نقل قول:
من 6 ماه آسیاتک 256 دارم و هیچ مشکلی تا الان با دانلود نداشتم.حالا دوستان شما به چه مشکلی خوردن نمیدونم
Printable View
نقل قول:
من 6 ماه آسیاتک 256 دارم و هیچ مشکلی تا الان با دانلود نداشتم.حالا دوستان شما به چه مشکلی خوردن نمیدونم
فعلا در بیابان یک لنگه کفش کهنه و پاره غنیمت. یادت بیاد اون روزهایی که با دیال اپ وصل میشدیم.
منم می خواستم اول از اسیا تک بگیرمنقل قول:
یعنی درخواست دادم و رفت تو مرحله نصب
ولی بعدا انصراف دادم و از پارس انلاین گرفتم
اونم انصافا تا حالا عالی بوده.
خب منظور شما اينه كه پيش شمارتون فعاله يا نه؟نقل قول:
يه كم ساده تر ميگين تا جواب سؤالتون رو بدم؟
:40:
اول سلام.بعدش یکی به داده من برسه!!!
یکی به من بگه چه برخوردی با آسیا تک داشته باشم؟
داستان رو از اول میگم: من مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی هستم.حدود یک سال 128 پارس انلاین استفاده کردم که انصافا سرعتش خوب بود (بین 14-24 متغیر بود)فقط مشکلش برای من محدودیت حجمی بود و گران بودنش(128=8 گیگ=30 تومان).من دانلودم زیاده.
بوسیله یکی از دوستان که از 64 آسیا تک استفاده میکنه با آسیا تک آشنا شدم.این دوست ما هم از همین مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی استفاده میکنه.و از آسیا تک راضیه.اما من که حدودا 2 ماه که اشتراک 128 آسیا تک رو گرفتم یک روز خوش نداشتم.باورتون نمیشه سرعت دانلود من بین 2 تا 5 کیلو بایت هستش.بعضی روزها که شلوغ میشه به بایت میرسه!!!
تو این 2 ماه خیلی به پشتیبانی تماس گرفتم.هر دفعه یک جور جواب میدن.زن ها که جواب میدن همش قصد پیچوندن دارن.باز مرداش بهتر راهنمائی میکنن.اما راهنمائیشون به درد خودشون میخوره.
یا میگن از دانلود منیجر استفاده کن!!!که من میگم قبلا از دانلود منیجر استفاده نمیکردم و مشکلی هم نداشتم.اما با این حال دانلود منیجر نصب کردم که توفیقی حاصل نشد.بعدش که تیرشون به سنگ میخوره میگن بزار ببینیم نویز داری که میگن نویز هم نداری خط تلفن سالمه.بعدش میگن مشکل پهنای باند داریم که وعده آخره هفته رو میدن که انشاء ا... درست میشه.میگن داریم از مخابرات پهنا باند میخریم.هنوز مخابرات به ما نداده. اما آخر هفته که میشه باز سرعتم همون طور مونده.زنگ میزنم دوباره این روال رو تکرار میکنن.2 ماه دارن همین طور سر کارم گذاشتن.
وقتی میگم شما مشکل پهنا باند دارین چرا این دوست ما که معرف شما بود و از همین مرکز مخابراتی هم داره استفاده میکنه مشکلی نداره؟!خفه میشن و جواب قانع کننده نمیدن.
فقط قبل از عید یک بار که تماس گرفتم از دهنه یکیشون در رفت که گفتش ما پورت های بالای 1024 رو محدود کردیم!
این یعنی چی؟میشه یکی به من توضیح بده؟لطفا...خواهش میکنم...
بگید چطور با هاشون برخورد کنم؟
این اینترنتی که شما الان داری هر 1 ساعت کار کردن باهاش یه سال از عمرتو کم میکنه:20:نقل قول:
شما به نظر من برو از شاتل بگیر چون دوستان خیلی تعریف میکردن ازش.
در ضمن وقتی پورت بالای 1000 رو محدود کنن در واقع هیچ برنامه ای کار نمیکنه.
مخصوصا برنامه های p2p که خیلی لازمن واسه شما که میگی دانلودت زیاده.
ف ي ل ت ر پورتهاي p2p و تورنت ف ي ل ت ر سايتهاي دانلود مثل رپيدشير البته شما احتمالا به خاطر داشتن وي پي ان اين مشكلاتو نداريدنقل قول:
در بعضي از مناطق قعطي هر 1 ساعت يكبار.
قعطيهاي روزانه 3 تا 4 ساعت
پشتيباني بي ادب و بي سواد
بااينكه ميتوني با v p n دورشون بزني ولي به نظر من آدم اگه از اين كلاه بردارها سرويس نگيره بهترين كاره چون پررو شدن همون بلايي كه 6 ماه پيش نصفه نيمه سر پارس انلاين امد بايد سر اينها هم بيارين تا خودشونو جمع كنننقل قول:
به نظر من يك ماه قطعي رو تحمل كن ولي بعد با خيال راحت از اينترنت استفاده كن :21:
نقل قول:
من از وی پی ان استفاده نمیکنم براحتی از تورنت هم دارم دانلود میکنم.. قطعی که به جرات میتونم بگم ندارم
واقعا تصمیم گیری برای همه سخت شده. هیچ کس نمیتونه بگه کی بهترین سرویس رو میده. تو یک منطقه خوب تو یک منطقه بد. دو نفر تو یک منطقه یکی خوب یکی بد. چی بگه آ دم. فقط باید بگی یا شانس یا اقبال.
اگر هم منطقه تون خلوت باشه که باید شکر کنی.
راستی چند نمونه از این برنامه ها که با پورت بالا کار میکنند معرفی کنید تست کنم.
منظورم پورت های اینترنت است که نرم افزار هایی مثل دانلود منیجر ها و P2P ها استفاده می کنندنقل قول:
نقل قول:به جای ان AAAAA ها یک عدد 3 تا 5 رقمی تا عدد 60000 بزار بعد کپی کن تو ادرس بار بعد میگه پورت بازه یا نه.کد:http://www.utorrent.com/testport.php?port=AAAAA
البته باید قبلش اگر بلدین پورت را در فایروال سیستم و روتر (در صورت تنظیم از داخل روتر) بدین
اگر بلد نیستین باید فایر وال ویندوز و روتر را برای چند لحظه قطع کنید.
چون دیدم بعضی انتی ویروس ها مثل کسپر هم الکی گیر میدن اگر دارین در ان لحظه غیر فعال کنید تا جواب درست را بدهد.
پس باید خیلی خوش شانس باشی چون پورتهای تورنت و آپلود سنترهای آسیا تک توی یکی دو تا منطقه بیشتر بازنقل قول:
نیست. به نظر من انتخاب آی اس پی مثل انتخاب هندونهاس باید تا یه درصدی تو انتخاب دقت کنی و بقیشو بسپری به شانس
قبلنا كه darvish1900 خيلي از آسيا تك تعريف ميكرد نميدونم چرا اينطوري شده آسيا تك.نقل قول:
به نظر من بهتره درخواست جمع آوري بدي. و از يه شركت ديگه بگيري اينطوري خودتو راحت كردي.
در ضمن شما كه دانلودت زياده خوب نامحدود بگير.
فن آوا و شاتل و سپنتا خوبه.فن آوا رو ميدونم نامحدود داره ولي اون دوتا رو نميدونم.
نقل قول:
شاتل محدودیت حجمی داره ولی از 1 تا 7 شب و جمعه ها مجانی میده(بدون نیاز به زدن یک پسورد دیگر)
سپنتا 3 جور سرویس داره
1-بدون محدودیت حجمی که مشخص است
2-- ساعتی که یه اعضای هر ساعت یک هزینه را می گیرد
3- محدودیت حجمی که مشخص است
سرعت سرويس 256 سپنتام، براي چهارمين روز متوالي پايينه.هنوز هم جواب درست و حسابي نگرفتم كه چرا!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من اصلا مشکل پورت ندارم برنامه های دیگر بجز تورنت یا یو تورنت رو میخواستم تا ببینم پورتهای دیگه چگونه هت. با اینها هیچ گونه مشکلی ندارم و براحتی دانلود میکنم
پس يا فن آوا يا سپنتانقل قول:
داتک محدودیت دانلود نداره. میتونی از اون استفاده کنی. من هنوز هم از آسیاتک راضی هیتم . گفتم بستگی به منطقه داره
نقل قول:
پینگت که بد نیست سرعت آپلودم هم خوب
ما شالا توي اين تاپيك هر 1 دقيقه يه پست اضافه ميشه.
این مال آسیاتک همین الان گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
زنگ بزن به داخلی 135 آقای بالادستیان به اون بگو ببین چی میگهنقل قول:
از راهنماييت ممنونم:46:اما راستش ميترسم سراغ بقيه برم اونا هم بدتر باشن.من بيشتر تعريف پارس انلاين و آسيا تک رو شنيدم که اينطور شد.واي به حال بقيشون:41:نقل قول:
دمت گرم.با حرفت کاملا موافقم.بعضي وقت ها که به پشتيباني آسيا تک زنگ مي زنم جوري با آدم حرف مي زنن که انگار ارث پدرشون رو از من مي خوان.فکر ميکنن چون مردم نياز دارن بنابر اين هر بلايي که بخوان مي تونن سر مردم بيارن.نقل قول:
فکر جمع آوريش هستم.اما گفتم بزار اشتراک اين ماه هم تموم بشه، پولمو نخورن.نقل قول:
در ضمن خود آسيا تک محدوديت حجمي نداره.با اين سه شرکتي که معرفي کردي آشنا نيستم.مي ترسم بدتر از آسيا تک در بياد.:41:اگه لطف کني بيشتر معرفي شون کن.:11:
فن آوا رو اصلا بهت توصیه نمیکنم. نمایندگیش رو چند وقت داشتم پس دادم افتضاح.
شاتل که دوستان میگن خوب . ولی من که خوشم نمیاد چون دزد و دروغگو هستن/
سپنتا هم قیمتهاش خیلی بالاست.
داتک بد نیست کمی سرعتش از آسیاتک کمتر مثلا 256 آسیاتک اگر 30ب اشه مال این 25 قیمتش یکک از آسیاتک گرون تر.
این سایتی است که نرم افزار یوترونت خودش برای چک می زاره بچز چک خودش.نقل قول:
اگر می خواهی خودت از یوتورنت چک کنی برو به اینجا و در یافت کن
گر چه باید تو بخش پورت ان هم یک عدد به دلخواه تا 5 رقم بدی که در ان موقع هم موقعی که اگر فایلی را برای دریافت گذاشتی پایینش وضع پورت را نشان می دهد.اگر دایره سبز بود یعنی باز است اگر زرد یا قرمز بود یعنی مشکل دارد و باز نیست.کد:http://download.utorrent.com/1.7.7/utorrent.exe
نقل قول:
ببينم اين يكي چي ميگه!مرسي!
دوست عزیز من گفتم هیچ مشکلی با این برنامه ها ندارم به راحتی دارم باهاش دانلود میکنم. گفتم اگر برنامه دگیری هست بگید تست کنم. چون بچه ها میگن آسیاتک یک سری پورت رو بستهنقل قول:
آسیاتک چش شده ؟
پشتیبانی جواب نمیدن اصلا
اسياتك از 17فروردين جواب نميده من دنبال adsl ارزون بودم حالا نميدونم ديگه از كي بگيرم.
احتمالا بايد يكم بزارم رو پولم از داتك بگيرم كه اونم خيلي سرويسش تعريفي نداره.
:18: ایندو شرکت بدترین شرکتهای ممکن از نظر سرویس دهی هستند اونی که برات از اینا تعریف کرده احتمالا ....نقل قول:
فقط براي سرويس هاي نامحدودش كه خود من دارم نوشته:نقل قول:
كاربر گرامي،
اگر جزو مشتركين بدون محدوديت استفادهي شركت شاتل هستيد، اين قانون به سرويس شما اعمال ميشود.
چرا Fair Use Policy؟
هدف اين قانون، تامين اطمينان خاطر شما از دريافت سرويس پرسرعت و مطمئن در تمامي ساعات روز است. بيگمان اطلاع داريد كه خدمات دسترسي به اينترنت، به صورت Share يا به اشتراكگذاري شده به مشتريان ارايه ميشود. حال آن كه شركت شاتل از رويهها و عرف معمول شركتهاي اينترنتي در كشورهاي پيشرفته تبعيت نميكند و براي افزايش خوشنودي مشتريان، ضريب اشتراك گذاري را تا حد بسيار قابل توجهي كاهش داده است.
در چنين شرايطي اگر گروهي از مشتريان، اقدام به دريافت فايلهاي پرحجم يا استفاده از نرمافزارهاي Peer-to-Peer كنند، ممكن است مصرف بالاي پهناي باند منجر به كاهش پهناي باندي شود كه شما از آن استفاده ميكنيد. چه آن گاه، اين موضوع ميتواند در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرويس شما را نيز در پي داشته باشد.
آيا اين قانون من را نيز تحت تاثير قرار ميدهد؟
اگر شما از نرمافزارهاي به اشتراكگذاري فايل استفاده نميكنيد يا اقدام به دريافت فايلهاي پرحجم نميكنيد، اين قانون شما را هيچ گاه تحت تاثير قرار نخواهد داد. حال آن كه اگر از نرمافزارهاي يادشده استفاده ميكنيد، خواهشمنديم با تغيير زمان استفاده از آنها و انتقال آن به روزهاي تعطيل يا ساعتي غير از اوج مصرف (8 صبح تا 5 بعد از ظهر)، از سرويس خويش استفاده كنيد.
اگر مصرف من بالا باشد، چه رخ ميدهد؟
اگر مصرف شما برخي از اوقات بالا باشد، از نظر شاتل مشكلي ندارد، مگر آن كه الگوي مصرف بالا به صورت يكنواخت تكرار شود.
اگر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، كارشناسان فروش با شما تماس ميگيرند و پيشنهاد استفاده از سرويس اختصاصي را خواهند داد. چنانچه در اين شرايط، مشتري قانع به استفاده از سرويس اختصاصي نشود و روند مستمر مصرف تداوم يابد، اين موضوع ممكن است شاتل را براي حفظ حقوق چندين هزار كاربر ديگر، ناگزير از معلق يا مسدود كردن سرويس كند.
از همكاري شما كاربر گرامي، صميمانه سپاسگزاريم.
ولي همش كشكه! من خودم تورنت زياد دانلود مي كنم به ساعت ماعتي هم كه نوشته توجه ندارم هيچي هم نشده. اينو ميگن كه چند درصد به نفعشون بشه.
مطمئن باش از اسیاتک صد پله بهترهنقل قول:
مطمئن باش از اسیاتک صد پله بهتره :27:نقل قول:
الان در حال حاضر آشغال ترین سرویس دهنده آسیاتک هست ... فقط داتک و سپنتا
ولي من الان 128 فن آوا دارم مشكلي ندارم.نقل قول:
خيلي عاليه.
شبانه هم كه رايگانه:27:
به هيچ شركتي نميشه اطمينان كرد.نقل قول:
من الان فن آوا دارم و راضيم ولي darvish1900 گفت كه فن آوا به درد نميخوره براي اينكه دليل تفاوت اين دو نظر رو بدوني نقل قول زير رو بخون.
تصميم با خودت.:40:نقل قول:
واقعا تصمیم گیری برای همه سخت شده. هیچ کس نمیتونه بگه کی بهترین سرویس رو میده. تو یک منطقه خوب تو یک منطقه بد. دو نفر تو یک منطقه یکی خوب یکی بد. چی بگه آ دم. فقط باید بگی یا شانس یا اقبال.
اگر هم منطقه تون خلوت باشه که باید شکر کنی.
دقیقانقل قول:
اما تا یه حدودی به دو چیز بستگی داره 1 منطقه شما 2 خواسته های از اینترنت و نوع استفاده :5: