تست صدا رو چه جور باید بگیرم؟؟ استیج جلو هم به آمپ وصل میشه؟؟نقل قول:
تست صدا رو چه جور باید بگیرم؟؟ استیج جلو هم به آمپ وصل میشه؟؟نقل قول:
بعضی از سیستم فروشیا خودشون تست میکنن اگه باندی رو مد نظر داشته باشینقل قول:
بله
اگه آمپلی ضعیف باشه تو ولوم بالا بیشتر به باند فشار میاره تا اینکه آمپلی قویتر باشه.به خاطر اینکه مجبورنقل قول:
میشی گین رو بیشتر باز کنی و ولتاژ خیلی پایین میاد.
اون پورتی که حمیدخان براتون طراحی کردن پورته L هست و ظاهره بهتری داره.درست کردنش هم کارینقل قول:
نداری.نیاز به اندکی فکر داره!
تو اراک از این خبرا نیست.شاید بابک معصومی بکنه.ولی بعید میدونم به جز پخش چیزه دیگه ای هم تست کنه!نقل قول:
بچه ها من رفتم 7016 کنوود بگیرم یارو گفت قراره 2011 اش بیاد به نظرتون جریانش چیه همون 7016 هست؟؟؟
ممنون دوست عزیز ولی من نمیدونم طول و ارتفاع اون قسمت L باید چقد باشه واگه اشتباه نکنم تیون رو با توجه بهش تعیین میکنن.فکر کنم همون لوله پولیکا راحتره اگ بشه.یه راهنمایی کوچیک کنین تا برم سر وقتش و بسازمش.یعنی سیلد مانند بسازمشو لوله ی پولیکا رو بزارم طرفی که ساب هست.درستهههههههههه؟؟؟اگه درسته لوله را چه جوری گیر کنم؟؟؟آقا حمید کمممممممکنقل قول:
سلامنقل قول:
نه مشكلي نداره. شما گين رو صحيح باز كن و سيستم رو تنظيم كن مشكلي نيست. دستور العمل تنظيم گين رو دقيق بخون و عمل كن.:46:
به اين باكس پورتش با اوني كه براي شما طراحي كردم متفاوته.براي نمونه دادم خدمتت. همانطور كه گفتي يه دايره به قطر 7.5 بايد ببري،كاملا دقيق ببر كه خوب جذب باشه و ول نزنه. از داخل هم با چسب چوب خوب محكمش كن.دورش رو هم چسب بزن كه تو جدار MDF محكم به ايسته.لبه بيروني بايد دقيقا با لبه MDF مماس باشه. هيچ گونه بيرون زدگي نبايد باشه.نقل قول:
باز هم اگر مشكلي بود در خدمتم.:40:
امروز رفتم پیش بابک معصومی قیمت 7016 بگیرم گفت کنوود چرا میخوای بخری صدا میخوای پایونیر کنوود زود خراب میشه و...نقل قول:
حالا نمیدونم چون نداشت اینو گفت یا نظرش بوده...! به نظر تو این سیستمی که این دوستمون معرفی کرد خوبه؟؟
تو اراک کجا گیرش بیارم که مطمئن باشه؟؟
بابک معصومی که mtx , کنوود نداشت... حتی گفت 7016 دیگه نیست!!!
پس اگه کامپ و کواکسیال به آمپ وصل شن دیگه ساب نمیشه وصل کرد؟؟ (چون 4 کاناله است دیگه)
سلام به استادا و دوستان عزیز
راستش من اطلاعات زیادی از سیستم ندارم و متاسفانه بودجم هم محدوده
با توجه با شرایط این سیستم رو انتخاب کردم
هد یونیت pioneer 5050 البته دست دوم
امپ kenwood m845
ساب باکس kenwood 3010 یا 3012
باند هم نمیدونم کامپیوننت kenwood 703 بندازم ؟ (آخه پول ندارم)
راسی کامپ بندازم یا باند بیضی؟
ببخشید اگه چیز بدیه بی زحمت راهنمائیم کنید ؟بازده داره ؟ اصلا میشه همچین سیستمیو بست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تعصب خاصی هم رو مارک کنوود ندارم و با توجه به اطلاعات و بودجم اینا رو انتخاب کردم
اگه مورد های بهتری هم از این تو این رنج سراغ دارید حتما بگین
پیشاپیش از کمک همتون ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شما سقف بودجتون رو مشخص بفرمائيد.
سلام من یک جفت باند بیضی با یک ضبط میخوام برای یک وانت پیکان.
بودجمم حدود 230-240 هستش خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین .
حمید خان چطوری میشه ساب کیکر تقلبی رو تشخیص داد ؟
میخوام cvr-15 بگیرم ، اما میگن تقلبیش زیاده
یه ساب دیگه با همین مشخصات و قدرت و کیفیت و قیمت ، تو یه برند دیگه سراغ نداری؟
2- میشه فعلا یه کامپ 1730 کنوود رو با همین ساب با یه آمپلی 4 کانال درایو کرد؟ بعد که کامپ واسه عقب اضافه کردم یه آمپ مونو هم بگیرم واسه ساب
سلام دوستان عزیز من یه راهنمایی ازتون می خوام واسه دوستم:10:
ماشینش 206 یه پخش پایونیر 3250 داره حالا میخواد یه اسپیکر واسه طاقچه عقب بخره قیمتش هم تا 150 تومن باشه
صدای با کیفیت و بیس با کیفیت می خواد ( تو شهر خودشون 718 و v2 6975 رو بهش پیشنهاد می کنند اما من گفتم این دوتا رو نخره آخه کیفیت درست و حسابی ندارند)
البته تا دو سه ماهه دیگه آمپلی هم اضافه میکنه
حالا دوستان یه اسپیکر با کیفیت که تو بازار گیر بیاد تا 150 تومن چی پیشنهاد میدید؟؟؟؟؟:11:
ضبط هایی که ال سی دی تاچ دارند قیمتشون چنده و مدلشون رو می خواستم. ممنون.
jbl p963 يه انتخاب خيلي خوب هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام به استادا و دوستان عزیز
راستش من اطلاعات زیادی از سیستم ندارم و متاسفانه بودجم هم محدوده
با توجه با شرایط این سیستم رو انتخاب کردم
هد یونیت pioneer 5050 البته دست دوم
امپ kenwood m845
ساب باکس kenwood 3010 یا 3012
باند هم نمیدونم کامپیوننت kenwood 703 بندازم ؟ (آخه پول ندارم)
راسی کامپ بندازم یا باند بیضی؟
ببخشید اگه چیز بدیه بی زحمت راهنمائیم کنید ؟بازده داره ؟ اصلا میشه همچین سیستمیو بست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تعصب خاصی هم رو مارک کنوود ندارم و با توجه به اطلاعات و بودجم اینا رو انتخاب کردم
اگه مورد های بهتری هم از این تو این رنج سراغ دارید حتما بگین
پیشاپیش از کمک همتون ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام حمید جان حالت چطوره؟نقل قول:
سلام
شما سقف بودجتون رو مشخص بفرمائيد.
راستش رو بخوای ساب 3010 خریدم (خوبه یا نه؟)
هد یونیت هم چون از طرح های 6050 7150 و... خوشم میومد یه 5050 دسته دوم میخوام بگیرم (این چطوره)؟
مونده کامپیوننت و آمپ که این دو تا رو شاید تا حد اکثر 250 تومن بتونم پول بدم
من از قیمت های کامپیوننت خبر ندارم نمیدونم تو ه رنج قیمتی کامپ خوب گیر میاد
مثلا زیر 100 تومن گیر میاد اگه میاد مثلا چه مدلی؟
اینو نمیدونم درسته یا نه اما فکر کنم کامپ ها نسبت کاراییشون گرون تر از اسپیکر بیضی تو یه رنج کیفیت اند آیا درست میگم یا نه؟
در مورد آمپ هم هر چی شما استادا بگین قبوله
اما تو رو خدا چیز گرون نگین چون پول زیادی ندارم( وای به حالم اگه بخوام یه آمپ مونو برا ساب بخوام)
بی زحمت کمک!
مرسی
سلام دوستان من می خوام یک باند cadence zrs710 بگیرم.
قیمت گرفتم حدود 190 تومن. درسته؟ اصلا چیز به درد بخوری هست؟
کسی جواب ما رو نداد؟
راستی آمپلی فایر های سونی خوبن یا نه ؟
قیمتاشون عجیب غریبن
مثلا این آمپ رو سونی قیمتش 150000 تومنه
XM-ZR4A
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- آمپلی فایر سونی 4 کاناله به همراه چراغ آبی
- حداکثر قدرت خروجی : 1200 وات
- خروجی : 2 کانال * 140 وات + 2 کانال * 280 وات در 4 اهم
- خروجی : 2 کانال * 140 وات + 2 کانال * 800 وات در 2 اهم
- خروجی : 2 کانال * 200 وات + 2 کانال * 400 وات در 2 اهم
- قدرت خروجی نرمال : 2 کانال * 60 وات + 2 کانال * 125 وات در 4 اهم
- قدرت خروجی نرمال : 2 کانال * 80 وات + 2 کانال * 170 وات در 2 اهم
- فیلتر بالا گذر : 50 الی 300 هرتز (متغیر ) ، 12dB/oct
- فیلتر پایین گذر : 50 الی 300 هرتز (متغیر ) ، 12dB/oct
- پاسخ فرکانس : 10 هرتز الی 100 کیلو هرتز
- نسبت سیگنال به نویز : 90dB
به نظر من که مفته
چرا کسی از جنس سونی هیچ تعریفی نمیکنه؟
مگه کیفیت خوبی ندارن؟:18:
داداش من خودم این آمپو داشتم.قیمتش هم 140 تومنه.خیلی آمپه خوبیه.خیلی هم به بچه ها پیشنهاد دادم .نقل قول:
برو بگیرش نسبت به قیمتش خیلی خوبه-سابسونیک هم داره.
من یه مشکل با سیستمم دارم . اونم اینه که صدای زیر رو بد پخش میکنه . مثلا محسن یگانه که بالا میخونه . ولوم رو که میزنی بالا بعضی وقتها صداش میگیره ( مثل دخترا که جیغ میکشن صداشون میگیره ):31::31: عجب مثالی !!!
دکمه تیوتر هارو هم زدم آنچنان تغییری نکرد. ولی صدای بم رو عالی و شفاف جواب میده این باند
سیستمم اینه
head unit : kenwood 7016
speaker :jbl p963
amp :jbl gto 75.4
sub kenwood 3012
اینم بگم که 1 آمپ دارم ساب هم به همین وصله .
سلام بابك خان،ممنونم.نقل قول:
راستش من زياد با كيكر كار نكردم.قيمتي كه ازش داري چنده؟
بله ميشه 1730 رو بست.
سلام ،متشكرمنقل قول:
مبارك باشه متاسفانه من صداش رو نشنيدم.اميدوارم راضيتون كنه.پخش هم تو سري خودش خوبه.
در مورد كامپوننت كلاريون هست مدل SRE1721S فكر كنم 80-90 باشه.
يعني چي صدا ميگيره؟كمي توضيح بده.نقل قول:
حجم صدا كم ميشه؟وضوح صداي فركانس بالا كمه؟
احتمالا بايد از تنظيمات پخش باشه.
.........................................
اساتید محترم سلام نظرتون درباره باند کنوود 718 چیه آمپ هم ندارم و اصلا نمی خوام بخرم
قیمتشو دارین؟
راست میگن که چون آمپ نمی خوام باند 40 *50 تمن بگیرم یا بالاتر فرقی نداره؟
سلام آقا حمیدنقل قول:
آره وضوح کم میشه تو فرکانس های بالا
بالاخره همینو خریدم :27:
بدون آمپ خیلی خوب جواب داد البته هنوز آمپ نگرفتم و تا آمپ نگیرم قابلیت های این باند معلوم نمی شه
ولی کلا چیز خوبیه بدون آمپ که اینجوریه فکر کنم یه آمپ درست حسابی روش ببندم بترکونه
cadence ZRS710
• RMS Power: 125 Watts• PEAK Power: 350 Watts• Frequency Response: 25Hz – 22 kHz• Magnet Size: 60oz• Structure Weight: 100oz• Sound Pressure Level: 96dB @ 1w/1m• Impedance: 3 Ohm• Mounting Depth: 3.66”Features:• Kevlar Reinforced Paper Pulp Cones• 2” Four-Layer Kapton® Voice Coils• Oversized Butyl Rubber Surrounds• Chrome Plated Yoke and Washer Plates• Extended Magnet Motor Structures• One Piece Extended Pole Technology• Conex Spider with Integrated Tinsel Leads• Nickel Plated 5-Way Binding Posts• Ferro-Fluid Enhanced Voice Coil Cooling System
• Audiophile Mylar Capacitor Crossover Networkدوستان حرفه ای نطرتون چیه؟ یه نظری بدید ببینیم خریدمون موفق بوده یا نه؟؟؟؟
سلام دوست گرامینقل قول:
این باند بیشتر بدرد کل کل کردن میخوره تا لذت بردن از موزیک.. صداش بم و کمی تیز است.
بجاش میتوید از برندهای دیگه انتخاب کنید مثل 693 mtx
قیمتش 718 زیر 90ت باید باشه.
فرقش مثل این که موتور پراید بندازی رو اتاق 206..از اتاق 206 لذترو میبری ولی قدرت و سرعت ماشین به اندازه همون پرایده..
سلام....
دوستان کسی میدونه 7016 کنوود چه بازه مقاومتی رو پشش میده؟؟مثلا 4تا8اهم یا 2تا8اهم....!!!!
CVR-15 رو قیمت دارم 200 تومننقل قول:
حمید جون پس میشه هم کامپ و هم همین ساب رو فعلا با یه آمپ 4 کانال راه بندازم تا بعد؟
والا تو مشخصات چیزی نگفته ، ولی فکر میکنم4 تا 50 وات در 2 اهم باشه ( میتونی مانوئلش رو دانلود کنی شاید توش بود)نقل قول:
سلامنقل قول:
والا چي بگم.از روي امپ LPF رو روشن نكرده باشي؟برو همه كليدهاي روي امپ رو فلت بزار.روي پخش هم همه چيز رو فلت كن. حتي لود نس رو ببين چه جوري ميشه
مباركتون باشه. ولي مطمئن باش شما با IC پخش فقط 30-40% از توانائي اسپيكرتون رو داريد ميشنويد.حتما نياز به امپليفاير داريد.البته با يه امپ سبك هم درايو ميشه ولي خب بدون امپ و با توجه به امپدانس 3 اهمي ممكنه پخشتون دچار آسيب بشه.:41:نقل قول:
4-8 اهمنقل قول:
براي ساب 15 آمپ 4 كانل كمي منطقي نيست.فشار روش زياده براي 12ميشه توجيح داشت ولي براي 15به مدت طولاني باعث فشار روي آمپ ميشه.حالا اگر 2-3 ماه بخواهي با ولوم پائين موزيك گوش بدي اشكالي نداره ولي در كل بايد فكر يه امپ مونو براش باشي.نقل قول:
چه سبك موزيكهائي بيشتر گوش ميدي؟سيستم برق خودروتون چه جوره؟
آقا حمید این عکس آمپ هست . فک میکنم رو lp باشهنقل قول:
بزارم رو فلت؟
امیرجان دو تاشو فلت بزار.و از روی پخش تو قسمت detaied setup میری تو X'Over و میتونی اونجا به باند های عقب HPF بدی.(بزار رو 80 هرتز )
سابووفر هم برو بزار LPF رو 80
بعد اکولایزر هم فلت بزار.بیخودی همه فرکانس های پایین رو بالا نبر.هم صدا بم میشه و هم به پخش و آمپلی فشار میاد و هم
ساب و هم اسپیکر ها.
شما به نظرم تو فکره ساخته باکس باش.بهترین ساب هم بگیری رو تاقچه ببندی در حد و اندازه بدترین ساب تو باکس نیست.
سلامنقل قول:
بله هر دو رو فلت كن.البته علي جان هم راهنمائي خوبي كردن.
ابتدا هر دور وفلت كن و بعد بزار روي HP با هم مقايسه كن. اگر ديدي مشكلي نداره. روي همون HP هم آمپ رو بزار و هم پخش رو منتها با يه فركانس كات.LP رو هم همينطور. اينجوري تقريبا ميشه گفت ف ي ل ت ر دوبل ميشه.مثل 24dB/oct:31:
ممنون از اساتید :20:
ولی دیگه شما خیلی حرفه ای هستین بابا :31:
================
بعد این 7016 خیلی قاطی میکنه . همش باید ریست کنی دوباره همه تنظیمات به هم میریزه :41:
:11:نقل قول:
البته خوده 7016 شیب 24oct هست.اونجوری خیلی خفن میشه:27:
اولش که زیاد باش ور میرفتم چند بارقاطی کرد.ولی الان اصلا مشکل نداره:20:نقل قول:
سلام اق من میخوام تا 350 تومان یک باند با امپلی بگرم ولی هرکس 1 چیز میگه لطفا راهنمایی کنید
در ضمن باند کدنس چطور باندیه بدرد بخور هست یا نه cadence ZRS710
با تشکر از راهنماییتون لطف می کنید قیمتشم بزاریننقل قول:
مبارکون باشه.من که حرفه ای نیستم ولی حتما امپو بگیر چون صدای باندای کدنس با امپ یه چیز دیگست (فراتر از انتظار)نقل قول:
من خودم 710HDI دارم و تو این رنج با هیچ باندی حاضر نیستم عوضش کنم.:46:
نقل قول:
مبارکت باشه
چند گرفتی؟؟
آمپ چی میخوای بگیری واسش؟
حمید جون خوبی؟ سلام :40:نقل قول:
ببین به حرفات گوش دادم و رفتم تو کار آمپ مونو ( چه پسر خوبی:31:)
حالا 2 تا سوال دارم باز :19:
1- واسه کامپ کنوود 1730 و یا آلپاین R-17S یا چیزی تو همین رنج قدرت ، چه آمپ 4 کانالی بگیرم ؟
یکی از دوستان x41 رو معرفی کرد ، ولی خب 240 تومن قیمتشه که به نظرم زیاده ، مثلا ساند یه مدلایی هم داره 140 تومن ، ولی گفتن خوب نیست زیاد ساند
حالا میخواستم لطف کنی بگی چی بگیرم :11:
2- این نقل قولم بجواب بی زحمت :40: ( تو tt جوابی نگرفتم )
نقل قول:
سلام
یه سوال فنی داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام یه ساب کیکر 15 vr بخرم ، و آمپش رو هم میخوام 8104 بگیرم
حالا سوالم اینه که ( چون من صدای این مدل ساب کیکر رو نشنیدم) این ساب جوابگو هستش؟ یا نه ( اگه به طور خودمونی بخوام بگم صدای خیلی قدرتی و کیفیتی میخوام ، طوری که وقتی ولوم میدی ته دل آدم بلرزه حسابی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
چون اگه نباشه مجبورم بعد از یه مدت یکی دیگه ساب اضافه کنم و اگه قراره اینطور باشه بهتره که الان به جای 8104 برم 9105 بگیرم که بتونه 2 تا کیکر 500 واتی رو جواب بده
ممنون ، منتظر جوابم
ادیت: یه سوال دیگه ، گرفتن یه ساب 1000 واتی بهتره یا 2 تا 500 واتی ( 15 اینچ ) البته میدونم مدلها فرق دارن ولی یه جواب کلی میخوام
حمید جان میبخشید من جواب میدمنقل قول:
درباره سوال اول اون تایپ ار که گیر نمیاد و اگه گیر بیاد تقریبا 240.50 تومنه من خودم دنبالش بودم ولی ظاهرا همه از صداش راضی نیستن(من صداشو نشنیدم) من توی این مدت تقریبا هرچی کامپ زیر 240.50 بودو در موردش تحقیق کردم و یه جورایی خودمو به در و دیوار کوبیدم که ست کنوود جمع نکنم ولی نشد
بالا خره کامپ 1730 رو خریدم باید بگم کیفیت صدای خوب و میدبیس قوی(البته در مقایسه با کامپها نه کواکسیال)
والبته با اینکه تیوتر از روی کراس روی 0 هست ولی به نظرم اصلا صداش تیز نیست کلا من خیلی راضیم
درباره X41 باید بگم ارزش 240 تومنه داره واقعا امپ خوبیه
سلام و دورود به اساتید من دیروز امب سونی مدل xm_zr4a خریدم و می خوام ی ساب بگیرم ساب سونی مدل xs_L126p5 گزینه خوبی هست با امبیلی خوب درایو میشه؟
---------- Post added at 09:19 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------
بیس خوب و دلنشینی داره؟ تو دل ادم رو می لرزونه ؟ تو صندوق می خوام بزارم اگر گزینه خوبی هست چه باکسی بگیرم؟ خیلی خیلی ممنون
---------- Post added at 09:19 AM ---------- Previous post was at 09:19 AM ----------
بیس خوب و دلنشینی داره؟ تو دل ادم رو می لرزونه ؟ تو صندوق می خوام بزارم اگر گزینه خوبی هست چه باکسی بگیرم؟ خیلی خیلی ممنون