بهتره اینکارا نکنید چون این تعداد رکورد منطقی نیست که با اکسل ذخیره بشهنقل قول:
Printable View
بهتره اینکارا نکنید چون این تعداد رکورد منطقی نیست که با اکسل ذخیره بشهنقل قول:
خوب پس با چی ذخیره بشه ؟
اگه میتونید از اکسس استفاده کنید .. اگه نه میخواید از اکسل استفاده کنید بنظرم دیتا رو تو چند ورک بوک تقسیم کنید ..
البته اگر فرمول زیاد ندارید و سیستمت رم و سی پی یوش خوبه و موقع باز و بستن فایل وقت نمی گیره و اذیتی نداره از چند شیت یک ورک بوک هم میشه استفاده کرد ..
یه پیشنهاد دیگه :
بانکتون اکسس باشه و شما اطلاعات را از طریق اکسل وارد کنید فکر کنم این معقول ترین راه باشه
فرمت ذخیره داده هاcsv هستش و من نمی دو نم که در اکسس فرا خوانی میشه این فرمت یا نه. و اینکه اکسل به کار من بیشتر میاد .من قادر به جدا کردن داده ها و قرار دادنشون در چند شیت نیستم چونکه در اختیارم نیست که بخوام این کارها رو روش انجام بدم .من اونها رو از طریق نرم افزار یه برنامه می بینم و وقتی می خوام ذخیره اش کنم فقط 1048576 داده رو از اول داده ها با فرمب csv ذخیره می کنه و ما بقی رو به دلیل محدودیت ذخیره داده ها در یک شیت اکسل حذف می کنه
سلام.
من میخوام تو آفیس یه چیزی مثل این بتونم رسم کنم چطوری میتونم این کار بکنم ؟
ممنون
مثلا یه جا بگم 1 به 3 وصل بشه
یعنی نقطه های پایینی به نقطه های بالایی وصل بشه .
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه فایل اکسل دارم مشخصات مختلف افراد رو در ستون هاش وارد کردم ( جنسیت ، شغل ، محل زندگی ، تحصیلات و ... )
حالا میخام یه سری آمار بگیرم
به طور مثال تعداد افرادی که هم مونث هستند هم دارای مدرک لیسانس
یعنی دو یا سه مورد یا بیشتر رو با هم داشته باشن
اگه لیست این افراد هم بتونه بهم نمایش بده خیلی خوبه
چطور میتونم پیدا کنم ؟
با تشکر
از فیلتر استفاده کن ..نقل قول:
از تب Data
سلام
من یه فایل اکسل دارم شامل چند سطر و چند ستون
میخام سطرها رو سورت کنم . بر اساس حروف الفبای ستون E
ستون E شامل چن تا داده مختلف هست مثلن : پرنده، خزنده ، چرنده
میخوام سطرهایی که ستون E آن شامل پرنده هست اول بیان و بعد اون سطرهایی که ستون E ــشان شامل چرنده هست بیان و الی آخر
شما میتونید بر اساس حروف الفبا سورت کنید اگر ترتیب خاصی مد نظر دارید بهتره برای هر داده یک کد اختصاص بدید بعد طبق اون کدها سورت کنید مثلا پرنده 1 چرنده 2 خزنده 3 بعد اعداد رو سورت کنید البته باید از یک ستون کمکی استفاده کنیدنقل قول:
البته این روش به نظر من رسید شاید روش دیگه هم باشه که دوستان لطف کنند اگه چیزی می دونن بذارن که همه استفاده کنیم
مرسینقل قول:
1 . مهم نیست بر چه اساسی سورت میشه . مهم نظمی هستش که به وجود میاد . میتونه بر اساس الفبا هم سورت بشه
2 . میتونم ستون رو بر اسا الفبا سورت کنم . مشکل من اینجاست که نمیتونم ردیفها رو بر اسا ستون مذکور سورت کنم
سلام
یه فایل ورد هست که مربوط به گزارش پروژه هست .همه اعداد وارد شده تو این فایل ورد به صورت انگلیسی هست . میخوام همه این اعداد به صورت فارسی تبدیل شن . چطوری میشه این کارو کرد ؟
سلامنقل قول:
menu file -> option -> advanced -> show document content -> hindi ro entekhab konid (در آفیس 2007 روی دایره آفیس سمت چپ بالای صفحه کلیک کنید)
به این صورت همه اعداد یکباره فارسی میشه
البته یه روش دیگه هم هست که باید به صورت دستی اعداد رو انتخاب کنید و فونت هایی که با -F شروع میشند انتخاب کنید ولی این روش در حال حاضر به کار شما نمیاد چون روش اول با سرعت و با یه تغییر کوچک همه اعداد شما رو فارسی میکنه ولی روش دوم بصورت دستی باید این کار و انجام بدید:n01:
امیدوارم براتون مفید باشه
موفق باشید
اگر خواستید میتونید برام بفرستید یا میل کنید تا براتون اصلاحش کنم:n06:
سلام.وقت شما بخیر. میشه لطفا بفرمایید چگونه میشه سطح زیر منحنی ها را با استفاده از اکسل با هم مقایسه کرد؟ من چند تا منحنی دارم که باید در فضای دو بعدی انها را بر اساس اندازه مرتب کنم. خیلی ممنون
سلام.وقت شما بخیر. میشه لطفا بفرمایید چگونه میشه سطح زیر منحنی ها را با استفاده از اکسل با هم مقایسه کرد؟ من چند تا منحنی دارم که باید در فضای دو بعدی انها را بر اساس اندازه مرتب کنم.منحنی ها به شکل پروانه یا پاپیونهایی هستند که باید مساحت زیر انها مقایسه شوند و دراصل منحنیهای مربوط به یکی از متغیرهای راه رفتن در انسان می باشند. خیلی ممنون
میشه لطفا یکی از اساتید بفرماید چگونه میتوان سطح زیر یک منحنی را با استفاده از نرم افزار اکسل محاسبه کرد? بنده میخواهم چندتامنحنی راباهم مقایسه کنم تا متوجه بشوم کدام بزرگتر و کدام کوچکتر است. این منحنی ها به شکل
پروانه می باشند. خیلی ممنون.منتظر لطفتون هستم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
چطور میشه قسمت راهنما با Legend یک نمودار رسم شده در اکسل ویرایش کرد؟ فقط اسمشو میخوام عوض کنم ولی نمیشه؟!
سلام
2 ردیف سلول رو خالی کردم
الان میخواهم یک خط وسطش بکشم
ببنید محصولات 6 نوع هست.
میخواهم بنویسم بزرگ محصولات
بعد زیرش خط کشی بشه و تقسیم بشه بر اساس گرم
سلام
2 ردیف سلول رو خالی کردم
الان میخواهم یک خط وسطش بکشم
ببنید محصولات 6 نوع هست.
میخواهم بنویسم بزرگ محصولات
بعد زیرش خط کشی بشه و تقسیم بشه بر اساس گرم
امکانش هست تصویری از کار خواسته شده قرار بدید را ( شمایی از کارتون)نقل قول:
سلام
من یک صفحه کاری ساختم. منتها میخواهم شماره ها اتوماتیک با رفتن به هر سطر ایجاذ بشه
شماره 1 و 2 و 3 و ....
شماره ردیف ها منظورمه که تو پرینت هم بیاد
منطقی اینه که شما با رفتن به سطر بعدی و نوشتن تو اون سطر ، شماره ردیف ظاهر بشه و گرنه تنها رفتن به سطر بعدی دلیل مناسبی برای شماره زدن ردیف فکر نمی کنم باشهنقل قول:
به هر حال فرمول زیر را در خونه A2 ( به فرض اینکه ردیف در ستون A باشه و شما ملزم به پر کردن ستون B برای نمایش شماره ردیف هستید . به بیان ساده تر تا تو سل ستون B چیزی نوشته نشه ردیف ظاهر نمیشه) بنویسید و درگ کنید به پایین
فایل نمونه :کد:=IF(B2<>"",COUNTA($B$2:B2),"")
سلام. اسامی ستون ها رو چطور میشه از حروف انگلیسی به کلمات دلخواه تغییر داد ؟ اگر نمیشه، چطور میشه ردیف دوم رو برای تعیین کلمات دلخواه ستون ها معین کرد و شماره گذاری ردیف ها از ردیف بعدی صورت بگیره ؟ ممنون.
سلام برای کپی کردن تاریخ راهی هست که فقط مثلاً ماه عوض بشه
من دریک سلول بنویسم 1393/11/25
وقتی کپی می کنم همه همان روز 25 و سال 93 باشه
اما ماهش برای هر خانه یکی جلو برود
به صورت زیر
1393/12/25
1393/1/25
1393/2/25
سلام یه مشکل
من در سلولی نوشتم 5-6 همین باعث شد وقتی اینتر می زنم اون نوشته ام به تاریخ تبدیل شه
حالا من کل یک ستون اینطور نوشتم همه به تاریخ تبدیل شدن (سرم پایین بود و اصلا ندیدم که داره اینطوری میشه)
1- امکان برگرداندن اعداد تایپ شده هست؟
2- هر چی پاک می کنم و دوباره تایپ می کنم حتی یه عدد بدون خط تیره می زنم باز هم تبدیل به تاریخ میشه چطور این قابلیت غیرفعال بشه ؟؟؟/
:n40:
اگه ذخیره کردی و بسته شده دیگه نمیشه اعداد رو برگردوندنقل قول:
برای اینکه مجدد درست بشه باید فرمت سلول رو عوض کنی از قسمت numberتوی نوار ابزار فرمت رو روی گزینه مورد نظر بذار
سلام
دوستان یک بنده خدایی رفته تو اکسل 1000 تا عدد رو زده الان میگه بیا برام جمع کن باهم همه رو
بعد رفته / زده
مثلا 300 هزار تومن رو زده
300/000
فرمولی چیزی داره که این / رو حذف کنم و تک تک نزنیم؟!
از قسمت replace استفاده کن کاراکتر / روسرچ کن و با هیچی جایگزینش کننقل قول:
با سلام
من سند ورد که باز میکنم اتوماتیک پرینت می گیره؟؟؟
رو سند که راست کلیک میکنم گزینه open ندارم و باید با open with گزینه microsoft word را انتخاب کبم تا باز بشه ؟؟
مشکل از چی هست:n34:
سلام دوستان
یه فایل اکسل با داده های حسابداری نیاز دارم که دو تا متغیر داشته باشه مثلا میزان فروش ،میزان دامد
واسه پروژه امار لازم دارم
اگه کسی بفرسته ممنون میشم
خیلی واجبه
سلامنقل قول:
سلول را روی چه فرمتی بگذارم ؟
2- در موقعی که فایل را نبستم چطور اعداد را برگردانم؟
فرمت جنرال یا نامبر
اگه فایل رو نبستی اون رو بدون ذخیره کردن ببند وقتی پیغام ذخیره داد خیر رو بزن برمیگرده به حالت اول ولی اگه داده ای هم وارد کردی از بین میره
یه راه دیگم هم از گزینه UNDO استفاده کنید همون فلشهای آبی که تو نوار ابزار هستش
اکی من فکر کردم قبل از نبستن فایل راهی برای برگشت داره مرسینقل قول:
کلا راهی هست این قضیه تبدیل شدن اعداد به تاریخ را حذف کرد وقتی می نوسیم مثلا 5-6 تبدیل به تاریخ نشه
با سلام
من سند ورد که باز میکنم اتوماتیک پرینت می گیره؟؟؟
رو سند که راست کلیک میکنم گزینه open ندارم و باید با open with گزینه microsoft word را انتخاب کبم تا باز بشه ؟؟
مشکل از چی هست:n34:
کسی نیست جواب بدهد
سلام
می خواستم این سوال بهم بگید
کلا راهی هست این قضیه تبدیل شدن اعداد به تاریخ را حذف کرد وقتی می نوسیم مثلا 5-6 تبدیل به تاریخ نشه
و دیگه اینکه
من هر چی عدد 8/1 را تایپ می کنم در اکسل با اینکه فرمت سلول را روی جنرال و حتی نامبر می گذارم
به هیچ وجه عدد را نشان نمی ده و تبدیلش می کنه به تاریخ
برای شما هم همینطور است ؟؟/
اگر میخواید عدد8/1 را تایپ کنید باید فرمت سلول روی text باشدنقل قول:
چنانچه میخواید اعداد اعشاری وارد کنید باید از اعشار اعداد استفاده نماید 1.8 یا 3.251 نه از اسلش استفاده کنید اسلش برای تاریخ به کار می رود
سلام
دوستان دقیقا toolbar در 2014 به کجا میگن؟ من گیچ زدم
در کل تعریف تولبار چیه؟
شرمنده دوباره سوال می کنم راهی وجود داره کلا این قابلیت اکسل خاموش بشه
یعنی هیچ وقت هیچ عددی را تبدیل نکند
فکر نکنم همچین چیزی بشهنقل قول: