لابراتوار کاسپراسکای در شهر مسکو.
دوستان ده الی 15 روز در خدمت نخواهم بود. به امید دیدار.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
لابراتوار کاسپراسکای در شهر مسکو.
دوستان ده الی 15 روز در خدمت نخواهم بود. به امید دیدار.
دوستان این گزارش چی میگه ؟ من باید چکار کنم دقیقن ؟ متشکرم
اين عكس بقدري كوچك ميباشه كه چيزي ديده نميشه.نقل قول:
این هم تصویر بزرگ . حالا بگو چیه ؟ دستت درد نکنه
این هشدار در زمینه گارد کسپرسکی استنقل قول:
شما ابتدا تاریخ سیستم را چک کرده و از یک کلید معتبر استفاده نمایید
سپس آنتی ویروس را با استفاده از فیلطرشکن هایی نظیر Ultra Surf و یا Free-Gate کامل آپدیت کنید
سلام
شرمنده اگر سوالم خيلى ابتداييه ولى اگر ميشه يه نفر يه توضيح بده كه فرق بين آنتى ويروس كاسپر و اينترنت سكيوريتيش چيه و كدومش بهتره ؟
من دارم كاسپر 8 رو دانلود ميكنم و كاسپر 7 (اينترنت سكيوريتى) هم رو سيستمم نصب هست، قبل از نصب ورژن 8 بايد 7 رو پاك كنم يا لزومى نداره ؟
به لينك زير مراجعه نماييد:نقل قول:
خودش موقع نصب به شما ميگه بايد چكار كنيد.بهتره نسخه 7 را پاك كرده و نسخه جديد را نصب كنيد.
معنای این تصویر چیه دوستان ؟ لطفن به زبان ساده بگید ؟ ممنونم
دوست عزیز برای اینکه سریعتر به جواب خود برسید از تصاویر واضح تری استفاده فرماییدنقل قول:
حالا خوبه ؟ فقط به زبان ساده بگین لطفن
دوست عزیز این گزارشی از عملکرد کسپرسکی در برابر تهدیدات استنقل قول:
در سمت چپ نمودار عملکرد سه بخش اصلی کسپرسکی Anti-Malware و Online Security و Content Filtering مشاهده میکنید
در بخش Anti-Malware تهدیدات به 5 دسته کلی تقسیم بندی شده و هر گونه به یک رنگ در تصویر مشخص میشود
ویروس ها به رنگ قرمز
تروجان ها به رنگ صورتی
برنامه های مخرب به رنگ نارنجی
بدافزارها به رنگ زرد
سایر برنامه های غیرامن به رنگ سبز
در بخش Online Security تهدیدات به 3 دسته تسقیم بندی میشود
مقابله با سرقت هویت به رنگ صورتی
مقابله با حملات صورت گرفته در اینترنت به رنگ سبز
مقابله با Dialer ها به رنگ آبی
بخش Content Filtering هم چندان برای کاربران عادی مهم نیست
در سمت راست تصویر شما می توانید ریز عملکرد کسپرسکی در شناسایی و بلاک کردن کلیه تهدیدات ببینید
موفق باشید
سلام آقایان مهندس
به مشکلی بر خوردم عجیب !
با کاسپر 2009 گزینه ی block Network traffic رو انتخاب کردم...
بعد از اینکه کارم تموم شد unblock کردم
خیلی عجیبه ولی به هیچ وجهی شبکه ترافیک نداره یعنی در هر 2 حالت بلاک و آنبلاک ترافیک ندارم
منم مجبور شدم آنتی ویروس رو disable کنم
مشکل از کجاست؟
سلام آقایون
میشه لطفا بگین این قسمت کاسپر چیه؟
ممنون
دوست عزیز ورژن کسپرسکی شما دقیقا چیست ؟ برنامه امنیتی دیگری دارید ؟نقل قول:
یعنی وقتی شما وقتی مجددا بر روی آیکن کسپرسکی کلیک راست کرده و Block Network Traffic را غیرفعال میکنید ، مشکل دارید؟
این یک نمودار از میزان و سرعت اطلاعات ورودی و خروجی شماستنقل قول:
نمودار صورتی بیانگر میزان اطلاعات ورودی شما در هر بازه زمانیست ( بطور پیش فرض یک دقیقه )
نمودار سبز بیانگر میزان اطلاعات خروجی شماست
سلام دوستان
من یه ویروس دارم اونم اینه :
یه فلش وصل کردم به d, hs fd بازش کردم اتوران شد و بعد از اون دمای سیستمم همین طور میرفت بالا و cpu رو 100 در 100 کار میکرد در حالی که هیچ برنامه ای در حال اجرا نبود !
من ویندوزمو عوض کردم کامل فرمت کردم و دوباره نصب کردم روز اول باهاش مشکلی نداشتم اما مجبور شد وارد چند تا از درایوا شم و ...
بعد که اومدم بیرون دیدم که دوباره cpu رو 100 نه رو 85 درصد گیر کرده و دمای سیستم داره میره بالا !
من یه nod 32 داشتم از شهریور پارسال اون نشناخت
یه kasper sky هم داشتم روی سی دی درایور مادربودم که موقع نصب نوشته بود gigabyte لیسنسشو تا تاریخ 27-7-2009 'گرفته
نصب کردم و رفتم آپدیت کنم
حدود 5 ساعت زمان آپش بود(با دایال آپ)
4 ساعت گذشته بود رسیده بود به 92 در صد !!! یهو هنگ کرد اصلا نمی دونم چه مرگش شد کلا سیستم هم هنگ کرد
منم مجبور شدم ری ست کنم
بعد دوباره که خواستم آپ کنم از اول شروع کرد !!
خلاصه بی خیال شدم و الان مجبورم وارد هیچ درایوی نشم و فقط دارم از اینترنت استفاده می کنم
من چی کار کنم که از شر این ویروس اتوران لعنتی راحت شم؟؟ سرعت نتم هم که کمه واسه دانلودآنتی ولی باید یه آنتی دانلود کنم
لینک دانلود و بقیه ی چیزاشو کسی در اختیار من می ذاره؟؟ من هیچی نمی دونم آماتورم اگه ممکنه کمک کنید
دوست عزیز شما بهتره به بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رجوع نمایید
سلامنقل قول:
ورژن 8.0.0.506
بله ناد32
بله وقتی بلاک که میکنم مشکلی نیست...
ولی وقتی آنبلاک میکنم دیگه پورت ها باز نمیشه و هیچ برنامه ای به اینترنت دسترسی نداره فقط خودش دسترسی داره که از آپدیت شدهن های متعدد متوجه میشم
قبلا ناد 32 هم با هم داشتم ولی توی این گزینه مشکلی نداشتم...
سلام.
من آپدیتر کسپر رو تنظیم میکنم مثلا 3 روز یه بار آپدیت شه. ولی کار نمیکنه. دلیلش چیه؟ 5 روز هم گذشت آپدیت نکرد.
شما یکبار کسپرسکی را پاک کرده و مجددا نصب کنیدنقل قول:
احتمال داره Scheduler کسپرسکی آسیب دیده باشه یا تاریخ سیستم شما صحیح نباشهنقل قول:
یکبار کسپرسکی را Repair کنید
در ضمن آپدیت های کسپرسکی نباید بیش از 2 روز به تاخیر بیفتند ( استانداردش روزانه است )
معذرت اگه میخواستم دوباره نصب کنم که اینجا پست نمیزدم؟!مشکل از کجاست این مهمه واسمنقل قول:
ممنون
دوستان درود,
من جدیدترین نسخه KIS رو نصب کردم ولی بعد از نصب وارد برنامه نمیشه.
مشکل من این اروره:
Make Sure You Typed The Name Correctly And Then Try Again.
قبلاً Eset داشتم که یه کم مکافات داشتم تا حذفش کردم که البته هنوزم کامل پاک نشده و یه تعداد فایل غیر قابل حذف تو پوشه اش مونده.
به هر حال الان سیستمم کاملاً آلوده به ویروس Kazme Gheyz یا یه همچین چیزیه و موندم چطور به داد این سیستم آلوده برسم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
اون پيغام به علت آلودگي سيستم به ويروس ميباشه.شما مشكل خود را در انجمن زير مطرح كنيد.چرا كه ابتدا بايد آلودگي را از بين ببريد سپس اقدام به نصب آنتي ويروس نماييد:نقل قول:
خداحافظ کسپر اسکای !
بالاخره از کاسپر مهاجرت کردیم !
مشکلمون با دوباره نصب هم درست نشد !
سلام به همه.
آقایون من مشگل عجیبی دارم با این Kaspersky Internet Security 2009 !!
من هر وقت وارد ویندوز میشم و LogIn میکنم! بعد از چند دقیقه یوز CPU میره بالا و هی بالا پایین میشه!!
خیچ ارتباطی هم با استارت آپ نداره! این حالت بوز سی پی یو دایمی هستش!
توی تسک منیجر که نیگا میکنم برنامه یا فایل avp در حال پروسس هستش!! و سی پی یو رو اشغال کرده!!
در واقع avp یکی از فایلهای Kaspersky Internet Security 2009 هستش!! چیکار کنم که این نرمال بشه!!
آیا مشگلی هستش؟؟
تازگیها اینجوری شده!!
وقتی هم نت میام این حالت بیشتر میشه!!
هیچ پیغامی مبنی بر error یا چیز غیر طبیعی هم ندارم!
من مشکلی شبیه شما رو قبلا داشتم. سابقه پستهای من رو بگردید تا راه حل احتمال رو پیدا کنید.نقل قول:
بیشتر پستها رو خوندم اما چیزی که بتونم ازش استفاده کنم پیدا نکردم!نقل قول:
ممنون میشتم یه نفر بهتر و کامل تر راهنمایی کنه!
یک توضیح میخوام.من یک سریال100 روزه معتبر گرفتم.تا دیروز قبل از عوض کردن ویندوز مدت اتمام زده بود 94.اما بعد تعویض ویندوز با همون سریال فعالش کردم.اما بعد فعال کردن دوباره شد 100 روز.ایا همیشه همینه؟
شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود را اینجا بگذاریدنقل قول:
دقیقا از چه ورژنی استفاده میکنید ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟ ویندوز شما چیست ؟ قبل از کسپرسکی چه آنتی ویروسی داشتید ؟نقل قول:
بله معمولا چنین حالتی رخ میدهنقل قول:
یعنی اگه 90 روز دیگه هم این کار رو بکنم میشه 100 روزه؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
من ویندوز ویستا سرویس پک یک.
در حدود یک سال هستش که این کسپرسکی اینترنت سکیوریتی روی سیستم من نسب هستش!!
بیشتر از یک سال! قبل از او نود بود ورژن 2.7! چون دیگه آپ نمیشد و من هم از ورژن های 3 به بعد خوشم نمیومد اومد سراغ کسپر!
خلاصه که الان در حدود 4 روز هستش که یوز سی پی یو خیلی بالاس!! AVP پروسس Sysem
ورژنی هم که استفاده میکنم :
8.0.0.454
من هم مشکل شما رو دارمنقل قول:
منتهاش سیستم من یه ویروس خفن داشت که کسپرو از همین جا دانلود کردمو ویروسه پاک شد
منم وقتی دیدم وقتی سیستمو روشن می کنم این قدر cpu میره بالا و کند می کنه غیر فعالش کردمو خلاص !
ولی من فکر کنم با روشن کردن سیستم اتوماتیک کار اسکنو شروع می کنه آخه وقتی تو این حالت بری تو قسمت PROTECTION... می بینی که اونجا فعاله ! (عذر می خوام که نمی تونم تخصصی حرف بزنم چیز زیادی نمی دونم !)
موفق باشید
خير چنين امكاني وجود نداره.نقل قول:
شما فقط در زمان Start شدن ويندوز و براي چند دقيقه اين مشكل را پيدا ميكنيد يا در تمام طول زمان استفاده از سيستم؟نقل قول:
آيا شما از آنتي اسپايور هم در سيستم خود استفاده ميكنيد؟
نقل قول:
نه عزیز جان در تمام طول کار کرد! من موقع لود ویندور همه چیز خوب و سریع پیش میره!
اما همین که 2 دقیقه از لود ویندوز گزشت! سی پی یو میچسبه بالا!
وقتی هم که به نت وصل میشم بدتر میشه! از آنتی سپای هم استفاده نمیکنم!
شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود را بهمراه تصویری از بخش آپدیت اینجا بگذاریدنقل قول:
سلام.نقل قول:
ممنون که پیگیری میکنی.
آقا من هم از روش اون فایلی که پیوست کردین گزارش گرفتم که با فرمت TXT بهم داد هم با خود کسپر که یک فایل ZIP بهم داد که داخلش دو فایل با فرمتهای XML و HTML رو بهم داد! که باز نمیشد و error میداد!
اما من اون فایل TXT رو آپ لود کردم و این هم لینک اون گزارش!
در ضمن حجم فایل TXT شده 2.08 MB
کد:http://gsi.kaspersky.fr/read.php?file=8b04b5b23ec1919299f0a60e03cd53a2&ms=0
در ضمن چرا توی قسمت فرانسه لینک دادین؟ نمیشد توی قسمت EN کار کرد؟ و اونجا آپلود کنم؟؟ منظور این سایته:نقل قول:
کد:http://gsi.kaspersky.fr/read.php?file=8b04b5b23ec1919299f0a60e03cd53a2&ms=0
ضمنآ من این گزارش رو وقتی توی نت بودم تهیه کردم! مشگلی که نیست؟کد:http://gsi.kaspersky.fr
آقا این گزارش رو که دارم نیگا میکنم میبینم که تا فیها خالدون سیستم ما و در آورده! عجب جانوری!
ما که نتونستین گزارش این پارسر رو ببینیم! بس که این سایت سنگین بود!
دوستان سلام من انتي ويروس كسپر7 استفاده ميكنم به نظر شما ميتونه از سيستمم محافظت كنه يا نه(تا حالا كه محاظت كرده) به نظر شما به ورژن بالاتر ارتقاع بدم يا نه و تفاوتهاي وزژن 7 با 8 ميشه برام يه مقايسه بكنيد بدليل اينكه ورژن 7 خيلي باهاش راحتم ازش خوشم مياد
شما ابتدا Windows Defender غیرفعال کرده و فایروال ویندوز را کاملا خاموش کنیدنقل قول:
سپس سیستم را بوسیله برنامه ای نظیر Malwarebytes' Anti-Malware و SUPERAntiSpyware اسکن نمایید
در صورت امکان نسخه کسپرسکی خود را به 8.0.506 ارتقاء دهید
چنانچه مشکل حل نشد برنامه NemoBar را هم از سیستم پاک کنید
در مورد ویژگی های نسخه 8 کسپرسکی و تفاوت آن با نسخه 7 در پست زیر توضیح داده شده استنقل قول:
اگر از اینترنت سکیوریتی کسپرسکی استفاده میکنید نسخه 8 به مراتب بهتر از نسخه 7 هستش
اما اگر از آنتی ویروس استفاده میکنید ، نسخه 7 و 8 تقریبا در یک سطح هستند
خوب این ویندوز دیفنر رو نمیشه غیر فعال کرد!!
میشه؟ اگه میشه چجوری؟ آخه من که نسب نکردمش پیش فرز روی ویندوز بود!
Malwarebytes' Anti-Malware و SUPERAntiSpyware رو از کجا گیر بیارم؟؟!!
در ضمن اگر لینک ورژن 8.0.506 رو هم لطف کنی ممنون میشم!
من از این کی های 100 روزه تا زه استفاده کردم یعنی امروز اگز برنامه رو ارتقا بدم توی وارد کردن کی مشگل بر میخورم یا نه؟؟
برای غیرفعال کردن Windows Defender کافیست آن را باز کنیدنقل قول:
سپس از طریق منوی Tools به بخش Options آن رفته و تیک گرینه Use Windows Defender را بردارید و Save کنید
در آخر از منوی Start ویندوز عبارت Msconfig ار در قسمت Run یا Start Search وارد کرده و Enter بزنید
حال به سربرگ Startup رفته و تیک گزینه Windows Defender را بردارید
برای دانلود آنتی اسپایور های مزبور می تونید از سایت خودشان اقدام کنید یا به تاپیک ها زیر رجوع کنید
موفق باشید