شما مطمئن هستین؟نقل قول:
من N73 رو آپدیت کردم، البته با خود برنامه Nokia Software Updater.
هیچیش پاک نشد. فقط چند تا از برنامه ها پاک شدن.
یعنی میگین اگر SMSهام روی مموری کارت هم باشن باز پاک میشن؟
Printable View
شما مطمئن هستین؟نقل قول:
من N73 رو آپدیت کردم، البته با خود برنامه Nokia Software Updater.
هیچیش پاک نشد. فقط چند تا از برنامه ها پاک شدن.
یعنی میگین اگر SMSهام روی مموری کارت هم باشن باز پاک میشن؟
سلام!
چیه؟ هوس کردی کیفیت دوربین گوشیت پایین تر بیاد؟! :دینقل قول:
پیامک های موجود روی کارت حافظه بیرونی ( مموری کارت ) به هیچ وجه پاک نمی شن مگر این که تصمیم بگیری پس از فلش فرمتش کنی! اما هرچی که روی حافظه گوشی ( فون مموری ) باشه می پره...نقل قول:
شاد و پیروز باشین :40::46::31:
چرا کیفیت بیاد پاینتر این دوربن الان 5 هست نمیتونه که دوربین رو 3 کنه میتونه؟؟؟نقل قول:
چیه؟ هوس کردی کیفیت دوربین گوشیت پایین تر بیاد؟!
منظورشون حتما اين بوده كه دوربين گوشي قاط مي زنه . مال من كه اينجور شد . تو فكر دانگريد هستم .نقل قول:
آقا یکی این رو 1 تیکه داره؟نقل قول:
31 تیکه اعصاب آدم رو نابود میکنه.
اصلا بهترین ورژن همین 31 هست؟
کدوم ورژن بهترینه به همون آپدیت کنم...
شما چه نارضایتی از همین نگارشی که هستین دارین؟ و دیگه این که توی نگارش شما تم افکت وجود داره یا نه...؟نقل قول:
دوستان، اگه واقعا می بینین به آپدیت نیازه، از این برنامه بهره بگیرین. با کمک این برنامه می تونین از قدیمی ترین تا تازه ترین فرمویر تمامی گوشی های نوکیا رو در اختیار داشته باشین و هر کدوم رو که دلتون خواست، دانلود مستقیم کنین:
شاد و پیروز باشین :31::40::10:کد:http://rapidshare.com/files/340716367/NAVIFIRM.exe
الان ورژن 20 هست. تم افکت که نمیدونم منظورتون رو ، اما آیکونها 3 بعدین. یعنی وقتی میرم روش یکمی میچرخه.نقل قول:
دلیل آپدیتم هم کمتر شدن مشکلات دیگه. و البته بهتر شدن نور صفحه و درست شدن حساسیت سنسور حرکتی (الان خیلی حساسه) و...
منظورم از تم افکت، جلوه های ویژه تم ها هست. مثلا برای 6220 وقتی درپوش دوربین رو باز می کنیم، با یه چرخش خیلی زیبا و رویایی صفحه فهرست یا آماده به کار، جاشو با بخش دوربین عوض می کنه... :5:نقل قول:
برای این که بفهمی داره یا نه برو به این نشانی:
برای فارسی : فهرست >> ابزازها >> تنظیمات >> شخصی سازی >> مضامین
سپس گزینه ها رو بزن؛ باید یه چیزی به نام جلوه مضمون یا اثر مضمون وجود داشته باشه.
برای انگلیسی : Menu >> Tools >> Settings >> Personalize >> Themes
سپس Options رو بزن؛ باید یه چیزی بنام Theme Effect باشه...
من می خوام دانگرید کنم؛ ببین اگه هست به همین نگارش شما دانگرید کنم...
سپاس
شاد و پیروز باشین :31::40::10:
تم افکتش فقط در همین حدیه که گفتم. سه بعدی و اینا میشه.نقل قول:
مثا 78 و 85 نیست که از این جنگولک بازیها داشته باشه.
آقا سوال ما از یاد رفت هان... یه تیکه ورژن 31
سلام دوستان.
السی دیه n82 قیمتش حدودا چقدره؟؟؟
سلام :دی
گلم؟ توی پست 4807 پاسخت رو دادم که...:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4606949&postcount=4807
فکر کنم یه چیزی میان 70 - 80 تومانی باشه. اگه ببری نمایندگی برات تعوض کنه ال سی دی اصل میندازه. اما اگه بدی دست مغازه دار، تضمینی نیست که به جای ال سی دی با کیفیت یه نوع مزخرفش رو به کار ببره...:10:نقل قول:
شاد و پیروز باشین :31::40::10:
سلام بچه ها یه شکلی داشتم خواستم راهنماییم کنین.
الان من 256 مگ فضای خلی توی مموری کاردمه ولی وقتی یه فایل مثلا 10 مگی رو میخوام از طزیق send to انتقال بدم بعد از چند ثانیه مینویسه : can not copy the parametr is incorrect
برای رفع این مشکل باید چکار کنم؟
مشکل از defragment نیست؟
با عرض سلام و ادب
من یه مشکلی در نصب برنامه همراه بانک ملت نسخه 3.2 اون دارم ... هنگامی که مراحل نصب رو طی می کنه به اواخر کار که می رسه ارور Registration failed رو می ده؟؟؟؟!!! این برنامه jar می باشد.
تشکر می کنم
سلام دوستان ! من یه ان82 دارم که ورژنش 30 هست به نظر شما به ورژن 31 آپدیت کنم یا 35 ؟ یا اصلا آپدیت نکنم ؟!
ورژن 35 که ازش خیلی بد میگن ... همون 31 بهترهنقل قول:
سلام دوستان ! من یه ان82 دارم که ورژنش 30 هست به نظر شما به ورژن 31 آپدیت کنم یا 35 ؟ یا اصلا آپدیت نکنم ؟!
فایل Jad رو تست کنید !نقل قول:
با عرض سلام و ادب
من یه مشکلی در نصب برنامه همراه بانک ملت نسخه 3.2 اون دارم ... هنگامی که مراحل نصب رو طی می کنه به اواخر کار که می رسه ارور Registration failed رو می ده؟؟؟؟!!! این برنامه jar می باشد.
تشکر می کنم
والا من که کاملا گیج شدم !!! چندجا خوندم که تو ورژن 35 GPS زودتر کانکت میشه یا مثلا سرعت منو ها بهتر شده و البته یه سری میگن کیفیت دوربین پایین میاد !! بالاخره چی کار کنم ؟! آخه با عقل جور در نمیاد که ورژن 35 که از 31 و 30 جدیدتره ، ازشون بدتر باشه !!
سلام دوستان
كسي ميدونه قاب اورژينال اين گوشي واقعا گير مياد يا نه ؟
من چند جا پرسيدم گفتن نگرد نيست .
تهران گيرم مياد ؟
میگم رییس دستت درد نکنه این رو به من دادی.نقل قول:
اما اصلا معلوم نیست توی این برنامه من باید کدوم رو انتخاب کنم تا فارسی هم داشته باشه، بعد کدومها رو تیک بزنم تا دانلود بشه و...
بابا تو رو خدا یکی یه لینک درست درمون و فارسی و حسابی از ورژن 31 بگذاره ما بگیریم دیگه.
دستتون درد نکنه. خدا خیرتون بده.:10:
بچه ها سلام:
چطوری یه عکس فول اسکرین بندازم پشت زمینه برای n82 ؟؟؟ در حالت معمولی نمیشه
مگه با برنامه theme diyنقل قول:
اون عکس رو بصورت تم در بیارین
تا فول اسکرین بشه والا راهه دیگه ای وجود نداره
البته این theme diy برنامه جالبی هستش که باهاش با خود گوشی میتونین تم کنین
نقل قول:
بابا اینقدر هم سخت نیست عزیز! :18:
از پانل سمت چپ نوع گوشی ، از پانل بعدیش نگارش ، از پانل بعدیش هم پروداکت کد و زبان و از پانل آخر هم بایستی همه رو تیک بزنی...!!! آخرش هم دگمه دانلود رو بزن و محل ذخیره رو تعیین کن. اگه اینترنت 512 داشته باشی پس از 20 دقیقه همشون دانلود می شن.
زحمتش فقط در حد 1 دقیق وقت گذاشتنه... :46:
شاد و پیروز باشین :31:
با Free Full Screen Wall Paper !نقل قول:
بچه ها سلام:
چطوری یه عکس فول اسکرین بندازم پشت زمینه برای n82 ؟؟؟ در حالت معمولی نمیشه
مثل این که در زمینه برنامه آپ دیت نیستم :31:نقل قول:
خداییش دیگه انقدر خنگ نیستم که. مشکل اینجاشه:نقل قول:
حالا آقا به هر حال من یه فایلی پیدا کردم به این نام:نقل قول:
از پانل بعدیش هم پروداکت کد و زبان
RM-313_MEA_31.0.016_v5.0_N82
این ورژن 31 هست دیگه. کسی میتونه از اسمش بفهمه فارسی هم هست یا نه؟
این رو توصیه میکنید برای نصب؟
فایلهای آپدیت N82 ورژن 31 به صورت پارت شده ، همراه با لینک مستقیم و Resume دار
پ.ن: من صفحه 480 و پست مجید رو الان دیدم....بهترین گزینه دانلود همین 31 پارت هست...شک نکن:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=298325&highlight=%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA
از همون پانل شماره سریال ها رو نوشته و جلوشون زبون رو نوشته. برای نمونه :نقل قول:
0561032 >>> Farsi
درباره این هم که گفتی فکر کنم فارسی باشه...
درضمن قصد توهین نداشتم! :46: احساس کردم بی حوصله ای. آخه این برنامه به خاطر نداشتن لودینگ حوصله آدم رو سر می بره... :5:
راستی دوستان... امشب تصمیم گرفتم به شیوه ابداعی خودم گوشی رو دانگرید کنم. استخاره هم کردم پاسخش این اومد:
یخرج من ظلمات الحزن الی السرور
از غم رهائی می یابی و شاد می گردی
:دی ما که رفتیم برای دانگرید :دی:10: با این حال برام دعا کنید
شاد و پیروز باشین :دی
یافت شد و آندرستند.نقل قول:
خداییش من این رو دانلود کنم قول میدوم آپلود کنم تو Files.to که همه عالم و آدم ازش استفاده کنن.
شماها که همتون خصیص بودین :46:
نقل قول:نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
موفق باشید!:40:
زدم ترکید! :37:
صفحه صفید مونده... چی کار کنم حالا؟
بدبختی اینه که در حالت Dead USB هم پشتیبانی نمی شه... خدایااااااااااااااااااااا ااا :19:
وایی
واقعا متاسف شدم
اگه زود تر میرسیدم منصرفت می کردم چون خودم یه بار تجربه دیدن یک دانگرید ناموفق رو داشتم :دی
حالا با فلش باکس مشکلت حل میشه نگران نباش
راستی امروز قیمت کردم 340-350 نوش بود
200-220 دست دو برمیداشتند!
نقل قول:
آخه ایده من یه نموره مسخره هم بود... خفن ضرر کردم!
برداشتم پرونده های MCU و CNT نگارش 35.0.002 رو با پرونده PPM نگارش 11.0.117 فلش کردم! :دی
امروز بردم پیش رفیقم که با باکس MT درستش کنیم، هر کاری می کردیم 2nd Boot نمی داد... :41: البته خوشبختانه شماره سریالش سالم بود و پروداکت کدش رو هم می شناخت و از همه مهمتر این که مدل IC فلش رو تشخیص می داد! حداقل می دونم RPL نشده که بیش از 40 تومن خرج روی دستم بگذاره... خدا رو شکر :42:
ولی خوب باکس نمی تونه گوشی رو بفرسته روی Local Mode واسه فلش. همش ارور میده...! :41::13:رفیقم گفت اگه بشه به 35 فلشش کنم درست می شه و پس از اون مانند هلو برات دانگریدش می کنم به هر نگارشی که خواستی. چون MT قوی ترین باکس بازار هست ( خداییش هم راست می گه. تحقیق کردم خیلی سرتر از این جاف عقب مونده هست...! :13: البته از اون سرتر هم خود باکس فونیکس - همونی که ما از برنامه کرک شده اش استفاده می کنیم و انصافا هم خیلی توپه! - هست که فقط برای نوکیاست و باهاش می تونی گوشی مرده رو زنده کنی و لایف تایمرش رو ریست کنی، لاک کدش رو پیدا کنی، بفهمی کدوم قسمت گوشیت دستکاری شده و غیره... و صد البته هم قیمتش روی میلیون تومان می گرده! :31:
راستی یه چیزی... حدس بزنین نگارش گوشیم رو چند نشون می ده!!! :دی
باکس این رو می زنه:
Nokia N82-1 RM-313 EMA UDA5 V64.34...
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
شاد و پیروز باشین :31:
شما چرا اصلا فلش کردی؟
نونت نبود؟ آبت نبود؟ فلش کردنت چی بود؟
مرضی بود برای دستیابی به تم افکت و کیفیتی بهتر در همه زمینه ها...نقل قول:
خب یعنی تو ورژنهای قبلیش تم افکت هست و کیفیتش هم بهتره؟نقل قول:
خب اگر اینجوریه ما هم آپدیت نکنیم.
ولی ما که هر جا نشستیم و پا شدیم گفتن وژنهای بالاتر بهتره...
هروقت من موفق شدم دانگرید کنم شما ها هم بکنید! فعلا منو ببینین چه بلایی سرم اومده درس عبرت بگیرین!!! :13:نقل قول:
بهترین آپدیت همین 31.0.16 هست. ولی به نظر من نگارش های پیشین از این هم بهتر بودن...
شاد و پیروز باشین
نقل قول:خب دوست من شما کارتون اشتباه بوده دیگـــه اگه فایل ها رو درســت سر جاشون قرار میدادی نگارش دیگه ای استفاده نمیکردی همچین مشکلی پیش میومـــد ؟ من خودم با همین جف خیلی گوشی ها رو فلش کردم هیچ ایرادی پیدا نکردن :11:نقل قول:
برداشتم پرونده های MCU و CNT نگارش 35.0.002 رو با پرونده PPM نگارش 11.0.117 فلش کردم! :دی
موفق باشید!:40:
آره...نقل قول:
دعا کنین گوشیم درست بشه :19: اگه بشه به همتون یه شیرینی میدم :10:
آخه اين گوشي كه تم افكت نداره . . .
چطور دنبال همچين چيزي مي گردين ؟ اونوقت يه همچين ريسكي مي كنيد ؟
به هر حال خدا كنه گوشيت درست بشه داداش . من از فكر دانگريد منصرف شدم .