هندسهی (1و2) کم حجم و مقوی
در 288 صفحه با قیمت 6200 تومان .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من اينو خريده بودم...حالا مثل چي پشيمونم....فقط كلي نكته توش داره....ولي خب نميدوني كه چطوري بايد ربطش بدي به هم و كجا استفاده كني.... برا هندسه پايه به نظر من كه بايد با تست جلو رفت....به تعداد صفحات كمش هم نگاه نكنين... 300 صفحه قطع رحليه...الكي وقت هم ميگيره...من ميگم اشتباه من رو تكرار نكينيد اين نظر من بود.حالا بقيه رو نميدونم.
فیزیک را عمیق یاد بگیرید !
نقل قول:
چند روز پیش فیزیک فار رو دست یکی از بچه ها دیدم. اصلا خوشم نیومد.در حالی که اکثرا میگن بهترین کتابه. (حالا چرا؟) -> چون توضیحاتش زیاده. مثلا بعضی جاهاش پله اول پله دوم ... داره یا مثلا در مورد مفهوم سرعت لحظه ای کلی توضیح داده که حداقل برای من خسته کننده س. خودم انرژی اتمی دارم. بنظر من عالیه. فرمولی نیس که تو فار باشه تو انرژی اتمی نباشه. در مورد خیلی سبز هم به نقل از یکی از دوستام که داشته و خودمم یه نگاهی انداختم تستهای به نسبت آسون تری داره. گاج رو هم که اصلا ندیدم. کلا از گاج خوشم نمیاد:5: حالا نتیجه ->
انرژی اتمی برای -> هرکی که فیزیک رو میتونه سریع و راحت بفهمه. و توضیحات زیاد براش خسته کننده س. و به دنبال درصدهای بالای 80 هست.
فار برای -> هر کی که حوصله شو داره که توضیحات رو کاملا بخونه یا هرکی که نیاز داره مطلب براش بیشتر بسط داده شه و به دنبال درضدهای بالای 80 هست.
خیلی سبز -> هرکی که میخواد تستای رایج رو کار کنه و با تست پیش بره. با این کتاب هم میشه درصد بالای 80 اوورد. اما یکم سخت تر.
گاج برای ؟؟؟ هنوز ندیدم. تستای تالیفی داره؟ اگه نداره نمیتونه کتاب خوبی باشه. تستای کنکور رو تو هر کتابی میشه پیدا کرد.
مشکل شما اینه که نمیخواین فیزیک رو عمیق درک کنین و فقط دنبال میانبر هستین ! اتفاقاً توضیحات این کتاب بسیار هم بجاست !
وقتی اغلب دانش آموزا نمیدونن مفهوم زمان چیه ؟ یا سرعت رو بدرستی درک نمیکنن یا مفاهیم پایه ای از این قبیل فیزیک رو .... چه انتظاری ازشون میشه داشت که مفاهیم بالاتر رو درک کنن؟
با این کتاب نگاه من به فیزیک تغییر کرد وحتی علاقمند شدم شما رو نمیدونم !
---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
نقل قول:
ولی همه نکات رو گفته اگر حوصله به خرج بدی و با دقت بخونی مساله با هاش حل کنی همه چی هندسه رو یاد می گییری!تو کنکور از این نکته ها سوال می دنند اثبات که نمی دنند!به نظر من آموزش خوبی داره و در کنارش با تست زدن زیاد مهارت وحشتناکی پیدا خواهید کرد در این درس!!!
اتفاقاً از خود اثبات هم چندین بار مستقیماً سوال دادن ! داشتن این نکته ها به درد هیچ جایی نمیخوره جز این که ذهنتون آشفته شه ! این نکته ها رو از الان نخونین بذارین ماه های آخر دوره کنین !
عمیق یاد گرفتن همیشه این نیست که کتابهای حجیم تر بخوانیم!!!
نقل قول:
مشکل شما اینه که نمیخواین فیزیک رو عمیق درک کنین و فقط دنبال میانبر هستین ! اتفاقاً توضیحات این کتاب بسیار هم بجاست !
وقتی اغلب دانش آموزا نمیدونن مفهوم زمان چیه ؟ یا سرعت رو بدرستی درک نمیکنن یا مفاهیم پایه ای از این قبیل فیزیک رو .... چه انتظاری ازشون میشه داشت که مفاهیم بالاتر رو درک کنن؟
با این کتاب نگاه من به فیزیک تغییر کرد وحتی علاقمند شدم شما رو نمیدونم !
چه ربطی داره
عده ای هستن که خیلی سریع مطلب رو میفهمن. ما که تیزهوشان هستیم اکثرمون انرژی اتمی داریم و همه هم راضی هستن. چون توضیحاتش کامله همه چیز رو میگه اما زیاد توضیح طولانی نمیده. یعنی نمیاد مثل فار پله پله کنه و این همه توضیح بده. منم بخاطر همین گفتم واسه کسایی که راحت فیزیک رو میفهمن کتاب فوق العاده ایه. در عوض تستاش خیلی بیشتر از فاره. تستای C هم داره واسه یکم سطح بالاتر.
اما فار برای کسایی که میخوان توضیحات فیزیکی رو بخونن خیلی خوبه. من نمیگم توضیحات این کتاب به جا نیس. . و گفتم این کتاب برای کسایی که میخوان توضیحات رو کامل بخونن خوبه. شما بهتره اول توضیحات من و بخونین بعد ایراد بگیرین!
در ضمن این پستی که زدم نظر من نیس. نظر کلی مدرسه ماست. حتی کسایی که فار رو گرفتن میگفتن کتاب فوق العاده خوب و کاملیه. اما توضیحاتش زیاده و خسته کننده. مطمئن باشین همیشه کاملترین کتاب نمیتونه بهترین کتاب باشه. بهترین کتاب اونیه که مخاطب باهاش احساس راحتی کنه. برای همین من ویژگی های کتابا رو گفتم و انتخابش رو به خود بچه ها واگذار کردم که با سلایق فردیشون کتابشون رو بخرن.