البته اگه سفارش تلفنی بدی میتونی تخفیف هم بگیری منم همیشه همینکارا میکنمنقل قول:
6000 تومان را 3 تومن میدم :31:
Printable View
البته اگه سفارش تلفنی بدی میتونی تخفیف هم بگیری منم همیشه همینکارا میکنمنقل قول:
6000 تومان را 3 تومن میدم :31:
منم اون آموزش رو یه نگا کردم ولی قبلا h.w.a.x و gta 5 و شبیه ساز یه هواپیما جنگی رو بازی کرده بودم و تو خود بازی هم الکی دگمه های کابین رو می زنم بلاخره یه چیزی از آب در می یاد.نقل قول:
عجبا بابا این اموزش بالای فوق لیسانس هست من شک ندارم اقا ابراهیم خودش خلبان باشه و داره تو یکی از شرکت های هواپیمایی فعالیت میکنه این اموزش کاملترین هست ولی من هیچی نفهمیدم اقا ابراهیم یه طوری گفته که انگار ما خلبان هستیم ولی خوش به حالت چه لذتی داره وقتی اروم اروم رو باند فرود میای ما که تو کفش هستیم
معمولا هم هوا پیم رو آتوپایلت هست و خودم هم اصلا با جی پی اس و دستگاه های دیگه کاری ندارم.
نه دوست عزیز؛ من اصلا خلبان نیستم و یه چیزی میگم که شما و بقیه بدونید اینه که تا حالا من سوار هواپیما هم نشدم. پس ببینید خیلی عقب تر از شما شاید باشم.نقل قول:
عجبا بابا این اموزش بالای فوق لیسانس هست من شک ندارم اقا ابراهیم خودش خلبان باشه و داره تو یکی از شرکت های هواپیمایی فعالیت میکنه این اموزش کاملترین هست ولی من هیچی نفهمیدم اقا ابراهیم یه طوری گفته که انگار ما خلبان هستیم ولی خوش به حالت چه لذتی داره وقتی اروم اروم رو باند فرود میای ما که تو کفش هستیم:41:
این آموزشها هم عموما فقط من کار جمع آوریش رو کردم و بچه هایی که اسمشون در منبع ذکر شده زحمت نوشتن و یا ترجمه رو کشیدن.
در ثانی من اصلا حرفه ای نیستم و به نظر خودم کاملا آماتورم.
این آموزشها رو اگر از اول بخونید مشکلی ندارید. من و شما مثل هم هستیم و من با همین آموزشها و نه هیچ چیز دیگه الان میتونم پرواز کنم. پس شما هم میتونید.
سلام کد اکتیوش رو باید از کجا گیر بیارم؟
سلام
زیاد چیزای جالبی ندارهنقل قول:
این سایته خوبیه برای اونایی که حال دانلود ندارند میتونند از این فروشگاه افزودنی بخرندکد:http://www.simmarket.ir/index.php?route=common/home
اگر بتونین یه سایتی پیدا کنین که بهترین افزودنی ها رو بزاره واسه دانلود عالیه (پولیم باشه قبول داریم فقط عالی باشه)
از صفحه ی اول نوع نسخه رو شناسایی و بعد از پست دوم در همون صفحه ی اول کرک مربوطه رو دانلود کنید.نقل قول:
سلام کد اکتیوش رو باید از کجا گیر بیارم؟
از دوستان کسی فرودگاه های ایرانی را Scenery کاملش را داره ؟
اخه بصورت پیش فرض فرودگاه های ایرانی خیلی ساده است مثل فرودگاه امام :46:
gooood:10:نقل قول:
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
م م م م . من هم فقط یکبار سوار سسنا172 اموزشی شدم !!!:31: ربطی نداشت البته !!!:41:نقل قول:
دوستان چه طوری میتونم برای هواپیمام GPS بزارم . آخه یه ATR-72 دارم که اصلا توش GPS نداره.
ممنون
یــا عــلــی
اینکار به نظره من خیلی مشکل هستنقل قول:
و شما باید فایل های مربوط به GPS یک هواپیما را برداری به همراه Config و در هواپیمای خودت درج کنی
سلام
بچه ها من از اینجا
فایل سرویس پک یک رو دانلود کردم !نقل قول:
کد:http://www.microsoft.com/Products/Games/FSInsider/downloads/Pages/FlightSimulatorXServicePack1.aspx
FSX من نصبه رو سیستم ، ولی وقتی فیابل دانلود شده رو میزنم اجرا بشه دوباره می خواد نصب کنه !ازم می خواد دی وی دی 1 رو بزارم منم اجرا کردم ، حالا یه ارور میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه کمک کنه مشکل از چیه ؟ می خوام FSX رو سرویس پک یک کنم که بتونم FSP رو روش نصب کنم !:41:
نقل قول:
چطوری میتونم فایلهای GPS رو پیدا کنم؟؟؟؟؟/
عضویتتون رو در انجمنهای P30world تبریک میگم. :11:نقل قول:
فایل سرویس پک یک رو دانلود کردم !
FSX من نصبه رو سیستم ، ولی وقتی فیابل دانلود شده رو میزنم اجرا بشه دوباره می خواد نصب کنه !ازم می خواد دی وی دی 1 رو بزارم منم اجرا کردم ، حالا یه ارور میده :
شما فایلهای مخفی رو ظاهر کنید.
بعدش ابزار زیر رو نصب کنید و این پوشه رو در درایو F که توی متن خطا اومده راست کلیک کنید و Take ownership بزنید.
بعدش دوباره Simulator رو Repair کنید و بعد SP1 رو نصب کنید.کد:http://www.howtogeek.com/downloads/TakeOwnership.zip
سلام اگه امکان داره آخرین پج این بازی را بهم بدید
با تشکر
اگه میشه بگید از کجا باید سرعتم و سوختم رو ببینم که چقدر هست؟
ممنون از لطفت دوست من :11:نقل قول:
همه ی کارایی که گفتین رو مو به مو انجام دادم ، ولی افاقه نکرد ! متاسفانه دوباره با همون ارور مواجه شدم !:41: راه دیگه ای هم هست ؟
خوب در کدام هواپیما؟!نقل قول:
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
این شبیه ساز پچ ندارد! 2 سرویس پک هست که میتونید اونها رو برای بهتر اجرا شدن نصب کنید اما پیشنهاد میشه که ACC رو نصب کنید برای آشنایی بیشتر لطفا به صفحه اول مراجعه کنید.نقل قول:
در350 beechcraft king air ?نقل قول:
در قسمت مشخص شده AirSpeed رو میتونید ببینید و با زدن کلید های Shift + Z در بالا نواری میاد که AirSpeed رو هم مشخص کرده.نقل قول:
اینی که شما گفتی برا دیدن سرعت هست من میخوام بدونم که چه قدر سوخت دارم؟!؟!نقل قول:
اگر منظورتون همین هواپیما هستش" در اینجا میتونید مقدار سوخت رو در تانکرهای چپ و راست ببینید.نقل قول:
در ضمن موقع "نقل قول" عکس ها رو خذف کنید ممنون.
میگم هر نات چند کیلو متره؟
نمیدونم دیگه...نقل قول:
ممنون از لطفت دوست من :11:
همه ی کارایی که گفتین رو مو به مو انجام دادم ، ولی افاقه نکرد ! متاسفانه دوباره با همون ارور مواجه شدم !:41: راه دیگه ای هم هست ؟
شبیه ساز رو حذف و در مسیر جدیدی نصب کنید. شاید اثر کرد.
اصلا چرا Acceleration Pack نصب نمیکنید؟ از سرویس پک بهتره.
هر ناتیکال مایل برابر با 852/1 کیلومتر بر ساعت یا 0.514444444 m / s هستش.نقل قول:
میگم هر نات چند کیلو متره؟
با سلام به دوستان و اساتيد عزيز
من تازه fsx رو گرفتم و نصب كردم. fsrecorder هم روش نصب كردم. از كجا ميشه فايلهاي frc ركورد شده ديگران را دانلود كرد ؟ آيا براي يادگيري از اين فايلها ميشه استفاده كرد؟ منظورم فايلهايي است كه همين برنامه fsrecorder ايجاد مي كند و حجمش هم خيلي كم است. آيا براي يادگيري از اين فايلها ميشه استفاده كرد؟
با تشكر
مرسی ، به خاطر نصب FSP می خواستم سرویس پک نصب کنم ! بازم ممنون.نقل قول:
صفحه اول همین تاپیک: قسمت "من کدام نسخه را دارم؟؟؟؟ (قبل از طرح ...)"نقل قول:
نقل قول:
اما یک DVD دیگه هستش که اگر به همین نسخه ی بالا اضافه کنید شبیه ساز تبدیل به Acceleration Edition (بچه ها بهش میگن ACC) میشه. یعنی اول باید نسخه ی بالا که من بهش میگم Normal Edition رو نصب کنید (نسخه اصلی شامل یک DVD) و بعد یک DVD اضافی رو روش بریزید. توجه کنید که Acceleration Edition خودش شامل SP1 و SP2 هم میشه. یعنی دیگه نیازی نیست این 2 سرویس پک رو نصب کنید. خودش اینا رو داره.
...
نقل قول:
نکته: نصب سرویس پک ها و در کل نصب Acceleration Pack باعث سبک شدن بازی و بهینه شدن بازی در استفاده از CPU های چند هسته ای میشه.در نصب Accleration Pack رو نسخه عادی تردید نکنید.
بچه ها کسی میدونه لینک دانلود Acceleration Packکجاست ؟ هر چی گشتم و سرچ کردم به جایی نرسیدم ! اگه زحمتی نیست لینکُ بزنید که دانلودش کنم . مرسی
میگم نسخه نوین پندار روی ویندوز 7 نصب میشه؟!
بله که نصب میشه!نقل قول:
---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
لینک تورنت»»نقل قول:
[PHP]http://torrents.thepiratebay.org/3869959/Microsoft_Flight_Simulator_Acceleration_(FSX_X-PACK)__CRACKED_.3869959.TPB.torrent[/PHP]
---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
شما اگر این فایل ها رو گیر بیارید" بعد از اجرا فقط میتونید ببینید که در کاکپیت چه کار هایی داره انجام میشه که این آموزش نمیشه...! آموزش باید توضیح و دلیل داشته باشه فقط به دیدن نیست دوست عزیز...نقل قول:
مرسی دوست عزیز. چون نمی تونم از دکمه ی تشکر استفاده کنم مجبورم که پست بزنم ، کاش از این حالت خارج بشم :41: برای اینکه مشکلم حل بشه باید نصف روز در انتظار تایید پستم باشم تا یکی به دادم برسه !
ممنون:11:
همه ی ما این وضعیت رو داشتیم. چند روز دیگه فعالیت مفید کنی تمام میشه.نقل قول:
مرسی دوست عزیز. چون نمی تونم از دکمه ی تشکر استفاده کنم مجبورم که پست بزنم ، کاش از این حالت خارج بشم :41: برای اینکه مشکلم حل بشه باید نصف روز در انتظار تایید پستم باشم تا یکی به دادم برسه !
ممنون:11:
سلام اگه میشه بگید چطور می تونم در بویینگ 737 از سوختم و ساعت مطلع بشم؟
سلام دوستان
من از این بازی خوشم اودم با اطلاعاتی که قبلا ازش داشتم و الان هم از پست اول و دوم و کلا صفحه اول این تاپیک دستگیرم شد
میخوام بدونم ویندوز 7 سرویس پک 1 دارم روش نصب میشه:
من لینک مستقیم برای دانلود گیر آوردم همین رو دانلود کنم؟
یک نسخه سایت وطن دانلود قرار داده که 8600 مگابایت حجم داره
و یک نسخه دیگه:(فکر میکنم هر دو یکی باشن و فرقی نداشته باشن)
کد:http://www.p30day.com/microsoft-flight-simulator-x-acceleration-803.html
بله این لینک فکر میکنم نسخه ی Normal + Acceleration Pack رو داره.نقل قول:
من لینک مستقیم برای دانلود گیر آوردم همین رو دانلود کنم؟
بهترین نسخه هستش اگر لینک دانلودش رو دارید که خیلی خوبه.
بله روی تمام ویندوزها؛ چه 32 بیت و چه 64 بیت هم نصب میشه.نقل قول:
میخوام بدونم ویندوز 7 سرویس پک 1 دارم روش نصب میشه:
همون کنار دسته ی باز کننده ی چرخها توی پنل اصلی یک مانیتور تقریبا آبی رنگه که سمت راستش هر سه تانکر سوخت بوئینگ رو نشون میده که براحتی میتونید مقدار سوخت رو ببینید. البته میتونید تصویر اون مانیتور رو عوض کنید و مشخصات دقیق تر رو ببینید.نقل قول:
سلام اگه میشه بگید چطور می تونم در بویینگ 737 از سوختم و ساعت مطلع بشم؟
ساعت هم که فکر میکنم سمت چپ شما باشه که میتونید بهش دسترسی داشته باشید.
خوب خوب ، من بالاخره تونستم با لینک تورنتی که دوستمون زحمتشُ کشیده بود Acceleration Pack رو نصب کنم و FSP رو هم ایضاً :31: خیلی ممنونم و خوشحالم که مشکل حل شد.:11:
البته به یه مشکل خوردم ، طبق آموزش پی دی افی که داش ابراهیم (اگه اشتباه نکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گذاشته بود ، ایرلاینمُ تاسیس کردم ! هواپیما هم خریدم، ولی بعدش که تو آموزش گفته بزنید رو Start Flight و تنظیمات مهم قسمت پرواز با این ارور مواجه می شم!!
فکر کنم میگه پارکینگ نداری ، ولی خوب اگه درست حدس زده باشم چطوری باید پارکینگ بخرم ؟؟ اگه راهنمایی کنید ممنونتون میشم .
بعد یه درخواست دیگه از داش ابراهیم که ارادت خاصی دارم همیشه ، خیلی لطف کرده در حقم :11:
اولای تاپیکُ که می خوندم یه پچ گذاشته بودی برای طبیعی شدن فرودگاه مهرآباد ، یکی ام برای ماشین تاکسی بجای فلش های زرد تاکسی که در حالت طبیعی رو شبیه ساز نصبه ! خواستم بگم لینک جفتشون خرابه ، یعنی سرورش پاک کرده اونا رو :41: من نیازشون دارم اگه ممکنه جای دیگه آپ کنید . مرسی
پ.ن:چون پستم باید تایید بشه یه درخواست دیگه از دوستان : کسی هواپیمای ایرباس 300-600 با لوگوی ماهان ایر و پنل کامل (منظورم کاکپیت ها در همه ی حالات) به صورت سالم داره لینک بده دانلود کنم ، من عاشق ایران ایر و ماهانم :40: 2شرکت کاملاً حرفه ای با تمام امکانات..
امیدوارم که از این طبیعی تر بشه شبیه ساز ، واقعاً ساختماناش غیر طبیعیه ، همچنین عدم ترافیک فرودگاه با توجه با اینکه من لوِل ترافیکُ ماکزیمُم کردم، ولی افاقه نکرد!!
مممنون
پس من این نسخه رو از امشب میزنم برای دانلود
با تفاسری که از بازی شد بنظر بازی جذابی میادو نکته ای که تو این بازی و سایر شبیه سازها میشه به عنوان شبهات ازش یاد کرد اینه که کلا شبیه سازها بعد از یکم بازی کردن جذابیتشون بیشتر میشه و مثل بازی German Truck Simulator که به عنوان یک شبیه ساز رانندگی اتومبیل های سنگین قابل قبول بود
نقل قول:
خب چرا میخوای بذاری برای دانلود توی صفحه اول ببین اگه توی شهر شما کسی هست که بازی رو دره اسمش هم توی صفحه اول هست بگو بهت بده بازی رو به جای اینکه 8600 مگابایت رو بخوای دانلود کنی
بهتر نیست این کار:31:
سلام.دوستان لینک دانلود فایل آموزش خراب شده،ینی سرور پرشین گیگ چند روزه مشکل داره میشه لطفا جایه دیگه آپ کنید بتونیم ازش استفاده کنیم؟
ممنوننقل قول:
چرا اتفاقا هستند بچه ها تو شهر کرج و تهران ولی دیگه مزاحمشون نمیشیم و میزنیم برای دانلود
تا بخواد هماهنگی صورت بگیری و زمان هامون تنظیم بشه برای تحویل یکم طول میکشه
اون parking break چیزی نیست که بشه خرید . شما وقتی شبیه ساز بالا میاد اول f1 و بعدctrl+. رو بزن تا ترمز ها فعال بشن .نقل قول:
اینم چند تا سایت که هواپیما های ایرانی داره :20:
avsim.com
flightsim.com
fsdownload.com
surclaro.com
شما my traffic رو نصب کن تا مشکل کمی ترافیک درست بشه !