سلام...
مضرب E2180 و E8500 رو می خواستم... ممنون.
Printable View
سلام...
مضرب E2180 و E8500 رو می خواستم... ممنون.
سلام. مضرب 2180 ، 10 و مضرب 8500 ، 9.5 هست.نقل قول:
سلام
بچه ها شما دقیقا از چه نرم افزاری برای Temp Monitoring استفاده می کنین؟
من Everest دارم Realtemp هم همین طور ، وقتی اصلا اور نکردم هم میزارمش روی تست استرس(با Prime95 --- small fft) در کمتر از یک دقیقه دما می ره روی 57 تا حتی بالای 60 (در اورست) Realtemp هم حدود 5 درجه کمتر نشون میده.
بردم P5Q با Q6600 G0 هستش که چک کردم پایه هاش سفت به نظر میرسید و تکون نمی خورد ، خمیر سیلیکونش هم که روی خودش بود (pre-applied )، خنک کننده خود استوک اینتل هست.
نظرتون چیه؟
نه پیش نمیادنقل قول:
با همین سی پی یو و مادربرد P5Q و رم Curcial 800 تا 3400 اور کردم و دارم کار میکنم با فن معمولی (پایدار) شما رو 4 فکر کن !:46:
راستی همین طور که اور میکنی باس رم رو هم بیار پایین مثلا باس رو بزار رو 667 و شروع کن سی پی یو FSB رو ببر بالا
سلام بچه ها خسته نباشید (واقعا)
من چند تا سوال داشتم اگر جواب بدید ممنون میشم
در مجله پیام ارتباط اموزش کامل اورکلاک کردن سی پی یو رو داده به اون عمل کنیم یا اونی که شما در صفحه اول گفتید ؟
ایا با ارتقا قطعات مشکلی برای ان ها پیش نمیاد؟
برای اورکلاک های سنگین فن هیتسینک میخواد این فن ها قیمتش چنده؟
میشه کارت گرافیک و رم رو هم اورکلاک کرد؟
من همه ی صفحات رو نخوندم میشه قسمت هایی رو که اموزش اورکلاک رم گرافیک و cpuرو گزاشتید بهم بدید یا اگر کسی pdfداره برام بزاره ؟
مقاله عصر ارتباط رو خوندم ، چیز خوبی بود. تا اونجایی که میدونم تفاوت چندانی نداره ( اصل عمل اورکلاک) ولی اون چیزهایی که در صفحه ی اول خوندی یکمی قدیمی هستش ، عصر ارتباط راحت تر توضیح داده.نقل قول:
منظور شما از "ارتقا قطعات" رو کاملا نفهمیدم. شما قطعاتت رو ارتقا بدی میتونی اون هارم حتی بهتر و بیشتر اور کنی.
اورکلاک سنگین رو بستگی داره چی معنی کنی اگه مثلا از فرکانس پیش فرض 2.4 گیگاهرتز بخواهی بری روی 5 گیگاهرتز بدون شک به یک سیستم Phase Changing احتیاج داری که پر دردسر و برای ثبت رکورد هستش.
ولی مثلا اگه بخواهی همون پردازنده رو (بستگی به مدل پردازنده داره --- خیلی!) به فرکانس های معقول تر در حد 3 گیگاهرتز یا بالاتر برسونی (مثلا 3.4 ) میتونی به خنک کننده های معمول Heatsink امید داشته باشی .
بالاتر از اون بهتره از سیستم های خنک کننده ی مایع استفاده کنی.
بازم میگم این خیلی کلی شد. توی عصر ارتباطم به اندازه کافی توضیح داده بود. بستگی زیادی به قطعاتتون داره.
بله ، کارت گرافیک و رم رو هم میشه اور کرد. رم میتونه در پروسه اورکلاک CPU اور بشه و هم جدا. برای کارت گرافیک هم الان با نرم افزار های موجود مثل RivaTuner این امکان فراهم میشه.
---
در کل هر چی پول بدی همون قدر آش می خوری.
در صفحات قبلی یک بنده خدایی یک مطلب خیلی خوب جمع کرده بود ببین میتونی پیدا کنی یا نه.
برای اورکلاک کارت گرافیک هم تاپیک جدا گانه هست.
[quote]راستی همین طور که اور میکنی باس رم رو هم بیار پایین مثلا باس رو بزار رو 667 و شروع کن سی پی یو Fsb رو ببر بالا[
/quote]
بازده کلی نیاد پایین با این کار ولی میشه ثابت نگه داشت و Fsb رو برد بالا !
نقل قول:
با همون PC Probe II هم تست کنی بد نیست.
احتمالا یکی از برنامه ها دمای Core رو نشون می ده و یکی دیگه دمای CPU. برای همین چند درجه با هم فرق دارند...
البته باز هم دما توی Load خیلی بالا نیست.
PC Probe که دمای CPU رو نشون میده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز نفهمیدم وقتی دمای هر چهار تا هسته نزدیکه چه جوری دمای CPU 10-15 درجه کمتره؟:18:
من نمی دونم به کدوم نرم افزار اعتماد کنم.
یک جا یکی گفته بود که Everest دمای Tj Max رو زیاد تنظیم می کنه ، برای همین دماها این جوری هستن. ولی بازم عجیبه آخه:45:
سلام دوست عزیز. علت این اختلاف ، در دمای پردازنده و 4 هسته ،این هست که نرم افزار ، دمای پردازنده رو از بایوس و دمای هسته ها رو از خود پردازنده می خونه و اصلأ نمی شه گفت که کدوم درستند ، چون ممکنه که هیچ کدوم درست نباشند ، بهتره این جور بگم که عددی که ذکر می شه ، دقیقأ سانتی گراد نیست ، بلکه این عدد ، از اختلافش با یک دمایی به نام tj max بدست می اد . و این اختلاف نباد از 30 کمتر بشه ، و البته بایوس هم دمایی رو اعلام می کنه که نسبتأ به سانتی گراد واقعی نزدیک تره.نقل قول:
اگر متوجه نشدی بیشتر توضیح بدم.