سلام.
این عکس واسه aida من هست .
قضیه چیه ؟
قضیه اون cooling fans چیه ؟
فکر کنم چون کار گرافیکی انجام نمیدم و گرافیک amd استفاده نمیشه ، واسه همین نمایش داده نمیشه . درسته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام.
این عکس واسه aida من هست .
قضیه چیه ؟
قضیه اون cooling fans چیه ؟
فکر کنم چون کار گرافیکی انجام نمیدم و گرافیک amd استفاده نمیشه ، واسه همین نمایش داده نمیشه . درسته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال من الان بخوام درایور گرافیکو اپدیت کنم الان که 13.8 هست اگه همین طوری 13.10 رو نصب کنم رو قبلیه اپدیت میشه یا نه باید حتما قبلی رو پاک کنم.؟؟؟
دقیقا مشکله من قستی کار میکنه :n04::n15:نقل قول:
همینطوری بزیز، قبلیو پاک کنی معلوم نیست دیگه گرافیکت سویچ بشه یا نشه:n02:نقل قول:
آره، خیلی خوبه، بیشتر بخاطر بهبود اجرای بازیها، علی الخصوص بازی های جدیده:نقل قول:
کد:
Feature Highlights of The AMD Catalyst 13.10 Beta Driver for Windows
.
.
.
Rome Total War 2: Updated AMD CrossFire™ profile
improves CrossFire scaling up to 20% (at 2560x1600 with extreme settings)
resolves corruption issues seen while playing the game
Saints Row 4: Updated AMD CrossFire profile
improves CrossFire scaling up to 20% (at 2560x1600 with ultra settings)
Metro Last Light: Updated AMD CrossFire profile
improves CrossFire scaling up to 10% (at 2560x1600 with ultra settings)
Includes a number of frame pacing improvements for the following titles:
Tomb Raider
Metro Last Light
Sniper Elite
World of Warcraft
Max Payne 3
Hitman Absolution
سلام یه سوال ببخشید ولی شاید جای دقیقش این جا نباشه از اونجایی که به همه توصیه کردیم win 8 نصب کنن منم وین 8 دارم که از سافت 98 گرفتم.کرک که میشه بعد چند رو بی دلیل ویندوز اکسپلورر برا خودش ریستارت میشه یعنی پنجره های مثل مای کامپیوتر و درایو ها و پوشه ها رو میبنده و کپی هایی که در حال انجام باشند رو میبنده و قطع میکنه و... .میخواستم بدونم شما این مشکلو دارین اگه ندارین وین رو از کجا دانلود کردین که هم خودش سالم باشه و هم کرکش سالم و سازگار.؟؟؟
ممنون:n16:
سلام دوستان الان چند روزه که لپ تاپم وقتی دارم فیلم نگاه میکنم یا بازی میکنم یه دفعه میره رو یه صفحه ابی چطور میتونم درستش کنم
سلام دوست عزیز ... 100% ویندوز رو از یه شرکت معتبر خریداری کنید .. کلا سعی کنین خریداری کنین :n02:نقل قول:
دوستان ، تجربه موفقی تا بحال با ویندوزهای دانلود شده نداشتن :n16:
دوست عزیز صفحه آبی معنی های متفاوتی داره هم میتونه ناشی از مشکلات نرم افزاری باشه و هم سخت افزاری ...نقل قول:
اگر نرم افزار جدیدی نصب کردین یا آپدیتی انجام دادین میتونه مسبب این مشکل باشه ... پیشنهاد میکنم ویندوزتون رو مجدد نصب کنید اگر دیگه blue screen رو مشاهده نکردین که نرم افزاری بوده اما اگر برطرف نشده بود میتونه مشکل در سخت افزارها باشه