میتونی از CPU Z استفاده کنی تو همین p30 هم کلی لینک براش دادننقل قول:
نوشته شده توسط layenz
Printable View
میتونی از CPU Z استفاده کنی تو همین p30 هم کلی لینک براش دادننقل قول:
نوشته شده توسط layenz
من كه سر در نياوردم ولي چندتا عكس گرفتم ميزارم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد ديگه !
مدل مادر برد شما 8VM533M-RZنقل قول:
من ميخوام سيستمم را ارتقا بدم يعني فقط مي خوام رم و كارت گرافيكم را ارتقا بدم مي خواستم بدونم مادر بوردم مي تونه رم
يك گيگ و گرافيك 512 را جواب بده يا نه وبعدش چقدر بايد خرج كنم بودجم يه چيزي در حدود 200 هزار تومان هست كافي هست يا
پايين ترش را بايد با اين مبلغ بگيرم.
رم ساپورت:
Type: DDR266/DDR200
Max capacity: 2GB
DIMM slots:2
وضعيت agp:
1 x AGP 4X slot
در مورد رم شما ميتونيد تا 2 گيگ رم (در مجموع) داشته باشيد البته با باس 200 يا 266
از اونجا كه فكرنكم 200/266 گيرتون بياد 400 هم كارتون راه ميندازه
512 كينگ:47 تومن
1 گيگ كينگ: نزديك 100 تومن
گرافيك هم با اينكه AGP 4X ولي مجبوري از 8 ها استفاده كني مثلا يه 6600gt بگير140-150 (قيمت دقيق ندارم)
بستگي داره چقدر ميخواي صبر كني اگه ميخواي امروز فردا ببندي تك هسته اي 3800 ميتوني ببندي البته ممكنه يكي دو هفته ي بتوني دوهسته ايشو بخري...نقل قول:
نوشته شده توسط s2005
يعني اين كبنگ هارو ميشه آندركلاك كرد ...؟نقل قول:
نوشته شده توسط mahdy2021
عزیزم Ram رو آندرکلاک نمیکنن این دیگه چه حرفیه
وقتی مادربورد تا 266 ساپورت میکنه اون رم 400 هم 266 کار میکنه و به سرعت 400 نمیرسه
نقل قول:
يعني اين كبنگ هارو ميشه آندركلاك كرد ...؟
اينم نتيجه فعاليت توي چند تا فوروم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیزم Ram رو آندرکلاک نمیکنن این دیگه چه حرفیه
وقتی مادربورد تا 266 ساپورت میکنه اون رم 400 هم 266 کار میکنه و به سرعت 400 نمیرسه
شوخي كردم ام 654 جان خيلي فعاليتت بالاست موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
يكي از دوستان من سيستمي مي خواد حداكثر 500 تومن خوشحال ميشم نظرات دوستان بدونم :biggrin: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- منهاي مانيتور ميشه 390 تومن.
- منهاي ساير قطعات باقيمونده حدودا ميشه 200 تا 210(رم حساب شده)
حالا ميمونه سي پي يو و مادربرد و گرافيك با 200 تومن كه دوست دارم پيشنهاد شمارو براي اين سه قطعه بدونم :biggrin:
من خودم پيشنهادم سلرون دي سوكت 775 كه اگر خواست ارتقا بده ديگه لازم نباشه مين عوض كنه
(در ضمن الان قيمتها نسبت به ماه قبل خيلي بالارفته؟)
با تشكر از همه دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز طرف چرت و پرت جواب داده آخه چه ربطي داره به رم ؟؟؟؟؟؟ 512 و 256 براي مانيتور فرقي نداره ... ؟؟؟ چيزي براش مهمه چيز ديگه اي هست و اين را هم بگم مشكلي نداره و تهران بايد حدودا 210 تومن باشه ... ضمنا جيزي كه مهمه براي مانيتور اينه كه شما فقط تنظيماتش را زياد نكني مثل سايه زدن و اين حرفا ... عزيزم مانيتورتون چيه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط armin_goooodboy
از نظر نياز داشتن راستش را بگم اگه بازي خور قهار نباشي يه 256 6500 كافيته يا حداكثر 6600 و گرنه ديگه 7600 جي اس كافيه مگه مي خواي چي كار كني؟ مگه چند ثانيه فرقشه ؟ مثلا توي بنچ مار كها ديده بايد مثلا 1 ثانتيه فرقه 60 هزار تومنه!!!!!....
باتشكر شهريار :happy:
عزيزم سي پي يو 3000 يا 3200 اي ام دي 90 و دومي 100 تومن هست ...نقل قول:
نوشته شده توسط 801210990
مادربورد اگه پول دارين asus a8n-e اگه هم ندارين 127 تومن بياين يه jetway m645 or k8nf-9 or asus k8n-e بردارين كه 70 تومن هستند حدودا ... رم هم كينگ استون والسلام ...
گرافيك هم اگه كاري هم ندارين به نظر من به 128 5200 اسپاكل بردارين كه يه 35 تومن هست...
قربانت شهريار :happy: