گوشیت توی حالت هک بوده که آپدیتش کردی.سعی کن فرمتش نکنی که به روزگار من دچار میشی:31:نقل قول:
Printable View
گوشیت توی حالت هک بوده که آپدیتش کردی.سعی کن فرمتش نکنی که به روزگار من دچار میشی:31:نقل قول:
بله اگه Sensor رو هم آف باشه باز میتونی کیپد کامل داشته باشی یا هر کدوم که دلت می خواد!!!نقل قول:
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
چرا گیر نمیاد همشون خروجی TV دارن اگرم می خوای مطمئن باشی برو نمایندگی بگیر!!!!نقل قول:
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
من کاورش رو تو علائدین خریدم 1 یا 2 تومان البته طرح فابریک که باش مشکل داشتم انداختمش کنار!!!:31:نقل قول:
من بیرای خودم رو که نوکیا هک شده روش ولی باز ممعلوم نیست اصله یا نه با چک و چونه گرفتم 7! یارو میگفت 8نقل قول:
من کاورش رو تو علائدین خریدم 1 یا 2 تومان البته طرح فابریک که باش مشکل داشتم انداختمش کنار!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا نوعه دیگه هم داشت یکی 3 تومن اینا یکی 5 تومن
سلام
من یه مدت 5800 داشتم، بعد ردش کردم الان دوباره میخوام بگیرم یکی! چند تا سوال: الان پک ها چی توش هست، پایه و کیف و ... داره؟ (اون مال اول ها بود همه چی داشت!) پک هایی که نمایندگی میده چی توش هست؟ ورژن 40 چطوره؟ سرعتش تغییری کرده؟ کیفیت سری های جدید تغییری نکرده؟ قیمت رو (گارانتی اصلی نوکیا و بدون گارانتی!) هم اینجا (دور از چشم مدیران و همکاران و ...) بدید، اشکال نداره!:31:
فرق هك كردن با ساين كردن چيه !
تويك سايت ديگر مي خواندم كه با نصب 2 تا نرم افزار گوشي رو به راحتي هك مي كرد :
RootSiGN
SecMan.v1.1
كدوم بهتره ساين يا هك ؟
مثلا براي ورژن40 - 5800 اگر ساين نشه هك ميشه يا نه ؟
:13:
n97 هم فقط با همين روش 5800v40 هك شده:نقل قول:کد:http://forum.dailymobile.se/index.php/topic,17305.0.html
گوشیم رو با جف هک کردم و فایلهای پچ رو ریختم
4 تا پچ الان تو rompatcher دارم به این اسمها
install server rp+
installserver_fp2
open4all rp+
open4all_rp+
سه پچ برام فعال میشه ولی پچ open4all rp+ هرکاری کردم فعال نشد ....دلیلش از چی میتونه باشه؟
نه.اون اولها که ورژن 40 اومده بود یکی اومد این روش رو گفت که تونسته باهاش n97 رو هک کنه اگر اشتباه نکنم از توی اکسپلور یه فایل هایی رو کپی میکردند.متاسفانه هر چی گشتم پیداش نکردمنقل قول:
حالا هک میشه یا نه؟نقل قول:
HelloOX2.v2.03.Unsigned.zip براي ساين كردن برنامه ها !
تقديم با عشق !
فقط جان من نه جان اون سئوالم را جواب بدين !
------------------کد:http://www.4shared.com/file/137782202/e2408b8e/HelloOX2v203Unsigned.html
فرق هك كردن با ساين كردن چيه !
تويك سايت ديگر مي خواندم كه با نصب 2 تا نرم افزار گوشي رو به راحتي هك مي كرد :
RootSiGN
SecMan.v1.1
كدوم بهتره ساين يا هك ؟
مثلا براي ورژن40 - 5800 اگر ساين نشه هك ميشه يا نه ؟
------------------------------
:27: :10: :5:
چه خبر شده اینجا:31:
معلوم نیست چس سواله چی جوابه
ساین کردن برای نصب کردن برنامه هایی است که در حالت عادی نصب نمیشند با استفاده از فایل cer و key گوشیت و یک نرم افزار مثلا signsis برنامه مورد نظرت رو داخل پی سی ساین میکنی و بعد به گوشیت انتقال میدی برای نصبنقل قول:
هک هم برای دسترسی به پوشه های سیستمی گوشیت است که بعضی موارد برای نصب بعضی از برنامه ها نیاز است.با hellox میتونی گوشیتو هک کنی که نیاز به ساین کردن جدای هر برنامه نداشته باشی
Rootsign هم یک برنامه است برای ساین کردن داخل پی سی مثل signsis
Secman رو یادم میاد قبلا یکی دوبار تو گوشیم نصب شد ولی چرا یادم نمیاد.مهم نیست:46:
به نظرم هک بهتره دیگه لازم نیست که حتما تو پی سی برنامه ها رو تک تک ساین کنی و تو وقتت صرفه جویی میشه
برای ورژن 40 و ورژن های قبلش میتونی برنامه ها رو ساین کنی ولی ورژن 40 فعلا با هلوکس هک نمیشه.باید با برنامه جف اونو هک کنی که با فرمت گوشیت هک از بین میره
:31:نقل قول:
برای اینکه fm رادیو 5800 فعال بشه به چه چیزی نیاز هست؟
چون با هنزفری خودش فقط am رو میگیره
چند تا سوال از بروبچه فعال و حرفه اي:
1-چطور ميشه فولدر هايي كه با نصب كردن بعضي نرم افزار ها در منو ايجاد ميشه رو پاك كرد آخه بعد از پاك كردن اون برنامه باز هم فولدرش تو منو هست مثل handy task
2-ميشه شكلك هاي sms رو تو پيام ها استفاده كرد؟ آخه تو منو و تنظيمات smsچيزي نداره
چه نرم افزاري بايد نصبيد؟
3-قضيه ي audio theme كه تو سايت نوكيا براي 5800 هست چيه؟من نصب كردم ولي تغييري نديدم
کسی جایی رو میشناسه که مشکل LCD گوشی رو تعمیر کنه؟ ( خطوط موازی و این حرفا)
برنامه Theme uninstaller برای این گوشی سراغ ندارید؟
نقل قول:
ممنون که پاسخ داید.
نقل قول:
برو تعمیرگاه اصلی نوکیا، ( دفتر اصلی ایراتل)
تهران - خیابان وزرا - کوچه سوم - پلاک 10 - تلفن 88555555 - 021
دوستان گوشی من ورژن 10 هست اگه اپدیت کنم به 40 تمام چیزهایی که تو ورژن های 20 و 30 بوده هم اضافه میشه ؟ مثل دیکشنری و دوربین دوم و.... یا فقط هرچی تو ورژن 40 هست اضافه میشه
چرا با 5800 نميشه رفت تو اينترنت؟
با ايرانسل...
كد #6*3*130* رو كه ميزنم ميگه تنظيمات براي مدل گوشي شما وجود ندارد...
دوست عزیز ورژن 40 کاملترین هست!!!نقل قول:
ولی دوربین دوم که اضافه نمی شه گوشی باید دوربین دوم رو داشته باشه مگه 5800 نداری؟؟
سلام دوستان
الان مطلع شدم بچه هاي موبايلستان فايل PPM رو كوك كردن! اگد با اين فايل ويرايش شده گوشي فلش بشه ديگه رام پچر بعد از مستر ريست هم نمي پره!
يه مقدار سرم خلوت بشه با اين فايل جديد فلش مي زنم خبر مي دم...
1-برو به option -organise بعد روی فولدر مورد نظر کلیک کن و گزینه delete رو بزننقل قول:
2-اسمش یادم نیست ولی باید روی گوشی طرف مقابل هم برنامه اش نصب باشه
3-روی 5800 کار نمیده
این فایل رو با پی سی سوییت بریز توی گوشیت بعد یک بار گوشیتو خاموش روشن کن و برو توی قسمت مسیج ها،یک اس ام اس توش هست که حاوی تنظیمات جی پی ار اس و ام ام اس استنقل قول:
کد:http://trailer.persiangig.com/IRANCELL.rar
منتظریم:20:نقل قول:
سلام دوستان
من firmware گوشیم 21 هست اما وقتی می خوام به 40 آپدیت کنم میگه هیچ آپدیتی پیدا نشد!
به نظرتون چه کار کنم؟
سلام:
چه جوری میتونم صدای دوربین گوشی رو قطع کنم؟ قبلا رو سایلنت که میزاشتم قطع میشد ولی از وقتی با تغیر پروداکت کد آپ کردم دیگه اینجوری نیست، حالا اگه از دوستان کسی با سایلنت کردن صدای دوربینش قطع میشه و ورژن 40 هست لطفا پروداکت کدش رو بگه تا من هم از اون استفاده کنم(لطفا کمک کنید چون واقعا لازم دارم)
یه مورد دیگه اینکه آیا این گوشی تقویم شمسی نداره؟
پیشا پیش از دوستانی که جواب میدن تشکر می کنم...
سلام دوست مننقل قول:
اگه با واير لس امتحان كردي با NSU هم امتحان كن. احتمالا پيدا مي كني
آف لاين هم راحت مي توني آپ ديت كني. آموزش توي امضاي من هست.
وقتی با گوشیم با بالاترین کیفیت فیلم برداری مکنم یه دفه بعد از 10-15 دقیقه گوشی هنگ میکنه و فیلمی که گرفتم میپره...چرا؟؟؟؟
راه حلش چیه؟
خوب سری اول 5800 دوربین دوم داره ولی فعال نیست یعنی برنامشو نداره و کار نمیکنهنقل قول:
فکر کنم قدیمی ترین ورژن مال منه یعنی اولین ورژن اونم 10
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما احتمالا روي مموري كارت داري ذخيره مي كني مشكل از كيفيت پايين مموري كارته!
روي مموري گوشي ذخيره كن يا يه كارت حافظه ي درست بگير
همين كارت حافظه رو هم فرمت كني با كامپيوتر بهتر مي شه اما بعد از مدتي همين مشكل بر مي گرده!
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
براي قطع صداي شاتر گوشيت بايد هك باشهنقل قول:
شما گوشيتو هك كن من دنبال مي گردم راهشو مي زارم برات.
مي توني به ورودي هاي تقويم گوشي تاريخ شمسي اضافه كني:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=310327
ممنون از جوبتون اما در باره راه پیشنهادیتون برای صدای دوربین باید بگم که از هک و فلش کردن زیاد دل خوشی ندارم(می ترسم یه جورایی)نقل قول:
برای این ورژن هم دیگه صل علی، باید فلش کرد که هک بشه ( ورژن ۴۰) اگه کسی هست که گوشیش با رفتن به سایلنت صدای شاتر دوربینش قطع بشه و ورژن ۴۰ هم باشه لطف کنه و پروداکت کدش رو برام بزاره خیلی خیلی ممنون میشم...
شما چی پیشنهاد میکنید؟نقل قول:
سلام دوست عزيز
شما احتمالا روي مموري كارت داري ذخيره مي كني مشكل از كيفيت پايين مموري كارته!
روي مموري گوشي ذخيره كن يا يه كارت حافظه ي درست بگير
همين كارت حافظه رو هم فرمت كني با كامپيوتر بهتر مي شه اما بعد از مدتي همين مشكل بر مي گرده!
قیمتش چنده؟؟ (همون 8 گیگ)
سلام
برای غیرفعال کردن صدای شاتر دوربین فقط کافیه فایل زیر رو دانلود،ساین و نصب کنید.گوشی رو ریستارت کنید و بعد به پروفایل برید و Warning Toneیا آهنگ های هشدار را خاموش کنید ...(یا از سایلنت یا میتینگ استفاده کنید)
کد:http://uploading.com/files/f8m9124e/NoCameraSound.sis/
(ببخشید که تو رپیدشیر آپ کردم، گویا خود سایت امکان آپلود نداره)کد:http://rapidshare.com/files/347834096/NoCameraSound.sis.html
روی ورژن ۴۰ تست کردم جواب داد...
سلام به همه 5800 ایها که 2 3 ساعته منم بهشون ملحق شدم....
اول تشکر کنم از تمام کسایی که این 483 صفحه مطلبو ارائه کردن تا بالشخصه بتونم انتخاب صحیحی داشته باشم.
محض اطلاع بگم از علاالدین طبقه اول، نوکیا مرکزی رنگ مشکی قرمزشو به قیمت 298000 خریدم.چون شبه عید داره میشه قیمتها کشیده بالا.
تو جعبه هم غیر از کیف و پایه و قلم اضافه که خیلی وقته نیست، کابل TV هم یافت نمی شه.در کل همه چیز عالیه و هنوزم گوشی پر فروشیه، تو یه ربع 3 تا فروخت!
در ضمن اگر هم مثل چند وقت پیش من بین 5800 و 5530 شک دارین، تردید نکنین که 5800 یه سر و گردن بالاتره.
کیف اصلیشم که پلاستیک فوق العاده خوش جنسیه رو 7000 تومن از زیر زمین گرفتم،خود نوکیا مرکزی می خواست یه 20 تومنی چرمی بکنه تو پاچم که من پا ندادم!
به هر حال مزاحم دوستان در روزهای آینده می شم واسه این سلیقه مشترکمون!
نقل قول:
سلام
خوش اومدی دوسته من
اگه کاری از دستمون بر بیاد در خدمتیم
مشکل تاخیر 7 ثانیه ای فیلم ها و تصاویر گوشیم با پاک کردن چند ویدیوی پر حجم( هر کدوم حدود 50 مگ)حل شد
ممنون از راهنماييت ولي نگفتي دقيقا تو چه آدرسي اين فايلو بريزم؟نقل قول:
از توی contact copier گزینه دوم رو انتخاب کن و ادرس فایل رو بهش بده و بریزش تو گوشی بعد هم کافیه که فقطنقل قول:
اس ام اس رو save کنی همین.قبلش اگر خواستی از اس ام اس هات بکاپ بگیر شاید توی جایگزینی پاک بشن
کسی نیست اینو جواب بده؟نقل قول:
به نظر من Toshiba كلاس 4 رم خوبيه به صورت پك توي بازار هست روشم نوشته ساخت ژاپن. قيمت جديدشو ندارم چند ماه پيش در حد 40 تومن بود...نقل قول:
ممنون دوست عزيز فوق العاده بود :11:نقل قول:
بابا اينطوري كه فقط پيامام پاك شدن عزيز...نقل قول:
پوشه ي inbox هم كه خاليه خاليه...
پس اون فايل كجاس كه بايد ذخيرش كنم؟
برو به آدرس زير:نقل قول:
menu-setting-connectivity-destinations-internet-options-new access...-
بعد كه ميخواد خودش دنبال بگرده no بزن بعد از ليست اومده packetdata رو انتخاب كن
name رو قرار بده mtn-iracell
بعد access pointجديد رو انتخاب كن optinsرو بزن و بعد edit
authentication رو رو normal بزار home page رو هم ميتوني اتخاب مني
حالا برو نت:20::20:
من که گفتم از اس ام اس هات بکاپ بگیر.مسیج ها رو بزار روی مموری گوشی یا بالعکس توی اینباکس پیداش میکنی.من چند بار با همین کار برای 5800 خودم و آشناهام تنظیمات رو وارد کردمنقل قول: