البته الان بیشتر از یه مدته که اوضاع خرابه . من که نزدیکه 20 روزه اینترنتم مرخصه .نقل قول:
چیز پی ان که فعال میکنم دیگه افتضاح میشه و حتی ایمیل هام را هم به زور میتونم چک کنم .
Printable View
البته الان بیشتر از یه مدته که اوضاع خرابه . من که نزدیکه 20 روزه اینترنتم مرخصه .نقل قول:
چیز پی ان که فعال میکنم دیگه افتضاح میشه و حتی ایمیل هام را هم به زور میتونم چک کنم .
برا من که فعلا مشکلی نداره،
ضمنا از چیز پی ان هم به نظر من استفاده نکنید
خودم از S o c k s استفاده می کنم سرعتم هم عالیه
نقل قول:
منم مشكل دارم به شدت
اصلا نميشه rogue بازي كرد با اين پينگ مزخرف
از من زير 500 عمرا نمياد...
اختلال از مخابراته
جریان شارج نامحدود چی جوری هست . زنگ زدم پشتبانی گفت اول شمارت # بزار . بعد دیدم نت قطع شد بعد زنگ زدم دوباره میگه # رو وردار
امروز اینطوره شده .من 1 ماهه دارم اولش باید # میزاشتی ولی امروز برش داشتن .دلیلشم فک کنم به خاطر سایته وقتی که با # بود نمیشد تو سایت صفحه کاربریتو ببینی ولی الان دیگه میشهنقل قول:
چند وقته افتضاحه :21:
من نامحدود دارم ولی نمیتونم تو سایت support.ngsnet.net نوع اینترنت خودم رو ببینم
دلیلش چیه ؟ (بدون # وصل میشه اینترنتم ولی قبلاً با # وصل میشد
با درود به همه دوستان گرامی من از کاربران صبانت بودم که با صبانت بعد از چندن سال خداحافظی کردم و از مخابرات سرویس گرفتم 2 روزه هم وصل کردند سرویس 512 گرفتم فقط باید گفت عالی هست سرعت نامحدود بین 50 تا 60 و پینگ ثابت 260 واقعا عالی هست و از شر چک کردن اینکه چقدر از حجم کم شده برای همیشه خلاص شدم مسئله ای که می خواستم به دوستانی که تازه می خواهند از صبا سرویس بگیرند گوشزد بکنم این هست که گول یک عده دوستان صبانتی که با نام کاربر عادی در این تایپک هستند نخورید طرف اول گفته من هیچ کاره ای نیستم اما تمام حرف اون از اول تا آخر فقط تعریف از صبانت هست دوستان به نظر من همه از مخابرات سرویس بگیریم.:46:
كدوم منطقه چه جوري 512 گرفتي به من گفتن فقط به اعضاي هيت علمي دانشگاه مي دننقل قول:
يه ذره توضيح بده از كجا گرفتي ؟ چند ؟ چه جوري ؟نقل قول:
یعنی چی
هفتا لینک گذاشتم برای دانلود هر کدوم رو 30 کیلو میده مجموعا 210 کیلو
آخه اینم شد دانلود
خدایی دیگه آبش رو در آوردید این چه معنی میده
مثلا من اگه یه لینک برای دانلود داشته باشم فقط میتونم 30 کیلو دان کنم آخه این یعنی چی
همیشه که هفت تا لینک برای دانلود نیست
آخه این چه وضعشه
در ضمن 20 کیلو هم که دوباره کم کردید قبلا 230 بود امشب از اولش تا حالا 210 بیشتر نمیشده که کمتر هم بوده
خدایی این یعنی چی؟
من زارعی هستم حقیقت این هست که من اشنا داشتم 512 گرفتم اما 256 هم سرعت بین 25 تا 30 دارد و پینگ ثابت و پایین در کل خیلی از صبانت بهتر هست البته من از کسی شنیدم که قرار هست 512 را بعد از عید بدهند در کل این شرکتهای ...... یا باید از این به بعد با مشتری راه بیاند یا اگر نخواهند سرعقل بیاند کم کم ریزش شروع می شود دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد.چون مخابرات حریفی نیست که به راحتی از میدان به در شود.نقل قول:
دوستان 256 نامحدود صبانت چجوره 1بر 10 بگیرم نامحدوده 15700
من 3 هفته پیش فرم پر کردم ولی بهم حجم رایگان ندادند و پیامک زدم .
کسی میدونه اگه خواسته باشم قراردادم رو فسخ کنم . اگه حجمم مونده باشه پولی به من برمیگردونند؟
من که دارم کلافه میشم
خدا رو شکر برا من هنوز صبانت خوبه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به حجم من هم هنوز 500 مگ رو اضافه نکردن :(نقل قول:
نه عزیز پول داده شده پس گرفته نمی شود .:19:نقل قول:
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
من فردا بعد 2 سال داشتن صبانت 128 می خوام نامحدود 256 بگیرم خبر سرعتش رو به شما میدم .
بزار يه چيز بگم واسه شما و هر كي دنبال نامحدود صبانت هست توضيح بدم تا پشيمون نشيد من 512 نامحدود گرفتم سرعت بين 10-12 واسه خيلي هام اينجوريه پس نتيجه اخلاقي دور نامحدود صبا زرت رو خط كلفت بكش نامحدود 256 مخابرات سرعت 27-30ثابت خيلي بهتره ماهي 13 تومن ميشه روزي 2 گيگ گرفتنقل قول:
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
بچه ها برنامه اي هست اينترنت و هر 4-5 ثانيه قطع و وصل كنه واسه افزايش سرعت من سرعتم با 100 شروع ميشه مياد رو 10 فيكس ميشه هر بار قطع و وصل ميكنم همينجوري ميشه
ADSL Autoconnectنقل قول:
تو تنظیماتشه
منم دیگه خسته شدم از صبانت. یادمه پارسال هم اینطوری شد و 2 ماه طول کشید تا درست شه. احتمالا تا چند روز دیگه از مخابرات نامحدود میگیرم. اینترنتی ثبت نام کردم و امروز زنگ زدن گفتن بیاین user و password بگیرین. هر وقت وصل شد در مورد سرعتش بهتون میگم. پارسال هم میخواستم از مخابرات بگیرم ولی پورتاشون پر بود. منطقه من : تهران - پیروزی
والا تو اصفهان که کلا این طوری نیستنقل قول:
برای سرعت تا 1 مگ رو هم میشه برای خونه گرفت البته ندا
ولی مخابراتش تک تعرفه ای و هیچ امکان انتخابی نداره
اصلا به هیچ عنوان سراغ تعرفه های نامحدود ندا نریدنقل قول:
افتضاحه
امید وارم هنوز در خواست نکرده باشی
دوستان کلا این فرم رو هر کی پر کنه بهش حجم نمیدننقل قول:
و کاملا بر اساس قرعه کشی هست
زنگ زدم پشتیباین گفتند دو تا فرم یکی هستند اما هر دوتا فقط یه بار تو قرعه کشی شرکت میکنید
کلا کلک زدند بهمون می خواستن اطلاعات جم کنند همین (کاشکی این طور مواقع جایی بود ازشون شکایت میکردیم پوستشون رو در میاوردیم
ندا تو همه شهر ها به غیر از تهران عالیهنقل قول:
قرعه کشیه دوست خوبم هر دوتا فرم 1 فرم هستند و قرعه کشی میشن گولمون زدن (نقل قول پشتیبانی)نقل قول:
پشیمون میشی در حد تیم ملی فوتبال (و نصرتی)نقل قول:
میشه یه لینک دانلود ازش بزارینقل قول:
ممنون
بچه ها برای من 2شبه فقط ساعت 3 تا 4 دانلود میکنه. مشکل از سروریه که ازش دانلود میکنم یا اینترنت 4 به بعد قطع میشه؟؟؟؟؟؟ دیگه اعصابمو خورد کرده. تهران مرکز آیت
دوستان پول مفت دارید که میریزید تو جیب صبا نت؟
1- شبانه که از ساعت 3 بامداده
2-سرعت شبانه که افتضاحه
3- از اکانتت که خود به خود کم میشه
4-هیچ احترامی برای پیشنهادات و نظریات مشتریان قائل نیستند
راستی چرا یه چند وقتیه از این نماینده صبا خبری نیست !؟
صبانت تموم ما دو تا خط داريم يكي صبا يكي مخابرات 256 واسه دانلود زياد حجيم نباشه زير 1 گيگ در روز مخابرات واقعا گزينه مناسبيه صبا نامحدودش چه 128 چه 256 چه 512 چه 1 مگ سرعت دانلود ميانگين زير 12 هست (كلاهي مي زاره سرتون تا زانوووووو)
به نظرم تنها در صورتي از محدو د صبا بگيريد كه سرعت شبانش خوب باشه
نقل قول:کد:http://www.adslautoconnect.net/download/latest/ADSLAutoconnect206F7.exe
من گرفتم این نرم افزارونقل قول:
اما تو تنظیماتش بر حسب دقیقه داره ولی من ثانیه ای میخوام (هر 5 ثانیه قطع کنه)
نرم افزار دیگه ای ندارید ؟
من الان دارم با workspace macro کار می کنم ولی خیلی دنگ و فنگ داره و موقع دانلود هم نمیشه به کامپیوتر دست زد و کلاً خیلی مشکل داره
این سایت پشتیبانی ریز مصرف کاربران که باز خرابه
با سلامنقل قول:
با این آدرس هم امتحان کنید
اگه باز نشد dns هاتون رو روی 8.8.8.8 تنظیم کنید تا دیگه مشکلی نداشته باشید.کد:http://89.165.0.22/
موفق باشید.
من الان صبانت 1m دارم این وضعه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-3 ماه پیش که 128 رو داشتم بهتر بود !!
چرااااااااااااا !!!!؟؟؟؟ :41:
نقل قول:
فکر کنم این سایت در اختیار یک هکر نامرد هست
چون من وقتی رمز میدم همش میگه غلط است
دوستان مراقب این ادرس باشید
شبانه برای شما هم افت کرده؟
من بعد از 2 ماه خواستم شبانه استفاده کنم بزور 600 تا گرفت. ای خاک .....
با سلامنقل قول:
خیر دوسته من. آدرس سایت سالم هست.
میتونید از طریق پینگ گرفتن از سایت sabanet.ir مطمئن بشید.
موفق باشید.
آخه منم پسورد دادم گفت غلطه !!!
اين صبانت داره چيكار مي كنه :21:
چه وضعه سرويس دادن اون از نامحدود اينم از شبانه :21:
نقل قول:
سیستم فروش و کنترل سرويس صبانت
به احتمال برای نمایندگان اون لینک کاربرد داره.
شما از آدرس زیر چک کنید :
کد:http://89.165.0.22/user_sessions.aspx
سرعت منم دیشب رو 30 بود.
کرج.
200 300 مگ گرفته
مخابرات که نامحدود نداره ؟نقل قول:
تماس گرفتم دفتر تهران صبانت گفت نگیری سرعتش اونقدر کمه که ماهی 1 گیگ هم دانلود نمیکنی و دفتر اهواز گفت سرعت 10 تا 20 شاید برسه .
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
دوستا ن 512 مخابرات بهتر هست یا ایرانسل ؟