امروز از صب خیلی کند شده نت .مال همه اینطوریه ؟
Printable View
امروز از صب خیلی کند شده نت .مال همه اینطوریه ؟
این سرویس چه طور هست؟
POL-256-12GNight دوازده ماهه تا 432 گیگ ترافیک شبانه (2,980,000 ریال)
این سرویس شبانه رایگان داره؟
ماهیانه 12 گیگ ترافیک داره؟ یا اینکه فقط شبانه هست؟
یک توضیح بدهید ممنون می شم.
شبانه هنوز همون یک سوم هست.....اگه شما اصلا روزانه استفاده نکی در سال 432 گیگ میتونی شبانه مصرف کنینقل قول:
12 گیگ در ماه داری....بخوای شب استفاده کنی چون 1/3 حساب میشه میشه هر ماه 36 گیگ فقط شب...اگه روز مصرف کنی از سهمیه شبت کم میشه
در واقع یک جور شیره مالیدن سر مشتری هست......از دست آوردهای مشتری مداری پارس آنلاین دروغ گوی بزرگ هست
برای مشترکین قدیمی راهی نیست که شبانه ی رایگان داشته باشن؟
الان که در حال تماشای بازی رئال و سویا بودم در تبلیغات کنار زمین یک چیزی بدجوری توجه من رو به خودش جلب کرد .
تبلیغ پارس آنلاین در ورزشگاه تیم سویا که با عبارت "اینترنت پرسرعت در ایران فقط پارس آنلاین" بصورت فارسی و انگلیسی نمایش داده میشد !!!
هم جالبه و هم خنده دار .
جالب از این نظر که تا حالا ندیده بودم تبلیغات ایرانی در لیگ های مطرح اروپایی به نمایش دربیاد !!!
خنده دار از این نظر که چرا پارس آنلاین این تلبلیغات رو در فوتبال داخلی به نمایش نمیذاره ؟!
یه نوع سیستم تبلیغاتی هست که در واقعا تبلیغ مورد نظر برای هر کشور بطور جداگانه پخش میشهنقل قول:
در واقع اون تبلیغ کنار زمین نیست و شما می بینی اونو در صفحه گیرنده
چرا....بری یه شرکت دیگهنقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
بر خلاف تبلیغ قبلی که فقط برای ایران نشون داده شد ولی تبلیغ امشب جهانی بود و شبکه +Canal هم نشونش داد :n36:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به ریجن شبکه داره مثلا ممکنه یه شبکه از فید ریجن خاورمیانه اسفاده کنهنقل قول:
نه هیچ کدوم اینا نیست؛ تبلیغ پارس آنلاین یا جادو هستش یا کار فضاییاس.
it's either magic or aliens