سلامنقل قول:
در عكس زير اونجايي كه قرمز كردم نوشته شمارش پستها خاموش .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلامنقل قول:
در عكس زير اونجايي كه قرمز كردم نوشته شمارش پستها خاموش .
در ضمن یادم نبود بگم قسمت لینک های سریع هم اینطوری هست!!نقل قول:
ســلام..
ساعت انجمن برای من روی ( واحد زمان برحسبGMT +3.5.tehran ) تنظیمه...اما ساعت قدیمه /؟باید تغییر بدم یا نه مشکل از انجمنه../
تصحيح اختيارات DST رو چی تنظیم شده؟نقل قول:
بزارش یافتن تنظیمات اتوماتیک وار DST
و اگر باز مشکل بود بزارش همیشه تصحیح های فعال DST .
سلام دوستان
میشه که وقتی کسی توی پروفایلم پیغام بذاره و من بخونم،بعدش نه بخوام حذف بشه،نه تایید کنم و علاوه بر اون منوی اطلاع رسانی هم چیزی بهم نگه و عادی باشه؟
داریم همچین چیزی؟مَـــردم؟:31:نه واقعا داریم؟:31:
فکر کنم نداریم!نقل قول:
فک کنم یه نمه خنده بازاری حرف زدی. ها؟! :31:
نه نمیشه .... اگر حذف نکنید و تایید هم نکنید حتما منوی اطلاع رسانی همونجوری می مونه ، البته احتمالا ادمین میتونه چنین کاری کنه اما در حالت عادی خیر .... :11:
سلام . چرا این صفحه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسدود شده و نمیاد .
فکر کنم به این دلیل که تعداد کاربران بصورت روزافزون داره بیشتر و بیشتر میشه ... :20:نقل قول:
برای استفاده از دکمه ی تشکر محدودیتی وجود داره ؟
خوب افزوده شده برا چی بر میدارن مگه چی شده؟!نقل قول:
دلیلشو میگفتن بهتر بود.
فکر نکنم مگه چی شده؟!نقل قول:
هیچی همینجوری . آخه قبل یادمه یکی میگفت سقفش 8000 تاس .نقل قول:
مال من الان 1040 دفعه از دیگران تشکر کردم .
چه جوری میشه در پروفایله کاربریم البوم عکس درست کنم ؟
سلام...نقل قول:
چه جوری میشه در پروفایله کاربریم البوم عکس درست کنم ؟
متاسفانه الان نمیتونید باید کاربر فعال به بالا باشید..یعنی کاربران فعال/ ناظرین/ مدیران
مثل اینکه این قابلیت قبلا فعال بود الان منم گشتم نبود!!!نقل قول:
شاید برا کاربران فعال، فعاله!!!
نقل قول:نه ، محدودیتش به اون صورت نیست که به یک سقفی برسه و بعد از اون دیگه غیر فعال بشه ...نقل قول:
بلکه به این صورته که اگر در طی یک روز به تعداد زیادی تشکر کنید (مثلا از 150 یا 200 پست تشکر کنی توی همون 1 روز) اون موقع برای چند ساعت دکمه ی تشکرتون از کار میفته :46: و بعد از چند ساعت دوباره فعال میشه .....
:11:
ســلام:20:
ضمیمه کردن فایل ها و درست کردن آلبوم در پروفایل که این آخرا برای کاربران فعال ممکن شده ، و اگر کاربری از این امکان استفاده کنه و بعدا ها فعالی ـش برداشته بشه و کاربر عادی بشه اون موقع چی میشه؟ (یعنی فایل هایی که از قبل ضمیمه شده و آلبوم هایی که از قبل ایجاد شده ...)
در مورد ناظر چطور ؟ بعد از بازنشستگی ؟
ممنون ...
سلام ودرود
میخوام خبرنامه پی سی رو غیر فعال کنم............؟
وقتی ایمیل میاد تو ایمیل یه جایی ننوشته unsubscribe ؟نقل قول:
سلام ودرود
میخوام خبرنامه پی سی رو غیر فعال کنم............؟
یا لغو ارسال ایمیل.
اگه هست بزنی اوکی ـه.
سلامنقل قول:
بعد از حذف عنوان ، اطلاعات فوق در پروفایلشون باقی میمونه. اما دیگه دسترسی بهشون نخواهد بود. تا زمانی که مجددا عنوان بهشون داده بشه.
سلام
آیا ممکنه یک کابر آخرین باری که میاد به انجمن تعداد پست هاش مثلا n تا باشه بعد دفعه بعدی که میاد یهو 100 تا از اون تعداد اضافه یا کم شده باشه؟!؟بدون اینکه کاربر کاری کرده باشه!!!!
ممنون
اگه منظور اشتباه یا نقص در فاروم باشه که سابقه نداره ، اما اینکه شما یهویی صدتا پستتون پاک بشه کاریست شدنی..!! راهشم اینه که داخل پستهاتون قصد و غرضی داشته باشین.نقل قول:
سلامنقل قول:
ممکنه توی یک تاپیکی 100 تا پست داشته باشید و اون تاپیک حذف بشه یا بره trash ... اینجوری 100 یا هر تعداد پستی که در اون تاپیک داشتید از تعداد پست ها کم میشه و پ.خ حذف اون تاپیک فقط برای استارتر ـش ارسال میشه ....
اضافه هم بله ممکنه ، مثلا پست های این انجمن شمارش نمیشه اگر بعدا تصمیم بگیرند که شمارش بشه هر تعداد پستی که در این انجمن یا در این تاپیک دارید اضافه میشه....:46:
سلام
من میخوام وقتی متنمون رو ویرایش بکنیم ننویسه ویرایش شد کی رو باید ببینیم؟! :31:
میتونید برای ما اینکارو بکنید؟ من اصلا دوس ندارم نوشته بشه! :13:
سَلام , مدیـریت میتونــه اینکارو کنــه ..نقل قول:
بـرای یک کاربر هم میشه تو تنظیمات کاربریش باید , ( بلـه , خیـر ) بشــه ..
ولی فکر نکنم برای یک کاربر انجام داده بشــه .
موفق باشید!:40:
سلام
چرا وقتی من یک دو یا چند پست ارسال میکنم همه اینها ضمیمه پست اول میشه؟
فرض کنید میخوام دو تا خبر در باره سینما بذارم اولی رو گذاشتم بعد از 5 دقیقه که دومی رو میذارم به عنوان پست جدا نمیره بلکه به پسا قبلی اضافه میشه
سَلام , محدودیت زمانی ادغـام پسـت قرار داده شده برای کاربـرا ..نقل قول:
این محدودیت زمانی ادمین ها روی ثانیه یا دقیقه میتونن تنظیم کنن ,
برای این انجمن هم اینجور که شما میگید بالای 5 دقیقه تنظیم شده .
برای همه کاربرا تنظیم شـده و از اسپم های پشت سرهم جلوگیری میشـه .
پارتی نمیزنن؟! :27::31:نقل قول:
اگه اینکارو میکردن خیلی خوب میشد.
تنهــا جایی که پارتی بازی انجـام نمیشــه .. :20:نقل قول:
من که باهاش مشکلـی ندارم ., :46:
سلام
آخرین پست در تاپیک زیر مربوط به من بود که بدون هیچ دلیل منطقی و بدون اینکه هیچ پیغامی برای من بیاد بلافاصله اونو حذف کردن!!!
کامنت من هیچ گونه مغایرتی با قوانین نداشت.
از مدیر مربوط به اون بخش میخوام که لطفا توضیح بدن.
ممنون
ظاهرا از خارج تاپیک, آخرین پست مربوط به من هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m g 9 8.net/out.php/i281800_untitled.gif
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی وقتی وارد تاپیک میشی آخرین پست مال یک کاربر دیگه است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m g 9 8.net/out.php/i281801_untitled2.gif
پ.ن:فاصله هارو از میان اسم سایت بردارید.
سلام سلام.نقل قول:
چطوری؟
HITB0Y گرامی امان حذف گزارش دهی آکوا وجود نداره. وقتی پستی به طور مستقیم دست کاری بشه حتما آکوا پیام ارسال میکنه. و اینکه گزارشی نیست یعنی پست شما دست کاری نشده و سر جاشه. موردی که میفرمایید یکی از ایرادات وی بی در نسخه فعلیه . با ارسال پستی بعد از پست شما مشکل حل میشه ( که شده)
بابک جان تا اونجایی که من خبر دارمنقل قول:
در صورتی که مدیری که پست رو حذف میکنه , پیغام خصوصیه خودش رو غیرفعال کرده باشه , پیام ارسال نمیشه (البته این موضوع روی ورژن 4 , 100% مطمئنم ) ولی روی بعضی از ورژن های 3 هم این مشکل وجود داره
راستی یه سوال، چرا به نسخه جدید آپگرید نمی کنید؟ فکر کنم از اومدن نسخه جدید بیشتر از یه سال گذشته باشه.نقل قول:
و اینکه گزارشی نیست یعنی پست شما دست کاری نشده و سر جاشه. موردی که میفرمایید یکی از ایرادات وی بی در نسخه فعلیه .
به زودی ... . :20:نقل قول:
:31:نقل قول:
نسخـــه , vBulletin Version 3.8.7 این امکـان رو داره که برا هر کاربری که پست رو ویرایش میکنه اون پایین دلیلش زده بشه یا نـــه ..!
با این ورژن من تست کردم و مطمئنــم , امتحـانش هم کردم . :46::31:
تو نسخه 4 که به کل هست خود دوست من اینکارو برام انجام داد ! :31:نقل قول:
حتما تو نسخه های پایین هم هست. مثل این دوستمون گفت.
حالا اگه اینکارو میکردن برام ...
یعنی پی سی میخواد بعد از مدتها قالب جدید بندازه؟! :31:نقل قول:
اگه میشه این دو تا مطالب بالا و پایین رو با هم ادغام کنید.
قالب البته نه. نسخه جدید.
همین. :31:نقل قول:
وقتی نسخه جدید کردین این قالب رو بزارین اگه اون قشنگ نبود اینو دیفالت کنیم. :31: