سلام . . .نقل قول:
نوشته شده توسط habibi1374
دوست عزيز در تاپيك زير بگردي پيدا ميشه . . و يا همونجا درخواست بده . . :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي :) ;) :blush:
Printable View
سلام . . .نقل قول:
دوست عزيز در تاپيك زير بگردي پيدا ميشه . . و يا همونجا درخواست بده . . :)
موفق باشي :) ;) :blush:
حبيب جان من اين رو هم پيدا كردم . .نقل قول:
ببين چه جوريه . . :)
-----------------------------
اين نرم افزار با تبديل بسياري فرمت هاي تصويري و صوتي به يکديگر يکي از نرم افزار هاي قوي تبديل مي باشد و همچنين با پشتيباني از برنامه nero به تبديل cd هاي صوتي و تصويري بعد از تبديل عمل مي کند.
Easy CD-DA Extractor - the "Swiss Army Knife of Digital Audio" is 4-in-1 software that rips Audio CDs, converts music files, and burns Audio CDs, MP3 CDs, WMA CDs, and Data CDs.Easy CD-DA Extractor supports all popular audio file formats - 3G2, 3GP, MP1, MP2, MP3, Windows Media Audio, Ogg Vorbis, MP4, M4A, AAC, aacPlus v1 (HE-AAC, AAC+), aacPlus v2 (HE-AAC v2, HE-AAC+PS, eAAC+), FLAC, Musepack, WavPack, WAV, AIFF, Monkey's Audio, Shorten, CUE and M3U. Also, the Nero Digital (Nero AAC) is supported if you have the Nero Burning ROM installed on your computer. State-of-the-art audio encoding technology - Easy CD-DA Extractor includes the most advanced audio codec available, the aacPlus from the Coding Technologies. Additionally, Easy CD-DA Extractor also supports command line (.exe) encoders. Easy CD-DA Extractor compatible with Windows 2000 and Windows XP. Available in 26 languages.
Easy CD-DA Extractor actually contains four separate programs:
• Audio CD Ripper - Rips audio CD's.
• Audio File Format Converter - Converts audio files from one format to another.
• Audio CD Creator - Creates audio CD's from audio files.
• MP3/WMA CD Creator.
Features of Easy CD-DA Extractor 9.1 :
• Audio CD Ripper features :
- Hi-performance multithreaded buffered CD-ripping & encoding
- Copies "Copy-Protected" CDs
- Error Recovery, reads audio from badly scratched CDs
- Download and upload disc information from/to the freedb, the Internet Compact Disc Database.
- Volume Normalizer and Compressor
- Fade In/Out
- Silence deletion from the start and end of a song
- Reads CD-Text
- Output Formats: MP3, Windows Media Audio 8 and 9, Ogg Vorbis, MP4, M4A, AAC, FLAC, Musepack, VQF, WAV, AIFF, Monkey's Audio, and any command line encoder
• Audio File Format Converter features :
- Volume Normalizer
- Volume Compressor
- Fade In/Out
- Silence deletion from the start and end of a song
- Input formats: MP1, MP2, MP3, WMA, Ogg Vorbis, MP4, M4A, AAC, FLAC, Musepack, WAV, Shorten, and Monkey's Audio
- Output Formats: MP3, Windows Media Audio 8 and 9, Ogg Vorbis, MP4, M4A, AAC, FLAC, Musepack, VQF, WAV, AIFF, and Monkey's Audio, and any command line encoder
• Audio CD Creator features:
- Supports all CD-recorders without need to update the program when a new CD-recorder becomes available, all CD-recorder parameters are automatically detected!
- Writes CD-Text
- Supports buffer underrun prevention technologies
- Input Formats: MP1, MP2, MP3, WMA, Ogg Vorbis, MP4, M4A, AAC, FLAC, Musepack, WAV, and Monkey's Audio
• MP3/WMA CD Creator features :
- Writes MP3 CDs that can be played on MP3 compatible CD-players.
- Writes WMA CDs, and standard Data CDs.
- Supports Unicode and long filenames.
- Uses BURN-Proof for error-free CD burning.
Changes in Easy CD-DA Extractor 9.1.2.1 :
* Installer now detects the installation folder of the previous version (for automatic upgrade to the new version without uninstalling or re-selecting the installation folder)
* Speed improvements for the Musepack, Monkey's Audio, Flac, and WavPack codecs (adjusted the speed optimizations of the C++ compiler)
* Now runs better with limited user accounts (no file write-access is required to the software folder)
* Temporary files are no longer needed and no longer created (improves the overall performance, and decreases the memory usage)
HomePage
Zip pass: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي . .
سلام همچین برنامه ای پیدا نشد؟خیلی لازممه مرسی.نقل قول:
نوشته شده توسط borzou_one
یه درخواست دیگه ایا برنامه ای هست که فایلهای صوتی وتصویری را تبدیل کنه به فایلهای قابل دریافت موبایل نوکیا ودر عین حال هم اونا را فشرده کنه وحجمشونا کمتر بکنه
ممنونم
سلام . . دوست عزيز در ايران اين امكان وجود نداره . . . بايد به اينترنت كانكت بشي . . و اگه هم گوشي هايي رو ميبيني كه راديو داره . . قطعه سخت افزاري شون روي گوشي نصبه . .نقل قول:
ممنون . . موفق باشي :) :blush:
سلامي دوباره به شما . . :) ;)نقل قول:
نرم افزاری برای تبديل فايل های تصويری به 3gp برای موبايل ( شما با نصب اين نرم افزار ميتوني حجم فيلم رو كم كرده و به موبايلتون منتقل كني . .
سلامي دوباره به شما . . :) ;)نقل قول:
نرم افزاری برای تبديل فايل های تصويری به 3gp برای موبايل ( شما با نصب اين نرم افزار ميتوني حجم فيلم رو كم كرده و به موبايلتون منتقل كني . .
Xilisoft Video Converter نرم افزاریست برای تبدیل فایل های تصویری به 3gp برای موبایل
اين هم سريالش :
Name: BRD
Serial: BRD-MVV3ULFW5UH4912-F034-B567-90A4-29F6
موفق باشي . .
سلام اقا حمید وقت شما بخیر خیلی ممنون اززحمتی که تو این تاپیک میکشی من چند تا نرم افزار میخوام اگز لطف کنی پیدا کردی بهمون بدی
من يه نرم افزار ميخوام که بشه در گوشي يه نرم افزار نصب کرد که با اون نرم افزار اطلاعات خودمون رو رمزي کنيم
مثلا ميخواهيم يه فايل رو مخفي کنيم (ايا چنين نرم افزاري هست) ياکاري کرد که روي يک فايل يا پوشه پسورد گزاشت
ايا يه نرم افزار مثل winrar هست براي موبايل که فايل ها رو فشرده کنه و سپس وقتي اونو بازم کنم با همون برنامه باز بشه
دقيقا مثل کار winrar رو کنه و همچنين مثلا اگر يه آهنگ رو zip کرديم و قتي اونو باز کرديم شروع به خوندن کنه
و احتياج به اينکه از حالت فشزده خارج کنم نباشه
يه مديا پلير قشنگ و با امکانات خوب ميخوام که rm رو هم پشتيباني کنه در ضمن چگونه اين پسوندها رو هم فشرده کنم
ببخشيد ديگه زياد سوال کردم گفتم همشو يه دفعه سوال کنم که ديگه شلوغ نشه
در ضمن گوشي نوکيا 7610هست
ببخشید که زیاد درخواست دادم
سلام . . دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط kazemfdisk
خواهش ميكنم . . :blush: :)
شما ميتوني براي رمز گذاشتن روي فايل هات يك كاري كني كه اصلا كسي نتونه با گوشيت كار كنه . .
براي اين كار شما دكمه اي كه با هاش گوشيت رو خاموش ميكني 1 بار فشار بده و برو روي گزينه ي آخر يعني Lock phone و بعد Ok رو بزن حالا اگه كد گوشيت رو عوض نكرده باشي . . عدد 1 تا 5 رو بزن . . و بعد ok . . حالا يك كليد روي گوشيت ظاهر ميشه كه نشون ميده گوشيت قفله . .
شما براي باز كردن گوشي باز همون كد رو ميدي . . .
حالا ميتوني اون كد 5 رقمي رو هم تغيير بدي . . .اگه خواستي بگو تا بهت توضح بدم براي تغيير دادن كد . .
ممنون از لطف شما //
خدانگهدار :) ;) :blush:
سلام
يه برنامه براي ضبط صدا به صورت نامحدود با ورژن كرك شدش باشه تا حالا هر چي نصب كردم كار نكرد و بعد از چند روز خراب شد
منتظرم مرسي
برای اینجا upload کردم کرک شده هم هست----Ultimate.Voice.Recorder.v2.30.S60