومدند رو این جی پی یو ضعیف بذارند ....
در مورد اینده هم هیچی معلوم نیست
چون گوشیهای 4 هسته ای دارند میاند ....
پس فعلا به هیچ وجه کم نمیاره
ضمنا نه تنها این بلکه خود گالاکسی اس که بعد از مدتها هنوز کم نمیاره و من هرچی گیم نصب کردم اجرا کرد
هر چند رم 512 داره با سی پی یو سینگل کور
پس 9100 جی مدتها کم نخواهد اورد
هیچ جای دنیا قیمتش یک اندازه نیست... I9100G یک ورژن ارزون شدست واسه مناطقی مثل ایران... دزدای ایرانن که چون ملت نمیفهمن فرق 9100G و 9100 رو ، قیمت 9100G رو هم اندازه 9100 میدن...
در مورد مشکلات کاملا مخالفم چون به هیچ وجه اینطور نیست!نقل قول:
این گوشی یک ورژن دیگه از S2 ه! نه به خاطر مشکلات! من هیچ مشکلی توی این گوشی نمیبینم
در مورد نکسوس هم بعد از نوت و S2 البتــــــه MEIZU:دی
و سامسونگ هیچوقت نکسوز و در حد ایده آل قدرتمند نمیزد چون فلگ شیپش افت میکرد فروشش! خواست نه سیخ بسوزه نه کباب
و در مورد جی پی یو
این مدرکم :
این یعنی ناراضی بودن
پارسا داری میگی ایران=))نقل قول:
اسمش روشه
منم قبول دارم که از 9100 معمولی ضعیفترهنقل قول:
من فقط گفتم هیچی کم نمیاره همین
نه اینکه بگم خودم این گوشیو دارم خوبه
بین این پست و پست قبلیم گوشیم از اس 2 به نوت تغییر کرد
البته فعلا دوتاشم دارم
سلام چه بحث داغي...
نميدونم خبر رو ديدين يا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم واسه نوت و بقيه... ولي من كه اصلا حسش ني آي سي اس بريزم :|
من تمشو که نصب کردم اصلا خوشم نیومدنقل قول:
اگه اصلیش هم شبیه همین تمها باشه اره بهتره نصب نکنیم .