توی Device Manager روی آیکون هارت راست کلیک کن و یه جایی داره واسه انتخاب بین پروفورمنس و safe remove . اونجا رو تنظیم کننقل قول:
اگه از این قسمت نبود 100% ویروسی شده. حتما با یه آنتی ویروس خوب آپدیت شده اسکنش کن:10:
Printable View
توی Device Manager روی آیکون هارت راست کلیک کن و یه جایی داره واسه انتخاب بین پروفورمنس و safe remove . اونجا رو تنظیم کننقل قول:
اگه از این قسمت نبود 100% ویروسی شده. حتما با یه آنتی ویروس خوب آپدیت شده اسکنش کن:10:
اینو یکی جواب بده لطفا>>>نقل قول:
منم همین سوال رو دارم
computer-> manage -> disk managmentنقل قول:
پارتیشن مورد نظر رو انتخاب کن بعد کلیک راست و گزینه change drive ...
بعدش هم دکمه add رو میزنی
تو پنجره باز شده از گزینه اول یه نام برای پارتیشن انتخاب می کنی و okمی کنی
سلام.هرکی بتونه این مشکلمو حل کنه کلی دعاش می کنم.
من موقعی که فایل آپدیت کارت گرافیکم رو از روی یک DVD بازی نصب می کنم،موقع خاموش شدن یا ریست شدن با مشکل صفحه آبی(blue screen) رو به رو میشم.چه کار کنم؟
سلام دوستان میشه بگید چجوری میشه فایلهای Documents این ویندوز رو همانند ویندوز XP به یه جای دیگه منتقل کنیم به جای اینکه تو درایو C باشه ؟
من راه حل رجیستری و ... شو نمیدونم اما شما اگه برنامه Tuneup utilities رو نصب کنی قسمت tuneup system control > system > تب Spicial folders میتونی هر کدوم از فلدرها رو تنظیم کنینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا همچین مشکلی را روی xp داشتم....نقل قول:
اپدیت درایورم را برداشتم حل شد...
منتها برا من وسط بازی وارکرافت صفحه ابی اومده و ریسیت میشد...
مشکلات سخت افزاری هم میتونه باشه....
نقل قول:
انتی ویروس من نود است با ان هم کل سیستم رو اسکن کردم اما چیزی پیدا نکرد با AutorunRemover و Trojan Remover هم اسکن کردم انها هم چیزی پیدا نکردند
سلام
دوستان من دیروز که سون نصب کردم ولی کرکی چیزی تو DVD سون نبود رو پاکت این سون هم نوشته
(با اکتیو سازی اتوماتیک:قابلیت آپدیت و بدون محدودیت زمانی)
حالا من چیکار کنم خودش اکتیو میشه یا من خودم کرکش کنم
اینم عکسش
اگه خودش نمیشه خواهشا یه کرک معتبر بهم معرفی کنید
ممنون
الان اگه روي لينك اول كليك كني، ازت كرك يا پسورد ميخواد؟نقل قول:
نه یه پنجره باز می د که می گفت یا باید ویندوز بخری یا یه product key جدید وارد کنینقل قول:
ولی درست شد رفتم داخل دی وی دی activator داشت نصب کردم درست شد :31:
بازم ممنون :20:
باز خدا پدر این لینوکس را بیامورزه رفتم از لینوکس فایل اتوران را پاک کردم و مشکلم حل شد خیلی مسخره است نه انتی ویروس نتونست فایل رو پاک کنه نه AutorunRemover حالا دلمون خوشه که انتی ویروس داریم نگو که فقط شکلشو داریم :46:
سلام دوستان.من میخوام ویندوزمو عوض کنم.ولی یه فایل تو internet download manager دارم که از 8gb حدود 5 gb دانلود شده.میخواستم بدونم چی کار کنم که بعد از تعویض ویندوز این نصف دانلود شده باقی بمونه؟
مشکل انتی ویروس هست شما اگه یه Norton نصب کنید همه چی حل میشهنقل قول:
حتی یه ویروسم از دستش در امان نیست :31: خودش پاک می کنه خودش اسکن می کنه :46:
دوست عزیز این سوال به اینجا مربوط نمیشه، ولی من راهشو بهت می گم.نقل قول:
توی منوی Run بنویس %AppData% و اینتر کن.
بعد به ترتیب داخل این پوشه ها شو:
IDM->DwnlData->Account
پوشه ی Account اسم یوزریه که باهاش وارد ویندوز شدی و تو اون داری با IDM دانلود می کنی.
بعد از وارد شدن به اون پوشه یکسری پوشه ی دیگه می بینی، که هر کدوم از این پوشه ها برای یکی از دانلود هایی که با IDM داری دانلود می کنی.
دنبال پوشه ای بگرد که 5 گیگ حجم داره یا اسمش با اسم دانلود شما یکیه (البته ممکنه IDM خودش یه اسم دانلود یه چیزای دیگه هم اضافه میکنه).
اون پوشه رو کلا CUT کن ببر یه جایی Save کن که بعد از نصب ویندوز برگردونی به همین مسیر.
بعد تو run بنویس RegEdit
برو به این مسیر:
HKEY_CURRENT_USER\Software\DownloadManager
روی DownloadManager راست کلیک کن و گزینه ی export رو بزن، بعد تو یه مسیری ذخیره کن که بعد از نصب ویندوز لازم می شه.
حالا ویندوزت رو پاک کن و ویندوز جدید نصب کن.
مهم: همون یوزر قبلی رو که توش داشتی دانلود می کردی باید بسازی، یعنی همون اسم باید باشه.
مهم: ویندوز جدید باید تو همون درایو ویندوز قبلی باشه.
مهم: ویندوزت هم باید همون باشه.یعنی این کار مثلا از xp به 7 جواب نمیده. (البته با یه تنظیمات کوچولو میشه).
حالا idm رو نصب کن. بعد برنامه رو ببند. اون فایل رجیستری رو روش دوبار کلیک کن و بعد Yes و بعد ok رو بزن.
بعد اون پوشه ای رو که برداشته بودی تو همون مسیر قبلی که بالا گفتم کپی کن.
حالا idm رو اجرا کن و دانلود رو ادامه بده.
البته این کار ریسک داره و همیشه جواب نمیده، پس ریسکش پای خودت.
همينطوري كه دوستمون گفتن اين كارها ريسك داره و يه جور عمليات انتحاري محسوب ميشن :31:نقل قول:
شما يه كار مطمئني كه ميتوني انجام بدي اينه كه ادامش رو با همين ويندوزت هر طور هست دانلود كني :27:
موفق باشيد.
اساتید من ویندوز سون را نصب کردم اما فلش مموری ام را نمیخواند روی درایو فلش کلیک میکنم اما مینویسد فلش را داخل کنید.
فلش رو روی یه پورت usb دیگه امتحان کن.نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نشد تو my computer روی فلشت راست کلیک کن بعد گزینه ی آخر رو بزن و تو پنجره ای که باز می شه زیر تب general یه کادر هست توش یه اسمی بنویس و بعد ok کن.
اگه این هم جواب نداد روی my computer راست کلیک کن بعد این گزینه ها رو بزن:
Manage->Disk Management
روی درایو فلشت راست کلیک کن و گزینه ی Change Drive Letter and Paths رو بزن و بعد یه حرف انتخاب کن مثلا w یا u و بعد ok کن.
اگه باز هم نشد احتمالا فلش شما برای استفاده تو ویندوز سون به درایور احتیاج داره.
سلام..
من با این که سون را اکتیو کردم و راحت اپ میشه اما بازم این صفحه میاد...این برای چیه؟؟؟
با کرک WAT هم اکتیوش کردم...
اینو امتحان کن:
کد:http://www.mediafire.com/file/zyirozoehyo/Seven_Crack.rar
سلام دوستان
من قبلا ویندوز 7 64بیتی ام رو با کرک mrt اکتیو کردم و بدون مشکل اکتیو شد. بعد از آپدیت کردن ویندوز، کرک غیر فعال شد و دیروز ویندوز عوض کردم.(همون دی وی دی ویندوز و همون کرک) اما ایندفعه اکتیو نشد!!!
یه کرک دیگه دانلود کردم و الان ویندوزم اکتیوه!
حالا دو تا سوال دارم:
1. چرا ویندوزم با همون کرک اکتیو نشد؟
2. ایندفعه ویندوز گیر 3 پیچ داده می خواد آپدیت کنه! با اینکه آپدیت خودکار رو غیرفعال کردم، بازم خودش رو آپدیت میکنه!! دیگه اعصابم خورد شده!
البته تا الان ویندوزم اکتیوه ولی این آپدیت خودکار بلاخره کار دستم میده! جدای از اینکه کلی حجم اشتراک اینترنتم رو کم میکنه!
اینم عکس آپدیت هایی که نصب کرده!
اینم سند خودسری این ویندوز، این همه آپدیت دانلود و نصب کرده بازم رضایت نمیده! همین الان یکی دیگه دانلود کرد!
1.شاید ایندفعه هم ویندوزت به اینترنت وصل بوده و کرک قبلی رو از کار انداخته.نقل قول:
2. این مشکل هم شاید از کرک جدید باشه.
:13:
وقتی آپدیت غیرفعاله، چطور آپدیت میکنه! تا بخواد غیر فعال بشه!
ویرایش...............
سلام
به طور ناخواسته به وسیله برنامه WinTune 7 زدم ویژگی ها و افکت های گرافیکی ویندوزم رو غیر فعال کردم... چطور می تونم برشون گردونم؟! :41:
حتما این یه ترفند مایکروسافته که با آپدیت خاموش هم می تونه از خودش محافظت کنه!!!؟نقل قول:
این منطقی تره چون بدون اتصال به اینترنت این کار خیلی بعیده.
روی My Computer راست کلیک کن و Properties رو بزن.نقل قول:
بعد تو پنجره ای که باز می شه از سمت چپ گزینه ی Advanced system settings رو بزن.
زیر Performance گزینه ی Settings رو بزن.
زیر Visual Effects اولین گزینه یعنی Let windows choose what's best for my computer رو بزن و بعد ok کن.
آخه ویندوزم همونه، چرا دفعه قبل اینجوری نکرد؟ اولین باره که ویندوز اینجوری اذیتم میکنه! از دیشب تا حالا دوبار ویندوز عوض کردم و این مسخره بازی رودر آورده!
موقع نصب ازت می پرسه که می خوای آپدیت رو روشن کنی یا خاموش؟نقل قول:
من فکر کنم موقع نصب خاموش رو زدم و الان تو خود ویندوز خاموشه.
یه بار مسیر رو دوباره برو شاید یه جا اشتباه کردی:
MY Computer->Properties->Windows Update->Change Settings
سلام دوستان. مشکل من اینه که هر وقت یک مرور گر اینترنت (Safari,IE) رو اجرا می کنم Task Bar هنگ می کنه و قفل میشه .جست و جو کردم و تمام راه هایی رو که دیدم امتحان کردم ولی مشکل هنوز پا برجاست! کسی از دوستان این مشکل رو نداره؟
در عین اعصاب خوردی یهو یادم افتاد توی XP یه همچین چیزی بود؛ رفتم دیدم هست! :دی انجامش دادم. اومدم بگم که مشکل برطرف شد که دیدم پاسخ دادی...نقل قول:
سپاس دوست من:11:
دستتون رو می بوسم
شاد باشین :دی
باور کن دقیقا توهمین مسیر همین کار رو کرده بودم و غیر فعالش کردم، اما الان در کمال تعجب دیدم رو فعاله!:18:نقل قول:
به نظرت می تونه کار Microsoft Security Essential باشه! امتحانی نصب کردم، اما ده دقیقه بعد پاکش کردم، آخه زبون نمی فهمید هی میزدم آپدیت نشه هی آپدیت می کرد!
بابا بیخیال،این حرفا چیه داداش :10:نقل قول:
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
شاید از همون باشه، شاید هم ویندوزت تنظیمات رو ذخیره نمی کنه، تو اجرای برنامه های دیگه مشکلی وجود نداره؟نقل قول:
تا الان که نه، گفتم تازه عوض کردم، دیشب آخر شب!
الان مشکل حل شد بعد از اینکه آپدیتو خاموش کردی؟
آقا من با این صفحه آبی چه کار کنم.اعصابمو خرد کرده:19::2:
فقط تو ویندوز 7 این صفحه ظاهر میشه؟نقل قول:
وقتی که درایوهاextended شده چطورمیشه ازفضای اضافی برای درایو ویندوز استفاده کرد:11: