این پست حذف شود
Printable View
این پست حذف شود
به سوال اصلی من جواب ندادین
می گم فرق adsl64 با dial up محسوسه؟
سلام
یه نکته به نظرم رسیده.
وقتی یه پست میزنیم ، و نکته ای به نظرمون میرسه که بهش اضافه کنیم ، بهتر نیست که اگه هنوز کسی پستی بعد از اون نداده ، از دکمه Edit استفاده کنیم تا شاهد چند پست جداگانه از یک نفر با فاصله زمانی 2 یا 3 دقیقه نباشیم ؟
--------------------------------------------------------------
من همین سوال رو از شاتل پارسال کردم و گفت تو سرعت عملا هیچ چی!! فقط مزیتش اینه که خط تلفن اشغال نمیشه و تقریبا dc شون کمتره.نقل قول:
به سوال اصلی من جواب ندادین
می گم فرق adsl64 با dial up محسوسه؟
شما با دایال آپ حداقل دانلودتون 4 هستش
ART home سرعت دانلودش 10kB/s هست.
36000=60*60*10 در يه ساعت 36MB دانلود ميشه.
این مخصوصه شاتل هستش
#
ترافيک مصرف شده کاربران سرويسهاي ART1 تا ART6 بين ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامي روزهاي هفته رايگان است.
#
ترافيك مصرف شده كاربران سرويس ART1 تا ART6 روزهاي جمعه رايگان است.
پس میبینید که خیلی فرق میکنه
پست هام ویرایش شدنقل قول:
سلام
a1000a عزیز ، یه نکته به نظرم رسیده.
وقتی یه پست میزنید ، و نکته ای به نظرتون میرسه که بهش اضافه کنید ، اگه هنوز کسی پستی بعد شما نداده ، پیشنهاد میکنم از دکمه Edit استفاده کنید تا پشت سر هم چند تا پست داده نشه.
البته شما پروفشنال هستید و اینجا بیشتر از ما حق آب و گل دارید!
ممنون
آقای a6l3i در مورد دانلود با wl-600g در حالی که کامپیوتر خاموش باشد به جایی رسیدی ؟ در ضمن پست های قبلیتو خوندم . با تشکرنقل قول:
این فایل آموزش نصب مودم هست:نقل قول:
امیدوارم از رو این بتونی خوب متوجه بشی :46:کد:http://rapidshare.com/files/294371589/WAG54G2_Fa.pdf.html
شاید مورد از مودمتون باشه ها
یه چک بکنید
اخرش هم نتونستم با روشpppoe مودمم را تنظیم کنم.تمام کارهایی را که دوستان گفتند را انجام دادم اما نشد که نشد.
ای بابا من توی تنظیم به روش Bridge گیر کردم ، شما توی تنظیم به روش PPPoE گیر کردی ، حالا مودمت چی هست ؟ شاید تونستم کمکت کنم .نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
ای بابا من توی تنظیم به روش Bridge گیر کردم ، شما توی تنظیم به روش PPPoE گیر کردی ، حالا مودمت چی هست ؟ شاید تونستم کمکت کنم .
مودم های شما چه مارکی هستند؟؟؟!!! مدلشونم بگید...
کیوان جان، به فروم خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستش وقت نکردم رو مخش کار کنم !!
در جواب ایمیلی که به خود asus زدم ، گفتن: " الآن ( حدود 7 ماه پیش) تو یه این سری از wl-600g ها نمیشه ولی در طراحی firmware های بعدی کاری میکنیم که بشه."
اون زمان ورژن firmware مودمم 1.0 بود و دیگه بهش فکر نکردم. ولی الآن سایت asus رو که دیدم سری جدید firmware رو داده. ورژن 3.0. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب که برسم خونه firmware مودم رو Upgrade میکنم . ببینیم چی میشه.
ضمناً ، خیلی ممنون که یادم انداختی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاقدمت خیلی خوب بود . لاقل میگفتی یه گاوی چیزی میکشتیم !!
*طریقه نصب مودم TP-Link ADSL2+ Router
اکثر مدلها طریق نصبشان به همین صورت است .
1- سی دی مودمتان را در سی دی خوان قرار دهید.
2- به My Computer رفته روی درایور سی دی خوان راست کلیک کنید و سپس Open کنید.
3- تعدادی پوشه را مشاهده میکنید پوشه مربوط به مودم خودرا اتخاب کرده سپس انرا Open کنید . در اینجا ما پوشه (نوع مودم خودتان) را باز میکنیم .
4- از میان سه گزینه روبرو TP-Link ADSL modem RO… را انتخاب کرده دبل کلیک میکنیم .
5- در صفحه بازشده بدون هیچ تغییری LoGIN کنید .
6- در صفحه بعد در بالای صفحه Quick Start را انتخاب کنید .
7- در صفحه باز شده تغییات ذیل اعلام شود
در Connection Type گزینه دوم PPPOE را انتخاب کنید.
در ATM VC Configure به جای VPI=0وبه جای VCI=35 قراردهید.
در پایین هم User Name و Password خود را وارد کنید و در پایان submit نمایید . چند لحظه طول میکشد تا مودم شما Reboot گردد . مودم شما نصب شده است .
در ضمن آی پی مودم شما کد:
http://192.168.1.1
می باشد.در صورت بروز مشکل گزینه Ping را انتخاب کرده و استفاده کنید .
مودم من tp-link 8811 است.نکات گفته شده بالا را دقیقا عمل میکنم اما نمیشه .مشکل من این است که بدون ایجاد کانکشن در کامپیوتر میخواهم مودم به اینترنت مصل بشه.
شما باید بجای PPPoE از Bridge استفاده کنید. واسه اینکار :نقل قول:
تو پستی که zedeh@le_b@h@l عزیز دادن ( دو پست قبل تر ) ، در مرحله هفتم Bridge رو انتخاب کنید و بعد دوبار Next.
منم قبلا گفتم که نتونستم با این مودم ، بصورت خودکار وصل بشمنقل قول:
همونطور که قبلا گفتم ، احتمالا مشکل از vci و vpi هست
که شما گفتی اونو باید از سرویس دهنده بپرسی!
شما خودت پرسیدی و اعمال کردی و کانکت نشده؟؟
واسه من اتومات وصل میشهنقل قول:
روزی که برای من اومدش مودمو وصل کنه ازم پرسید
گفت هم میشه اتومات باشه
هم دستی
احتمالا برای شما دستی هستش
سلام نوع مودمنقل قول:
نقل قول:
نقل قول:نوشته شده توسط !Yahoo
سلام
مودم linksys د دارم که روتره ، می خوام ببینم چطور میتونم یه lan بهش اضاف کنم بدون دادن اجازه دریافت اینترنت و فقط واسه file sharing باشه ، الان 3 تا سیستم دارم که هر سه شیر فایل و اینترنت با هم دارن
نقل قول:
a6l3i
بعضی مودم ها بطور تنظیماتی برای میزان دسترسی هر user به اینترنت یا شبکه رو دارن . اگه مدل مودمتون رو بگید بهتر میتونم راهنمائیتون کنم.
ولی اگه میخواید تنظیمات و کنترل خیلی بهتری روی user ها داشته باشین از برنامه های کنترل کافی نت ها یا مدارس استفاده کنید. مثل Net limiter یا Cyber Cafe Pro
WAG54G2 لینکسیس هست راهی هست؟
سلامنقل قول:
من راهنمای مودمتون رو از سایت linksys گرفتم ( چه خوشگل بود ، رنگی و مرتب !!) . با توجه به مطالب دفترچه و اندک شخمی که تو سایت و فرومش واستون زدم ، اثری از این قابلیت ( محدود کردن دسترسی بعضی user ها به نت ) ندیدم. تنها راه چاره شما همون برنامه های کنترل شبکه هستش که بدیش اینه که نیاز به روشن بودن سیستم مرکزی داره. مثل کافی نت ها که سرور صاحبش همیشه روشنه و همه از اون میگیرن.
به هر حال تو ذهنم هست. راه حلی دیدم یه خبر بهتون میدم.
----------------------------------
ضمناً برای اطلاع دوستان : مودم من wl-600g این قابلیت رو داره. ( ممنون yahoo جان که باعث شدی این قابلیت رو هم مفهمم)
یعنی میشه تا 12 user شبکه ، چه اونهائی که با LAN وصل شدن یا با wireless ، سطح دسترسی تعیین کرد. اینکه :
- چه افرادی می تونن به اینترنت وصل شن.
- چه افرادی می تونن اگه پرینتر یا اسکنر به usb مودم وصل باشه ، باهاش پرینت بگیرن
- چه افرادی می تونن اگه فلش به usb مودم وصل باشه ، بتونه فقط اطلاعات رو بخونه یا هم بخونه و هم رایت کنه.
و همه اینها در مودم ذخیره میشه.
بعد از تغییر مد به bridge نیازی به تغییر در vpi و vci هست؟نقل قول:
در صورت dc شدن به طور خودکار دوباره کانکت میشم؟
در ضمن من از سرویس نداگستر استفاده میکنم
باتشکر
نخیر دوست عزیز. vpi و vci از طرف شرکت داده می شه و ثابته.
فکر کنم در حالت pppoe باید برای وصل شدن کانکشن ساخت و به طور اتوماتیک به اینترنت وصل نشه. ولی در حالت bridge به طور اتوماتیک بعد از روشن شدن کامپوتر وصل می شه. توجه داشته باش که در تنظیم حالت pppoe یوزرنیم و پسوورد قرار ندید...
کلا دو نوع نحوه کانکت شدن داریم pppoe و نوع دیگر bridge
در هر دوی این کانکشن ها شما باید مقادیر vpi و vci رو وارد کنید
اما تفاوت این دو نوع کانکشن
bridge
محاسن:
این نوع کانکشن به دلیل سادگی و همین طور دسترسی آسان به شبکه و از همه مهمتر فهمیدن پیغام خطا های مودم بهترین نوع کانکشن هست و کاربرد زیادی داره حتی برای کا فی نت و شبکه کردن هم مناسب هست (کنترل کردن تمام یوزرها)
معایب
با خاموش شدن سیستم اصلی یا سرور در شبکه بقیه سیستم ها ارتباطشون قطع میشه
pppoe
محاسن
این کانکشن بیشتر برای شبکه های nat به کار میره که تو این حالت یه کانکشن در خود مودم درست میکنید (یوزر و پسورد میدید)و خود مودم به اینرنت وصل میشه و نیازی به ساختن کانکشن در ویندوز نیست و دیگه اینکه با خاموش شدن هر کدوم از سیستم ها اتصال به اینترنت قطع نمیشه
معایب
در این اتصال هیچ گونه کنترلی از طرف سرور بر یوزر ها اعمال نمیشه و تمامی یوزرها به یک اندازه از اینترنت استفاده میکنن
نکته خیلی مهم در استفاده از این کانکشن برای سیستم های دیگه اینه که باید گزینه nat فعال باشه و گزینه dhcp (دادن ip به صور ت خودکار ) رو فعال کنید و preferred dns رو درکانکشن لن ، روی 192.168.1.1 بزارید :11:
ما که آخرش نفهمیدیم که کدوم bridge هست ، کدوم PPPOE!!!نقل قول:
توی پستای قبلی برعکس این میگفتن!!
دوسن من گیج شدن نداره:27:نقل قول:
اگه شما برای اتصال به اینترنت تو کامپیوترتون کانکشن دارین و با اون کانکت میشین نوع اتصالتون از نوع bridge هست
دقیقا مثل دیال آپ
شما وقتی از دایل آپ استفاده میکردید یه کانکشن میساختید و بعد کانکت میشدید این اتصال هم دقیقا مثل دیال آپ هست:5:
در غیر این صورت از نوع pppoe
صحبتهایی که تو پست قبلی گفتم برای کانفیگ مودم بود شما میتونید به دو طریق مودمتونو کانفیگ کنید که خواهشا پست قبلی رو با دقت بخونید:11:
حذف شد...:11:
دوست من نمیدونم کی شما رو راهنمایی کرده اما جهت اطلاع خیلی ها از جمله شمانقل قول:
این سایت رسمی پارس آنلاینه در قسمت پشتیبانیش نحوه کانفیگ انواع مودمو توضیح داده شما هم می تونید بر اساس نوع مودمتون ،مودمتونو کانفیگ کنید
اگه کاربریتون خانگیه و برای یه سیستم از اتصال bridge استفاده کنید
اینم لینکشوارد این قسمت بشین تنظیمات PPPOE بر روی مودم های NAT و Bridgeکد:http://www.parsonline.net/fa/adslsupport
وبر اساس نوع مودمتون ،مودمتونو کانفیگ کنید :8:
شرمنده اصلا حواسم نبود چی نوشتم... تایید می شه... من مودمو به روش nat کانفیگ کردم که احتیاج به ساختن کانکشن نداره... البته isp به من گفت به روش bridge کانفیگ کن... گوش نکردم دیگه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست من نمیدونم کی شما رو راهنمایی کرده اما جهت اطلاع خیلی ها از جمله شما
این سایت رسمی پارس آنلاینه در قسمت پشتیبانیش نحوه کانفیگ انواع مودمو توضیح داده شما هم می تونید بر اساس نوع مودمتون ،مودمتونو کانفیگ کنید
اگه کاربریتون خانگیه و برای یه سیستم از اتصال bridge استفاده کنید
اینم لینکش کد:
http://www.parsonline.net/fa/adslsupport
وارد این قسمت بشین تنظیمات PPPOE بر روی مودم های NAT و Bridge
وبر اساس نوع مودمتون ،مودمتونو کانفیگ کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها الان من زنگ زدم به شرکته میه احتمال داره ایسوس با ماله ما سازگاری نداشته باشه و ما D-Link و الفا استفاده میکنیم ن چی کار کنم حالا؟چون شاید شرکت رو بعدا تغییر دادم به پارس انلاین اونا از ایسوس استفاده میکنن(نمیدونم دقیق) منم شنیدم ایسوس خیلی بهتره ...به نظرتون چی بخرم حالا؟گیری کردیم ممنون میشم فوری بگید...
من موندم چرا این قدر به این موضوع پرداخته میشه:19:نقل قول:
کاش اینقدر وسواسو برای اون شرکتی که میخواین ازش اشتراک بگیرین میزاشتین
قبل از مشترک شدن با هر شرکتی بپرسید که مرکز مخابراتیتون تو چه وضعیه؟؟ (یعنی شلوغه یا عادی)
دونستن این مسئله از مودم خیلی خیلی مهمتره:40:
اینو برای همیشه میگم و دیگه ادامه نمیدم صلاح حکومت خویش را خسروان دانند:5:
تمامی مودم ها استانداردن و هیچ فرقی نمیکنه از چه برندی استفاده کنی دقیقا مثل مودم دیال آپ
این حرفها رو isp ها میزنن تا مودم خودشونو به شما بفروشن :2:
وگرنه هیچ استدلال منطقی وجود نداره که این حرفشونو اثبات کنه
از ما گفتن:11:
سلام
دوستان چند وقتی هست بعد از یک مدت که از اینترنت استفاده نمیکنم و انلاین میمونه و یا حتی وقتی کانکت نیستم یکباره ping دو برابر میشه و از 200-250 یکباره میاد روی 400-430!این رو توی سرورهای گیم کاملا متوجه میشم
اما وقتی مودم رو 10 دقیقه خاموش میکنم دوباره ping تا زمانی که توی سرور ها هستم در حالت عادی باقی میمونه
این اتفاق روزی 4-5 دفعه میوفته و هر بار که داخل سرور ها نیستم دوباره ping خراب میشه
نکته اینکه بعد از بالا اومدن ping به هیچ وجه خودش دوباره به حالت اول بر نمیگره و ارتباطی با ترافیک منطقه نمیتونه داشته باشه و حتما باید مودم رو 10 دقیقه خاموش کنم
مودم ASUS am602 هست
دوستان من 10 روزی هست Adsl گرفتم
که تو این 10 روز دوروبره 4 یا 5 بار اونم بیشتر تو ساعت های بعد از 1 شب سرعت conncect ام به جای 100 mb میشه 10 mb
منظورم اون سرعتیه که کنار ساعت مینویسه برای connection که درست کردم
مشکل از چیه ؟
توی سرعتم تغییری ایجاد نمیکنه چون الان اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلودتون هم کم میشه؟؟؟نقل قول:
یا فقط نوشته هه کم میشه؟!@#
نهنقل قول:
فقط نوشته
سرعت دانم همین الان که یک trailer بازی دارم میگیرم با idm بین 50 تا 75 نوسان داره
اونو نمیدونمنقل قول:
ولی بهش توجه نکن
اصل سرعت دانلودته
برو حال کن!@#!@#!@:19::31:
اون سرعت شبکه هست ، که گاهی اوقات 10 نوشته میشه و گاهی اوقات 100نقل قول:
چون اساسا اینترنت ایران هیچگاه به 2 مگابایت هم حتی نمیرسه ، 10 و 100 اون هیچ تفاوتی ندارن
نقل قول:
در تکمیل حرفهای شما و بخصوص یا تاکید بر همون چیزی که خودتون گفتین؛ برای فهم ساده تر: bridge مثل دیال آپ می مونه و pppoe خودش کانکت می شه.
بعلاوه bridge را ظاهرا فقط روی یک پورت مودم می تونین همزمان استفاده کنین و باید برای سرویس دادن به چند کامپیوتر، یک شبکه جداگانه با استفاده از hub/switch بسازین و اینترنت را به اون شبکه بدین. ولی با pppoe می تونین مثلا 4 تا کامپیوتر به 4 تا پورت مودم/روتر وصل کنین و همه شون همزمان کانکت بشن.
یک مزیت دیگه pppoe/pppoa (یا به عبارت صحیحتر استفاده از WAN Port و NAT و بردن کانکشن به داخل router )هم اینه که هیچ منابعی برای پردازش از سیستم شما گرفته نمی شه و همه کارها رو خود مودم/روتر انجام می ده و سرعت دسترسی اینترنت هم می گن تا 10حداکثر درصد بهتر می شه در حالیکه share کردن روی bridge معمولا کیفیتش بپای pppoe نمی رسه و طبیعتا خیلی به سرور وابسته است. البته همینجا یک بدی pppoe هم مشخص می شه؛ اگه روتر ضعیف باشه و تعداد زیادی کامپیوتر ازش کار بکشن ممکنه هنگ کنه یا ریست بشه یا کلا بازی دربیاره پس باید مودم/روتر مرغوبتر باشه در حالیکه bridge فقط داره یک کامپیوتر را می بینه و به مودم/ روتر فشاری وارد نمی شه.
البته در pppoe تا جائیکه من فهمیدم حتما نیاز نیست dhcp فعال باشه و می تونین کلیه تنظیمات کامپیوترها را بطور دستی انجام بدین. dns را هم فقط روی شبکه lan جدا از مودم باید روی 192.168.1.1 گذاشت (چه pppoe و چه bridge ) که تازه اونهم فقط مال کامپیوتر سروره و بقیه باید ip سرور را وارد کنن (که می تونه چیز دیگه ای باشه وکلا دردسر داره)نقل قول:
البته من خیلی خوشحال می شه اگه یکی از اساتید شبکه لطف کنه این مبحث routing و تنظیمات مختلف و متعددی را که توی config مودمهای adsl می بینیم بصورت شفاف توضیح بده..
با سلام بر همه دوستان
من چند تا سئوال داشتم که اگه ممکنه جواب بدین
اول از همه نحوه گانفیگ کردن مودم تی پی لینک مدل 8811 رو
میخوام بدونم
بعدش این که مگه درهنگام نصب بایدبه مودم آی پی داد
و در کل اگه ممکنه مراحل نصب مودم و راه اندازی خط آ دی اس ال رو با
مودمی که گفتم تا قبل از ساخت کانکشن برام توضیح بدین
خیلی برام مهم و فوریه آخه خطم چهارشنبه یعنی فردا رانژه میشه
و میخوام خودم نصبش کنم به دلایلی نمیخوام
نصاب بیادخونمون البته پول نصب رو دادم
با تشکر
یه سئوال دیگه هم داشتم که به اونم اگه ممکنه جواب بدین
نصب مودم از طریق usb با نصب با اون یکی فکر کنم اترنت درسته
فرقی با هم دارن
آیا توی سرعت آپلود و دانلود اثری میذارن
با تشکر دوباره
سلام دوستان
Bridge : همیشه واسه وصل کردن دو شبکه محلی به هم باید از سوئیچ های سخت افزاری استفاده کنید تا اطلاعات رو بین شبکه ها جابجا کنه. کالا اگه این شبکه ها تو یه سرور باشن ( مثلا شما دو تا کارت شبکه روی سیستم داشته باشین و بخواین بین اونها ارتباط برقرار کنید ) باید از Bridge استفاده کنید که همون کار سوئیچ ها رو بطور نرم افزاری در یک کامپیوتر انجام میده.
PPPoE : برای اتصال دو شبکه دور تر از هم و از طریق خطوط تلفن مورد استفاده قرار میگیره.
-- من قبلاً اشتباهی گفته بودم که Bridge نیازی به ساخت کانکشن نداره !ولی این PPPoE هستش که نیازی به کانکشن نداره و با فعال شدن کارت شبکه ، شبکه ها رو بطور اتومات وصل میکنه.
-- ضمناً در مرکز مخابرات محله ها ، ISP ها یک سوئیچ کار میذارن که بطور Bridge با شبکه اونها وصله ، حالا ما بعنوان یوزر باید توسط PPPoE به اون سوئیچ وصل شیم تا شبکه خونه ما شبکه ISP رو بشناسه.
من خودم تا حالا هیچ وقت درگیر انتخاب Bridge یا PPPoE نبوودم چون مودم (wl-600g ) خودش تنظیمات رو انجام میده. ولی دیشب که مودم رو شخم زدم فهمیدم که اون هم بطور اتومات PPPoE ساخته.
یه مشکل دارم بچه ها چون TP_link پیدا کردم اون رو خریدم حالا چزاغ ADSLکی باید روشن بشه؟بعد اون کد192.168.1.1رو میزنم هیچی نمی یاره و ارور میده باید چی کار مکنم؟(تو سیدی هم که تو پوشه ی مودم میرم میزنم کانکت سرور به سرور وصل نمیشه )یه کمکی کنید بی زحمت...
شما این wl-600g را چند خریدین؟ هنوز هم پیدا می شه؟ ازش راضی هستین؟نقل قول: