مال من که مشکل داره اساسی.نقل قول:
از ظهر تا حالا گوگل و خیلی سایتای دیگه رو به کل (بدون وی بی ان) باز نمیکنه.:41:
Printable View
مال من که مشکل داره اساسی.نقل قول:
از ظهر تا حالا گوگل و خیلی سایتای دیگه رو به کل (بدون وی بی ان) باز نمیکنه.:41:
خوش به حال شما پارس انلاینی ها چه حالی بکنید با این سرعت و دانلود مجانی:8: منم بعد از عید میام پارس به امید خدا:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کنه توی این سیزده روز روزانه سرعت خوبی داشته باشه ...
من قبلا داون استریمم یک مگ بود الان شده 512 .....
زنگ زدم پشتيباني پارس جواب دندان شكني داد.نقل قول:
گفتم پينگ 4.2.2.4 ندارم گفت خفه شو ميدونم اين سايت كه ميگم رو بزن : bmi.ir گفت باز شد؟ گفتم آره گفت بسلامت:31:
بچه ها مث اینکه چیز چیز ان(وی چیز چیز) یا (چیز پی چیز):31:رو بستن؟! اصلا رو l2 p که سایت باز نمیشه!
شمام یه امتحانی بکنید!
پس از 1 فروردین تا 13 فروردین همه سرویس ها از ترافیک رایگان در تمامی ساعات شبانه روز بهرمند هستند درسته؟
کل سرعته اینم سرعت من البته واسه چند وقت پیش!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دم هر چي پارس آنلاين گرم...
همه ي شاتليها...تا ... پيشگاماني ها دلشون بسوووووووووووووووووووزه!:31 :
نقل قول:
شاتل پارسال و پیارسال من داشتم در ایام نوروز ترافیک رو رایگان قرار داده بود(البته فقط 5 روز)
از کدوم سرویس استفاده می کنی؟!:18:نقل قول:
تازه پارس اومده بود شهرمون از اولین نفرا بودم که گرفتم پهنای باند کلی فقط بین عده ی کم تقسیم میشد فقط برای یکی دو روز این طور بود سرویسم 1مگ!
نقل قول:
بخاطر مسائل مربوط به چاهرشنبه آخر سال بستن
حتی یاهو مسنجر و خود سایت یاهو هم دچار مشکل شده
داشتیم برادر؟ :31:نقل قول:
همینجام عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
خدائیش ما کی فحش دادیم؟ آخه این چه حرفیه؟ :13: اگه چیزی گفتم فقط واسه خنده و شوخی بوده و بس ،
ما مخلص همه ی بچه های پی 30 هستیم ،
بیا ببین دانیال هم تائید میکنه :
:40:نقل قول:
نقل قول:
بابک غلط بکنه شمارو مسخره بکنه حسین خان :13: قصد فقط شوخی بود و نشوندن یه لبخند کوچولو رو لب بچه ها ، نه خدایی نکرده مسخره کردن ، ما کی باشیم شمارو مسخره کنیم :19:
اگه سوء تفاهم شد ببخش :40:
-----------------
میگم بچه ها؟ دیدید گفتم تا سیزدهم ترافیک رو رایگان میکنه ؟ :31: :16::16:
سلام دوستان
من میخام مودمم رو عوض کنم
به نظر شما Linksys WGA 120N چطوره؟
فکر کنم دیگه تهش باشه!
البته جزو لیست برند های پارس نیست
میخاستم بدونم بهترین و پایدارترین مودمی که الان هست چیه؟
قیمتش هم مهم نیست.
میخام این مودم هم کابلی باشه و هم بتونم باهاش Access Point درست کنم برای استفاده WiFi
ممنون
بعید بود این حرکات از پارس انلاین اونم به مدت 13 روز :31:نقل قول:
ولی خوشحالم چون فکر میکنم 13 روز عید همینجا هستم و میتونم فول آرشیو آهنگ های سایت گنجا رو بگیرم ( فکر کنم بالا 100 گیگابایته) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسافرت هم که برای من تو ایام عید زیاد ضرورت نداره چون همه جا شلوغه و دردسرهای احتمالی وجود داره و اگر هم قرار باشه جایی برم برای بعد 20 فروردین برنامه ریزی میکنم که راحت تر بشه سفر کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديشب از بيرون اومدم ديدم 2 تا سرباز دم در خونمون هستن گفتم ديگه گرفتنم!
خونمون نزديك بزرگترين پارك شهره درگيري ها خيلي شديد بود ولي عوضش سرعت خوب بود:31:
بابا این همه نیاین بگین چقدر دانلود کردید..... بچه های همسایه دارن کودتا میکنن .....
دوستان بین ساعت 1 تا 7 سرعت شما چطوره؟
دوستان pars online ای yahoo messenger شما هم منهدم شده ؟:31:
بله ...........نقل قول:
من که می خواستم پارس آنلاین بگیرم اول قصدم مودم لینکسیس بود که پارس آنلاین گفت ساپورت نمی کنه.نقل قول:
رفتم و مودم زایکسل وایرلس گرفتم که بسیار مودم خوبیه و الان 6 ماه است که استفاده می کنم و راضی هستم.
البته نا گفته نمونه که مودم لینکسیس بهترین مودم بازاره ولی بد نیست یک تحقیق هم روی مودم زایکسل وایرلس P660HW T1 v3 که من استفاده می کنم بکنید.
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
بلهنقل قول:
هم یاهو مسنجر هم وی پی ان و هم بعضی از فایلهای فلش پلیر
این رایگان شدنه 13 روز خیلی خوبه،ولی بچه ها خودتون رو خفه(شوخی کردم:31:) نکنید
آخه ما ایرانی ها اگه یه طناب مفت گیرمون بیاد خودمون رو دار می زنیم:31:
فکر کنم اونایی که سرویس پارس دارند دیگه عیدی هیچ جا نرند (مثل خودم:31:)
دوستان من فکر کنم تو ایام نوروز که ترافیک رایگان هست سرعت دانلود شدیدا افت کنه ...
الان واسه من 200 هست اون موقع فکر کنم 32 بشه ... اینطور نیست به نظر شما ؟!
باز خبریه ؟؟ اینا کل اینترنت رو منهدم کردن!!!
نقل قول:اگه خبری هم بود واسه دیروز بود نه امروزنقل قول:
می گن هیچ مفتی بی حکمت نیست
این 13 روزم که رایگانه باور کنید کاری می کنند هیچ کس نت نیاد:31:
بر پدرشون لعنت!!!
تا 5 ساعت دیگه یه مساله مرگ و زندگی هس که باید انجام بشه... حالا این {...} ها اومدن L2TP و PPTP رو ترکوندن... شاید SSTP هم ترکونده باشن...
یاهو هم فرت شده نمی تونم برم یه SSTP بخرم شاید درس شه...
واااااااااااااااااااااااا اااای!!!
مسئل مرگ زندگی یعنی چطوری مثلا :34:
هیچی باید تو فیس به یکی در یه موردی اطلاع می دادم که خوشبختانه یکی از آشنایان شمارشو داشت بهش زنگ زدم...
یاهووو باز شد !!
صلوات !
یاهو و جیمیل را خدا ازاد کرد.نقل قول:
25 اسفند سالروز ازاد شدن یاهو و جیمیل مبارک.
Gmail کماکان برای من بسته است اهواز:8:
باید لینک های دانلود فیلم های اچ دی رو آماده کنیم.روزی 1 فیلم اچ دی چه شود!:5: شایدم 2 تا:8: شایدم 3 تا اگه سرعت افت نداشته باشه:8:
سلام
میشه یکی تعرفه های این شرکت رو قرار بده
ممنون
نقل قول:
تعرفه عمومی ADSL در تهران و البرز
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_price_tehran
تعرفه عمومی ADSL در شهرستان ها
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_price_provinces
وی پی چیز،ببخشید چیز پی ان هم آزاد گشت:31:
کلا در این جور مواقع و روزهای حساس بروز این مشکلات عادی شده و بعد از یک روز به حالت عادی برمیگرده
تایید می شه.نقل قول:
الان امتحان کردم دیدم درست شده.
والله میگفت ما میدونیم خیلی ها دانلود میکنن ولی خب نمیشه کاریش کرد و این که باز مونده این یه ساعت یه باگه. چون برای افراد خاصی اون رو باز میکنن! حالا کی و ایناشو نمیدونم! :13: در مورد برداشتنش که نه ولی گفت میخوان کارای خوبی بکنن ایشالله. والله من با 128 شبی 2.5 گیگ دانلود دارم یه شب هم رسید به 3.5 گیگ که این رکورد واسه همین دو سه هفته اخیره. اگه شما مشکلی داری اول سمت خونه و مودم رو چک کن چون من سابقه اش رو داشتم یه دو سه هفته ای! (چقدر به این رفیقمون فحش دادم طفلکی رو:27:) بعد هم تماس بگیر. باید همون موقع دانلود رایگان زنگ بزنی و قلقش هم فقط اصرار زیاده! یادمه توی همون دوران گفت آقا ...دی مارو! الان کل منطقه آزادی مشهد رو ریست میکنم! (دوستان طرفای شهدای مشهد بابت اون شب (اوایل مهر) عذرخواهیم:46:) البته همونجوری که گفتم بعداً چون مشکل از خودم بود درستش کردیم!نقل قول:
برای من 1 تا 3 سرعت 30 تا 40نقل قول:
3تا 5 سرعت 60 تا 90
5 تا 7 سرعت 190
سرویس هم 256 هست