نسخه 124 مگی نسخه 6 هست اون 144 مگی نسخه 6.1 الا تو پرو فایل من لینک دانلود نسخه 6.1 هست برید دانلود کنید که اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینکشو دادنقل قول:
نسخه 124 مگی نسخه 6 هست اون 144 مگی نسخه 6.1 الا تو پرو فایل من لینک دانلود نسخه 6.1 هست برید دانلود کنید که اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینکشو دادنقل قول:
نه بابا تقصیر شما نبود. موقعی که من لینک رو دیدم لینک توی تاپیک کومودو فروم کومودو هم گذاشته شده بود.نقل قول:
جواب EricJH:
Apparently the load balance servers are not completely synched. Please try again later.
شما تفاوتی توی لینک می بینید؟ مشکل از طرف خود کومودو بوده و گفتن که بخاطر ترافیک سرورها، مشکل جایگزین نشدن ورژن جدید داشتن.نقل قول:
همین الان دوباره لینک رو زدم. 144 مگابایت هست.
رضا احتمالا لینک نسخه 6.1 برداشتن و نسخه قبل جایگزین کردن شاید مشکل خاصی بودهنقل قول:
متاسفانه حجم ترافیک سرورها خیلی بالاست،.... به هر حال اگر فایل 144 مگی بود دانلود کنید.
دوستانی که الان قصد دارند آپدیت را از طریق محیط CIS دریافت کنند، من توصیه میکنم یکی دو ساعت صبر کنند، چون موفق نمیشن!
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک 144 مگ هست.
این رو دانلود بکنید : External mirror 3 - Universal Installer
اپدیت همن نسخه رو ذخیره کنیم و در نسخه 6.1 استفاده کنیم مشگلی نداره ؟ یا باید برای دفه اول انلاین اپدیتش کرد؟نقل قول:
نسخه جدید اومده؟
تغییراتش چیه؟ من الان هر دو نسخه 5 و 6 رو دارم تو 2 تا سیستم مختلف ولی با همه پیشرفت ها همچنان سادگی و کارامدی 5 رو بیشتر دوست دارم حالا اگر نسخه جدید بهتر شده باشه اونو بگیریم
یه عکس از قسمت کانکشن بگذارید ببینیم کومودو چه کرده
امروز فایروال Comodo آپدیت شد.
از دوستان کسی نسخه جدید رو نصب کرد؟ابدیت نسخه قبلش بدرد میخوره؟عکسی از نسخه جدید ندارید؟نحوه ابدیت افلاینش فرق کرده؟روی نسخه قبل نصب کنیم یا نسخه قبلی رو پاک کنیم؟