این که وگفتی یعنی چه؟! :31:نقل قول:
کامل توضیح می دی که این چیه؟ چی کارش باید بکنم و اصلا از کجا باید گیرش بیارم؟!
سپاس :11:
Printable View
این که وگفتی یعنی چه؟! :31:نقل قول:
کامل توضیح می دی که این چیه؟ چی کارش باید بکنم و اصلا از کجا باید گیرش بیارم؟!
سپاس :11:
یه برنامست ، باید توی خود دیسک اویلت باشه .
نه... فقط دایرکت اکس و C++ ران تایم و فیکس انویدیا رو داره. همیننقل قول:
کد:http://download.live.com/
آره همون برنامه هست كه وقتي بازي اجرا ميشه يك نوار آبي بالا مياد و ميشگه واسه خودت پروفايل ايجاد كني و ...
شرمنده... نصبش کردم. ولی فرقی به حالم نکرد...
بعد من نفهمیدم؛ این که فقط Live messenger بود که. چه ربطی به اجرای بازی داشت؟! :18:
باید بزندی خود ویندوز لایو رو هم نصب کنه که باهاش لایو مسنجر هم نصب میشه .نقل قول:
پیداش کردم...نقل قول:
درست ترش برنامه Games for Windows Live بود. دستتون درد نکنه :11:
عالیه... :27:
من این همه وقت که از تاریخ انتشار بازی گذشته ولی هنوز نتونستم بازیو تموم کنم دلیلشم این برنامه Games for Windows Live هستش:13:
دو دفعه تا حالا تا وسطای بازی رفتم ولی چون ویندوز ریختم سیوام پاک شده. کسی نمی دونه چه جوری میشه بازی هایی که با Games for Windows Live اجرا میشن سیوهای اونارو موقعی که ویندوز عوض می کنیم نگه داریم و کاری کرد که پاک نشه؟
راستی یه نفر میتونه یه سیو برای من بفرسته که همه مراحل باز شده باشه. توی اینترنت سرچ کردم یه چیزی به نام Unlocker مراحل بازی دانلود کردم ولی مراحل بازی باز نشدش.
دوستان عزیز. خبری از این dlc گلد ادیشن این بازی که قرار بود بیاد نشد؟؟؟
کسی نمدونه کی میاد؟؟؟ :41:
نقل قول:
این نسخه فکر کنم برای xbox و ps3 منتشر شده ولی کسی از دوستان
در مورد عنوانی به اسم Resident Evil 5: Lost in Nightmares خبر داره
فکر کنم یک نسخه کلاسیک از بازی باشه که باز هم برای xbox و ps3 منتشر شده
یا باید بشه.
این پست چون توی صفحه قبلی بود گفتم شاید کسی اونو نبینه.نقل قول:
دوستان من به شدت به کمک نیاز دارم. اگه میشه در اون مورد که گفتم یکمی توضیح بدین و همین طور سیو کامل بازیو بذارین.
نقل قول:
Resident Evil 5: Lost in Nightmares خودش یکی از DLC های Gold Editation هست. داستان بازی هم مربوط به همون جایی که جیل و وسکر سقوط میکنن هست.
در ضمن اون دوستی هم که از DLC =رسیده بود میتونه DLC ها رو از طریق لایو دانلود کنه.
آقا این Gold Editation که می گفتید ما رو به دنیای اویل 1 می بره هنوز نیومده؟ واسه xbox360 منظورم هست ها ؟؟؟ من کل شهرمون رو زیر رو کردم ولی پیدا نکردم!!! لطفا اگر تو سایت اینترنتی واسه فروش هست آدرس بگید تا بخرم . ممنون
وحید جون این سیو بازی من.نقل قول:
این میندوز لیو کارارو سخت کرده...یه دوستی صفحات خیلی قبل توضیح داده بود در مورد چگونگی اعمال سیو می گردم پیدا می کنم
کد:http://plunder.com/8e10933dda
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
هنوز سایتها واسه فروش نذاشتنش و لی الترناتیل اتیشن اومده و به قول خودشون قراره محیط فضای سری های اول رو داشته باشهنقل قول:
آقا این Gold Editation که می گفتید ما رو به دنیای اویل 1 می بره هنوز نیومده؟ واسه xbox360 منظورم هست ها ؟؟؟ من کل شهرمون رو زیر رو کردم ولی پیدا نکردم!!! لطفا اگر تو سایت اینترنتی واسه فروش هست آدرس بگید تا بخرم . ممنون
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
هنوز سایتها واسه فروش نذاشتنش و لی الترناتیل اتیشن اومده و به قول خودشون قراره محیط فضای سری های اول رو داشته باشهنقل قول:
من منظورم همون اویلی هست که بعد از اویل 5 اومده و جزو DLC های بازی هست و جیل به فکر خاطرات گذشتش می افته و بازی میره تو محیط اویل 1
اومده یا نه؟؟
مثل اینکه اومده چون یکی از دوستان من می گه که دارم بازی می کنم ولی تا خودم نگیرم نبینم مطمئن نمی شم .
نقل قول:
نه دوست عزیز این ربطی به نسخه Golden Edittion نداره یک محیط دیگه ای رو ترسیم میکنه
تا اونجایی که من از سایتهای معتبر خارجی اطلاعات گرفتم.
آقا یه پرسش؟!
چرا داستان این مجموعه بازی این قدر از هم گسیخته هست؟
اینو توی پوشه سیو بازی کپی کردم ولی وقتی توی بازی رفتم هیچی سیوی نبودش و مراحل بازی هم بازی نبودش:13: فکر کنم به خاطر این windows live هستش. اعصاب مارو این به هم ریخته:41:نقل قول:
Resident Evil 5 : Gold Editation = Resident Evil 5 Original Game + 2 DLCنقل قول:
منظورتون از از هم گسیختگی چیه ؟ چون درست تمام داستان به هم ربط داره ! و از اونجایی که فیلم سینمایی نیست ! باید همه نسخه ها رو بازی کنید + همه فایل ها رو بخونید .نقل قول:
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
آقا کلا چند تا DLC داره این اویل 5 ؟ میدونید ؟نقل قول:
دوستان من این گلد ادیشن رو گرفتم ولی دقیقا همون قبلی بود و هیچ چیز اضافه نداشت و رفتم پس دادم .
یکی که گرفته ، بگه ببینم توی منو هاش تغییری داره ؟
یا مثلا اون 2 تا DLC از بازی اصلی تفکیک شدن ؟
اچیومنت اضافه داره ؟
این طوری که بنده کشف کردم شما اگر دیسک اوریج رو هم بخری همون 5 هست فقط روش بهتون یک کد میدن که میتونید DLC هاش رو به صورت رایگان دریافت کنید .نقل قول:
نقل قول:
نه ! منظورم کل نگارشهای ارایه شده براش هست.
داستان 1 در یک قصر می گذره که درست آخر به یه آزمایشگاه ترسناک ختم می شه
داستان 2 ادامه داستان 1 هست که کلیر دنبال برادرش می گرده.
داستان 3 یه داستان جداگانه در باب همان ماجرای 2 هست که یه روایت متفاوت داره.
داستان 4 که اصلا نه سر داره و نه ته ( 4 پلی استیشن 1 رو می گم )
در داستان 5 ی که کلوپش اینجا باشه، گفته شده که جیل مرده ( سنگ قبر ) و یه صحنه هم از اویل 1 نشون می ده که جیل واسکر رو از پنجره پرت می کنه بیرون و خودش هم باهاش می افته توی دره ( در صورتی که در اویل 1 از این خبرها نبود! )
این ها رو میگم. روشنم کنی ممنون می شم. :41:
1...2...3...رو موافقم قسمت 4 رم هم میشه گفت لیون از طرف ریاست جمهوری برای نجات دخترش اشلی رفته بود که با زامبی های جدیدی روبرو میشه. داستانش هم خوبه طولانیهنقل قول:
5 رو هم که اون طور که میبینم بازی نکردید ...باید بگم نه خیر جیل نمرده...
اون سنگ قبر به عنوان یادبودی ساخته شده بود از طرف Bsaa برای جیل که فکر می کردن مرده ولی کریس با ملاقات وی پی میبره که نمرده.
و قراره که در نسخه های یا dlc ها داستان اون مرگ مشکوک رو نشون بدن.
و موافقم که داستان رو خیلی پیچیده می کنن یه بار یه نسخه کامل بدن بهتر از اینهاست
ببینم... نکنه جیل همون خانوم خوشگله اول بازی هست که نقاب ترسنناک به چهره اش زده و اون سیاه پوست بیچاره رو زامبی می کنه؟! :18:نقل قول:
البته نمیشه گفت خوشکل ....خوشکل بودنش موند واسه اویل 3..خخخخخخاره همونه.
داستان 3 درست ادامه داستان 1 هست که جیل تونسته از امارت فرار کنه ولی از شهر نه .نقل قول:
شماره 4 ای برای PS1 وجود نداره و اون اسمش BioHazard Surviver هست که در رده نسخه های رسمی قرار نداره و قبل از شماره 3 ساخته شده ولی در ایران به اسم شماره 4 فروخته میشه .
در شماره 5 هم در ابتدا گفته میشه که پس از جستجو های فراوان برای پیدا کردن جیل و نا موفق بودن آنها جیل را مرده اعلام میکنند که در طول داستان بازی مشخص میشه جیل نمرده و زنده هست و همون خانمی هست که نقاب داره و وسکر داره کنترلش میکنه که ما در طول بازی نجاتش میدیم .
داستان به هیچ عنوان بی سر و ته نیست و خیلی قشنگ و منظم جلو رفته .
اگه BioHazard نسخه 4 نبود و غیر رسمی بوده پس چرا اویل بعدی که اومد ( اویل همین تایپک ) به عنوان اویل 5 معرفی شده ؟؟ حتی در سایتهای معتبر خارجی ! خب بهتر نبود این اویل بشه اویل 4 ؟؟؟نقل قول:
شماره 4 ای برای PS1 وجود نداره و اون اسمش BioHazard Surviver هست که در رده نسخه های رسمی قرار نداره و قبل از شماره 3 ساخته شده ولی در ایران به اسم شماره 4 فروخته میش
ضمنا اون اویل چهاری که من بازی کردم داستان قوی و طولانی داشت و پدرمون در اومد تا اشلی رو نجات دادیم ..میشه این مورد رو توضیح بدید دوزاریمون بیفته . ممنون
منظور ایشون این بود که این بازی برای کنسول ps1 عرضه نشده.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
سپاس از اینکه روشنم کردین!! :دی
راستی دو تا پرسش؛ چطور بازی سیو می شه؟ و دیگه این که هنگامی که می خوام بازی رو آغاز کنم ویندوز لایو گیر می ده که باید شماره سریال بازی رو وارد کنی که من ندارم ودر نتیجه پروفایلی در نظر گرفته نمی شه برام! :41: چی کار کنم؟
یه جایی خوندم که سال 96 که کپکام بازی نگارش 1 رو روانه بازار کرد نخست نامش رو Biohazard گذاشت که معنیش می شد سلاح بیولوژیکی . اما ظاهرا تحت فشار برخی کشورها ( آمریکا، آلمان و... ) به دلیل این که ایران پی گیر حملات شیمیایی عراق در جنگ تحمیلی و فروش این تسلیحات بود، شرکت به ناچار نام تجاریش رو به اهریمن مقیم عوض می کنه که صد البته هیچ ربطی هم به اهریمن نداشت! :دینقل قول:
پس اون 2 تا DLC کجاشن ؟نقل قول:
من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم .
لباس جدید هم نبود ...
تو mercenaries هم چیزی اضافه نشده بود ...
هیچ اچیومنتی هم نداشت ... مگه میشه ؟
ما روی Ps1 اصلا اویل 4 نداریم !!!!! اویل بعدی هم روی Game Cube اومد که شماره 4 بود و بعد ها روی Ps2 و کامپیوتر هم پورت شد . بعد از اون شماره 0 اومد بعدش تازه شماره 5 که مربوط به همین تاپیک هم هست اومد .نقل قول:
اون چیزی که دوستمون اولش فرمود بود که روی پلی استیشن یک اومد شماره 4 نبود !!!!!!!!!!! شماره 4 فقط برای :
Game Cube و Ps2 و PC اومده که میبایستی اشلی رو نجات میدادید و درست ادامه داستان هست و سرنوشت لیون اف کندی رو توضیح میده سالها بعد از واقعه راکون سیتی در شماره 2 . باید فایل ها رو بخونید تا روند داستان رو متوجه بشید .
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
سری Biohazard هنوز هم تولید میشه . بیوهازارد ها معمولا برای آسیا تولید میشوند و زبانشون مربوط میشه به آسیای شرقی مثل ژاپنی و ....نقل قول:
در مورد سیو هم خودش سیو میکنه شما نمیخواد کاری بکنید .
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
همون دیگه !!!! اگر شما بازی اورجینال رو بخرید بهتون یک کد میدهند روی بازی (توی جعبش روی یک تکه کاغذ با هلوگرام و اینها) که با اون کده میتونید DLC ها رو مفتی دانلود کنید ! به عبارت ساده تر فعلا قید اویل 5 گولد ادیشن کپی رو بزنید .نقل قول:
بنده از خنگول بازي خود به شدت شرمسارم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يه مدت بيخيال بازي شده بودم ! دلم تاب نياورد ! رو اولين امتحان كردن همه چي ست شد و رفت پايين ! :21: فوري ياد اينجا افتادم و اينكه نميشه ! :19:
خلاصه اي ول ! :10:
راستي من رسيدم به 6-1 هنوز لباس جديد براي من يا دخمله خبري نيست ...
؟
بايد hard ش رو برم ؟
با سلام
دوستان من یه سوالی داشتم:
تو قسمت خرید اسلحه ها یه چیزی مثل لباس و این چیزا هست که قیمتش 10000 هست می خواستم بدونم که چه فایده ای داره چون وقتی انتخابش میکنی تو لیست ابزارا خودش و شیوا نمیشه با هاش هیچ کاری کرد؟؟:41:
منم که هیچ تغییری تو لباس خودش و شیوا ندیدم.:13:
ممنون میشم بگین جریانش چیه.:11:
2 تا زره هست .نقل قول:
یکی واسه تیر و یکی واسه نبرد تن به تن .
زره ها باعث میشن مثلا با خوردن تیر کمتر از خونت کم شه .
سلام از اطلاعات ممنون.تو اینترنت می گشتم دیدم دو تا resident evil 5 جدید می خواد بیاد..یکی gold edition و دیگری nightmare می خواستم بدونم شما اطلاعاتی در مورد ایندو دارن؟برا چه کنسولی هستند و کی میاند؟شندم تو این دو تا با jill میشه به صورت داستانی بازی کرد.ممنون
سلام..ببخشید دوستان من تو مرحله ی غول کرمی هست که وسط یه سالونه و یه مشعل اتیشم گذاشته موندم این یارو:3: کرم کرمیه رو چطوری باید کشت .من که صد بار همون نقطه های حساس رو زدم اما بازم نمیمیره. حدود 20 دقیقه باهاش جنگیدم.روش کشتنش چه شکلیه کلا همینقد طول میکشه؟:19:
سلامنقل قول:
20 دقیقه :18: چه خبره!
شما باید اونو بکشونی به طرف یه اتاقی که دو طرفش لوله کاز هست بعدش اونجا وایستی و با یه اسلحه قوی اونو اونجا بندازیش تا بی حال بشه. بعد سریع بیا بیرون و شاسی روبه روی اتاق رو بزن تا غوله بسوزه:10: