برای اینکه بچه ای که میخواد به دنیا بیاد دختر یا پسر بشه باید چه کار کنم؟
ممنون
Printable View
برای اینکه بچه ای که میخواد به دنیا بیاد دختر یا پسر بشه باید چه کار کنم؟
ممنون
اونا که نصبن . بالا میاد فقط مشکلم پا دو پچ آخریه هرچی ور رفتم نصب نشدن امکاناتشونم به بازی اضافه نشدنقل قول:
منظورت همون Late Night و Fast Lane هستش دیگه که نصب نشدن . خوب چه اروری داد .نقل قول:
راحت نصب شدن و هیچ اروری نداد فقط High-Endو Ambitions نصب نمیشننقل قول:
و این دو ارورو میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 841x602 و حجم آن 138 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم اینو نمیگم که نصب نشدن . میگم چرا ایکونشون گوشه لانچرت نیومده . در حالی که ایکون High End و Ambitions هستش . یعنی نصب شدن ولی اون دوتا دیگه نصب نشدن . بازی رو یه دور از خود Exe برو ببین میشه ؟نقل قول:
دوستان من بازی sims 3 رو نصب کردم بعدش world adventures رو نصب کردم بعد از اون fast lane و بعد ambitions بعد میام ایکون sims 3 رو میزنم تو بازی نمیره و ایکون world adventures اونم نمیره ولی fastlane و ambitions رو میزنم میره ولی ambitions رو میزنم یک لانچر باز میشه و در سمت چپ پایین تمام اکسپنشن ها مشخصه نصبن به بازی که میرم دو تاشهر به نامهای sunset valley و twinbrook دارم سئوال من اینجاست آیا تمامی اکسپنشن ها نصب شدن و از کجا میشه اینو فهمید بعد برای بازی که همه اینها کار کنن کدون فایل رو بزنم تا همه تو بازی اعمال بشن ممنون اگه جواب بدین
نمی دونم چرانقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی منظورت کجاس
سلامنقل قول:
من بازیو با لانچر اجرا نمیکنم. توی جایی که خود سیمز نصبه، فایل خودشو میزنم باز میشه همیشه. دیگه این مشکلات لانچر رو هم نداره!
فقط نمیدونم وقتی پک نصب کنین بازم میشه از اونجا رفت یا نه؟
در هر حال، گفتم شاید کمکی بکنه. :11:
من این بازی رو هنوز نخریدم ، آیا نسخه خاصی داره؟
موقعی که لانچرت رو اجرا میکنی گوشه سمت چپ زیر شماره ورژنت ایکون پک هایی که نصب کردی باید باشهنقل قول:
در ضمن شما بازی رو اگه از لانچر Run کنی همیشه اخرین پک اجرا میشه (از لحاظ تاریخ عرضه) که قبلی ها هم باهاشه
شما میتونی بازی رو از فایل exe اخرین پکتون اجرا کنید یعنی fast Lane رو که قبلی ها هم باهاشن
exe تو همون پوشه ای که پک نصب شدهنقل قول:
پک هایی که تا الان برای Sims 3 اومدن به ترتیب عبارتند از:
The Sims™ 3 World Adventures
The Sims™ 3 High-End Loft Stuff
The Sims™ 3 Ambitions
The Sims™ 3 Fast Lane Stuff
The Sims™ 3 Late Night
راستی کسی تابه حال درخت پول کاشته؟!!! :31:
زیااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااد
اما خیلی پول نمیده
درخت پول دیگه چیه؟
چه جوری؟:18:
دونه اش جز اسپشیال ها است و اگه خوش شانس باشید نزدیک قبرستون پیدا میشه.نقل قول:
تنها درخت اسپشیاله و تازه اگه بکاریش هم هر قرن یبار پول میده!
مشکل باگها رو چه شکلی حل کنم؟
معمولا با دانلود آپدیت هایی که از خود سایتش میاد مشکل حل میشه.نقل قول:
اقا من این بازی رو از کجا بخرم؟ از چه سایتی اخه کسی مغازه ای نداردش؟؟!
میتونی از سایت زیر همراه با تمام پک هاش بخری:نقل قول:
محتوای مخفی: Buy Sims 3 with all expansions
سلام دوستان.
نميدونم اينجا جاش هست و يا نه ... :31:!!
اما ميخواستم بپرسم چطوري ميتونم يه شهر جديد به بازي اضافه كنم ؟؟!!
و اگه امكانش هست لينك دانلود يه شهر رو واسم بذاريد:31: (چون توي نت پيدا نكردم:41:)!!
ممنونم.:11:
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
شما کدوم یکیش رو پیشنهاد می کنین؟نقل قول:
سلام ورژن بازی من 1.0.615.00107 هستش !
پیغام You are playing a non-final, unauthorized copy of The Sims 3. صفحه ی اصلی لانچر میاد + world ها و خونه نصب نمیشن !
اگه مشکل از کرکه ، کرکه این ورژن رو بدین بهم !
پ.ن:نمیخوام بازی رو دوباره نصب کنم !
به صورت فایلهای Sims3pack هست فرمتشون و اجراشون کنی لانچر نصبشون میکنه . البته شهر رو من تا حالا ندیدمنقل قول:
حالا شهر میخوای چه کار . همون شهر خودش مخصوصا سومی که توی late night هست خیلی خوبه
همشون رو با هم نصب کنی بهتره (مثل منه احمق که همشونو گرفتم)نقل قول:
اگه نه که 3 تا پک رو نصب کن و stuff ها رو نصب نکن . اگه هم اجباری بود late night رو حتما نصب کن خیلی جالبه
من که late night رو بیشتر دوست دارمنقل قول:
چون نسبت به پک های دیگه این یکی خیلی چیزهای جدیدی بهش اضافه شده
!
سلام ببخشید این من sims 3 رو نصب کزدم نسحه 1.0.6
ولی وقنی کی خوام چیزای جدید ادش کنم مثل ماشن و ابجکت و ... از 100 الش فقط 5 6 تاش میره تو بازی
این از چیه؟
سلام دوستان.
منم ديروز يه لپ تاپ دانلود كردم :31:، و اونرو هم نصب كردم ولي داخل بازي نرفته ؟؟!!
بايد كار خاصي رو انجام بدم ؟؟؟!
ورژن بازي من اينه : 1.0.615.00107
سلام دوستان لینک stuff pack جدید رو دارین بذارین؟ (Outdoor Living Stuff)
بعضی هاش ممکنه مربوط به یه سری پک دیگه باشهنقل قول:
حرف شما درسنه وقتی اون شکلی باشه می زنه که نصب نمی شه می گه مال اون نسخه هست یه چند تا اون شکلیشم داشتم
ولی ایم کاملا نصبم میشه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اگه آبجکت هایی داشته باشیم که با 3dmax ساخته شده باشه چطوری میشه وارد بازیش کرد؟
کسی نبود جواب ما رو بده؟نقل قول:
این سیمز جدیده ( medivial بود اسمش ؟ ) کی قراره بیاد ؟ :31:
سلام
من امروز late night رو نصبیدم قشنگه فقط چند تا مشکل دارم
چطوری میشه ماشین خرید وقتی تو آپارتمانی؟
چه طوری میشه وارد دیسکو ها شد بدون اینکه رشوه بدی؟
ما که رشوه رو میدادیم مثل شیر میرفتیم تو :31:نقل قول:
ماشین رو نمیدونم , ولی فکر کنم یک سری اپارتمان ها پارکینگ داشته باشن؟
استارت بایستی بالا باشه برای ورود به دیسکو هانقل قول:
راستی یه سوال دیگه
اگه بازی رو آپدیت کنم کرکم نمیره؟
آخه هر موقع بازی رو میارم بهم میگه بازی رو میخوای آپدیت کنی منم میترسم کرکش بپره و میزننم NO
آخه چون ADSL دارم مشکل از لحاظ دانلود ندارم
در ضمن این آپدیت ها چیکار میکنن؟!
اپدیت ها معمولا یک سری باگ های بازی رو میگیرن , اگر باگی نمیبینید خیلی توجه نکنید بهش. به نظرم بهتره اپدیت نکنید , یهو یا کرک رو میپرونه یا دیدی EA گیر داد که اهای باید نسخه اصل بخری :31:نقل قول:
تو لیت نایت نمیشه اپارتمان ساخت؟؟؟
کرک نسخه ی قبلی از بین میره و باید کرک جدیدش رو دانلود کنید.نقل قول:
نه . شاید به زودی بیاد یه پچی چیزی واسشنقل قول:
کی گفته نمیشه؟!!! خیلی خوبم میشه!!!:18:نقل قول:
شما از منوی Option گزینه ی Edit town رو انتخاب کن بعد هر ساختمونی رو که خواستی انتخاب کن ودر پنجره باز شده Place Copy رو بزن بعد هم کافیه یه زمین خالی پیدا کنی تا بتونی ساختمونتو روش بسازی.