نه .هك نكردم.يعني كرده بودم.ولي وقتي updateكردم ديگه هك نشد.مگه روشي اومده برا هكش؟حالا اگه هك كنم نصب ميشه؟نقل قول:
Printable View
نه .هك نكردم.يعني كرده بودم.ولي وقتي updateكردم ديگه هك نشد.مگه روشي اومده برا هكش؟حالا اگه هك كنم نصب ميشه؟نقل قول:
آره بايد نصب بشه...هكش كن...برو تو تاپيك HelloOX تو امضام...نقل قول:
شاد باشي
سلام دوستان. ببخشین که اینجا می پرسم، اما دیگه عیبی نداره!!! :دی
گوشی N96 دت دوم فنلاد تر و تمیز یکی از بچه ها می خواد بخره، گفت بپرسم الان مزنه چنده؟؟؟؟ :دی
این منطقته که منو دیوونه خودش کرده ...:31:نقل قول:
.
مزنه آکشو میخوای یا کارکرده رو ..؟
اگه کارکرده میخوای اگه تروتمیز باشه حدود 350 360 خوبه ... گارانتی که نداره دیگه ...نه؟
برای نصب انگیج باید کار خاصی رو گوشی انجام بدیم یا مثل برنامه های عادی نصب میشن؟:20:
آموزشش تو بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .نقل قول:
ممنونم. ببخشین، این دوستم گفته قیمت N95 تمیز و فنلاندی دست دوم رو هم بگیرم :31:نقل قول:
آقا ما بالاخره رم توشيبا گيگ گير آورديم و انداختيم رو گوشيمون.
ديروز تو علاءالدين بودم.
اونجا پر بود از رم 16 گيگ.
مثلا واحد 289.
قيمت هم 55 تومن.
درضمن سرعتشم بسيار خوبه.
ایول...خیلی خوب ارزون شده...من منتظرم 32 بیاد...: دینقل قول:
خوشم میاد 95 کم نمیاره...انقدر بش گیر میدادن بیشتر از 4 ساپورت نمیکنه...:27:
مطلب جديد براي من جديد لطفا ؟
یعنی شما میگید N95 رو 32 گیگ رو هم ساپورت میکنه؟
در ضمن من که الان ورژن گوشیم 31 هستش اگه رم 16 بزارم بدون هیچ مشکلی میکشه؟
به احتمال زیاد بدون مشکل ساپورت میکنه.
اره ۱۶ رو با ورژن ۳۱ عین باقلوا میکشه.
ساپورت که میکنه... ولی من منظورم واسه 82 بود...نه 95...: دینقل قول:
من با ورژن 30 16 گيگ را الان انداخته ام روش.
اصلا به نظر من 30 با 31 هيچ فرقي نداره غير از روش هك
بنابر این بریم سراغ توشیبا 16 با 55 هزار تومن پولنقل قول:
و نه مارک دیگه ای نه ساندیسک و نه...
داداش خوبم یه خبری هم به مامیدادی یکی هم برای ما میگرفتی:10:شوخی کردم
من مارک دیگه ای تو بازار ندیدم.
ولی علاءالدین پر بود از توشیبا 16 گیگ.
دوستان، الان N95 دست دوم اما تمیز و سالم اصل فنلاند چنده؟
داش يونس دمت گرم اين ورژن جديدش كه گذاشته بودي نصب شد.نقل قول:
نه من ديگه هك نميكنم .چون دفعه هاي قبل خيلي مشكل پيش اومد
سلام دوستان:10:
شاید این سوال تکراری باشه:20:
ولی من یه منشی تلفنی واسه ورژن 31 می خوام که درست جواب بده:8:
اگه میشه یا اسم برنامه رو بگید یا ادرسشو بدید:11:
ممنون میشم:42:
برنامه های زیادی هستند، اما بی دردسرترینش Webgate Voice Inbox هستش کهنقل قول:
کار کردن باهاش خیلی هم راحته:10:
تایید میشه اینم تاپیک آخرین ورژن که داش یونس زحمتشو کشیده:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=318583
من تو یه سایت دیدم یکی آگهی داده بود 210 تومن.نقل قول:
سلام. در مورد برنامه IVCM که کسی به داد من بینوا نرسید!!! لطفاً یه برنامه واسه بلک لیس، یه برنامه واسه منشی و یه برنامه واسه پخش کردن بوق اخطار، بوق اشغال و ... واسه شماره های خاص بزارین.
راستی، یه برنامه هم می خوام که کلاً قسمت مسیج ها رو بتونم باهاش کد گذاری کنم. یعنی یه جوری کلاً قسمت مسیج رو محدود کنم!
Webgate Easy Reject برای بلک لیسنقل قول:
Webgate Easy Busy برای اشغال
Voice Inbox Webgate برای منشی
Webgate Device Lock Pro برای پسورد گذاری در هر جایی که می تونید فکرشو بکنید!
عجب تبلیغی دارم میکنم برای وب گیت !!!:31:
خوب شما که زحمت اینا رو کشیدی، لطفاً لینکاشون رو هم بده.نقل قول:
با یه سرچ تو انجمن برنامه میتونی پیداشون کنی.نقل قول:
شاد باشی
کسی خبر نداره آپدیت جدید برای N95 کی میاد؟ فکر کنم یه 5 ماهی میشه که براش آپدیت نیموده.
احتمالاً نزدیگه ... چون برای79 و 85 که معرفی شده ....
.
احتمالاً نهایتاً تا چند هفته دیگه ...
من که خیلی منتظرم که بیاد چون توی آپدیت جدید N96 دیدم که خیلی چیز اضافه شده. یه سری تنظیمات جدید و یه تم جدید اضافه شد.
احتمالاً توی آپدیت جدید N95 هم یه کارهایی می کنه نوکیا. چون توی ورژن 31 چیز خاصی نداشت.
یه سوال داشتم. کسی میدونه برنامه شتابسنجی هست که صفحه گوشی را با افکت بپرخونه (مثل آیفون) مال خود نوکیا که خیلی مسخره اس. چند تا برنامه هم وصل کردم که اونها هم بدون افکت بودن. اصلاً توی نوکیا گوشیی وجود داره که با افکت صفحه رو برگرودونه؟
سلام
برای اینترنت چه برنامه ای رو پیشنهاد می نمایید؟ البته Browser خود گوشی عالییه و بدون مشکل کار میکنه ولی
ایرادی که هست، اینه که این نرم افزار مثل نرم افزارهای PC کل سایت رو دانلود میکنه و این یعنی افزایش سرسام
آور هزینه!! یعنی مثل مثلاً OPERA MINI صفحات رو فشرده نمی کنه انگار، متاسفانه Opera Mini که آخرین ورژن رو
هم از خود سایتش گرفتم، با این گوشی مشکل داره! و بعد از نصب، بعد از چند دقیقه گوشی ریست میشه و این رو
چندین بار امتحان کردم، نتیجه ای نداشت و گوشی دچار مشکل شد، در هر حال، نرم افزار خوب سراغ دارید که مثل
OPERA صفحات رو فشرده و بعد دانلود کنه؟
من اپرا ميني دارم بدون مشكل كار ميكنه.
حتي مي تونيد لود تصاوير را برداريد تا بدون تصوير صفحه را براتون بياره و ديتا خيلي كمتر بشه
من خودم تو گوشی های دیگه از Opera Mini استفاده میکردم، بدون هیچ مشکلی! ولی نمی دونم چرانقل قول:
با N95 کار نمی کنه! به محض نصب کردن شروع میکنه به بازی درآوردن و ریستارت شدن!؟:13:
سلام
من حدودا 2 هفته پیش اشتباهی یه چند تا کلیپ که توی مموری کارد گوشیم بود پاک کردم. از برنامه FreeUndelete هم استفاده کردم تا فایلها رو برگردونم ولی اثری نداشت. البته کلی فایلهای mp4 واسم ریکاور کرد ولی هیچ کدوم کار نمیکردند.
آیا کسی در این زمینه اطلاعاتی داره؟ آیا میدونید چطوری میتونم این فیلمها رو برگردونم؟ آیا اصلا این کار شدنی هست؟
مرسی
بچه ها من این رو پیدا کردم : UCWEB 6.63 که هم ورژن جاوا داره و هم سیمبین ( ساین هم هست ) تو نت به عنوان
رقیب سرسخت Opera Mini معرفی شده، لطفاً شما هم امتحان کنید و تجربتون رو بگید :
نقل قول:
کد:http://www.ucweb.com/English/download_ucweb.shtml
دوست من یه برنامه ای هست به اسم MMC Recovery که فقط میتونه فایلهای پاک شده از این نوع مموری کارت که در گوشیهای 7610 و ...نصب میشه رو برگردونه .نقل قول:
ولی چون مموری کارت شما mmc نیست بعید میدونم امیدی به برگشتش باشه ...
UCWEB 6.63 واقعاً عالی و سریع کار میکنه! قابلیت چند تا پنجره باز کردن رو داره ( تا 10 تا ) ، کش کردن عکس ها، دارا
بودن دانلود منیجر و ..... خیلی چیزای دیگه که Opera نداره، و سرعتشم عالیه! البته من فقط سیمبینش رو تست کردم
و به دوستان هم توصیه میکنم.
یعنی هیچ برنامه ای وجود نداره که باهاش بشه این کلیپ ها رو برگردونم؟
نه دوست من گفتم که متاسفانه چون مموری کارت شما با اون برنامه هماهنگی نداره نمیتونه برگردونه ...
.
روی سیستمت ازشون بکاپ نداری؟
نه متاسفانه
سلام دوستان.
فکر کنم باطری گوشی به ...F رفته!!!!!! یه چند روزیه داره خیلی سریع شارژ تموم میکنه. امشبم که یه خونه خالی کرده بود، یهو تمام خونه هاش خالی شد و ارور باطری لاو داد!!!!!!!!!
-----------------------
پ.ن: من یه فیلم گرفتم و می خوام از همون صحنه اول فیلم که فیلم رو حالت Stop هست یه عکس باکیفیت بگیرم. میشه بگین چجوری باید این کار رو بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟