-ميشه گفت تنها مدل ال اي دي كه توي بازار ايران هست ld25 هستنقل قول:
-شما چه مشخصاتي رو نياز دارين تا لينك بدم ؟
-ميشه گفت تنها مدل ال اي دي كه توي بازار ايران هست ld25 هستنقل قول:
-شما چه مشخصاتي رو نياز دارين تا لينك بدم ؟
تو این سایت مدل LCD خیلی کمه
اقاون شرمنده همه مدل LCD پاناسونیک 42 یا 42 به باله رو میتونید نام ببرید بیزحمت؟
LCD میخوام ها نه LED
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
تو LED ها d22 هم هست فک کنم(panasonic )نقل قول:
این c6900/c6960 چطوره ؟ اون مشکلات ابری شدن و اینارو نداره ؟نقل قول:
همينطوره كمياب شده يا ديگه توليد نميشه (هنوز معلوم نيست چون در سري هاي 2011 هم هنوز ال سي دي وجود نداره)
-تمامي مدل هاي c سامي قابليت اجراي فرمت ها رو دارند در همه سري ها
-سامي full led نداره حتي در مدل هاي 2011
الان بهترین مدل LED سامسونگ چیه ؟
-من خودم اين مدل رو دارم براي من قابل قبول هستنقل قول:
-همه Edge lit ها اين مورد رو دارند منتها كم وزياد
-c8000 و c6900 بهترين ال اي دي هاي سامي هستند هر دو از precision dimming استفاده ميكنند و رفتار بهتري دارند تا بقيه مدل هاي سامي
-تقريبا تمام مدل هاي پلاسما رو اگر اولش يك L اضافه كنيد ميشه مدل ال سي دي مثل:نقل قول:
V20
X20
U20
A20
C20
اقا دمت گرم بد اینا تو ایران موجوده؟نقل قول:
و اینکه مشخصا تشونو تو کدوم سایت زده؟
مسلا g20 تو ایران هست؟
v20 رو تو سایا فقط led و plasma شو داره lcd نداره
[QUOTE=t_tanhayam;6031571]-ميتونيد به samsung c5000 هم نگاهي بكنيد توي همين رنج هست (قيمت اونجا) با امكانات usb[COLOR="Silver"]
داداش این دقیقا همون مدلی هست که گفته بودم دمت گرم.... حالا بین این یا LE40C650 کدومش بهتره؟ از لحاظ کیفیت تصویر.... البته اون c5000 ظاهرا led کامل نیست! طبق گفته های شما هم ظاهرا اصلا سامسونگ فول led نداره پس من الان دقیق نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم!
-V20 كه توي ريجن هاي اروپايي وجود دارهنقل قول:
G20 كه توي ايران نيومدو نمياد
-بقيه سري هاي A-X-U-C هست توي بازار
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
[QUOTE=hasanoooooooo;6031865]-والا چه عرض كنم توي چند صفحه گذشته كاملا توضيح دادم موارد مربوط به EDGE LIT ها رونقل قول:
خودتون هر دو پنا رو از نزديك رويت كنيد وانتخابتون رو انجام بدين بهترين كار ممكن هست
داداش من خیلی خنگم! (حتما تا حالا متوجه شدی! ) اصلا نمیدونم امکانات اینا چی هست! برامم مهم نیست! چون نه پول زیادی دارم نه اینکه توقع بالایی!! این edge lit هم نمیدونم چه صیغه ایه ! خوبه؟ بده! ؟ به من بگو از نظر شما که استادی کدومش بهتره! من برام کیفیت و میزان نوردهیش خیلی مهمه . شنیدم بعضی هاش نور رو تو صفحه کامل پخش نمیکنه! یا یه همچین چیزایی... من خودم از نزدیک این c5000 رو دیدم ... بدمم نیومده اما میخوام یه خرید تخصصی داشته باشم! قیافشم اصلا مهم نیست! فقط کیفیت برتر وو اینکه mkv فول hd رو هم مامان پخش کنه! . توی فروم خیلی گشتم اما شما خیلی اطلاعاتت کامل بود تا این تلوزیون رو نخرم ولت نمیکنم!
الان این پست روپس انتخاب اولم همون 650 باشه! اگر گیرم نیومد ...... این c6900 قیمتش چجوریاست ؟ امکاناتش؟ اصلا به پول من میخوره؟ پس کلا غید این c5000 رو بخاطر ابری شدن و این چیزا میزارم کنار.... خوبه؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6029995&postcount=4784
متشکر
تنها LCD 40 به بالا پاناسونیک که تونستم پیداکنم البه موجو در ایرانشو u20 بود
فقط میخواستم یکی لطف کنه U20 رو یک نقدو برسی براش بنویسه اگه امکانش هست
-اول اين تاپيك رو بخون :نقل قول:
-اره همينطوره كه دوستمون گفتکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388933
البته سري هاي ديگه هم بود شايد الان كم شده باشننقل قول:
-نقطه قوت در مورد ال سي دي هاي پاني زاوي ديد خوب اونهاست بخاطر استفاده از پنل هاي ips
در مورد رويو هم جايي چيز چشم گيري پيدا نكردم ميتونيد رويو هاي سري هاي مشابه رو مثل s20 ببينيد :
[HTML]http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-l37s20-tx-l37s20b-20100407221.htm[/HTML]
من یه40 C650 lcd گیر آوردم بی گارانتی 770در اصفهان که خودم ساکنم وهم40LED 6900=1400 وهم 46LED 6900=1800وهم42V20=1480سریS.به نظرت کدوم رو بگیرم به صرفه تره؟منظورم نسبت کیفیت و کارایی و ارزش محصول به هزینه پرداختیه
-اين تصميم گيري كاملا به شما بستگي دارهنقل قول:
از نظر من 40c650 كه گير اوردين بهترين گزينه ممكن هست با اين قيمت
آقا از کجا گیر آوردین ؟ ... میشه آدرس و تلفنش رو واسم خصوصی بفرستین ؟ ... لطفا .نقل قول:
نقل قول:ممنون فقط توی یمکی از این تاپیکها حوندم که پنل های سامسونگ نسبت یه پنلهای ال حی که ips هستن ضعیف ترن این مدل هم همینطوره؟؟پنلش VA هست یا ipsنقل قول:
و دو مدل زیر از پانی چطورن؟؟
samung p40C685 يا P42X20 و TH-P42A20
1.پاناسونیک D25 با S20 بجر داشتن LED چه تفاوتهای خاصی دیگه ای داره؟
panasonic s20
Contrast (Dynamic) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20,000:1
panasonic d25
Contrast (Dynamic) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2,000,000:1
2.ایا این تفاوت کنتراست درست است و من اشتباه نمیکنم ؟ و اگر هست در عمل چقدر تفاوت میکنند؟
3.این 2 مدل تفاوتهای محسوسی باهم دارند؟
(اختلاف قیمت 250 هزار تومان d25 از s20 گران تر است)
-تفاوت خاصشون به همون بك لايت led هست به جاي ccfl در d25 (تفاوت عمومي led با lcd)نقل قول:
-تفاوت در ديزاين-اسليم تر شدن-مصرف انرژي پايين تر
-اين اختلاف كنتراست مشهود نيست
-ولي d25 برايتنس وشفافيت بيشتري داره (خصوصيت ال اي دي هاست)
-اختلاف قيمت هم بخاطر همين موارد هست
ميتونيد رويو هر دو مدل رو با هم مقايسه كنيد :
کد:http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-l42d25-tx-l42d25b-20100430437.htm
کد:http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-l37s20-tx-l37s20b-20100407221.htm
با درود
سامسونگ 40 مدل c530 خریدم ولی تلتکس و تصویر در تصویرش فعال نیست.
لطفا بگویید انها را چگونه فعال کنم . یا در کدام تاپیک بپرسم .
ممنون
دوستان بعضی از کلمات که در مورد LED ها بکار می رود چه معنی میدهد ( مثلا backlight) و اصولا چند نوع صفحه LED وجود دارد ؟
در مقایسه با ال ای دی های سری 6 سامسونگ 6960 کدام مدل ال جی را معرفی میکنید. 1-امکانات 2- فرمت یواس پی 3- کیفیت تصویر
با تشکر از مدیران و بچه های سایت
تنها جان واقا ممنون من فردا یا شنبه دیگه میرم میخرم فقط 1 سوال واسم پیش امده اونم اینه که مغازه دارا این tv های پشت ویترینو چیکا میکنن (به کی غالب میکنن) و از کجا تشخیص بدیم که همون tv پشته ویترینشونو بسته بندی نمیکننو به همون نمیدن؟
ایا راهی هست ماکه کارمون لپ تاپ هست روش های داریم درمورده tv اطلاعاتی ندارم؟؟؟
و اینکه بنظر شما بینهD25 42" LED و S20 42" LCD پانی کدومو انتخواب کنم (خودت باشی کدومو بر میداری)
با کسب اجازه از تنها. جان فکنم اینجا میتونی جواب بگرینقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=342758
پشت ویترینو ارزون تر می فروشن.
ساعت کار کرد تی وی رو چک کنی متوجه میشی.
با عرض ارادت خدمت دوستان
و اساعه ادب خدمت ابی عزیز.
همونطور كه artam عزيز دوست خوبم :10: (كه كم پيدا هم هست :46:) گفت معمولا ميشه ساعت كاركرد پنل رو چك كرد از منوي مخفي ولي دقيقا نميدونم در d25 چطور هستنقل قول:
ولي من خودم هر وقت Hdtv ميگيرم همونجا از فروشتده يكدونه ميگيرم نميزارم با vip و اين حرفا بيارن
و اينكه پنل نو خيلي مشخص هست با پنل كاركرده حتي زمانيكه روشن ميشه يك بوي خاصي داره
-در مورد انتخاب هم با اينكه d25 يك edge lit هست من فكر ميكنم گزينه بهتري باشه (از نظر من)
سلام
دوستان 1 راهمنمایی می خوام
من خیلی دنبال lcd c695 46 اما گیرم نیومد
حالا بین 3 مدل گیر کردم
lg lcd660 47
samsung led c6960 46
samsung led 7770 40
نمیدونم چرا از 7770 تو این تاپیک زیاد صحبت نشده
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم و لطف کنید دلیل برتری هر کدوم رو هم بگید
بازم خیلی ممنون
نقل قول:
-شما اول سقف هزينه رو مشخص كنيد چون خيلي متفاوت هست رنج قيمتي تون
c7000 قابليت 3d داره كمي مقايسه از نظر كاربردي متفاوت هست ولي از نظر تصويري C6900 برتري داره به اين مدل
lcd c695 46 که تو بازار پیدا نمیشه
من قصد دارم lg lcd660 47 رو بگیرم. میخواستم بدونم چه مشخصات و امکاناتی داره
زیرنویس فارسی و srt مشکلی نداره و فایلهای mkv پخش میکنه و سایر مشخصات دیگه اش؟
نقل قول:
-تيونر ديجيتال و Usb با قابليت اجراي mkv رو داره در مورد زير نويس هم گويا پخش ميكنه منتها مطمئن نيستم توي تاپيك ال جي بپرسين دوستاني كه دارند راهنماييتون كنند :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=425050&page=73[/HTML]
تنها جان منو مخفی s20 و d25 پاناسونیک رو چه جوری پیداکنم؟
دوست عزیز ممنوننقل قول:
از نظر قیمت میخوام بین 2 تا 2.5 باشه
اما سایز زیاد مهم نیست و تفاوتی زیادی بین 40 و 2 و46 برام نداره
حالا شما کدوم گزینه رو پیشنهاد می کنید؟
بين مدل هايي كه انتخاب كردين از نظر قابليت ها c7000 گزينه بهتري هستنقل قول:
و با توجه به اينكه براتون تفاوت نداره اندازه گزينه بدي نيست (البته براي 3d ها هميشه اينچ هاي بالا توصيه ميشه )
سلام.
واقعا خسته نباشین .چه خبره!!! 485 صفحه . من که فقط حوصلم به خوندن 100 صفحه ش رسید. برای همین اگه سوالم تکراری بود عذرخواهی میکنم.
میخواستم بدونم بین مدل
sony 40nx700
sony 40ex710
و
samsung 40c6960
کدوم بهتره؟
1.اینجوری که معلومه سام سونگ یو اس پی قوی داره و سونی در این نمونه هاش از نظر یو اس پی عملکرد مناسبی نداره.
2.و در باره ی کیفیت نمایش تصاویر sd , hd هم اونایی که از نزدیک دیدن(در کنار هم و یک تصویر مشترک) توضیح بدن!
3.و از نظر قیمت که ایا به صرفست که سونی رو با این قیمت بالا خرید در صورتیکه امکانات سامسونگ بیشتر بنظر میاد؟!
4. در مورد خرابی یا بهتر بگم، درباره ی اینکه کدوم مورد اطمینان ترند و درصد خرابیشون کمتره هم نظر بدید؟
5. ایا تو این محدوده ی قیمت (دو تومن) پیشنهاد بهتری هم در این برندها هست؟
6. در مورد مدل nx و ex سونی توضیح بدین که ایا با توجه به قیمت کدام انتخاب منطقی تر است؟
اگه میشه توضیحات مفصل بدین و تجربیات شخصیتون رو هم بنویسین. ممنون
درود
من میخواستم یه LED بخرم بین LG 5600 و
سامسونگ 6960 موندم کدام رو بخرم (42 اینچ در ال جی و 40 در سامسونگ)
یه چیزی که برام عجیبه اینه تفاوت قیمت ایندو حدود 350 هزار تومنه که ساسونگ
2 اینچ هم کمتر داره و گرونتره و تازه با کارت هدیه ال جی 550 هزار تومن ارزونتر
در میاد !!! حالا باز هم منطق با خرید سامسونگه ؟ یا همون ال جی رو بگیرم ؟
خدمات بعد از فروش ال جی رو شنیدم تازگیها تعریفی ازش نمیکنن و میگند
مثل قبل نیست .
واقعا کیفیت ال جی چطوره ؟ خرابیش ؟ کیفیت تصویرش ؟
با تشکر از همه دوستان
-در مورد 5600 بايد با سري هاي c5000 سامي مقايسه بشهنقل قول:
-شما پنل رو سالم تحويل بگيرين زياد به اين نمايندگي ها و خدمات دل نبندين توي همه برندها
-سوالتون كليه توي هر برندي در هر رنج قيمتي hdtv وجود داره كه قابل قياس با بقيه برندها باشه از هر لحاظ
ببخشید ... اگه میشه تفاوت های سه مدل Samsung C650 ، C685 ، C695 رو نسبت به هم بگید ... رفتم که C650 رو بگیرم ولی هرچی گشتم نبود :41: ... حالا ناگزیر هستم یه چیزه دیگه بگیرم ... 40 اینچ میخوام ... حالا اگه چیزه بهتری هم تو همین رنج قیمت پیشنهاد دارید بگید ... از اونجایی هم که اطلاعاتم ناقصه فرقی نمیکنه LED باشه یا LCD ... فقط گیرنده ی دیجیتال و امکانات یو اس بی و ... رو داشته باشه و کیفیتش عالی باشه ... ممنون.:11:
من بین سامسونگ c8000 و سونی nx 710 هر دو 46 اینچ و پاناسونیک vt20p موندم لطفا راهنمایی کنید
c650=c695نقل قول:
c630=c685
خدا بگم چيكار كنه اين سامي رو با اين اسم گذاري هاي مسخرهکد:تفاوتهای بین C650 با C630
1- مدل C650 صفحه glossy داره و مدل C630 صفحه مات داره، صفحه مات انعکاس نور کمتری داره و برای مکانهای پرنور بهتره ولی صفحه براق C650 به نظر شفافیت بیشتری داره.
2- مدل C650 کانتراست بیشتری داره 1 به 150 هزار هست برای C630 کانتراست 1 به 120 هزاره.
3- مدل C650 از اینترنت tv و سامسونگ App پشتیبانی میکنه (که شاید تو ایران خیلی استفاده نداشته باشه چون معمولاً تلویزیون رو به اینترنت کسی متصل نمیکنه اینجا).
4- مورد آخر هم شکل ظاهریشون هست.
-اتفاقا امروز براي يكي از دوستان تهيه كرديم در مشهد چند جايي رفتيم ويكجا با كمال تعجب داشت (كمياب شده)
-اگر Usb مهمه وتيونر ديجيتال لازم ندارين سري هاي c585 هم گزينه هاي خيلي خوش قيمتي هستند
-در صورتيكه پنلي با امكانات C650 نياز دارين lg ld660 ميتونه گزينه خوبي باشه
nx710 به اصطلاح يك entry level هست وقابل مقايسه از نظر مشخصات و كيفيت در تصاوير 3 بعدي با دو مدل ديگه نيستنقل قول:
-از نظر كيفيت تصوير vt20 بهترين گزينه ممكن هست
-crosstalk كمتر در تصاوير 3d , كنتراست وبلك لول بهتر ,زاويه ديد بهتر و موشن بلور كمتر بخاطر وضوح حركتي بالا
كه همه اينها بخاطر تكنولوژي پلاسماهاست
-منتها چيزي كه هميشه به دوستان ميكم خريد Hdtv خيلي سليقه اي ميتونه باشه از نزديك تصاوير رو مقايسه كنيد ونهايت تصميمتون رو بگيرين
-اين تاپيك رو هم مطالعه كنيد :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=445395
-در مورد تفاوت سري هاي nx و ex قبلا توضيح مبسوط داده شد در اين پست:نقل قول:
-در مورد nx710 هم تنها قابليت 3d با خريد يك كيت مجزا فرستنده اضافه شده (البته بحث هايي هم در مورد موتور پردازشگرهم هست ) ولي مشخصات يكساني داره تقريباکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5277380&postcount=4
رويوهاي زيادي از هر دو مدل وجود داره( كه اختلاف زيادي از نظر تصويري با همديگه ندارند )
-البته اپسكيلينگ سامي ها كمي بهتر هست
-در مورد انتخاب بين سامي وسوني شما بايد با نيازها و سليقه اي كه دارين انتخاب كنيد