مرسینقل قول:
به پشتيبان خدماتADSL مخابرات( 7230000 ) ?
Printable View
مرسینقل قول:
به پشتيبان خدماتADSL مخابرات( 7230000 ) ?
آره اونجا زنگ بزن به احتمال زیاد بهت می دننقل قول:
یا یه شماره دیگه برا تماس بهت می دن زنگ میزنی می گیری:46:
user & pass مخابرات:
511xxxxxxx
xxxxxxx: شماره تلفن
سلام به هم نمي دونم اين تاپيكم در دسته تايپيك هاي خاك خورده هست يا نه ! حالا يه چيزي من تاجايي كه اين تايپيك و خوندم همش سوال بود پس اول تا جايي كه مي دونم جواب ميدم بعد سوالاي خودم و مي پرسم شايد كسي پيدا شد جواب داد
من سرويس شاتل دارم ! 512 محدود شبانه از 1 تا 8 صبح رايگانه ( مثلاً )
خوبي اين سرويس اينه كه خارج از ساعت محدوديت پهناي باندت تا 2 مگابايت بازه و شما حتي مي توني فيلم آنلاين ببيني ! و يه جورايي سرعت عالي اما خوب محدوديت حجمي عملاً نمي ذاره اين كارو بكني و علت اينكه همچين امكاني و داري همينه اصلاً
شبانه اگه شما شبي 1 گيگ دانلود داشته باشيد بعد از 15 روز شاتل سرويس شمارو شير مي كنه با بي نهايت نفر (به عنوان اختار ) اما شما از ساعت 3 شب به بعد مي تونيد با همون 2 مگابايت دانلود داشته باشيد ، اما اين موضوع و اخطار اوليه واسه 2 تا 3 روزه و بعد از اون سرعت شما از ساعت 1 تا 8 صبح 64 كيلو بيت ميشه چه سرويس 512 داشته باشي چه 128 و تا زماني كه ساير كاربرها به اندازه شما مصرف نداشته باشند يعني تا آخر سرويس به عبارتي (:دي) سرعت شما همين حدود مي مونه و شما عملاً نمي تونيد هيچ چيزي دانلود كنيد
اما سرويس نا محدود اين سرويس هم مثل بالايي قوانيني داره كه خيلي اذيت مي كنه يعني اگه شما از اين سرويس براي دانلود استفاده كنيد صد در صد بعد از مدت كوتاهي سرويس شما به شدت با افت سرعت مواجه ميشه .
به گفته امور مشتركين شاتل اين موضوع و قوانين از 2 ماه گذشته و براي بالا بردن رضايت ساير مشتركين (آره جون خودتون ) قرار داده شده
در كل اگه مي خوايد وب گردي كنيد شاتل گزينه بدي نيست !( اونم فقط سرويس 128 سه ماه ، يعني واضح ميگم بين 128 با 512 هيچ فرقي وجود نداره ) اما واسه كار هايي ديگه به شدت افتضاحه ( مثلاً دانلود )
اما خوب حالا سوال :
من مي خوام از مخابرات سرويس بگيرم يكي از دوستام كه خونشون 2 تا كوچه با ما فاصله داره (البته اونا فيبر نوري هستند ) سرويس 512 گرفته و ميگه سرعت دانلودم همون 64 و تمام طول روز و دانلود مي كنم حدود 2 گيگ و گيري هم بهم نميدن
من واسه همين مي خوام برم اين سرويس بگيرم از ساير دوستاني كه اين سرويس و گرفتن تو مشهد 2 تا سوال دارم
1 . در صورت مصرف بالا به مشكل مي خوري يا نه !مثلاً روزي حدود 1 گيگ دانلود
2 . اين سرويس كه ----- خيلي وحشت ناكي داره ممكنه در آينده به اين اينترانت ملي تبديل بشه يا نه ؟؟؟
پيشاپيش ممنون
سلام به هم نمي دونم اين تاپيكم در دسته تايپيك هاي خاك خورده هست يا نه ! حالا يه چيزي من تاجايي كه اين تايپيك و خوندم همش سوال بود پس اول تا جايي كه مي دونم جواب ميدم بعد سوالاي خودم و مي پرسم شايد كسي پيدا شد جواب داد
من سرويس شاتل دارم ! 512 محدود شبانه از 1 تا 8 صبح رايگانه ( مثلاً )
خوبي اين سرويس اينه كه خارج از ساعت محدوديت پهناي باندت تا 2 مگابايت بازه و شما حتي مي توني فيلم آنلاين ببيني ! و يه جورايي سرعت عالي اما خوب محدوديت حجمي عملاً نمي ذاره اين كارو بكني و علت اينكه همچين امكاني و داري همينه اصلاً
شبانه اگه شما شبي 1 گيگ دانلود داشته باشيد بعد از 15 روز شاتل سرويس شمارو شير مي كنه با بي نهايت نفر (به عنوان اختار ) اما شما از ساعت 3 شب به بعد مي تونيد با همون 2 مگابايت دانلود داشته باشيد ، اما اين موضوع و اخطار اوليه واسه 2 تا 3 روزه و بعد از اون سرعت شما از ساعت 1 تا 8 صبح 64 كيلو بيت ميشه چه سرويس 512 داشته باشي چه 128 و تا زماني كه ساير كاربرها به اندازه شما مصرف نداشته باشند يعني تا آخر سرويس به عبارتي (:دي) سرعت شما همين حدود مي مونه و شما عملاً نمي تونيد هيچ چيزي دانلود كنيد
اما سرويس نا محدود اين سرويس هم مثل بالايي قوانيني داره كه خيلي اذيت مي كنه يعني اگه شما از اين سرويس براي دانلود استفاده كنيد صد در صد بعد از مدت كوتاهي سرويس شما به شدت با افت سرعت مواجه ميشه .
به گفته امور مشتركين شاتل اين موضوع و قوانين از 2 ماه گذشته و براي بالا بردن رضايت ساير مشتركين (آره جون خودتون ) قرار داده شده
در كل اگه مي خوايد وب گردي كنيد شاتل گزينه بدي نيست !( اونم فقط سرويس 128 سه ماه ، يعني واضح ميگم بين 128 با 512 هيچ فرقي وجود نداره ) اما واسه كار هايي ديگه به شدت افتضاحه ( مثلاً دانلود )
اما خوب حالا سوال :
من مي خوام از مخابرات سرويس بگيرم يكي از دوستام كه خونشون 2 تا كوچه با ما فاصله داره (البته اونا فيبر نوري هستند ) سرويس 512 گرفته و ميگه سرعت دانلودم همون 64 و تمام طول روز و دانلود مي كنم حدود 2 گيگ و گيري هم بهم نميدن
من واسه همين مي خوام برم اين سرويس بگيرم از ساير دوستاني كه اين سرويس و گرفتن تو مشهد 2 تا سوال دارم
1 . در صورت مصرف بالا به مشكل مي خوري يا نه !مثلاً روزي حدود 1 گيگ دانلود
2 . اين سرويس كه ----- خيلي وحشت ناكي داره ممكنه در آينده به اين اينترانت ملي تبديل بشه يا نه ؟؟؟
پيشاپيش ممنون
من الان سرویس نامحدود 512 مخابرات دارم به بدیل افتصاح بودن وظعیت پینگ و تایم اوت شدید تصمیم دارم برم از یک شرکت دیگه اینترنت بگیرم در حال حاضر کدوم شرکت بهترین پینگ رو داره
سلام
من چهار روز پیش از سایت مخابرات یک سرویس صبای طلایی ثبت نام کردم زنگ زدم پشتیبانی به من گفتن 24 ساعت چداکثر 48 ساعته شما وصلی!!!
امروز بعد از 4 روز زنگ زدم گفتم چرا وصل نکردین گفتن امروز که گذشت شما فردا اول وقت زنگ بزن بگو هفت، هشت روزه الاف شدم تا شاید زودتر کارت راه بیوفته!!!!
برای شما چند روز طول کشید؟
آخه نابغه .. رفتی فیلتر شکن استفاده کردی سرعتشون کمه گیر میدی به مخابرات ؟ برو آپارات ببین توی کلیپای آنلاین اونم مشکل داری که فیلتر نیست.؟من دوستم 256 نامحدود داره از مخابرات . میره چند تا کلیپ با هم آنلاینتو آپارات نگاه میکنه.نقل قول:
آقا این همه بحث شد ولی مشخص نشد کی راضیه و کدوم طرح بهتر، بنده 512 نامحدود مخابرات دارم، سرعت دانلود 62 کیلوبایت در ثانیه است ولی سرعت وب بروزینگ کمتره. باهاش اصلا نمیتونی آنلاین از یوتیوب یا سایت های دیگه فیلم نگاه کنی چون اگر بدون دانلود منیجر ازش استفاده کنی سرعتش بین 8 تا 40 کیلوبایت پایین میاد. پس فقط سرعت با دانلود منیجر به 512 واقعی میرسی. پس بدونید طرح های نامحدود مخابرات برای نمایش کلیپ های آنلاین بدرد نمیخوره. حالا از دوستانی که سرویس های مختلفی دارن سوال دارم؟
عزیز جون حالا مونده تا با مسخره بازی های مخابرات آشنا بشی:19:نقل قول:
ولی تا می تونی زنگ بزن و پیگیری کن اگه به خودشون واگذار کنی 7 8 روز کاری طول میدن
بچه ها من الان صبانت دارم و میخوام بیام مخابرات اما دو دل هستم .
بنظر شما چکار کنم؟ صبانت بمونم یا بیام مخابرات؟
مشکلات adsl مخابرات چی هست؟?
............
قطع و وصلی مخابرات مشهد چه جوریه؟
سرویس نامحدود داره؟
طرح بعثت نامحدوده؟ قیمت؟ سرعت؟
............
برای ثبت نام و گرفتن ای دی اس ال مخابرات مشهد باید چکار کرد؟ چند روز بعد وصل میشه؟
من قبلا صبا داشتم اما الان آمدم مخابراتنقل قول:
مزیت ها :
دانلود نامحدود
قیمت ازران تر
معایب:
سرعت دقبقا مطابق قرارداد (البته برای نامحدود)
قطعی زیاد تر نسبت به شرکت های خصوصی
پشتیبانی ضعیف
پینگ نسبتا زیاد
به نظر من اگر میخوای بگیری طرح بعثت رو بگیر سه ماهه ۱۵ گیگ با دانلود شبانه بعضی جاها رو ۳ میگ و بعضی جاها رو ۲ میگ شیر هست البته چند وقتی هست که سرعت شبانه خیلی آمده پائین
نقل قول:
مرسی عزیزم
سرعت شبانه رایگان چنده؟
سرعت روزانه چنده؟ نامحدوده؟
نقل قول:
سرویس نامحدود داره؟
طرح بعثت نامحدوده؟ قیمت؟ سرعت؟
............
برای ثبت نام و گرفتن ای دی اس ال مخابرات مشهد باید چکار کرد؟ چند روز بعد وصل میشه؟
آره نامحدود داره.
طرح بعثت 3 ماه 15 گیگه.
من پریروز اینترنتی 128 نامحدود ثبت نام کردم . دیروز رفتم پیگیری ثبت نام . نوشت سرویس دایر است !!! بابا سرعت
البته من مودمم دست یکی از دوستام هست امروز بعد از طهر میگیرم ازش.
آپدیت : مودمو گرفتم وصل کردم و کانکت شدم .
درود بر همه
من الان 128 ترافیکی صبا دارم
انصافا سرعت دان خیلی عالیه
حالا می خوام کلا نامحدود بگیرم
الان 256 قیمتش 15 هست 512 قیمتش 25 هــه
بعد رفتم مخابرات کلا اون جا طرف که می گفت بالای 128 نمیدیم با کلی چونه زدن قبول کرد 256 بدن
می خوام بدونم توی "مشهد" الان کدوم رو بگیرم؟
سرعت دانلود ها چه قدره؟
سرعت دانلودت چقدرهنقل قول:
واسه من صبح ها بین 150 تا 280 اما شبها خیلی پایین میاد سرعت می شه 10 تا 50
واسه من کلا تو 100 تا 250 هستنقل قول:
البته به سرور هم بستگی داره ولی تو حالت بد دیگه زیره 80 نمیاد
نقل قول:
نامحدود؟ .....
دیشب صبانت قطع بود؟
نه میگم که شک دارم بگیرم یا نهنقل قول:
اگه 2 تا پست قبلیم رو می خوندی می فهمیدی....!
پارس آنلاین که 1:30 به بعد رید! تا صبح ساعت 10 که چک کردم خراب بود ولی الان درسته.نقل قول:
دیشب صبانت قطع بود؟
مثه اینکه دیشب مشهد کلا مشکل داشته.
سلام اقا من فهمیدم قضیه چیه
توی سرویس های مخابرات فقط میشه از یک خط ارتباطی استفاده کرد
یعنی اگر شما داری از 4.2.2.4 پینگ میگیری نمیتونی هم زمان گوگل هم باز کنی !!!!!! :18:
یعنی تمام اطلاعات با هم قاطی میشه و اطلاعات به هم میریزه
منظورم اینه که در هر لحظه فقط میشه یک Packet اطلاعات رو دریافت کرد
و همین باعث میشه سرعت به شدت بیاد پایین مخصوصا توی باز کردن سایت ها !!
میتونین تست کنین :13:
وقطی که از 4.2.2.4 دارین ping میگیرین یک دانلود هم بکنین یا یک سایت باز کنین !
میبینید که پینگ کلا تایم اوت میشه !!!!!! :18:
تست کنین و علام کنین شاید ماله من اینجوریه !
راستی پسورد دیفالت برای دیدن میزان کارکرد چیه :13:؟
سرعت دانلود من که از دیروز اومده روی 7kbps یعنی درحد دیال آپ . باز کردن صفحه هم افتضاح.
کلا خیلی بی ثباته.
تایید می شهنقل قول:
شاتل با بدیهایی که داشت اما حداقل می دونستی که سرعتت به غیر از زمان رایگانش پایینتر از 220 نمی یاد اما مخابرات هیچیش معلوم نیس
اون بالايي و تست كردم اينجوري نيست ، بدون مشكل پينگ گرفت در حال دانلود
من هم شاتل دارم هم مخابرات اما انصافاً مقايسه سرويس محدود شاتل با نامحدود مخابرات بي انصافيه . ..
فرق سرويس 512 محدود شاتل با نامحدود مخابرات 17 تومن در 3 ماه . . . .
پس وقتي مخابرات مي گيري بايد انتظار اين و هم داشته باشي كه كلي آدم مثل خودت ريختن و دارن فرت و فرت دانلود مي كنن يكم رو سرعت تاثير مي ذاره .. ..
من كه حدود 1 تا 2 هفته ميشه مخابرات دارم خدا رو شكر تا الان راضيم اگه از اين به بعدشم هم همين طوري بمونه عاليه لااقل از شاتل خيلي بهتره . . .
سرعت اینترنت طرح بعثت مخابرات چنده ؟اگه کسی از مرکز تلفن خاتم الانبیا گرفته بگه چجوری.
سلام من طرح بعثت گرفتم واسه دانلود شبانه نیاز به کانکشن دیگه هست یا همون یوزر پسورد اولیه درسته؟
عجب تاپیکی همه راظی هستن . بابا دمشون گرم زدن ....... رو ..... و ملت هم راظی هستن
نا محمدود چیه دیگه
صبای طلایی رو می گم
سرعت اینترنت مخابرات طرح بعثت چنده ؟ اگه کسی از مرکز تلفن خاتم الانبیا گرفته بگه سرعتش چنده؟
کسی از طرح های جدید نامحدود صبانت شاتل و پارس آنلاین خبر داره سرعت ping و . . .؟
ممنون میشم اگر کسی از دوستان این طرح بعثت رو در مرکز رسالت قاسم آباد مشهد گرفته بگه اوضاعش اینجا چطوره؟ و اینکه در سایت speedtest.net سرعت دانلود آپلود به چه صورته؟ و دست آخر اینکه قطعی داشته یا خیر؟
متشکرم
سلام.
امروز از یک نفر شنیدم که اینترنت نامحدود مخابرات فقط 128 داره و 256 و بالاتر فقط با محدودیت حجمی ارائه میشه (بر اسال قانون جدید - مشهد)
میخواستم بدونم واقعیت داره؟
کسانی که قبلا 256 نامحدود داشتن میتونن تمدید کنند؟
منم همچنیننقل قول:
تست از speedtest.net
تست ping 4.2.2.4
تست ping yahoo.com
تست pingtest.net
دانلود رایگان از 12 شب تا 7 صبح
این حرف ها فقط در حد شایعه هستنقل قول:
مخابرات پایش بر اساس نا محدود بودنه
برای 256- 512 با کارت دانشجویی میدن
تمدید از طریق سایت هم میشه انجام داد
دوستان من 256 مخابرات دارم. سرعت دانلودم از لینک مستقیم حدود 25-30 هست که نرمال هست ، ولی سرعت دانلود تورنتم به شدت کم هست (در حد نهایتش 10-15)
بقیه هم همین مشکل را دارند؟
راه حل چیست؟
(خونه قبلی که بودیم هم 256 مخابرات داشتم و تورنت سرعتش خوب بود)
سرعت دانلود تورنت کاملا به لیچهاش ربط داره و هر لینک دانلود تورنتی باتوجه به سرور ارائه دهنده ش میتونی ماکزیمم سرعت متفاوتی رو داشته باشه.
نقل قول:
شما از کدوم مرکز مخابراتی هستید؟
مرکز مخابراتی:کوثرنقل قول:
اینم بگم که سرعت دانلود شبانه اصلا افت نمیکنه (برای من که اینجوریه)
قیمتش 37000 تومن برای سه ماه.
شارژ آنلاینم داره.
هر گیگ اضافه 6000 تومان.
پینگشم خیلی نوسان داره یه ساعتی 400 و یه ساعت دیگه 120.(ping 4.2.2.4)
این موضوع کاملا صحیح هستشنقل قول:
من 1 ماه پیش که رفتم مخابرات گرفتم دو تا نرکز محابراتی همین رو گفتن
نامحدودش فقط تا 128
البته خاتومه گفت اونایی که قبلا داشتن تا زمانی که شارژ کنن . نامحدود میمونن
موفق باشید