من ببخشید گفتم !!!! ( حالا بیا و درستش کن )
سپنتا - پارس آنلاین --- این ها هم غیر فعال است
اگر می خوای این همه پول بدی می تونی 128 نامدد بگیری
Printable View
من ببخشید گفتم !!!! ( حالا بیا و درستش کن )
سپنتا - پارس آنلاین --- این ها هم غیر فعال است
اگر می خوای این همه پول بدی می تونی 128 نامدد بگیری
به عنوان یک دوست ... هیچ وقت حرفی نزن که بخوای عذرخواهی کن.نقل قول:
پارس آنلاین پره... 8 ماهه که توی نوبت هستم.
این سرویسی که میگی رو کدوم شرکت ارائه میده؟
هر چه قدر که بخوام میتونم دانلود کنم؟
من پیش شماره ام 6690 هست بیشتر شرکت ها پره میشه به من بگید از چه شرکتی بگیرم !؟
آره - من الان دوستم رشته حقوق خوانده - ماهانه 3 میلیون رو راحت در میاره ( نوش جونش ) - ماهانه 140 تومن میده آسیاتک نامحدود 512 میگیره !!!:8::8::8:نقل قول:
الان به من میگه - قصم می خوره که 2 ماه است کامپیوترش رو خاموش نکرده - من نوعی به جایی که برم کینگ بگیرم اون برام دانلود کرد .
سلام من میخوام شرکتم را عوض کنم حالا یه سوال تو منطقه بهشتی 8841 چه شرکتی بدون معرفی نامه و... 256 میده؟و قیمتش چنده و خالی هست ممنون اگه زود کمکم کنید
نقل قول:نقل قول:
بابا بی انصاف گرون می ده! :13: 128 هزینش می شه 29 تومن ماهی...
راستی سرعت دانلودش چطوریه؟ همون 16 کیلوبایت هست یا مثل صبانت احیانا 64؟؟؟ :46:
آقا در مورد گوشيتون بايد بگم ديگه بيشتر از اين دستكاري نكن . ببر پاساژ علا ء الدين طبقه زير هم كف يه فلش بكنن درست ميه . خودت به هيچ وجه دست نزن .
سرعتش واقعیه ینی 12-16 هستشنقل قول:
شما میخوای نامحدود بگیری؟
متوسط 14.8 هستش الان سه هفتست که دارم و شبانه روزی کار میگنم باهاش فقط 3 تا 2 دیقه قطع شده !نقل قول:
بله - پول میگیره خدمات بهت میده --- وقتی هزینه رانژه و پشتیبانی ازت نمی گیره - وقتی سر عید و روز تولت و .... بهت مجانی میده بده
سر عیدی واسه همه کارت تبریک و تقویم و یک کارت 10 ساعته و 1 هفته به بچه های سپنتا چه ای دی اس ال و دایل آپ هدیه داد .
من اگر درآمد داشتم همه شرکت ها رو می گذاشتم کنار و سپنتا رو انتخاب می کردم .
سلام منم اتفاقاً مرکز مخابراتی توحید هستم و میخوام از لایزر بگیرمنقل قول:
و ضمناً بصورت دو کاربره ازش استفاده کنم مثل شما.
فقط مسأله ای که هست قیمتهای لایزر هست.
پستهای سایر تاپیک ها و سایت ها رو که خوندم سرویس های لایزر دائماً اسم عوض میکنه و قیمت هاش تغییر میکنه ازشون پرسیدم گفتن برای کاربرای جدید اینطور میشه و برای قبلیا فرقی نمیکنه.
مسأله ی دوم هم نداشتن پنل اختصاصی برای کاربرها جهت دیدن ریز کارکردشون هست.
در کل برای ما توحیدیا انتخاب دیگه ای نیست.
یه پارس آنلاین بود اونم میگه فقط 256 20 گیگ خالی داریم که قیمتش زیاده.
شاتل هم هست که سرعتش زیاد تعریفی نداره.
آسیا تک و صبا توحید پره.
سپنتا هم سرعتش در حد معمولیه اونطور که باید باشه که پایینه.
داتک 128 نامحدود خوبه قیمتش ولی سرعت باز خوب نیست 256 نامحدود هم گرونه.
در کل 24 تا شرکت رو زنگ زدم و بررسی کردم.
شما اگه مودم گرفتی به منم بگو . راجع به دو کاربره هم دوستان اگر وارد هستن بگن قضیش چطور میشه و وصلش سخته یا نه.
سلام.نقل قول:
راستش یکی از دوستان سپنتا رو به من پیشنهاد کردن که مورد تائید 1-2 نفر دیگه هم بود... ایشون گفتن لایزر به نسبت شرکت های دیگه گرون تر هست که من دیروز مقایسه کردم و دیدم نمیصرفه اصلا... حالا دارم سپنتا و داتک رو بررسی میکنم.... به نظرم نامحدود سپنتا خیلی قیمتش معقوله... پشتیبانی خوبی هم داره... دوستانی که از سپنتا استفاده میکنن لطفا تجربشون رو بگن.... چه در مورد پشتیانی چه در مورد سرعت و قطع و وصل شدن..... لطفا برای انتخاب مودم هم راهنمایی کنید.
ممنون.
البته سرعت رو هم مدنظر داشته باشید
مخصوصاً اینکه دو کاربره هم استفاده میخواهید بکنید.
مثلاً خیلی ها میگن پارس آنلاین گرونه ( که نیست )! ماهی سی تومن برای 128 و 8 گیگ ترافیک و میرن نامحدود شرکتهای دیگه رو میگیرن.
سرعت پارس کجا و بقیه کجا.
انتخاب اول من پارس بود چون سه سال ازش سرویس داشتم ولی خب پر شده تو توحید.
لایزر هم الان سرویس 256 رو میخوام بگیرم با 7 گیگ ترافیک که یه گیگ اضافه میخرم و سر جمع در میاد ماهی 35 تومن.
برای یک سرویس حجمی این ارزون ترینه . با 8 گیگ ترافیک. نه مثلاً مثل بعضی شرکتها سه ماه 6 گیگ که چی ازش میمونه!
برای نمونه:
سپنتا 256 و 8 گیگ 42000
فن آوا 256 و 8 گیگ 81000
داتک 256 و8 گیگ 48400
عصر آنلاین 256 و 8 گیگ 39000
سرویس های نامحدود هیچ وقت وضع سرعت خوبی ندارند.
دلشون که به حال مشتری نمیسوزه سرعت بالا بدن و ترافیک بی نهایت.
شما هر کاری کنی بندرت بتونی از اون میزانی که اونا مدنظر دارن بیشتر دانلود کنی .
سلام...
2 تا سوال داشتم:
1- با 64 آرت هوم شاتل میشه بازی های شبکه ای مثل کانتر ور بازی کرد؟
2- سرعت اینترنت که داری مصرف میکنی رو چجوری میشه فهمید(لطفا کامل تو ضیح بدین)؟
دوستان میشه نظرتونو درباره سرویس من بدید. 512 eco شاتل هست. سرعت آپلودم کم نیست؟ آپلودم باید 256 باشه طبق قرارداد ولی نیست. کلا واسه همه کم میزارن یا واسه من اینجوریه؟ نظرتون درباره پینگ چیه. دانلودمم که از 512 یه کم کمتره. به نظرتون زنگ بزنم پشتیبانی کاری انجام میدن (فاصله از مرکز مخابراتی حدودا 3 کیلومتر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما توی شهرستان خودمون که صبانت آشغالترین شرکتی که خدمات اینترنت پرسرعت ارائه میدهد...
بعد از اون شاتل اولش خوب بود ولی بعد اون هم خراب کرد...
فعلن که همه روی آوردند به پارس آنلاین چون اصلن نه قطعی داره نه کم شدن سرعت و...
سلام
من قبلا صبا داشتم تقریبا 2 سال پیش اونموقع سرعت دانلودش به 65 تا 70 میرسید اما الان یه یکی دو ساله که دایال اپ دارم وبیخبر از دنیای adsl هستم.میخواستم ببینم هنوزم صبا خوبه و این سرعت 1 مگابایت که تو سایت زده به خونه هم میدن؟سرعت دانلودش چنده؟
ممنونم.
نقل قول:
سلام.
سرویس داتک شیر هست و زیاد مال نیست!
سپنتا هم پشتیبانیش خوبه و هم سرعت و کیفیتش !
گفتم که تو سه هفته سه تا دو دیقه قطع شده و اصلا هم افت سرعت در هیچ موقع از شبانه روز ندارم!
وصل شدنش سرویس هم بستگی به مخابرات داره!ولی واسه من و یکی دیگه از دوستام 7-8 روزه وصل شد!
مودم هم به نظر من بهترین انتخاب Asus Am 602 هست با گارانتی دالای و قیمت 41 تومن!
دوست عزیز سپنتا محدودش خیلی گرونه ولی نا محدودش عالیه!نقل قول:
سرعت دانلودت باید 64 باشه و سرعت آپلودت 32 پس الان هر دوتاش کمه!نقل قول:
پینگت هم زیاده!
شما کجایی؟نقل قول:
صبانت الان مثل تخم مرغ شانسیه تو بغضی جاها توپه تو بعضی جاهای دیگه داقونه!نقل قول:
جواب قسمت دوم سوالمو ندادی دوست عزیزنقل قول:
این سرعت 1 مگو به خونه هم میدن؟
نمیدونم والا حالا دوستان جواب میدن!نقل قول:
زیرش که نوشته برای کاربران اداری !نقل قول:
این شرکتا میخوان 256 بدن کلی ناز میکنن چه برسه به 1 مگ !
بله... اینو به خونه هم میدن و عین همه شرکتای دیگه واسه گرفتن سرعت بیش از 128 از صبانتم نیاز به نامه شرکت یا دانشجویی دارید...نقل قول:
باهاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنن
من خودم الان با یه نامه شرکتی از صبانت یه مگ سه ماه 6 گیگ رو گرفتم... البته دفعه بعدی سه ماه 15 گیگ شارژ میکنم...
سرعتشم روزانه عالیه... پینگشم عالیه... ولی شبانه به دلیل حجم بالای ترافیک، پینگ بالا میره و سایتا با سرعت کمی باز میشن (البته اینجور که این یارو میگفت که کلا توی تهران همه این مشکل رو دارن و حتی توی شرکتشونم این مشکل شبا هست، به زودی در صدد رفعش هستن... امیدواریم خبرهای خوبی بشنویم از صبانت به زودی) ولی سرعت دانلود شبا هم تفاوت چندانی با روزانه نداره و سرعت دانلود شبانه صبانت حدود 75-120 کیلوبایت بر ثانیه میچرخه و سرعت روزانه ش هم که با توجه به سرویسی که خریدید متفاوته و اگه یه مگ بخرید یه لحظه از 120 کیلوبایت بر ثانیه پایین تر نمیاد...
اینم سرعت صبانت یه مگ (پایین عکسم بخون):
:8:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4040162
من سرویس حجمی می خام بگیرم ، برای سه ماه حدودا می خام 40 تومن بدم ...
می خام از ماه اینده از عصر انتقال داده ها سرویس حجمی بگیرم ،
میخام بدونم به نظر دوستان قیمت های سرویس های حجمی اش مناسبه ؟! ( مخصوصا" سرویس 128 کیلو بیت این شرکت منظورمه )
لطف کنید نظرتون رو در مورد سرویس های حجمی اش بنویسین که ایا مناسبه بگیرم ؟!
این شرکت عصر انتقال داده ها سرویس حجمی که میده قیمتاش به این شکله :
قیمت سرویس حجمی سه ماهه :
سرویس حجمی سه ماهه : 128 کیلو بیت ، با ایپی دینامیک ، ( 6 گیگ پهنای باند برای سه ماه ) میده 39 تومن !!!
سرویس حجمی سه ماهه : 512 کیلو بیت ، ( 30 گیگ پهنای باند برای سه ماه ) سه ماهه 75000 تومن !!!
---
سرویس حجمی 1 ماهه : 512 کیلو بیت : با 2 گیگ پهنای بانده رو میده :15400 تومن !!!
ضمنا" شبا هم از ساعت 2 تا 8 صبح دانلود رایگان داره ...( ایپی های هم سرویس های حجمی دینامیکه )
من می خام 128 بگیرم منتها مشکل اینجاست که پهنای باندش در سه ماه 6 گیگه !!! در حالی که شرکت های دیگه مثل
صبانت و شاتل همین 128 رو با 9 گیگ پهنای باند میدن با این قیمت !!!
به نظر شما ارزش داره از ماهه اینده از همین عصر انتقال داده ها بگیرم ؟! چون سرویس حجمی اش 128 اش سه ماهش نسبت
به شرکت ها دیگه سه گیگ کمتره !!!
من ADSL صبا دارم. الان یه یکی دو سالی میشه. اولا سرعت خوب بود همیشه با حدود KB/s 50 دانلود میکردم. ولی الان چند ماهه قضیه فرق کرده:
اول که شروع به دانلود می کنم سرعت میرسه به 100 KB/s. بعد از حدود 2 دقیقه یک دفعه سقوط می کنه به 17.9 KB/s. چون من از Torrent و E-mule زیاد دانلود می کردم فکر کردم صبا نت داره ترافیک شبکه Torrent و E-donkey رو مخدود میکنه (اصطلاحا به این کار میگن throttling)ولی حالا متوجه شدم برای هر نوع دانلودی این اتفاق می افته. تو speedtest.net تست کردم این نتیجه حاصل شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی سرعتی که یک سال پیش داشتم رو الان هم باید داشته باشم. شبها من از طریق Torrent دانلود می کنم و میانگین سرعتم دور و بر 30 -35 KB/s هست (چند ماه پیش سرعت شبانه تقریبا دو برابر بود).
نتیجه ای که من گرفتم:
صبانت سرعت رو روی 512Kb/s نگه می داره تا سایت speedtest سرعت بالا نشون بده و همرو جذب کنه. ولی سیستمی طراحی کرده که بعد از 2 دقیقه (که تست کردن سرعت توسط speedtest مسلما تموم شده) به مقدار اسمی اشتراکی که گرفتین (یعنی 128 kb/s یا 17KB/s) برسه. یعنی عملا داره مشتری ها رو گول میزنه. حالا می خوام بدونم فقط منم که چنین تجربه ای دارم یا همه همینطورن؟!
salam
agar momkeneh
salam
agar momkeneh chand sherkate motabare degeh baraye adsl dar tehran moarefi konid tamam
salam
agar momkeneh chand sherkate motabare degeh baray ADSL dar tehran moarefi konid tamame esmhaye ke dar nazar sanje bood gashtam vali porte khali nadashtan agar momkeneh zood behem javab bedid mamnoon.
صبانت واقعا تخم مرغ شانسیه:31:
برای من که از وقتی شارژ کردم سرعت شبانه داغونه:41: یعنی دوروبره 20 میچرخه
فقط 2 شب خوب بود:41:
راستی تمام اطلاعات ما (مثل پسورد و ... ) تو صبانت ثبت میشه؟! چون من بعد از دو سال که صبانت رو تحریم کرده
بودم :31: وقتی زنگ زدم که دوباره شارژ کنم گفتن اطلاعاتت اینجا هست ما خودمون میریم پورتتو میگیریم و نیازی
نیست که اینجا بیای.
اما یه چیزی که خیلی جالب بود این بود که پسوردم همونی بود که 2 ساله قبل به من داده بودن:31:
منم تا دیدم چراغ ADSL اومده صبر نکردم که بزنگن :31: با همون یوزر و پس قدیم کانکت شدم:31:
************************************************** ********************************
حالا گذشته از این سرعت شبانه که همچنان داغونه و خیلی نوسان داره امروز به اکانت روزانه ی من هم سرایت
کرده:41: امروز احساس می کنم که سایت ها خیلی دیر تر از قبل بالا میاد:41:
حالا به نظرتون مشکل از مودم میتونه باشه ؟( که خودم بعید میدونم باشه) یا کلا مشترکین صبانت دارن زیاد میشن و
مشکل از شلوغ بودن مراکز مخابراتیه؟
بابا مگه سرعت 128 باید چقدر باشه که میگی دور ور 128 میچرخه اصل سرعت 128 16 کیلو بایت دیگهنقل قول:
تازه موقعی که سرعت رو بالا میبره خیلی شاکار میکنه اگر نه کی با 128 60 کیلوبایت دانلود داره؟
اینجا ایرانه کره که نیست با 15مگ دانلود کنی :27::27::27:
من خودم 512 صبا نت دارم خیلی عالیه با120 تا 150دانلود دارم
مرکز تلفن توحید شرکت سپنتا هم پر شد به سلامتی.!!!!
اگر کسی برای پیش شماره 6693 یک شرکت خوب معرفی کنه ممنون میشم.
میخوام 128 یا 256 نامحدود بگیرم.
آسياتك asiatech.ir
پارس آنلاين parsonline.net
داتك datak-telecom.com
سپنتاکد:www.sepanta.net
شاتل shatel.ir
صبانتکد:www.sabanet.ir
فن آواکد:www.fanava.com
لايزر laser.ir
ندارايانه neda.ir
این قضییه هیچ ارتباطی به ایجاد اختلال توسط صبانت نداره... منم الان یه سال و خورده ایه توی صبانتم میدونم چی میگید ولی به هر حال صبانت سعتا رو از حالت اسمی درآورده دیگه... اون قضییه هم که میگید فقط برای رویس 128 هستش و اینکه توی اکانت روزانه سرعت اولش 120 کیلوبایت بر ثانیه س بعد میشه 16-17 کیلوبایت بر ثانیه، به خاطر speedtest و به به و چه چه من و شما نیست... به خاطر اینه که سایتا سریع باز بشن... وقتی 30 ثانیه اول دانلود توی اکانت روزانه سرویس 128 سرغت 1024 هستش به خاطر اینه که سایتا سریع باز بشن و نه به خاطر دانلود شما... با سرعت 1024، سایتا به سرعت هر چه تمام تر باز میشن و هیچ مشکلی نخواهید داشت و هیچ سایتی با چنین سرعتی بیش از 20 ثانیه طول نمیکشه اومدنش...نقل قول:
من الان اومدم سرویس 1024 صبانت و دیگه این مشکل رو ندارم...
در مورد وضعیتی که توی سرویس شبانه هستش، این وضعیت توی تهرانه و جاهای دیگه کشور چنین مشکلی نیست... تی توی خود شرکت صبانتم این مشکل هست و این پشتیبانی بیچاره میگه خود منم برام سایتا کند باز میشن...
در واقع در اکانت شبانه به دلیل حجم بسیار زیاد ترافیک شبکه، پینگ خیلی میره بالا و به این دلیل سایتا با سرعت کمی باز میشن ولی سرعت دانلود توی اکانت شبانه به هیچ وجه از 80 کیلوبایت بر ثانیه کمتر نمیشه (لینک مستقیم) توی تورنتم به دلیل اینکه ارتباط کمی به پینگ داره یه ذره توی سرعت تأثیر داره و سرعت حول و حوش 50-60 میچرخه... اینکه شما سرعت دانلودتون از تورنت انقدر کمه، یا تنظیماتتون خوب نیست و یا اینکه فایلی که دارید دانلودش میکنید سیدراش کمن یا سرعتشون کمه... روی تورنت زیاد نمیشه نظر داد چون به صدها چیز بستگی داره...
ولی سرعت دانلود از لینک مستقیم توی اکانت شبانه با اکانت روزانه 1024 فقط 10-20 تا فرق داره...
البته خوشبختانه صبانت در نظر داره تا این مشکلات رو حل کنه و با خرید پهنای باند بیشتر و افزایش پهنای باند تهران این مشکلو حل کنه... ولی میگن مخابرات همکاری نمیکنه...
اینا رو بخون:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4008029
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4009808
:8:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4040162
ميخوام از شهراد ADSL بگيرم، چطوره؟ كسي استفاده ميكنه؟
دوست عزیز طبق قوانین باید فارسی پست بدید اینطوری زودتر جواب میگیرید.نقل قول:
ممنونم
خوب پس شما ظاهرا از سرویس 1024 که گرفتین راضی هستین. واسه گرفتن این سرویس باید دقیقا چه نامه ای از دانشگاه بگیرم؟ (در پست های قبلی نوشته بودند نیاز به نامه از شرکت یا نامه دانشجویی هست).نقل قول:
من گفتم دور و وره 20 میچرخه نه :31: 128نقل قول:
عزیز همه ی بچه های قدیم فروم ( یعنی 2 سال پیش) اینو میدونن که همه به خاطره شبانه ی صبا و
سرعتش رفتن صبانت اون ابتدا سرعت رو خوب کردن که همه برن بگیرن که بعد از مدتی سرعت رو آوردن پایین
که بچه ها اگه یادشون باشه شرکت سابین خراسان یه فکس به صبا زد که چرا سرعت روزانه رو آوردین پایین و بقیه
ماجرا که بچه های فروم قبل که قفل شده میدونن...
کد:http://vahid-dg.persiangig.com/feedback.jpg
میشه بگی کجا هستی که با 120 یا 150 دانلود میکنی مگه 1 مگابیت گرفتی؟کد:http://vahid-dg.persiangig.com/feedback-regu.jpg
صبانت خیلی وقته که اکانت های روزانه رو به سرعت قرارداد رسونده (فکر کنم 1 سالی بشه ) و همه ی دعوای
سابین و صبا سره همین بود حالا شما چطوری با 512 سرعتت 120 هست درضمن 1 مگابیت حداکثر 128 میزنه
نه 150 یا 140 !!!:31:
دوست عزیز کی میگه این مشکل تو تهرانه!نقل قول:
در مورد وضعیتی که توی سرویس شبانه هستش، این وضعیت توی تهرانه و جاهای دیگه کشور چنین مشکلی نیست... تی توی خود شرکت صبانتم این مشکل هست و این پشتیبانی بیچاره میگه خود منم برام سایتا کند باز میشن...
تو مشهد هم این مشکل هست و فقط یکی دو تا مرکز مخابراتی تو مشهد سرعتشون تقریبا خوب شده
من خیلی وقته که سرعت شبانم از لینکهای مستقیم به 25 هم نمیرسه و فقط بین 16 تا 20 نوسان میکنه:13:
سایت هم که کلا تو ساعات شبانه بالا نمیاد مرورگر جون میکنه تا میخواد یه سایت رو باز کنه :13: