انتی ویروس داری رو سیستمت ؟نقل قول:
Printable View
انتی ویروس داری رو سیستمت ؟نقل قول:
سلام دوستان
من با يو اس بي گوشيمو وصل مي كنم وقتي گوشي در حالت تبادل اطلاعات باشه رمو مي شناسه
وقتي هم در حالت فون باشه ويندوز گوشيو مي شناسه ولي برنامه ي pc suite گوشيو پيدا نمي كنه
بايد چي كار كنم
مي تونيد منو راهنمايي كنيد
اگر گوشیت رو هک کردی و گوشی رو از طریق هک دستکاری کردی اول باید همه فایل ها و برنامه هایی رو که بهشنقل قول:
اضافه کردی رو پاک کنی و فقط برنامه و آیکونهایی که خود گوشی داشته رو به جاش بریزی.
بعد باید CDA گوشیت رو به یک CDA متفاوت با گوشی خودت عوض کنی و بعد از طریق SEUS آپدیت کنی.
این بلا بر سر گوشی من که P1i هست اومد و من از طریق روشی که گفتم حلش کردم.
اگر هم گوشی رو دستکاری نکردی که هیچی...
يه گزينه how to connect روي پي سي سوئيت هست.اونو بزن ببين گوشيتو ميشناسه يا نه؟نقل قول:
Kasperskyنقل قول:
غیر فعالشم کردم.یعنی اصلا کامل بستمش ولی بازم تغییری حاصل نشد.
گوشی رو هک نکردم.در ضمن حتی مستر ریست هم کردم.بازم درست نشد.نقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان و استادان گرامي
من يك گوشي K800 رو هر چي فلش ميكنم وقتي روشنش ميكنم نه تنها رو please wait گيرميكنه بلكه LCD ش هم مرتب روشن و خاموش ميشه بعد مجبورم باطري رو در بيارم تاخاموش شه. گوشي سريال اصلي هست و هيچ مشكلي هم نداشته.
لطفا كمك كنين چون گوشي مال خودم نيست
قبلا متشكرم
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35908801833335 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
Model:K800i
Brand:Generic
MAPP CXC article: R8BA024 prgCXC1250811_GENERIC_SM
MAPP CXC version: R8BA024
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA102295/1
CDA version: R2A
Default article: cxc1250490
در ضمن اين قسمت هم هيچ تغييري نميكنه و هرfsي با firmwareهاي مختلف روش نصب ميكنم همين R8BC004 باقي ميمونه.
Default version: R8BC004
Operator: 000-00
دوست عزيز اينجا كلوپ p910..p990 هستش ربطي به k800 نداره اگه ميشه اين پستت رو ويرايش كن بنويس اشتباه شد:18:نقل قول:
نقل قول:
برای این کار اگه با بستن درست نشد باید سرویس اون رو از استارت آپ برداری . تنها بستن برنامه کمک نمیکنه .
در ضمن همیشه من با کاسپر مشکل داشتم .
اصلا نمیتونستم آپ کنم تا اینکه فهمیدم اشکال از کاسپر بود .
سلام من رو گوشيم swiss managerرو نصب کردم
ولی ديگه هيچ برنامی رو نميشه runکرد حتی main muneکمکم کنید
1- وقتی برنامه های سیس رو نصب میکنیم توی مموری مسلما یه سری فایل و و چیزای مربوط به رجیستر توی مموری خود به خود ریخته میشه. میخام بدونم از برنامه های نصب شده چیزی توی خود گوشی یا اون درایو مخفیش ریخته میشه یا نه و همه چیز با مموری پایان می پذیره:20:
2- همین سوال 1 رو دارم در مورد برنامه های جار.
3- چکار کنم که بعد از نصب و آن اینستال کردن برنامه ها ( چه سیس په جار) دیگه هیچ اثری باقی نمونه و روی پرفورمنس سیستم اثر نذاره
با تشکر:40:
zhina_gian عزی صفحه قبل در مورد اپدیت با برنامه Seus گفت.
دوستان کسی هست در مورد این برنامه و چگونگی کار با اون توضیح بده؟
ممنون.
سلامنقل قول:
مسلما حتی اگه رو مموری هم نصب کنی یه چیزایی رو گوشی هم ریخته میشه.
تو پوشه های Resource و Private البته برای برنامه های سیمبین
برای برنامه های جاوا توی فولدر system ذخیره میشن.
برای جاوا ها که بهد از Uninstal مشکلی پیش نمیاد و حذف میشن.(اگه نشدن برین تو فولدر مربوطه و پاکشون کنین البته کار سختیه چون اسم های اجق وجقی دارن و اگه تعداد برنامه های جاواتون زیاد باشه معلوم نیست کدوم رو باید پاک کنین)
برای برنامه های UIQ هم معمولا اگه روی خود گوشی نصب کرده باشین بعد از Uninstal کردن مشکلی پیش نمیاد.(اگه پیش اومد باز باید از فولدر های مربوطه پاکشون کنین)
مشکل اصلی وقتیه که شما یه برنامه UIQ رو روی مموری نصب کرده باشین و بعد از Uninstal کردن قسمت هایی از اون روی مموری باقی میمونه که باز هم باید پاکشون کنین البته این بار با رم ریدر.
اگه خیلی وسواس داشتین که یهو پرفورمنس گوشیتون پایین نیاد میتونین یه بار مستر ریست کنین.
موفق باشین.
چه اروری میده؟نقل قول:
ببین اون اول های تاپیک خیلی در مورد این قضیه بحث شده. حتی تو امضای دو نفر به نام های Ramin2020 و hamed1987 لینک آموزشش هست.نقل قول:
یه سرچ کوچولو بکن اگه پیدا نکردی بگو تا بهت بگم چون حالشو ندارم الان مفصل توضیح بدم.
شرمنده و موفق باشی.:10:
سلام
می خواستم بدونم قیمت p990i چنده ؟ چه نو و چه دست دوش ؟
ممنون میشم .
ممنون دوست گرامی. میدونی راستش من خیلی وسواس دارم مشکلمم اینه که دلم میخواد هر برنامه ای که میبینم نصب کنم و یهو هم به دردم نمیخوره پاکش میکنم.نقل قول:
شما چیکار میکنین. آخه دائم هم نمیشه مستر ریست کرد. آیا واقعا پرفورمنس به نحو قابل توجهی پایین میاد یا میشه ازش گذشت؟
خوب دوستان بالاخره میتونید لذت صدای بلند رو توی هندزفری های P990 احساس کنید:8::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط مواظب گوشهاتون باشید:21:
حالا چرا 2 تا 2تا پست میدی ؟
در صمن اگه گوشیتون آپدیت نشده باشه ممکنه که مشکل پیش بیاد . البته تست نشده ولی معمولا میشه !
شرمنده از مشکلات سرعتی بود!!!نقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد. چه آپدیت شده و چه نشده:46:
هیچ اروری نمی ده وای می ره تو کما و یه جورایی هنگ می کنه فقط یه صفه ی خاکستری جلو صفحه میاد وبعد دیگه هیچ کاری با گوشی نمی شه کرد مگر ری استارتنقل قول:
اين كارو قبلا هم هزار بار كردم فايده نداره كه نداره :41::41::41:نقل قول:
شما رو سیستمت پی سی سوئیت سونی اریکسون برای گوشی های سلولار فون(مثل K750) رو هم نصب کردی؟نقل قول:
اگه آره پاکش کن.
معمولا xp راحت گوشی رو میشناسه. ولی اگه سی دی رو نصب کنی نباید مشکلی داشته باشی!!نقل قول:
تاثیر قابل توجهی نداره یعنی من تا حالا چیزی ندیدم (شایدم من کورم نمی بینم:31:)نقل قول:
به هر حال شما میتونی به جای اینکه نصب کنی تا ببینی برنامه چیه و به دردت میخوره یا نه بیای تو کلوپ بپرسی.(راه عاقلانه:27:)
موفق باشی
ممنون از جواب دندان شکنانانانانانه ات:10:نقل قول:
مرسی ریفیق
والا من دیگه عقلم به جایی نمیرسه.نقل قول:
خوب آنینستالش کن.
آنتی ویروس رو گوشیت نصب کردی؟
بچه ها من گوشیمو (p990 )آپدیت کردم تموم مشکلاتش حل شده به جز یه مشکل :
بعضی وقتا صدا قطع میکنه . اول متوجه میشم که صدای تیک قلم نیست . میرم سایر قسمت ها می بینم باز صدا ندارن . میرم که خاموش کنم در حالت معمول خاموش نمیشه باید ده ثانیه دکمه پور و نگه دارم تا خاموش بشه .
داستان چیه ؟ کسی هست راهنمایی کنه ؟
به نظرم گوشیتو از گوشیهای تقلبیه. یعنی از اون چینی ها. گوشی های اصل از این مشکلا پیدا نمیکنن. یا حد اقل با آپدیت همه مشکلاتش برطرف میشه.نقل قول:
شما یه بار تم گوشیتو عوض کن و بعد ریستارت کن ببین حل میشه.
آیا راهی هست وقتی که در برنامه +pdf فایلی رو باز می کنیم بشه با دگمه های جهتی تو کیبورد Qwerty نمایش فایل Pdf رو جابجا کرد؟
سلام دوستان
من چند تا مشکل با گوشيم دارم!!!
اول اينکه دنباله يه فونت ميگردم که باهاش مشکل پيدا نکنم! يني جديدترين فونته فارسي بدون مشکل!
دوم اينکه وقتي ميرم تو جيميل بعد ميخوام ميل بفرستم وقتي يه فايله متني رو از قسمته نت اونجا پيست ميکنم نصفه مياد بعضي جاها هم به صورت مربع درمياد!
کسي ميدونه مشکل از چيه! متنه فارسي رو هم نميتونم اونجا سند کنم چون همين مشکل برام پيش مياد!
در ضمن گوشيو آپديت نکردم! مستر ريستم نکردم و فلشم نکردم! گوشيمم فرانسهي اصله...
بالاخره ما هم گوشيمونو آپديت كرديم . يه مشكل !!
قبل از آپ من يه سري از برنامه هارو تو مموري نصب كردم . الان هر وقت كه مي خوام گوشيو روشن كنم يا مموريو دوباره جا مي زنم پيغام مي ده كه مي خواد اون برنامه ها رو نصب كنه . چه جوري مي تونم اين برنامه هايي كه تو start up مياد رو پاك كنم
[QUOTE=mehdi yari;2373062]سلام دوستان
من چند تا مشکل با گوشيم دارم!!!
اول اينکه دنباله يه فونت ميگردم که باهاش مشکل پيدا نکنم! يني جديدترين فونته فارسي بدون مشکل!
دوم اينکه وقتي ميرم تو جيميل بعد ميخوام ميل بفرستم وقتي يه فايله متني رو از قسمته نت اونجا پيست ميکنم نصفه مياد بعضي جاها هم به صورت مربع درمياد!
کسي ميدونه مشکل از چيه! متنه فارسي رو هم نميتونم اونجا سند کنم چون همين مشکل برام پيش مياد!
در ضمن گوشيو آپديت نکردم! مستر ريستم نکردم و فلشم نکردم! گوشيمم فرانسهي اصله...[/QUOTE]
ببخشید در مورد مشکلت پاسخی ندارم. شرمنده.( البته حدس میزنم مشکل همون فونتها باشه)
ببینم با این تفاسیری که دادی آیا اس ام اس هات به ترتیب تاریخ درست و مرتب میان یا اینکه مثل مال ماها و تقریبا همه وقتی اس ام اس میگیری میره لا به لای اس ام اس های قبلی و به هم میریزه؟
منم تا موقعی که گوشیم فابریک بود همه چیز درست بود بعد از آپدیت مشکل به هم ریختگی اس ام اس پیدا کردم . :2:
خوب باید مموریتو پاک کنی. قاعدتا دیگه اون برنامه ها کار نمیکنه.نقل قول:
چرا کسی جواب نمیده ؟
چرا کسی جواب نمیده ؟
چرا کسی جواب نمیده ؟
بچه ها من گوشیمو (p990 )آپدیت کردم تموم مشکلاتش حل شده به جز یه مشکل :
بعضی وقتا صدا قطع میکنه . اول متوجه میشم که صدای تیک قلم نیست . میرم سایر قسمت ها می بینم باز صدا ندارن . میرم که خاموش کنم در حالت معمول خاموش نمیشه باید ده ثانیه دکمه پاور و نگه دارم تا خاموش بشه .
داستان چیه ؟ کسی هست راهنمایی کنه ؟
چرا کسی جواب نمیده ؟
چرا کسی جواب نمیده ؟
چرا کسی جواب نمیده ؟
آپديت ناقص بوده. دوباره آپديت كننقل قول:
با بروزر گوشی میری تو Gmail یا با مسیجها توسط Pop3؟نقل قول:
دوست عزیز دو صفحه میرفتی عقب تر میدیدی.خودم جوابشو داده بودم:نقل قول:
موفق باشی.:10:نقل قول:
سلام
مسلما حتی اگه رو مموری هم نصب کنی یه چیزایی رو گوشی هم ریخته میشه.
تو پوشه های Resource و Private البته برای برنامه های سیمبین
برای برنامه های جاوا توی فولدر system ذخیره میشن.
برای جاوا ها که بهد از Uninstal مشکلی پیش نمیاد و حذف میشن.(اگه نشدن برین تو فولدر مربوطه و پاکشون کنین البته کار سختیه چون اسم های اجق وجقی دارن و اگه تعداد برنامه های جاواتون زیاد باشه معلوم نیست کدوم رو باید پاک کنین)
برای برنامه های UIQ هم معمولا اگه روی خود گوشی نصب کرده باشین بعد از Uninstal کردن مشکلی پیش نمیاد.(اگه پیش اومد باز باید از فولدر های مربوطه پاکشون کنین)
مشکل اصلی وقتیه که شما یه برنامه UIQ رو روی مموری نصب کرده باشین و بعد از Uninstal کردن قسمت هایی از اون روی مموری باقی میمونه که باز هم باید پاکشون کنین البته این بار با رم ریدر.
اگه خیلی وسواس داشتین که یهو پرفورمنس گوشیتون پایین نیاد میتونین یه بار مستر ریست کنین.
موفق باشین.
من میخواستم گوشیمو اپدیت کنم ولی نمیدونم چرا هروقت میخوام گوشی رو از طریق برنامه pc suite به کامپیوتر بشناسونم گوشی رو نمیشناسه؟؟!
لطفا اگه ممکنه طریقه اپدیت کردنو بهم بگیم ممنون.