البته فکر میکنم به این خاطر باشه- که فکر نکنم دائم باشه خیلی باشه یه هفته تا 2هفتهنقل قول:
البته فکر میکنم به این خاطر باشه- که فکر نکنم دائم باشه خیلی باشه یه هفته تا 2هفتهنقل قول:
سلام. آقا ما توی این بازی پاتا پون گیر کردیم یکی کمک کنه:
اون قمرحله های اول که بعد از شکار اژدها باید از کویر رد بشی وقتی داری رد میشی همه جا قرمز میشه بعدشم پاتاپونهای بیچاره جزغاله میشن دار فانی رو وداع میگن...البته اون تابلو که اونجاست میگه که باید بارون بیاد حالا این بارونه قضیش چیه من نمیدونم...
کمکمون کنید... هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندیم
دوستان خواهشا کمک کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط marilyn manson beh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم بازی پاتاپون میکنم توی دو مرحله اول گیر کردم مرحله بعد نمی ره
اون درخت ترو هم نمی دونم چجوری دایره مثلث دایره مثلث داره روش اون چیه وقتی ازش رد میشم محو میشه چی کارش کنم
وقتی میرشسم بهش مثلث ندارم اصلا کار نمی کنه
خیلی تلاش کردم نشد اگه میشه از اول توضیح بدید راستی اون اژدها که اول بازی دومبالت میکنه رو ازدستش در می رم درسته
تروخدا دقیق توضیح بدید
این بازی کمک کردنی نیست یا باید بتونی خودت رد کنی یا پاکش کن یه بازی دیگه...!
علی آقا خواهشا یکاری برامون بکن من اصلا به امید این بازی psp خریدم دارم دیونه میشم شما مگه این بازی رو .بازی نکردیننقل قول:
خوب باید بدونید چجوری رد کردید
من 2-3 مرحلشو رفتم بهم حال نداد پاکش کردم! :دی
سلام...
Psp من M33 نیست فکر نکنم بشه از 4.01m33 استفاده کرد... درسته؟
دوست عزیز شما به سایت زیر سر بزن.یه تاپیک هست فقط مخصوص بازی پاتاپون.نقل قول:
کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=10865&page=18
شما وقتی psp تون را هک کنید و یکی از Custom Firmware های Dark_AleX را بریزید عبارت m33 به فریمور اضافه میشه.نقل قول:
اگه فریمور شما ارجینال هست ابتدا باید به روش پاندورا آنرا کپی خور کنید بعد 4.01m33 را بریزید.
قبلا 3.80m33 بود فکر کنم ولی یکی از دوستان آپدیتش کرد به 3.93 ولی دیگه جاییش m33 ننوشته... فکر کنم باید اول دوباره کپی خور بشه؟نقل قول:
خوش اومدی آرمان جان. تو که همین تازگی خریدی باید M33 باشه برو تو setting>system setting>system information بعد ببین ورژن فریم ویر رو چی زدهنقل قول:
گفتم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبلا m33 بود ولی الان دیگه نیست. باید دوباره بریم تو کار پاندورا و ... ؟نقل قول:
بله باید دوباره از اول کپی خور بشه.چون Dark_AleX فریمور 3.93 را هک نکرد.اونی که دوستتون برات ریخته فریمور اصلی هست.الان هم psp تون نباید بازی کپی اجرا کنه.درسته؟نقل قول:
اجرا می کنه...نقل قول:
این پست قبلیتو ندیدم فک کنم با هم فرستادیم من نفهمیدم! از این چیزا پیش میاد من پسر عموی دوستم اومد ایران psp کپی خور خرید رفت اونور بعد وصل شد اینترنت بدون این که خودش بدونه چیکار میکنه psp رو به فریم ویر اصلی آپدیت کرد !:31:نقل قول:
احتمالا فریم ویرت مال گروه GEN هست اونا هم واسه خودشون دارن ادعای موجود بودن میکنن!:31:
خب حالا باید چکار کرد؟ چطوری پاندورا کنیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه ی قبلو ندیدی?؟:31:نقل قول:
جاوید چی شد راستی?؟
نه ندیدم! البته الان دیدم و بی خیال شدم!نقل قول:
دوتا پلاگین رو میشه با هم فعال کرد؟؟؟؟
این راهم رفتم ولی باز بازی و نتونست تو تلویزین اجرا کنه.:41:نقل قول:
نه خجالت نمیکشی?؟ مدیر سخت افزاری از لحیم کردن گرخیدی?؟:31::31:نقل قول:
یادش بخیر 7 سالمون بود میکرو رو باز میکردیم با لحیم میفتادیم به جونش بعد اورش میکردیم بازی ها رو با 60 فریم در ثانیه نشون میداد!:31: ولی بیچاره میکروم آخر سر به برق 110 ولت وصلش کردم ترکید!:31::31:
آره که می شهنقل قول:
ببین شما مثل همیشه بازی رو اجرا کن (از صفحهی خود پی اس پی )بهد توی بازی +و- رو با هم بزن و تصویر میاد:8:نقل قول:
میشه بگید دوتا پلاگین رو چطور باید توی پوشه ی seplugins ریخت.نقل قول:
مثلا پلاگین همین که وسط بازی save میکنه و پلاگینی که شما بهم دادید جفتشون دوتا فایل txt به اسم game داره.
باید پوشه ی جدید درست کنم؟؟؟
آهان من بردمش تو صفحه ی تلویزیون.نقل قول:
تست میکنم جوابشو بهتون میدم.
ممنون.
این همه دردسر نداره که!باید بری معجزه ی باران رو از اژدها هه بگیری،بعد معجزه کنی بارون بیاد!اول فیور مود،بعد Don,dodon,dodon و یه سری که خودش رو صفحه مینویسه و بارون میاد!OK؟نقل قول:
نوشته شده توسط marilyn manson beh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
قبل از هر چیز از همه ی بچه ها، مخصوصا آقای ارشیا و آقای علی به خاطر اینکه دوباره اینجا سر و کله ام پیدا شد.
همونطور که تو امضام گفتم، بنده این فاروم رو ترک میکنم. از همه ی کسایی که بهشون قول هایی دادم که خواهش میکنم قضیه رو از یاهو مسنجر یا ایمیل پیگیری کنن
خلاصه... بدی یا خوبی دیدی، حلال کنید
با امید موفقیت دوستان در همه ی عرصه های زندگیشون
ده بيانقل قول:
آخه چرا
بابا بي خيال
بمون ديگه:41:
تصميم با خودت ولي جات خالي ميمونه:11:
نقل قول:
نه برگشتنی تو کار نیست که:31:
کلا اومدم این طرف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز به طور کامل توضیح داد ولی سخت افزاری بود اینگار و من از پسش بر نمی یام
نقل قول:
ممنون دوست خوبم خیلی لطف کردی
چون دستگاه کپی خوری دم دست ندارم گزینه سخت افزاری می مونه فقط؟
اون رو هم از پسش بر نمی یام:41:
پس با دو دستگاه کپی نخور نمیشه کاری کرد؟
:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:نقل قول:
:37: :37: :37: :37: :37: :37: :37: :37:
:45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:
شما یک راه دیگه هم داری.نقل قول:
میتونی بدی بیرون برات کپی خور کنن.که در این صورت باید 5 تا 10 تومن پول بدی.روش سخت افزاری هم زیاد سخت نیست فقط باید یکم با حوصله و دقت انجامش بدی.
شما اگه psp ایت اسلیم باشه تنها راه سخت افزاری میمونهنقل قول:
شما یه کم صبر کن شاید بن شدنش محدود باشه چون دیروز دیدم آنلاینه.. اگه دایمی بود بعد دیدید منم رفتم تعجب نکنین از همین جناب مافیا هم با پ.خ دلیل بن شدنش رو پرسیدم ما رو آدم هم حساب نکرد و جوابمو نداد :41:نقل قول:
خلاصه الان میخوام برم به sam fisher هم بگم دلیلش چی بوده من پست های آخر جاوید رو خوندم ولی هیچ چیز خاصی وجود نداشت واقعا موندم دلیلش چی بوده از دست این مدیرها :2:
خبر خوب الان از سینا(ادمین) جواب گرفتم که جاوید بن محدود شده و برای 1 ماه!
ولی جاوید دیگه برنمیگرده.............:37::37::37::45::45 :نقل قول:
چرا?؟:19::19::19: آقا وقتی مدت بنش تموم شد بیاین بریم سایتش ازش خواهش کنیم برگردهنقل قول:
دوست خوبم ایران نیستم که اگه بودم 100% 5 الی 10 تومن می دادم و دنبال این موضوع اصلا نمی رفتم و درد سر هاش رو پرس و جو نمی کردم اما در هر صورت یه دنیا سپاس از شمانقل قول:
علی جان ممنون یه دنیانقل قول:
یه سوال فقط از دوستان داشتم
این ام 33 چیه کنار یکی از این ها تو یه فروشگاه دیدم
این ام 33 روش باشه یعنی کپی خور هست ؟
ببخشید چطور می تونم ارور :80020148 the game could not be started را رفع کرد.
دوست خوبم یک دنیا تشکر میرم خونه امتحانش می کنم دلم لک زده واسه بازی های قدیمی با این جدید های پی اس پی اصلا حال نمی کنمنقل قول: