بله HIS بخر اون بهترهنقل قول:
Printable View
بله HIS بخر اون بهترهنقل قول:
الان قیمت کارت گرافیک 9600 Gx2 چقدره ؟
فکر میکنم بهتره تو این پستتون بجای عدد 6 از عدد 8 استفاده کنید !!!:31:نقل قول:
اخرین قیمتی که من دارم مال اول مرداد ماه هست که این کارت با برد club به قیمت 675 تومن و با برد گیگابایت و گارانتی آواژنگ به قیمت 799 تومن و با برد xfx و گارانتی سازگار به قیمت780 تومن فروخته میشد که صددرصد با ورود کارتهای جدید ATI یکی صد تومن از قیمت این کارتها کم میشه !!!:27:
تا اونجايي كه من ميدونم 9600 gt حدود 10% از 8800 gt ضعيفتره .نقل قول:
خوب با توجه به ويژگيهاي 9600gso فكر ميكنم بايد از 9600 gt و بالطبع از 8800gt بيشتر از 10% ضعيف باشه .
اگه اشتباه ميكنم لطفا بگيد .
مدل رفرنس 9600GSO 384Mb تقریبا 10% و بیشتر ضعیفتر از 9600GT هست ولی جناب ماکرو منظورشون مدل Sonic بوده برای Palit/Xpertvision که یه مدل اورکلاک شده هست البته من از مدل 384Mb این کارت نتونستم Review پیدا کنم ولی خوب بدون شک از مدل Ref قویتره دیگه .نقل قول:
اقا تو رو به خدا يكي با دليل ومدرك بگه 4850 his بهتره يا club
اين سوال همه ي كساييه كه ميخوان اين كارت رو بگيرن
بچه ها من مي خوام سيستمم رو ارتقاع بدم تا جايي هم كه ممكن باشه مي خوام كارت گرافيك 1 گيگ ببندم مي خواستم ببينم چه ماركي بهترين هست با چه مشخصاتي و با چه قيمتي الان هم خودم يك 512 جي فورس دارم
سلام.
ميخوام يه كارت گرافيك بگيرم ،250000 پول دارم.چي بگيرم؟؟؟؟لطفا كامل توضيح بدين فقط اگه ميخواين مقايسه كنيد فارسي بنويسيد چون من حسابي گيج شذم ديگه
فرق بين مدلهاي جديد ati &nvidia رو به فازسي برام بگيد.مرسيييييييي.راستي مين من p35ds3l هست و پاور 580 وات گرين
سلام. با این پول ati radeon hd4850 بهترین کارته که کاراییش در حد geforce 9800gtx هست.این کارت 512 مگ رم داره و تمام بازی ها رو ساپورت می کنه.
اگه بیست صفحه آخر این تاپیک رو بخونی متوجه میشی که بدون شک Ati 4850 تو رنج 250t بهترین انتخاب هست و حدود صد بار تکرار شد.با مین و پاورتم سازگاره و هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
فرق محسوس سری های جدید همون تفاوت نسبت کارایی به قیمت است که Ati از این نظر جلو افتاده .Ati4850 با 260gtx مقایسه میکنن و Ati4870 رو با 280gtx (با اندکی تفاوت) ولی تو بازار ایران قیمت Ati ها تقریبا نصف nvidia است!!؟؟؟
ati4850 از 9800gtx قوی تر هست.فط کمی مشکل درایور داره که تا ماه بعد میلادی حل میشه. در ضمن 6800gt و 8400gs همه بازی ها رو ساپورت میکنن.ساپورت بازی دلیل برتری کارت نیست.نقل قول:
برو به سایت لاوان
نقل قول:
شاید اگه تموم سایتها رو هم زیر و رو کنی مقایسه مستقیم این دو تا برند رو گیر نیاری اما یه راه منطقی واسه مقایسشون سرچ قیمتهای جهانی اونها تو google یا amazon یا ... است و اکثر اونها فقط از برند HIS نام بردند!
شما چند جا پست دادی؟؟ شما هم داری اشتباه عامه مردم میکنی.مقدار رم کارت گرافیگ تقریبا هیچ ربطی به قدرت اون نداره.نقل قول:
قدرت 8600gt با 256 رم و از نوع ddr3 از 1giig با رم ddr2 قوی تره و قابل مقایسه با 8500GT با 1gigi رم نیست.
تازه بازار پر از مدل های 7200gs و 7300gs با 512mb رم شده که به لعنت خدا هم نمیارزن و تقریبا نمیشه بهشون گفت کارت گرافیک.
ati 4850 بخرید . البته مموریش 512 هست.نقل قول:
در کل فکر نمی کنم شما 270 تومن مال کارت گرافیک بدی. شما داری از همون کارتایی که دوستمون در قسمت بالا گفتن صحبت میکنی که مفت نمی ارزن. اصلا ولش کن.
شما یه قیمت بگو ما هم بهت یه کارت معرفی میکنیم . همین.
برند His به نظر من معتبرتره ولی تو 4850 ها فرقی بین برندها نیست بیخودی گیر ندین.بگردین هرکدوم ارزونتر بود رو بخرین .نقل قول:
فعلا تو بازار ایران هم مدلهای oc نیومدن که بشه روشون بحث کرد.
ATI 4850 با 9800 GTX مقایسه میکنن نه با GTX 260 و 4870 با GTX 260 .....نقل قول:
4850 با خنك كننده غيرمرجع هم ساخته شده؟
عزیز دل یه ذره فروم های معتبر رو مطالعه کنید.اولا منظورم از مقایسه هم سطح بودن نیست .بدون شک 4870 از 280gtx ضعیفتره ولی اختلاف چندانی با هم ندارن. خود 260gtx هم با 280gtx زیاد فاصله ندارن و با oc بچه های خودمون امتیاز 280gtx v رو گرفتن.4850 رو هم با 9800gtxجدید یا همون +9800gtx مقایسه میکنن .در بیشتر بازی ها تو بنچمارک ها به غیر از کرایسیس 4850 از 9800gtx معمولی بهتر جواب داده در ضمن کارت های 4800 هنوز مشکل درایور دارن و با درایورهای مشکل داره بتا لین نتایج رو گرفتن.نقل قول:
خوهشا بحث رو هم ادامه دار نکن.عنوان تاپیک مشاوره است نه بحث . این مطالب 100 درصد برای من اثبات شده است.اگه میخوای جای دیگه بحث میکنیم.نقل قول:
سلام دوستان من تا 400 تومن می خوام برا گرافیک بدم ،نظر خودم رو 4870 هستش حالا می خوام بدونم الان 4870 با چه مارک هایی تو بازار هست و قیمتاش چجوریاست ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.
HIS هست 360 تومن و بهترين انتخاب تو همين رنج قيمت هستنقل قول:
512m DDR5
میکروی عزیز چند تا سوال داشتم !!نقل قول:
درسته که میگن کارتهای ATI از نظر درایور مشکل دارن؟ این مشکل چی هست ؟؟ و اینکه کارت 4850 هم این مشکل رو داره یا نه ؟
در ضمن درسته که میگن فقط کارتهای جدید ATI از دایرکت ایکس 10.1 پشتیبانی میکنند ؟؟ در ضمن الان که داشتم مجله عصر ارتباطات رو میخوندم نوشته دمای گرافیک 4850 با برد کلاب در حالت عادی 80 درجه هست !!:18: این یه خورده غیر طبیعی نیست ؟؟؟:13:
سلام من 450 تومان برای گرافیک می تونم بدم چه مدلی بگیرم تا بازیهارو راحت اجرا کنه؟
سلامنقل قول:
نه 4850 مشكل نداره 4870 مقداري مشكل داشت (بزرگترينش اين بود بعضي وقتها بعد از 15-20 دقیقه کار سرعت فن برای چند ثانیه خیلی بالا ميرفت و بعد صفحه سیاه میشد هیچ راهی هم ندارشت جز Reboot کردن.)اونم به اين علت بود كه كاتاليسيس 8.7 يعني اولين درايور بعد از ساخت اون هنوز بيرون نيومده بود نميدونم مشكل برطرف شده يا نه ولي به مرور و با درايور هاي جديدتر اين مشكلات برطرف ميشه
اين مشكلات كاملا عاديه يادمه موقعي هم كه NVIDIA 8800 امده بود اون هم درايورش مشكلات زيادي داشت
بله فقط ATI از دايركت ايكس 10.1 پشتيباني ميكنه همچنين S3.
نه دما كاملا عاديه كارت گرافيك هاي High End (همون خفن خودمون) غالبا دماي بالاي 80 دارند مگر اينكه از خنك كننده غير مرجع استفاده كنند به هر حال سيستم خنك كاري كه روي اين كارتها هست كاملا با تاييد AMD تهيه شده و اگه مشكلي بود به راحتي ميتونستند عوضش كنند.
پولت به 4780X2 نمیرسه وگرنه میگفتم صبر کنی این کارتو بگیری میتونی دو تا 4850 بگیری کراس فایر کنی البته حدود 500 تومن میشه دو تاش الان البته . میتونی هم یه 4870 بگیری که البته قیمتش از 450 کمتره . پیشنهاد دیگه ای که میتونم بکنم اینه که الان قیمت جهانیه 9800GX2 که کارت خیلی قویه افت زیادی کرده حتی بعضا زیر 400$ هم میشه این کارت رو خرید که خیلی عالیه . ولی تو بازار ما بعید میدونم هنوز خیلی افت کرده باشه اگر کمی صبر کنی فکر میکنم قیمت این کارت به همون حدودا میرسه .نقل قول:
درسته منم توصيه ميكنم همون 4870 بگيري 360 تومن هيچ مشكلي تو هيچ بازي با اين كارت نخواهي داشتنقل قول:
4870 کارت خیلی عالیه با توجه به قیمتش ولی تا جایی که به محدوده کارتی مثل 9800gx2 نزدیک نشه الان 4870 حدود 300$ و 9800gx2 حدود 400$ هست و 9800gx2 به طور میانگین حدود 20-25 درصد قویتر از 4870 هست در بعضی از تست ها بیشتر از 30% بهتر از 4870 عمل میکن در بعضی از تست ها هم خیلی کمتر .
خب قيمتاي تو ايرانش كه مهمتره الان 4870 حدود 360 تومنه ولي 9800gx2 حدود 600 تومنهنقل قول:
بشه من1 تا 2 ماه صبر میکنم ولی تا اون موقع میشه خرید ؟ با تشکر
من یه کارت گرافیک معمول میخوام. کارت گرافیکی برای بازی های معمولی و نه بالا. تا ۸۰-۹۰ تومن اگه باشه که خیلی عالیه. چی پیشنهاد میکنید؟
با نزدیک 400 تومان چی بگیرم؟!
میخوام همه ی بازی های الان رو رو High اجرا کنه.
و بعدش هم تا 4 - 5 سال دیگه نیازی به عوض کردن نداشته باشه.
كدوم رو منظورته 4870X2 يا 9800GX2نقل قول:
بشه من1 تا 2 ماه صبر میکنم ولی تا اون موقع میشه خرید ؟ با تشکر
ATI HD 3650نقل قول:
من یه کارت گرافیک معمول میخوام. کارت گرافیکی برای بازی های معمولی و نه بالا. تا ۸۰-۹۰ تومن اگه باشه که خیلی عالیه. چی پیشنهاد میکنید؟
NVIDIA 8600GT
هر دو تقريبا تو يه سطح اند سعي كن DDR3 باشند بيشتر از 90 تومن هم ارزش خريدن ندارند چون با 130 تومن ميتوني Xpertvision 9600gso 384m ddr3 بخري
راستي پاورت چند واته؟ ريل هست؟ اصلا مادبردت PCI-Express داره؟
ATI HD 4870 512M DDR5نقل قول:
با نزدیک 400 تومان چی بگیرم؟!
میخوام همه ی بازی های الان رو رو High اجرا کنه.
و بعدش هم تا 4 - 5 سال دیگه نیازی به عوض کردن نداشته باشه.
360 تومن
بهترين انتخاب تو اين رنج قيمت هست
بازيهاي الان رو رمي High اجرا ميكنه ولي تضميني نيست كه تا 4-5 سال ديگه وضع به همين منوال باشه ها.
من این سیستم رو هنوز جم نکردم. برای خودم هم نیست. یه مادر بورد Asus P5k میخوام ببندم.نقل قول:
شديدا بهت توصيه ميكنم اون 9600GSO رو بخري چون قدرتش دو برابر اون دوتا اولي هست. مادبرد هم ASus p5q بخر كه PCI-Express 2.0 هستنقل قول:
باشه. فقط قیمت این کارت گرافیک و البته مادر بورد چنده؟نقل قول:
Xpertvision 9600gso sonic 384m ddr3نقل قول:
حدود 130
Asus P5Q
حدود 140
سلام.نقل قول:
مرسی.
ولی همیشه در جواب یه سوال سوال های دیگه پیش میاد.
آیا مادربورد Giga 945- LM از این کارت ساپورت میکنه؟!
و اینکه به پاور با چه قدرتی نیاز داره؟
و آخرین سوال تا 400 تومان از این بهتر هم هست؟!
قیمت پایین تر برای گرافیک چیهست. تا۷۰-۸۰ تومن و البته به این مادر بورد asus p5q بخوره.نقل قول:
منظورم 9800gx2