نقل قول:بنظر می رسه این خبر گذاری ها دارن مردم را می پیچونننقل قول:
نمی دونم فک کنم اگه از بعضی از خبر نگار ها نه خبر گذاری ها خبر نذاریم بهتر هست
حالا نمیدونیم امروز با فجر مساوی کرده یا برده
نقل قول:بنظر می رسه این خبر گذاری ها دارن مردم را می پیچونننقل قول:
نمی دونم فک کنم اگه از بعضی از خبر نگار ها نه خبر گذاری ها خبر نذاریم بهتر هست
حالا نمیدونیم امروز با فجر مساوی کرده یا برده
دوستان شرمنده همه هستم و لی لطف کنید و صفحات قبل را نگاه کنید که خبر تکراری نذارید
چقدر اخبار تکراری بعضی دوستان میذارن
لطف کنید دقت کنید
چیزی که من تو خبر ورزشی خوندم این بود که 3 تا 30 دقیقه پرسپولیس با آرمین بازی کرده . 30 دقیقه ی اول 0-0 مساوی شدن . 30 دقیقه دوم پرسپولیس 2-0 برده و 30 دقیقه ی سوم 1-0 باخت . یعنی در نهایت همون 2-1 میشه دیگه .نقل قول:
اين كه گفت 1-0 باخت كامل ميخونديش!!
منم تعجب كردم وقتي خوندم ديدم ميگه تركيب اصلي پرسپوليس 1-0 باخت تو 30 دقيقه دوم يعني
60 دقيقه ي قبلي تركيب اصلي نبود ولي برد
بابا کارت درسته شمانقل قول:
قطبى : استقلالى ها راپرسپوليسى مى كنم
افشين قطبى سرمربى پرسپوليس ديروز عصر و پس از اولين تمرين جدى با تيمش گفت: «تا اين لحظه عابدزاده، پيروانى و كماسى همه كارها را انجام داده اند. حالا هم ماركو به ما اضافه شده و او با ۲ سال تجربه بين المللى كه دارد مى تواند به ما كمك كند.» وى ادامه داد: «هدف بزرگ من قهرمانى آسيا است و بنابراين مى خواهم دو تيم آماده داشته باشم.» قطبى درخصوص بازگشت خود گفت: «واقعاً قصد بازگشت نداشتم اما برگشتم. از آقاى مصطفوى تشكر مى كنم كه تيم خوبى تشكيل داده. با اين وجود ما ۲۰ روز را از دست داديم اما زندگى همين است و بايد عكس العمل مثبتى در قبال اين تأخير داشته باشيم البته با قلب شيرى كه بازيكنان پرسپوليس دارند همه چيز درست خواهد شد.» وى همچنين گفت: «يك مدافع چپ برزيلى به تيم اضافه مى شود ضمن اينكه جانشين خليلى يك مهاجم ايرانى است. هواداران براى محسن نگرانند اما او مى تواند به تيم ملى و پرسپوليس بازگردد.» و جمله جالب و پايانى افشين قطبى: «كارى مى كنم تا هواداران استقلال هم پرسپوليسى شوند در آن صورت بيشتر مردم ايران پرسپوليسى خواهند بود.»
آقای قطبی يادت باشه استقلال سرورته پس واسه تيمت تماشاگر گدايي نكن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه چرا نقل قول کردین حالا باید پست های شما هم پاک بشه
لطفا شما ویرایش کنید حداقل
مامانی به پاس پیوست
خبرگزاری پرسپولیس : محمدرضا مامانی، هافبک فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس تهران با عقد قراردادی یکساله به عضویت تیم پاس همدان در آمد. مامانی که قراردادش با تیم فوتبال پرسپولیس تهران به اتمام رسیده بود، با توجه به تمدید قرارداد افشین قطبی از ادامه حضور در این تیم بازماند و به تیم پاس همدان پیوست.
این هافبک جوان امروز قراردادی داخلی با تیم فوتبال پاس همدان به امضا رساند و فردا (دوشنبه) با حضور درهیئت فوتبال استان همدان آن را به ثبت می رساند. قرارداد مامانی با تیم فوتبال پاس همدان یکساله است
================================================== =============
فرخزادی : كار يك مهاجم بزرگ با پرسپوليس تمام شده است
خبرگزاری پرسپولیس : مجيد فرخزادى عضو هيأت مديره و سخنگوى باشگاه پرسپوليس در مصاحبه اى با خبرگزاری پرسپولیس اعلام كرد: صحبت هايى براى جانشين كردن يك مهاجم بزرگ و صاحب نام داخلى به جاى «محسن خليلى» مهاجم آسيب ديده اين تيم انجام شده و ظرف امروز و فردا قرار داد اين بازيكن در هيأت فوتبال كشور ثبت خواهد شد. وى در ادامه گفت: مهاجم ياد شده از يكى از تيم هاى ليگ برترى به پرسپوليس مى آيد و از هر نظر مورد تأييد كادر فنى است. البته فرخزادى هيچ اشاره اى به نام اين بازيكن نكرده و تنها به گفتن قضيه انتقالش به پرسپوليس اكتفا كرد.گفتنى است پرسپوليسى ها از زمانى كه باخبر مصدوميت خليلى مواجه شدند با ۴ مهاجم صحبت هايى انجام دادند. «غلامرضا رضايى» صباباترى، «افشين چاوشى» پگاه گيلان، «ميلاد ميداودى» استقلال اهواز و «محمدرضا خلعتبرى» ذوب آهن.
================================================== ==============
بهادر عبدی در گفت و گو با ایسکانیوز:
پرسپولیس تیم رویای کودکی من است// حضور در پرسپولیس ضامن دعوت شدنم به تیم ملی است
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک دفاعی فصل پیش تیم پرسپولیس درخصوص وضعیتش گفت: طی صحبت هایی که با قطبی و مصطفوی داشته ام قول داده اند که طی همین یکی، دو روزآینده وضعیتم را مشخص خواهند کرد اما در کل امیدوارم دوباره به تیم رویایی کودکی ام بازگردم.
بهادر عبدی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" افزود: قطبی به شخصه نظر مساعدی نسبت به من دارد و با همین وجود امیدوارم که یک بار دیگر بتوانم با پیراهن پرسپولیس قهرمانی را تجربه کنم.
وی اضافه کرد: در این مدتی که وضعیتم بلاتکلیف و نامشخص بود روزهای سختی را پشت سرگذاشته ام و باور کنید که نمی توانم جز پرسپولیس به تیم دیگری فکر کنم و گرنه خیلی پیش از این پرسپولیس را ترک می کردم.
بازیکن فصل گذشته تیم پرسپولیس تصریح کرد: معتقدم که امسال بازیکن متفاوت تری خواهم بود چون سال قبل کم تجربه بودم ولی حالا هم با شیوه و جو تیم آشنا هستم و هم مطمئنم که اگر در پرسپولیس بمانم به تیم ملی راه پیدا خواهم کرد.
عبدی با اشاره به حضور دوباره قطبی در تیم پرسپولیس به ایسکانیوز گفت: خدا را از این بابت شاکرم چون شک ندارم که قطبی دوباره مرا به تیم آرزوهایم بازمی گرداند و من نیز می توانم با این تیم قهرمانی در آسیا را در کارنامه خود ثبت کنم.
وی درمورد دلایل به تعویق افتادن ثبت قراردادش با این تیم افزود: تنها دلیل به تعویق افتادن ثبت قراردادم، اختلاف نظری است که با مسوولین باشگاه دارم و به هیچ وجه به مسایل دیگری از جمله مبلغ مالی و غیره توجهی نمی کنم.
بازیکن سابق تیم پرسپولیس درخصوص حرف و حدیث ها مبنی بر اختلافش با پیروانی اضافه کرد: اگر ایشان با من مشکل داشته باشند، بی خبرم ولی من به شخصه با هیچ کسی نه مشکل دارم و نه خرده حسابی و البته تصور می کنم که این مسایل شایعه ای بیش نباشد.
================================================== ====================
فرزاد آشوبی در گفتگو با ایسکانیوز:
جدایی از پرسپولیس به نفعم تمام شد! // عدم حضورم در تمرینات مس کذب محض است
تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک جدید تیم فوتبال مس با اشاره به جدایی اش از پرسپولیس گفت: از حضور در مس خیلی راضی و خوشحالم چرا که دیگر پرسپولیس جای من نبود و با بازیکنانی که به تیم پیوستند کار برای من سخت تر از پیش می شد ولی اگر هم در تیم باقی می ماندم از مبارزه با کسی هیچ ابایی نداشتم اما در کل جدایی از پرسپولیس به نفعم تمام شد.
فرزاد آشوبی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"خاطر نشان ساخت: دیگر نمی خواهم در مورد پرسپولیس حرفی بزنم چراکه فکر می کنم در آن مقطع جدایی از پرسپولیس و پیوستنم به تیمی دیگر به رشد فوتبالم کمک می کرد و در این میان تیم مس با کادر خوب و امکانات حرفه ای شرایط خوبی را برای تحقق این امر برایم مهیا می کند و با توجه به این که برای تیم محبوب در فصل جدید آرزوی موفقیت می کنم اما جدایی ام از پرسپولیس را خیلی به موقع و عاقلانه می دانم.
وی در خصوص تمرینات اماده سازی تیم مس به ایسکانیوز گفت: در حال حاضر تیم بسیار خوبی را در اختیار داریم که تمریناتمان را بسیار منظم و با برنامه پیش می بریم و با انگیزه ای که در بازیکنان سراغ دارم بدنبال کسب موفقیت در لیگ هشتم هستیم که قطعاً با گذشت زمان خیلی چیز ها را ثابت خواهیم کرد.
هافبک تیم مس در ادامه تصریح کرد: تجربه و جوانی تلفیق بسیار خوبی در اختیار ما قرار داده تا با کمی خوش شانسی بتوانیم به جایگاهی که شایستگی و آنرا داریم دست یابیم و با وجود تمرینات خوب و امکانات مناسب و همچنین کادر مجرب مس شخصاً به موفقیت در فصل جدید امید زیادی دارم اما در این میان بازیکنان با تجربه و اسمی تر که از تیم های مطرح در فصل جدید به مس پیوستند بار مسئولیت سنگینی در این را خواهند داشت.البته با بگویم که ما درتیم بازیکنان خوب و با تجربه ای را در اختیار داریم که می توانند در طول فصل و در شرایط بحرانی خیلی خوب به کمک تیم بیایند.
وی در مورد شایعاتی مبنی به عدم حضورش در تمرینات مس اظهار داشت: تمام این شایعات کذب محض است چراکه من درحال حاضر در کرمان حضور دارم و به طور مداوم و منظم و در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در تمرینات شرکت می کنم پس دلیلی هم ندارد به این شایعات اهمیت دهم.
آشوبی در پایان با خوب توصیف کردن شرایط تیمی گفت: تمریناتمان را در ایران ادانه خواهیم داد و قصد برگزاری اردو در خارج از ایران را نداریم
مازيار زارع:مشكلي با تعدد هافبكهاي پرسپوليس ندارم
خبرگزاري پرسپوليس : هافبك پرسپوليس معتقد است گرماي دبي تاثير زيادي بر اردوي آماده سازي اين تيم نخواهد داشت.
مازيار زارع در گفتوگويي در خصوص شرايط آبوهوايي دبي، محل برگزاري اردوي پرسپوليس كه انتقادات زيادي نسبت به آن انجام شده ميگويد: «بالاخره گرما تا حدودي ما را اذيت خواهد كرد اما نوع تمرينات و موارد مهم ديگر تمرين تيم ما در دبي، گرما را تحت تأثير خود قرار خواهد داد و ما نگران گرماي دبي نيستيم.» وي در ادامه در خصوص هافبكهاي پرتعداد پرسپوليس و احتمال نيمكتنشينياش اظهار داشت: « شرايط تيمهاي بزرگ به گونهاي است كه هيچ بازيكني در حاشيه امنيت نيست. اما من شخصاً كار خودم را ميكنم و كاري به تعداد هافبكهاي پرسپوليس ندارم مسلماً هر بازيكني كه بهتر و آمادهتر باشد از سوي كادرفني به بازي گرفته خواهد شد. مازيار زارع در پايان از شرايط اين تيم اظهار رضايت ميكند: «شرايط خوبي بر تيم ما حاكم است و رفاقت و رقابت در تيم ما حرف اول را ميزند.»
نخستین جلسه تمرین در سالن بدنسازی/ بازدید کادر فنی از امکانات باشگاه ایرانیان
خبرگزاري پرسپوليس : این تمرین ساعت 11 صبح امروز برگزار شد که افشین قطبی قبل آغاز تمرین، دقایقی با بازیکنان به صحبت پرداخت. پس از آن بازیکنان زیر نظر افشین پیروانی به دویدن دور استخر رو باز و حرکات کششی پرداختند. افشین قطبی، احمدرضا عابدزاده و مارکو در سالن بدنسازی به تست لوازم و آماده کردن وزنه ها مشغول شدند. پس از گرم شدن بدنها، بازیکنان به سالن رفته و زیر نظر کادر فنی تمرین کردند.
بعد از انجام تمرینات نیز بازیکنان در استخر رو باز به شنا و رفع خستگی پرداختند. تمرینات پرسپولیس عصر امروز نیز ادامه پیدا خواهد کرد.
همچنین صبح امروز افشین قطبی به همراه افشین پیروانی، احمدرضا عابدزاده و مارکو، از امکانات باشگاه ایرانیان بازدید کردند. در این بازدید کادر فنی سرخپوشان از سالن های بدنسازی و فوتبال، استخر و سونا و همچنین زمین چمن این باشگاه ابراز رضایت کردند.
پس از توافقات اوليه با پرسپوليس
آرتور انريكه ريكاردي اويانا فردا شب وارد ايران ميشود
خبرگزاري فارس: مدافع برزيلي پس از توافقات ابتدايي با باشگاه پرسپوليس فردا شب وارد ايران ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، طبق توافقات انجام شده، امروز مسئولان باشگاه با مدافع سمت چپ برزيلي كه قرار است به عضويت تيم درآيد، مذاكره كردند.
اين مدافع 21 ساله به احتمال فراوان در سفر امارات، پرسپوليس را همراهي نخواهد كرد و فردا شب همراه مدير برنامه هايش وارد ايران ميشود تا سه شنبه صبح طي نشستي با مصطفوي، قرارداد داخلي خود را ثبت كند.
نقل قول:نقل قول:
کسی نمیخواد به پستای این آدم رسیدگی بکنه؟
قبلا هم گزارش داده شده بود ولی هیچ رسیدگی نشد
ولشون کن بزار خودشونو تخلیه کنن.:27:نقل قول:
این جا مگه جاشه که تخلیه کنهنقل قول:
بره تو تاپیک خودشون عقده گشائی کنه
خیلی عقده شده واسشنقل قول:
دلم براش سوخت
اخه نه مربیه درست و حسابی دارن نه بازیکن :27:
تا یک تیم قدرتمند و قهرمان هم میبینن اینطوری حسودی میکنن
:40:پرسپولیس:40:
به به ....
می بینم که باز هم این اس اس های لوله اومدن و گ..... اضافی کردن
می بینن تیمشون توی واقعیت بجایی نمیرسه میان اینجا زرت و پرت می کنن
حیف که اینجا جاش نیست و گرنه میدونستم چی بهش بگم
زنده باد پرسپولیس
من از طرف دوستمون از شما عذر خواهی میکنم.
استقلالی ها در همه جا خودشون را نشون می دن
در تمرين امروز آبي پوشان رخ داد
شعار هواداران استقلال عليه مصطفوي و قطبي
خبرگزاري فارس: در تمرين امروز استقلال، هواداران عليه مديرعامل و سرمربي پرسپوليس شعار دادند.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال استقلال تهران از ساعت 30/17 امروز در زمين شماره دو ورزشگاه آزادي تمرين كرد.
در اين تمرين، بيش از دويست هوادار حضور داشتند كه عليه داريوش مصطفوي مديرعامل و افشين قطبي سرمبي پرسپوليس شعار سردادند.
خدا کنه مهاجم خوبی باشه ... اگه میداوودی باشه که عالیه که البته بعید میدونم!!!نقل قول:
من که چشمم آب نمی خورهنقل قول:
شيث رضايي به صبا مي پيوندد!
خبرگزاري پرسپوليس : شيث رضايي که مدتي در تمرينات باشگاه اشتوتگارت آلمان شرکت داشت،پس از عدم موفقيت در جلب نظر آلماني ها به ايران بازگشت تا در 48 ساعت باقي مانده از زمان نقل و انتقالات به عضويت يک تيم باشگاهي در آيد.
در همين حال خبر رسيد که به رغم مخالفت قطبي با بازگشت شيث به جمع سرخپوشان،وي امروز در باشگاه پرسپوليس حاضر مي شود و با داريوش مصطفوي گفتگو مي کند؛گفتگويي که بيشتر حول و حوش نحوه پرداخت طلب اين بازيکن است.
از سوي ديگر مديرعامل باشگاه صباي قم طي مذاکرات اوليه با مدير برنامه هاي شيث به توافقاتي با وي رسيده است و با توجه به علاقه فيروز کريمي به بازي مدافع جنجالي فصل گذشته پرسپوليس،احتمال حضور او در جمع آبي پوشان صبا زياد است.
لازم به ذکر است که طبق قرارهاي گذاشته شده،شيث امروز با حضور در صباي قم آخرين مراحل انتقالش به اين باشگاه را طي خواهد کرد.
يکي از مسئولان باشگاه صبا با تائيد اين خبر گفت:شيث به آقا فيروز قول داده است که به صبا بيايد و تا جايي که ما مي دانيم قطبي با بازگشت او به پرسپوليس مخالفت کرده است.
قطبى: براى انجام تمرينات طاقت فرسا به اين اردو نيامده ايم
خبرگزاری پرسپولیس : افشين قطبى سرمربى پرسپوليس در پاسخ به انتقادهاى علت انتخاب دوبى براى برپايى اردو، گفت: نمى دانم چرا به من انتقاد مى كنند در حالى كه هيچ چيز درخصوص اردوى دوبى نمى دانند. وى ادامه داد: ما براى انجام تمرينات طاقت فرسا به اين اردو نيامده ايم بلكه در دوبى به دنبال ريكاورى و بيرون آمدن از بار فشارهاى روحى هستيم. قطبى گفت: تيم در تهران به اندازه كافى تمرينات سنگين انجام داده و نيازى نديدم در اين اردو هم به بازيكنان فشار مضاعف وارد كنم. در دوبى برنامه هايمان به استخر و سونا و بازى هاى سبك تداركاتى خلاصه مى شود. در ضمن فكر مى كنم اردوهاى خارجى مى تواند بازيكنان را بهتر و بيشتر كنار هم قرار داده و هماهنگ كند.سرمربى پرسپوليس در پايان افزود: بيش از هر چيز حس مى كنم بازيكنان پيش از آغاز فصل به مسائل روحى و روانى محتاجند تا تمرينات سنگين بدنى به همين دليل مى خواهم بازيكنانم را در دوبى از نظر فكرى و روحى آماده ليگ و رقابت هاى فشرده آن كنم
فابيوآرتور انريكه به پرسپولیس پیوست
خبرگزاری پرسپولیس : فابيوآرتور انريكه مدافع چپ برزيلي با امضاي قرارداد يك ساله به باشگاه پرسپوليس پيوست اما گفته مي شود اين بازيكن با رقم قابل توجهي سرخ پوش شده است.
فرخزادي در مورد رقم پرداختي باشگاه پرسپوليس گفت: من فكر ميكنم با توجه به هزينه جذب بازيكنان ديگر، رقم 250 ميليون براي عقد قرارداد يك بازيكن برزيلي، رقم چندان زياد و قابل توجهي نيست.اميدواريم دريافت IT بازيكن برزيلي نيز هزينه چندان بالايي براي باشگاه پرسپوليس در برنداشته باشد.
گفتنی است این بازیکن سابقه حضور در لیگ برتر برزیل و کاپیتانی تیم ملی جوانان برزیل را در کارنامه خود دارد.
/2 خبر از اردوي امارات/
عنايتي در اردوي پرسپوليس تهران حاضر شد
خبرگزاري فارس: مهاجم سابق تيم فوتبال استقلال تهران روز گذشته در باشگاه ايرانيان با اعضاي تيم پرسپوليس ديدار كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، غلامرضا عنايتي از جمله بازيكنان شاغل ايراني در امارات است كه به تازگي به عضويت تيم فوتبال النصر درآمده است.
عنايتي روز گذشته با حضور در باشگاه ايرانيان با نفرات اين تيم ديدار و گفت و گو كرد.
* قطبي مسموم شد
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس به دليل گرماي شديد هواي امارات دچار مسموميت شده و روز گذشته به دليل بيماري با تاخير در تمرين شركت كرد.
وي براي رفع اين مشكل زير نظر كادر پزشكي به درمان مي پردازد.
فراز فاطمی در گفتگو با ایسکانیوز:
به خاطر مظلومی به مس آمدم // مس نوید بخش آقای گلی من است
تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم جدید تیم مس کرمان گفت : با توجه به این که در تیم استقلال و فجر سپاسی زیر نظر پرویز مظلومی کار کرده بودم، تصمیم گرفتم فصل آینده را در این تیم و تحت نظر این مربی به فوتبالم ادامه دهم.
فراز فاطمی روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار فوتبال باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"، خاطر نشان کرد: در فصل نقل و انتنقالات پیشنهادهای خوبی از تیم های لیگ برتری دریافت کردم ولی در حال بررسی پیشنهاد اماراتی خود بودم که سرانجام با این تیم نیز به توافق نرسیدم و قرار داد یک ساله ای را با مس کرمان به امضا رساندم.
فاطمی با مثبت ارزیابی کردن عملکرد تیم مس کرمان در فصل نقل و انتقالات به ایسکانیوز گفت: مس امسال یکی از گزینه های اصلی پنج تیم بالای جدول خواهد بود . سران این باشگاه با جذب بازیکنان مطرح سایر تیم ها امید های زیادی برای نتیجه گیری در این فصل دارند.
وی افزود: آشوبی ، صادقی و بیگدلی هر کدام به عنوان یک وزنه ی سنگین در هر تیمی که باشند می توانند بسیار مثبت عمل کنند و تیم مس می تواند با تکیه بر این بازیکنان بزرگ در فصل آینده نتایج بسیار مناسبی را کسب کند.
مهاجم فصل گذشته تیم پرسپولیس دلیل اصلی اش برای انتخاب تیم مس کرمان را حضورپرویز مظلومی در این تیم دانست و تصریح کرد: مظلومی مربی بزرگی است . با نگاه کردن به کارنامه گذشته این مربی می توان دریافت که مس کرمان می تواند به نتایج خوبی دست پیدا کند.
فاطمی در پایان ابراز امیدواری کرد که بتواند در فصل آینده به عنوان آقای گلی لیگ برتر دست پیدا کند و اذعان داشت: در پرسپولیس نماندم زیرا می دانستم باید همچنان نیمکت نشین باشم به همین خاطر به تیمی رفتم که فرصت بازی کردن را پیدا کنم.
قسمت ابی رنگ را کلی خندیدم
ههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههه
تمديد فصل نقل و انتقالات براي بازيكنان مليپوش
"رضايي" و "نصرتي" تا دوازدهم مرداد فرصت دارند
در حالي كه امروز فصل نقل و انتقالات ليگ هشتم به پايان ميرسد با تصميم سازمان ليگ فوتبال اين تاريخ براي بازيكنان مليپوش تمديد شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس اعلام سازمان ليگ امروز فصل نقل وانتقالات ليگ هشتم به پايان ميرسد. اما با توجه به حضور تيم ملي در اردوي اروپا و نامشخص بودن وضعيت تعدادي از بازيكنان تيم ملي، فدراسيون فوتبال تصميم گرفت كه اين تاريخ را براي بازيكنان ملي پوش تا دوازدهم مرداد تمديد كند.
در ميان بازيكنان كه به همراه تيم ملي در اردوي اسپانيا و چك حضور داشتند وضعيت محمد نصرتي و غلامرضا رضايي نامشخص است و با بازگشت تيم ملي از چك وضعيت اين دو بازيكن براي فصل بعد مشخص خواهد شد.
باز هم می خندیمنقل قول:
چون ما فکر بازیکن نیستیم ما فقط عشق پرسپولیس را داریم و با تعصب های این تیم
ما هم آرزوی موفقیت داریم
اما قضیه از بیخ خنده دار هست
ما این بازیکن را اخراج کردیم و اون میاد میگه که شرط داره که تو پرسپولیس بمونه
در ضمن خیلی ها میان و میرن اما نام جاودان پرسپولیسه
لعنت بر شیطون
این جمله به این صورت اصلاح شد
ما فکر بازیکن هستیم ما فقط عشق پرسپولیس را نداریم
این چطور بود خوبه
برو ببین بازیکن های پرسپولیس با پرسپولیس چه کردند
اسم هاشون
هاشمی نسب - علیزاده - انصاریان(که همه می گفتن با تعصب ترین پرسپولیسی)
همین امسال هم : آشوبی - کعبی - آقائی - شیٍث - مامانی و .............
پس می بینید که به بازیکن هائی مثل فراز رو بدی سوار کولت میشن
خجالت نکش دیدی که حرف دلت را زدم
بازم خجالت نکش
طرف میاد کلی کلاس میزاره می گه شرط دارم بعد شما ها میایید می گید وای عجب بازیکنی را از دست دادیم
فصل که شروع شد با درخشش طوفانی فراز جونت میام همچین حسابی تر می خندم
نقل قول:
کافر همه را به کیش خود پندارد.
لطفا به این اتقلالی ها بگید برن تاپیک خودشون مزخرف بگن.
من توی این تاپیک حرف می زنم اخطار می گیرم.
حتما این پست را هم پاک می کنند.
یه سریهاشونم خودشون می خواستن بمونن بابا . باشگاه نخواستشون .نقل قول:
فراز بچه مودب و باحالی بود . ولی این کعبی و آقایی وقتی رفتن تازه علیه باشگاه مصاحبه هم کردن .
بله از خداشونم بود بمونن اما وقتی رفتن برای چی مصاحبه کردن علیه پرسپولیسنقل قول:
به تو هیچ ربطی ندارهنقل قول:
جناب xxxicestar طرز حرف زدن و صحبت كردنتون رو عوض كنيد
من به تو کاری نداشتم هر جا تو پست دادی نرفتم تو اون تاپیک هر صفحه که تو پست دادی من پست ندادم
اما تو فقط می خوای دعوا راه بندازی
من با شما هیچ کاری ندارم فقط وقتی پاتون را از گلیمتون می ندازین تو گلیم من اونوقت مجبورم جوابتون را بدم
تا به من کار نداشته باشی من با کسی کار ندارم
تمام
منظورتون را کلا نمی فهممنقل قول:
اگه من ظورت این هست که من اسی هستم باید بگم یکم بیشتر دقت کن
از سر و روی من می باره که سرخ پرستم
اون قدر متاسف باش تا علف زیر پات سبز بشه
برای من الویت تیم پرسپولیس هست
من اعتقاد دارم بازیکن ها یه وسیله هست
اما ما بازیکن های باتعصبمون و با معرفتمون و بازیکنی که یه چیز بارش هست را قبول داریم و تا اخرین لحظه ازشون حمایت می کنیم
اگه آواتورم را ببینین براتون روشن میشه
این را می گم صادقانه فقط فکر کنید
از بازیکن های 3 سال پیش پرسپولیس کی مونده توی تیم
همه رفتن ما بازیکنی را از دسته یک تو سن 27 سالگی اوردیم مطرح کردیم حالا با قرارداد بیشتر میره تیمه دیگه
فراز فاطمی را تو اخرین سال های فوتبالش اوردیم به یه نون و نوئی رسوندیم حالا میگه من شرط دارم
اگه فراز پارسال تو پرسپولیس نبود الآن تیم محلشون هم بازی نمی دادن
ما چقدر بازیکن ها را اوردیم ادم کردیم حالا واسه ما دارن شاخ و شونه می کشن
چرا نمیائید بگید محرمی ها . خوردبین ها . پروین ها . بهزادی ها . پیوس ها و عابدزاده ها .دائی ها . کریمی ها . مهدویکیا هاو .................................................. ...... توی این تیم بودند به حقشون نرسیدن
الآن از وضعیت مجتبی محرمی خبر دارین اونی که نماد تعصب ماست
همون که تو هوادار پرسپولیس هستتی با این نظرات باید بگم بیا بریم یه روز استادیوم ازادی این نظراتت را بگو (من می رم جایگاه 22 بعضی موقع ها هم می رم 36) اونوقت اونجا بهت یاد می دن تعصب به چی می گن
من به شخصه کوچکترین چیزی باشه به ضرر پرسپولیس یا علیه تیمم یک لحظه کوتاه نمیام
از مدرسه اخراج شدیم کلانتری رفتیم تو دعوا زدن کله و دماغمون را شکوندن سر پرسپولیس هر بازی حدود 20 تمن خرج می کنیم می ریم بازی تیم محبوبمون را ببینیم اما شما چی نشستید پشت کامپیوتر خونتون می گید کی پرسپولیسی هست کی نیست
تو همون جا ها سیر کن شاید یه فرجی بشه برات
بابا بیخیال
مثلا اینجا مال هواداران پرسپولیسه
بعد خودی میفته بجون خودی
بیخیالش بشید ......
حالا هر کی هر چی گفته ..... از شما دو نفر ya30n و xxxicestar هم میخوام دیگه کل کل نکنید
دمتون گرم بیخیال
زنده باد پرسپولیس
خوشحالم زیر نظر کریمی کار می کنم / تا قطبی هست به پرسپولیس بر نمی گردم
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس از پیوستنش به تیم فوتبال صباباتری ابراز خرسندی کرد و گفت: فیروز کریمی یکی از فنی ترین مربیان ایران است و خوشحالم که زیر نظر او کار می کنم. شیث رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد عقد قرارداد با تیم فوتبال صباباتری گفت: کریمی من را قبول دارد که این موضوع برایم بسیار مهم بوده و با تمام وجود برای این تیم بازی خواهیم کرد. مطمئنا اعتماد مربی به بازیکن باعث می شود سطح بازی بالاتر برود.
وی با بیان اینکه صباباتری بازیکنان خوبی را جذب کرده است، افزود: این تیم با نفراتی که در اختیار دارد، در فصل آینده می تواند نتایج خوبی در مسابقه های داخلی و خارجی کسب کند.
مدافع پیشین تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: حضور صباباتری در لیگ قهرمانان آسیا انگیزه بازیکنان را افزایش می دهد. مطمئنا با تمام توان در این تیم بازی می کنم تا بتوانم از مسابقه های آسیایی به عنوان سکوی پرتابم به تیم ملی و تیم های اروپایی استفاده کنم.
وی خاطر نشان کرد: تمام فکر و ذکرم در فصل جاری موفقیت صباباتری خواهد بود و اگر فصل آینده قطبی از پرسپولیس جدا شد، به آن تیم باز می گردم.
رضایی در پایان گفت: دوست ندارم در تیمی که افشین قطبی سرمربی آن است، بازی کنم زیرا من با مربیان بزرگی همچون پروین، دنیزلی، آری هان و درخشان کار کرده ام و نمی توانم زیر نظر مربی کوچکی مانند قطبی به فوتبالم ادامه دهم.
کد:منبع:
http://www.mehrnews.ir/NewsPrint.aspx?NewsID=723858