من 512 دارم. سرعت شبم دوروبر ۱۲۰ . شبی دوگیگ دان میشه.نقل قول:
Printable View
من 512 دارم. سرعت شبم دوروبر ۱۲۰ . شبی دوگیگ دان میشه.نقل قول:
دوستان بغیر از پورت چیز دیگه ای هست که امکان خراب بودنش وجود داشته باشه؟یدفعه درخواست تعویض پورت بدیم پورتو عوض کنن مشکل از یه جای دیگه باشه چون من شنیده بودم یه نویزگیری هست تو مرکز مخابراتی ولی مرکز مخابراتی گفت فقط پورته:n13:
سلام دوستان.
سرویس 1مگ حجمی، سرعت دانلود شبانه و روزانش چجوریاس؟
DP-1024-3G-NF
سلامنقل قول:
من از این سرویس استفاده کردم؛
خطم روی 6 مگ ست بود، توی روز ماکس بهم 650 سرعت میداد، شبش هم نهایت 180
شبی 3.5 گیگ رو میگرفتم
سرعت تورنت فقط دست سرویس دهنده نیست . به خیلی عوامل دیگه بستگی داره .نقل قول:
بهتر بود سوالت رو اینجور می پرسیدی : آیا پورت تورنت udp بازه ؟ محدودیتی روش گذاشتید ؟ اگه جواب منفی بود بقیه اش دیگه بستگی بخودت داره که چه تورنتی با
کدوم ترکر و چه مقدار سید و پیر گرفته ای .
نقل قول:
بله ممنون , منظورم این بود که شما در جریان هستید ( یا مشکلی نداره بگید ) که الان تجهیزات پسیو تون بیشتر چه برندیه ؟ هواوی , زد تی ای .. یا اینجور که دوستمون
میگفت ریفر وارداتی افغانی ؟
مد رو نمیتونه ببره روی 2+ بخاطر اینکه اگه دقت کنید G.dmt هستش یعنی dslam تا بیشتر از adsl نسل یک رو ساپورت نمیکنه .نقل قول:
تعویض این تجهیزات هم زمانبره هم هزینه ساز . بنابراین در اون مرکز این شرکت بیشتر از 6 مگ نمیتونه بده .
البته که نویز هم در اینحالت پایین میمونه .
سلام. من سرویس 128 نامحدود su رو گرفتم (حداقل 10.89 گیگ) . سوالم اینجاست که حد مجاز برای دانلود این سرویس در ماه چقدر هست ؟ یا اصلا محدودیتی نداره ؟ ممنون . ساکن تهران منطقه آیت .
اگر کسی هم ساکن این منطقه هست و نامحدود داره لطفا یک پیام بده .
سلام. من سرویس 128 نامحدود su رو گرفتم (حداقل 10.89 گیگ) . سوالم اینجاست که حد مجاز برای دانلود این سرویس در ماه چقدر هست ؟ یا اصلا محدودیتی نداره ؟ ممنون . ساکن تهران منطقه آیت .
اگر کسی هم ساکن این منطقه هست و نامحدود داره لطفا یک پیام بده .
سلام عزیز.سرعت چطوریه دانلود ؟ خوبه؟نقل قول:
-------------------------------------------------
دوستان من هم 256 نامحدود میخوام بگیرم .منظور از حداقل ترافیک چیه و آیا محدودیت در دانلود هست یا خیر ؟سرعت دانلود در 128 و 256 رو چه حدودیه؟
خواهشا پاسخ بدید :)
هیچ محدودیتی نیست هرچی میخوای دانلود کن! ولی امکان داره بعدا تغییر بدن شاید هم سرعت دانلود رو افزایش بدن در کل گفتند یک برنامه ای دارند که هنوز مشخص نشده.
سرعت دانلود برنزی یعنی Bu همون سرعت واقعی هست. مثلا 512 میشه سرعت دانلود 64.
128 نقره ای باید سرعتش 32 باشه حالا دوستمون که داره بگه بهتره.
سرویس ها نامحدود هیچ محدودیت دانلودی ندارن ؛ شما حالا هر چه قد که میتونی بزار برای دانلود : )
سرویس های نامحدود برنزی سرعت هاشون تقسیم به 8 میشه (ضریب اشتراک)
128 = 16
256 = 32
512 = 64
1024 = 128
2048 = 256
فقط خریده ام و هنوز وصل نشده . از شرکت قبلی هنوز رانژه هستم و فردا قطع میشه .نقل قول:
جدا . من فکر کردم همون 128 بهم می دهند . اگر اینطوری باشه باید بروم سرعت بالاتر بگیرم . کسی برای نقره 128 اطلاع دقیق تری داره ؟نقل قول:
یک مگ محدود با شبانه بگیرم چجوری هست ؟ کسی داره ؟
اینجوری که خیلی کمه !! من الان مخابرات نامحدود 1 مگ دارم 160 هست سرعتش. واسه یه خط دیگه از یه isp دیگه میخوام که سرعت 200 به بالا بده با یه قیمت معقول ! اینجوری باید 2 مگ فن آوا بگیرم ماهی100 هزار تومان :| کسی سراغ نداره isp میخوام سرعت 200 ( حداقل ) به بالا بده نامحدود با قیمت بهـــتر ؟؟
ایشالله 10 15 سال دیگه :n02:نقل قول:
اگه تهران هستی مخابرات میتونی بگیری ، وگرنه فعلا بهترین شرکت واسه نامحدود فناواست .نقل قول:
تهران هستم- نارمک. الان برنزی دوستان فرمودند ضریب اشتراک 8 . نقره ای چه فرقی داره سرعتش ؟
-------
مخابرات همش قطعی داره رو یه خط الان دارم راضی ام نیستم ( البته کی از اینترنت کلا راضیه:) )
اگه اشنباه نکنم نقره ای ضریبش 6 و طلایی 4ـه .نقل قول:
طبق حرف نماینده فن آوا در تاپیکنقل قول:
طلایی ۱ به ۲
نقره ای ۱ به ۴
و برنزی ۱ به ۸
نقره ای هزار تومن باطرح بالاتر برنزی فاصله داره
کلا کسی که سرویس ها رو بسته کلا درگیر بوده
با نگاه کردن به طرح ها متوجه میشید
و با گرون کردن فقط نامحدود شاهد اوج گرفتن خود درگیری مزمنش هستیم:n02:
نا محدود مخابرات قطعی داره آیا ؟
حالا دوستان 1 به 4 باشه یا 1به 8 چف سودی واسه ما داره؟
میشه توضیح بدین؟
چون وقتی محدودیت سرعت داره مثلا رو 64،حالا چه 1 به 4 چه 1 به 8!!
عجب امیدواری داریننقل قول:
من که مطمئن نیستم تا یکی دو سال دیگه اصن اینترنت باشه
شاید اینترانت میلی بشه
تشکر.وقتی که تمام isp ها قطع هستند مخابرات اوکیه و برعکس :)) الان یه چند روزی هست مشکلی نداره اما خوب سرعتش جالب نیست دیگه 1 مگ = 150 :n15:نقل قول:
برای همین میگم نماینده فن آوا حداقل تا آماده شدن سایت طرح ها و مسایل کلی رو تو گروهی که درست کردن بزارند حتما دلزده شدن. قبلی روزی چن با سر میزدن اینجا:n02:نقل قول:
وقتی میگن یک به ۸ یعنی اون سرعت تقسیم بر ۸
تنها سودی که برای ما داره این هس که مصرف منصفانه نداره که ممکنه در آینده با نظارتهایی که میشه بزارن
چون تو سایت گذاشتن و هر موقع بخوان می تونن بگن ما قبلا گذاشته بودیم و تا حالا لطف میکردیم
ولی سود زیادی براشون داره
1 مگ فناوا دارم برنزی 130 هست !!!نقل قول:
و 20 تومن هم بیشتر فکر کنم دارید پرداخت میکنید! هر چی دنبال جای بهتر با قیمت بهتر میگردم آخرم میرسم به مخابرات ....نقل قول:
نه من با قیمت قبلی گرفتم اون موقع شاید 5 تومن از مخابرات گرونتر بوود،این ماه محدود میگیرم اگه جالب نبود میرم مخابراتنقل قول:
فن آوا در بهترین حالت با نوسان ۱ مگ به ۱۲۰ میرسهنقل قول:
پشتیبانی هم خیلی اذیت کرد تا قبول کرد بذاره بالاتر و از اکانتینگ محدود کنه همش میگفت نمیشه
قبلا خط هم رو ۱ بسته بود و اصن به نزدیک ۱۲۰ هم نمیرسید
یکی از دوستان هم هر چی میگه بهشون بزارند رو Adel+2 قبول نمیکنن و روی gdmt گذاشتن
و مثل اینکه تجهیزاتشان قدیمیه
اگه مخابرات مشهد دوباره نا محدود بذاره از اونجا میگیرم
واقعا عالی بود
پینگ پایین سرعت فیکس قیمت مناسب
اینجا از روی ناچاری گرفتم چون جای دیگه ای نامحدود واقعی نداشت
بعضیا سو تفاهم شده فکر میکنن خیلی عالیه فن آوا برام
و منفعتی بهمون میرسه
ودر پ . خ بی مهریهایی روا داشتن
ولی در واقع اینجا جای بهتر پیدا نکردم
یکم فکر کنید بعد یه حرف از روی منطق بزنید
سلام دوستان ؛ بنده شخصا هم تایید میکنم و خواستار جواب هم از نمایندگی دارم فن آوا بیشتر خط ها رو روی مدولاسیون G.DMT یا همون G992.1 گذاشته که حداکثر تا 8 مگ و آپلود تا 1 مگ میکشد ؛ بنده خواستار عوض کردن مدولاسیون روی ADSL2Plus داشتم که گفتند نمیشه یعنی اینکه فن آوا هنوز تجهیزات به روزی نداره در این زمینه ! و همینطور نویز پایین تر که به شخصه مشاهده شده است .
متاسفانه در خصوص سرعت دانلود نمیشه اظهار نظر کرد.پارامترهای مختلفی دخیله.نقل قول:
از همون لحظه اعمال میشه.نقل قول:
لطفاً با دفتر مشهد تماس بگیرید، راهنماییتون می کنند.نقل قول:
DSLAM شرکت فن آوا در شهر مشهد هواوی هست. تجهیزات پسیو هم در مراکز مخابراتی مختلفه.نقل قول:
من خودم قبلا مخابرات بودم! فرق فن آوا مخابرات اینه که قطعیش کمتره البته فن آوا بعضی اوقات مست میشه قاطی کنه نت بپره!
بازی آنلاین هم پینگش خوبه و مهم تر از همه lose لگ هم نداره بر خلاف مخابرات که تقریبا بعضی اوقات داشت. سرعتش هم ثابته فرقی با مخابرات ندیدم.
فقط مشکلش افزایش قیمته.
با سلام
نماینده فن اوا قیمت اینترانت رو اعلام نمی کنید؟؟؟
در پاسخ به شما و دوستان عزیز شهر مشهد عرض می کنم نوع کارت هایی که در برخی مراکز مشهد استفاده شده متاسفانه قابلیت ADSL2+ رو نداره و در این خصوص با مدیریت دفتر مرکزی نامه نگاریی کردیم.نقل قول:
طب قول هایی که داده شده انشاا... تا حدود یک ماه آینده این کارت ها تعویض خواهند شد. تاکید می کنم فقط برخی از مراکز این محدودیت رو دارند و اگر نیاز به این مدولاسیون دارید لطفا با پشتیبانی تماس بگیرید تا بررسی بشه.
با سلامنقل قول:
احتراماً لیست قیمت اینترانت در صورت امکان ارائه، به شرح جدول زیر به حضورتان ایفاد میگردد :
ردیف سرعت (Kbps) اینترانت - ماهیانه (ریال) 1 128 780,000 2 256 1,320,000 3 512 2,175,000 4 1024 3,525,000 5 2048 5,550,000 6 4096 8,700,000
شما اطلاع داريد نصب پورت به صورت جفت موازي بر روي dslam برا همه اينجور وصل ميشه يا نه؟نقل قول:
شنيدم اگر پارتي داشته باشيم ميتونن پورت رو جفت موازي روي dslam ببندن و snr دو برابر ميشه مگه در حالت عادي برا كاربرا پورتو به صورت موازي با خط تلفن بر روي dslam نميبندن؟
البته تجهیزات شهر مشهد رو عرض کردم.نقل قول:
شما می تونید برای استفاده از قابلیت Load Balancing 2 تا سرویس ADSL دریافت کنید و مجموعش رو دریافت کنید.
موضوعی که شما می فرمائید رو بنده متاسفانه اطلاع ندارم.
اینکه خیلی گرونه!!!!!
حجمی هم دارید ؟؟؟؟
نماینده فن اوا این برای خونه گرون هست!!!!
عذر میخوام بنده مگه چیزی گفتم که فرمودید ( یکم فکر کنید بعد یه حرف از روی منطق بزنید) من اینترنت مخابرات رو داشتم برای دوستمون میگفتم حالا نمیدونم چرا من رو نقل قول کردید و اینطوری میفرمایید...نقل قول:
خیر حجمی نیست، در حال حاضر طبق این تعرفه ارائه میشه.نقل قول:
البته باز صبانت هم همین سرعت ها رو پس از مصرف منصفانه دوباره تقسیم بر 8 میکنه یعنی سرعت پس از گذر از ترافیک منصفانه تقسیم بر 16 میشه:n02:نقل قول: