احساس میکنم که تاریکه عکس.... ؟
Printable View
احساس میکنم که تاریکه عکس.... ؟
متاسفانه کیفیت اصلی خیلی حجمش زیادی ! عکس هم تاریک افتاده ! یعنی وقتی نورشو زیاد کنی به شدت بد میشه ! یه جورایی این شکلیه !نقل قول:
بعد هم عکس باید اینطوری باشه چون تصویر یه جوری رویایی میشه !
جنگلهای شمال 1388
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رود دز
خوزستان - دزفول
EOS 60D
1/160
f 8
Iso 100
با توجه به از بین رفتن قوانین دید و نقاط گریز در لنزهای سوپر واید یا چشم ماهی،نقل قول:
به نظر من بهتره که این دست از عکس ها (مخصوصا با لنزهای چشم ماهی) از خط افق دید یک انسان که روی سطح زمینه گرفته بشه و نه از ارتفاع زیاد
در این ارتفاع با حذف مقدار کمی جزئیات ار طرفین میشد عکس سالم تر و واقعی تری گرفت (با یک لنز واید)
در واقع سوپر واید برای جایی هست که سوژه از دوربین فاصله زیادی نداره و ما برای ثبت جزئیات (مناظر) بیشتر از این لنزها استفاده میکنیم
* این یک نظر شخصی از جانب منه و ممکنه نادرست هم باشه
یاحق
عاقبت درس خوندن در رشتهی مهندسی...!!
من اینجا رفتم اما فکر نمیکردم از نمای بالا اینقدر عکس جذاب بیفته !!!بازارش هم سوژه ی خوبیه واسه عکاسینقل قول:
والا من هم اطلاعات زیادی از نحوه ی استفاده از این نوع عکاسی ندارم (فیش آی) ولی خب با پایین رفتن و هم سطح شدن عملا منظره ی عکس از دست یره ..نقل قول:
عکس اصلی پانوراما هست و من با شبیه ساز فتوشاپ فیش آی کردم که به نظر خیلی بهتر از پانوراماش درومد !
تا نظر دوستان چی باشه
بله من هم تا قبل از این نما سعی می کردم نمای قشنگی از این رود بگیرم که زیاد موفق نبودم !نقل قول:
بازارش هم رفتتم منتها من روز تاسوعا اونجا بودم و کلا مد عکاسی چیزه دیگه ای بود
خب هادی جان پانوراماشو هم بذار ببینیم
که یه مقایسه ای بکنیم :)
این تصویر یه حس خاص هم میده البته!
انگار کره بودن زمین رو داره یه جورایی نشون میده ^.^
هرچند که تو این مسافت امکان پذیر نیست !