مال من اینطوری نیستنقل قول:
Printable View
مال من اینطوری نیستنقل قول:
دوستان قصد جدی خرید این لپ تاپ رو دارم اما در چند مورد کمی دودل هستم اگر میشه راهنمایی بفرمائید:
1-یکی راجع به سیستم خنک کنندگی این دستگاه و سر و صدای آن؟
2-این مشکل صفحه نمایش که یکی از دوستان مطرح کرد که وسط صفحه کمی خطای دید ایجاد می کنه چی؟واقعا همچین چیزی هست؟و در کل میشه صفت فوق العاده رو برای صفحه لپ تاپ بکار برد؟چون یکی از معیار هایی که برای خرید این محصول دارم صفحه نمایش فول اچ دیش هست
3-کیفیت درایور دی وی دی چطور هست؟از لحاظ سر و صدا چی؟ با خوندن انواع دی وی دی مشکلی نداره که؟نا هموار بودنش خیلی اذیت میکنه؟
4-یه بحث دیگه هم که صفحه قبل مطرح شد مربوط به باتری بود؟نظر دوستان درباره باتریش چیست؟چون یکی از دلایل انتخاب این مدل برای من باتری به ظاهر فوق العادش هست.
5-این موضوع جریان روی بدنه همیشگی هست؟بدنه از لحاظ استحکام چطور هست؟
در کل دوستانی که از این لپ تاپ استفاده میکنند از 100 به این لپ تاپ چند می دنند؟و چقدر از انتظاراتی که ازش داشتید رو برآورده کرده؟
1-سیستم کولینگ رضایت بخشه و فنش زیر دستگاه قرار داره و مثل لپ تاپای دیگه کنار نیست.واسه من تا حالا خیلی گرم نشده و راضی بودم.نقل قول:
2-فکر کنم فقط اون دوستمون این مشکلو داره.چون من مشکلی ندیدم.از فوق العاده هم بالاتره به نظرم.پنل IPS هستا داداش...
3-درایور دی وی دی من لقی نداره.اگه با گارانتی معتبر بگیری جای نگرانی نیست.فقط یکم سروصدا داره واسه دی وی دی که در حد طبیعیه.
4-به نظر من جدا نشدن باطری تنها مشکلشه.وگرنه کیفیت باطری خیلی خوبه.
5-جریان روی بدنه اوایل خیلی زیاد بود و اذیت میکرد.اما الان خیلی کمتر شده و فکر کنم بعد یه مدت دیگه کلا رفع بشه.بدنه هم که آلومینیومه حرفی در موردش نیست.به Thinkpad لنوو نمیرسه ولی از این بدنه پلاستیکی ها خیلی بهتره.
من نمره 80 میدم در کل.
بخاطر جدا نشدن باطری و وزنش که یکم زیاده.بقیه چیزا عالیه
میشه لطفا بگید کدوم گارانتی برای این لپ تاپ مناسب تر و مطمئن تر هست؟
گارانتی یکپارچه 2 ساله ایسوس (سازگار، ویستا، امرتات، مادیران و آواژنگ)نقل قول:
که الان اکثرا آواژنگه تو بازار
بله. متأسفانه لپتاپی که من دریافت کردم، این مشکل صفحه نمایش را داشت. از زاویه ها درست سه تا خط پهن عمودی تیره دیده میشد (یکی در وسط و دو تا در اطراف اون) که در رنگ زمینه روشن به صورت سایه و در رنگهای تیره تر (مثل آبی) خودش را مثل یک برجستگی نشون میده. عین یک تکه کاغذ که برآمدگی داشته باشه. برای لپتاپی که زاویه دید مناسب جزو مزیتهاش به حساب میاد، خیلی آزاردهنده بود.نقل قول:
درایو DVD هم که یک طرفش کاملا لقی داشت و افتاده تر بود، (حدود یک میلیمتر) به طوری که وقتی دست بهش میزدی بالا و پایین می رفت.
من که بردم تحویل بخش خدمات پس از فروش شرکت دادم و بهم گفتن 24 تا 48 ساعت طول میکشه تا کارشناسامون بررسی کنند که حرف شما حقیقت داره یا نه و بعد باهاتون تماس میگیریم! چیزی که مسلمه اینه که این لپتاپ واقعا نقص داشت. فعلا که سپردمش دست اونها و خدا میدونه که چی پیش میاد. حالا تا بهم نتیجه را نگویند فعلا در موردشون چیزی نمیگم و قضاوت نمیکنم.
امیدوارم برای هیچکس از شما دوستان چنین موردی پیش نیاد. چون برای من واقعا جور کردن پولش خیلی سخت بود.
مال من نیم میلیمتر پایینتره یه طرف دی وی دی درایو
مال 90 درصد افراد همینطوره چیزی نبود که بخوام توی خرید بهش گیر بدم
مشکل اصلی من همون صفحه نمایشه. صفحه ایراد داشت.
مثلا وقتی سیستم در حال بوت شدن بود و صفحه مشکی بود، در نوار پایینی صفحه، یک قسمت حدودا 2 تا 3 سانتیمتری یک نور ضعیف سفید تابیده به سمت بالا دیده میشد . ولی بقیه قسمتها کاملا تیره بود.
نقل قول:
شما که میگید باتری ایشون %6 ضعیف شده برای منم همین عدد رو نشون میده.درصورتی که من طبق فرمایشات شما از باتری استفاده کردم.جریان چیه؟
این رو من نمیگم برنامه های مانیتورینگ سخت افزار (از راه مقایسه ی توان اولیه و اسمی باتری با توان فعلی) دارند اعلام می کنندنقل قول:
اونچه که به کاربر مربوطه اینه نباید بذاره شارژ به زیر %20 یرسه ولی اگر شما این رو همیشه لحاظ کردید دیگه ایراد به قبل از خرید و کیفیت سلول ها و سایر عوامل ... برمیگرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]