سلامنقل قول:
روم ها رو ملاحظه کنید و دنبال region بگردید ، واردش بشید و گزینه asia رو انتخاب کنید
اینجا دیگه همه تقریبا ایرانی هستند
Printable View
سلامنقل قول:
روم ها رو ملاحظه کنید و دنبال region بگردید ، واردش بشید و گزینه asia رو انتخاب کنید
اینجا دیگه همه تقریبا ایرانی هستند
سلام دوستان
من از یاهو آخرین ورژنش استفاده میکنم و لی نمیتونم امان اینرو که بتونم تو استاتوس Idle بزارم رو پیداش کنم لطفا راهنماییم کنین .
من از برنامه پروكسيفاير استفاده ميكنم. در قسمت proxification rules ياهو مسنجر رو روي direct گذاشتم (كه يعني از برنامه پروكسيفاير استفاده نكنه) اما وقتي كه برنامه پروكسيفاير باز باشه اسم ياهومسنجر موقع singing توي connectionهاش مياد و البته نميتونه sign in كنه. وقتي كه برنامه پروكسيفاير رو ميبندم ياهو مسنجر راحت sign in ميشه. آيا راهي هست كه وقتي كه پروكسيفاير در حال اجراست بتونم در ياهومسنجرم sign in كنم بدون اين كه از پروكسيفاير استفاده كنه؟
دوستان یکی کمک کنه
امروز یه لینک وا کردم بعدش دیم یه ایمیل بهم اومده که پسورد چنچ شده
تا اومدم به خودم بیام دیدم از یاهوو خارج شدم اوتوماتیک و دیگه وارد نشدم
الان هر چی میزنم میگه پسورد اشتباه . گاهی میکنه لاک شده آیدیت
یکی کمک کنه .
سلام
کسی روم بوتر یا روم کیلر یا نرم افزاری برای گرفتن talk. قوی نداره اینچا بزاره دانلود کنیم
خیلی ممنون لازم دارم
سلام بچه ها ، عیدتون مبارک:40:
بعد از عمری خبر مرگمون اومدیم بریم یاهو چت کنیم ..... با ایرانسل وصل شدم به اینترنت ،رفتم آخرین نسخه یاهو رو دانلود کردم ..... ولی یه مشکلی پیش اومده .....
من پیغامهای طرف مقابل رو میتونم بخونم ، ولی هر چی PM میدم طرف مقابل دریافت نمیکنه ! باید حتما بیاد تو اد لیستم ، وگرنه پیامهام نمیره . قضیه چیه ؟
راه حل چیه ؟؟؟؟
سلام. آقا من یه آیدی دارم تو ادد لیستم میخوام ببینم ایمیل این آیدی چیه! طرف پروفایلشو عوض کرده و دیگه اون آیدی اصلی که همون ایمیل هستو نشون نمیده! اسم خودشو نشون میده! چیکار کنم بفهمم ایمیل یا همون ایدی اصلیش چیه؟
سلااام
کمک کمک
میخواستم بدونم ID من تو لیست کیا هستش؟
امکانش هست بفهمم؟خیلی حیاتیه
در ضمن من خیلی از ID ها رو قبلا از لیستم حذف کردم و ندارمشون!!! تو رو خدا زود تر جواب بدین.....
در ضمن آیا راهی برای این هست که بفهمم از یه id چه عکسایی upload شده؟
سلام
من اگه بخوام اد لیستمو به ای دی جدید انتقال بدم برای ادد لیستم در خواست اجازه ادد شدن میره؟
چطوری بفهمم تو لیست چه افرادی ادر صزرتی که آدد شدم ی ها رد ندارم؟
در اسرع وقت جواب بدین
ممنون
من یه مشکل فقط تو یاهو مسنجر 11 پیش میاد دارم اینه که وبکم Stop میشه بعد یه مدت
با یاهو مسنجر 8 اصلا مشکلی ندارم
سلام
با یکی از آی دی هام که وارد یکی از رووم های یاهو مسنجر میشم این خطا رو نشون میده you are not authorized to join the conference منتها با یه ای دی دیگه لاگین میشم صدا برام فعال میشه و هیچ مشکلی ندارم میخواستم بدونم مشکل از کجا میتونه باشه و چه جور بر طرفش کنم
مرسی.
سلام
من یاهو مسنجرم یه مدته بدون هیچ دلیلی ویسش کار نیمکنه
یعنی مکن نیمتونم صدا بشنوم
ولی طرف مقابل صدا رو میشنوه
مسنجر هم عوض کردم
اسپیکر هم مشکلی نداره
گسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
احتمالا تنظیمات صدا تو یاهو مسنجر شما مشکل داره. به مسیر Messenger > Preferences برید و از لیست سمت چپ Video & Voice رو انتخاب کنید. سعی کنید تمام گزینه ها روی System Default باشه ولی اگه باز هم مشکل رفع نشد، Open Video and Voice Setup رو کلیک کنید و مراحل رو انجام بدید تا تنظیمات بطور صحیح برای شما اعمال بشه.نقل قول:
سلام عرض شد دوستان.من یه مشکلی با یاهوم دارم که تو کره زمین بی سابقس.وقتی یوزر و پسوردمو میزنم و لوگین میشم بعد از چند ثانیه این ارورو میده و کلا قاطی میکنه و بسته میشه:
yahoo has stop working
a problem caused the program to stop working correctly.windows will close the program and notify you if a solution is available
در ضمن ویندوزم 7 و ورژن یاهو 11.و اینکه من با همین ورژن با سیستم خونه (وصل میشم هیچ مشکلی نداره لطفا راهنمایی کنید دوستان
به نظر من مشکل از نسخه ای هس که نصب کردید ،ایراد داره ...
شما یه ورژن بالاتر یا آپدیتر از یه سایت دیگه دی ال کنید ،ایشالا ک حل میشه :46:
با سلام
دوستان من وقتی از مسنجر میخوام استفاده کنم ارور میده و وارد نمیشه با چند تا ایدی تست کردم ولی هیچکدوم نتونست وارد بشه ولی از درون سایت یاهو راحت ان میشم ارورش هم اینه
there was problem signing into yahoo massenger . plaese try again a little.(81003005) new user sign in problem try again
لطفا راهنمایی کنید
سلام عرض شد دوستان.من یه مشکلی با یاهوم دارم که تو کره زمین بی سابقس.وقتی یوزر و پسوردمو میزنم و لوگین میشم بعد از چند ثانیه این ارورو میده و کلا قاطی میکنه و بسته میشه:
yahoo has stop working
a problem caused the program to stop working correctly.windows will close the program and notify you if a solution is available
در ضمن ویندوزم 7 و ورژن یاهو 11.و اینکه من با همین ورژن با سیستم خونه (وصل میشم هیچ مشکلی نداره لطفا راهنمایی کنید دوستان
:10::8::41::41:
سلام خسته نباشيد ادي من تازگي هك شده راهي براي برگردوندنش هست لطفا كمك كنيد ممنون
ایـن ایمیـل هـای خالی که جدیداً فرستـاده میشـه چیـه ؟!
Keylogger ?؟
امروزو یاهو نتونستم اصلا وارد شم،حتی آنینستالم کردم و باز نصب کردم ولی درست نشد،علت چیه؟
با سلامنقل قول:
اگه فقط پسوردتون عوض شده باشه میتونید با به یاد آوردن و داشتن سوالهای امنیتی پسوردتون رو بازیابی کنید.
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
خیر مسنجر مشکل خاصی نداره.
یه دور چک کنید که تنظیمات پروکـــسی روی مسنجرتون ست نشده باشه.
مشکلتون به صورت موقتی هست.
موفق باشید.
سلام
وقتی میخوام با یاهو مسنجر چت کنم متن ارسالی خودم و اون طرف رو تو صفحه نشون نمیده.........ارسال میشه ولی متنشو خودم نمیبینم.............فقط پایین صفحه سمت راست نوشته طرف میاد بالا و میره!!!........برنامه رو پاک کردم و یه ورزن دیگشو دوباره نصب کردم ولی درست نشد
سلام ب همگی دوستان من چندوقتی ک میبینم توی یاهو وقتی واردش میشم زودی یه دون پیام تبلیقاتی میاد
چه جوری منم می تونم اینکار رو بکنم
2.چه جوری می تونم توی چت روم یک مطلب رو به صورت مداوم بدون کپی پیست کردن با بازه زمانی مشخص بفرستم لطفا کمکم کنین
3.یه سوال دیگه من چه جوری میتونم با یه برنامه ای به اونایی ک ای میل یاهو دارن پیام تبلیقاتی بفرستم؟
با سلام خدمت سروران گرامی.مدیران این تایپیک انتقاد دارم ازتون؟چرا هیچکس جواب سوال منو نمیده؟10 بار این پستو گذاشتم.
وقتی وارد یاهو میشم بعد از چند ثانیه هنگ میکنه و دیباگ میده.ورژنش 11 ولی ورژنهای پایینترو هم نصب کردم موضوع حل نشد.لطفا سریعتر جواب منو بدید.با تشکر و قدردانی فراوان
با سلامنقل قول:
ویندوز رو عوض کنید دوست عزیز.
مشکل از رجیستری و پیکربندی ویندوز با یاهو هست.
موفق باشید.
سلام من امروز اومدم که وارد Yahoo! Messenger بشم ولی ارور میداد پسورد رو قبول نمی کرد، البته قبلش کسی پشت سیستم من بوده و مسنجر من هم ایدی و پسورد حالت ریممبر بوده می خواستم بدونم مشکل چیه؟ آیا میشه طرف بدون داشتن پسورد من؛ پسورد ایدی منو عوض کرده باشه؟ یا اینکه مشکل دیگه ای پیش اومده؟
ممنون میشم زود جواب بدید چون مشکل حادی شده برای من
با تشکر
درود بر دوستان من هنگامیکه میخوامو وارد چت روم شم با این ارور مواجه میشم و بسته میشه همه چی..چه کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مي خواستم بدونم راهي وجود داره تا قسمت yahoo updates غير فعال كنيم.مثلاًاگه تو قسمت status متني بنويسم براي همه addlist نشون ميده كه طرف آپديت كرده.من نميخوام فعاليتم تو اين قسمت نمايش داده بشه.
من ي بار از بازي ياهو استفاده كردم.پايين آيديم اين و نمايش ميده.چطور ميتونم پاكش كنم؟
سلام. روی Status کلیک کنید و Share to رو هم کلیک کنید و این پنجره رو مشاهده می کنید:نقل قول:
از داخل اون می تونید مشخص کنید که به چه کسانی نمایش داده بشه. با برداشتن تیک Yahoo Updates می تونید غیرفعالش کنید.
سلام دوستان
یه آدرسی بود که می رفتی مشخصات یک ایدی مثل تاریخ ساختش رو میداد چی بود آدرسش؟
قبلا فکر میکنم این بود : profile.yahoo.com/ID YAHOO
الان چیه؟
با سلامنقل قول:
profiles.yahoo.com/ID YAHOO
موفق باشید.
سلام خدمت همه دوستان عزيز
من يك سوالي دارم كه حدس ميزنم تكراري باشه، اما متاسفانه با سرچ كردن نتونستم پيداش كنم. پيشاپيش عذرخواهي ميكنم اگه سوالم تكراريه و در اين صورت اگر كسي لطف كنه لينكش رو برام بذاره خيلي ممنون ميشم.
من قبلا با ياهو خيلي راحت چت تصويري و صوتي ميكردم. اما الان چند وقتيه كه وقتي كليد چت ويدئويي يا صوتي رو ميزنم پنجره مربوطه باز ميشه، اما نه صداي زنگ خوردن مياد و نه اين كه طرف مقابل تماس منو دريافت ميكنه. عينا همين اتفاق براي وقتي كه سمت مقابل با من تماس ميگيره تكرار ميشه.
ســـــــــلام
چند روز پیش یکی از دوستام خواست از طریق مسنجر باهم صحبت کنیم.Voice داشته باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم رد دادم بعد پیغاماش هم برام ایمیل شد هم تو خود مسنجر توی یه کادر جداگانه به نام Call History نمایش داده شد که از اونجا هم پاک کردم.
حالا اون پنجره خراب شده بازم میاد و هیچ جوره بسته نمیشه.فقطم توی این آیدیم باز میشه تو بقیه نمیاد.
میخوام ریختشو دیگه نبینم چیکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ..
من یه آی دی Rogers داشتم که امروز ظهر هرکار کردم لاگین نشد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ایمیلمم نمی رفت ! میگفت کنسل شده و از این حرفا ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از همون مراحلی که داده بود یه آی دی ساختم و ایمیل های راجرزمو به اون فرستاد ولی متاسفانه ادلیست هام ب ایمیل جدیدم ارسال نشد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه چجوری ادلیست هامو برگردونم ؟ یعنی از همون راجرزی که نابود شد ، به این ایمیل جدیدم بر گردونم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چطور میشه کسی که add request اش رو رد کردی قبلا اسمشو پیدا کنی؟
خودم فهمیدم ..نقل قول:
رفتم تو ایمیل جدیدم ، تو قسمت Conversation ، اونجا با هرکی که چت کرده بودم با آی دی راجرزم ، آی دیش بود + متن ها .. :20:
سلام دوستان
من هر كاري ميكنم ياهو مسنجرم وصل نميشه اولش نتم به ديليله اتمام ترافيك تموم شدش بعدش كه دوباره گرفتم ترافيك را هر كاري كه كردم ياهو مسنجرم وصل نشد حتي چند بار پاك كردم چند ورزن را امتحان كردم حتي ويندوز را هم عوض كردم
باز وصل نميشه پ رو كسي هم فعال نيستش
من بايد چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يكي كمك كنه
هر كاري كه ميشدش كردم
ايدم سالمه به نرم افرار Trillian باز ميشه از خودته سايته ياهوهم باز ميشه با بقيه نرم افزار هم مشكل نداره
اما با ياهو مسنجر و نيم باز باز نميشه كه قيلا راحت با اينا من كار ميكردم
اما ياهو منجرم اصلا انگار به اينرنت هم وصل نيستيش
چند روز شد هر كار ميكنم ياهو مسنجر كار نميكنه اما به راحتي وارد ايميل ميشم و از اون قسمت آنلاين ميشه و مشكلي ندارم.نرم افزارم پاك كردم و دوباره نصبش كردم.چند تا ورژن مختلف نصب كردم اما هنوز اين مشكل برام وجود داره.
فقط از طريق وي.پي.N كار ميكنه ياهو مسنجرم.
راهي هست كه نياز به وي ... نباشه
آخه این یاهو 11 چقدر مزخرفه !
یعنی آدم باید با صفحه به این بزرگی چت کنه؟کل مانیتورو گرفته !
یعنی از لحاظ عرضی از این کوچیکتر نمیشه؟
اه
این مسنجر ما چرا با و.پ.ن و پروکثیفایر کار میکنه و بدون اینا فلجـه ؟
از مخابرات اینترنت دارم .