ولی کتابهای پایه درسی تغییر کرده جدی تغییری نداشته کتاباشون پس همون پارسالی رو استفاده کنیم؟؟؟؟؟
Printable View
ولی کتابهای پایه درسی تغییر کرده جدی تغییری نداشته کتاباشون پس همون پارسالی رو استفاده کنیم؟؟؟؟؟
سلام دوستان،یه سوالی دارم.لطفا هر کی مطمئنه جواب بده
آیا با پیش ریاضی میشه کنکور تجربی(پزشکی) داد؟
یا حتما باید پیش تجربی رو گرفته باشی؟
من قشمم و هزینه قلم چی شد 420 تومن!گفت یه پلیج کتاب داری گفتم نمی خوام گفت اجباریه! وقتی کتاب هارو گرفتی چند تا کتاب تاریخ رفته هم داشت! مثلا مربوط به 86,87 89 بودنقل قول:
می خواستم بپرسم باقی جاها هم420 هست یا نه؟
ازمونهای قلمچی هر شهری فرق میکنه من که پارسال فقط پول پیکیچ رو دادم کتاب نگرفتم
متوجه شدم عینکم خط افتاده و سر در دارم و به همین خاطرهنقل قول:
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
بهمگفت420 هست با یه پلیج کتاب هم می شه 550 بعد که واسه ثبتنام رفتم همون 420 بود با یه مشت کتاب بنجل منجل سال 86, 87 و89 که شرط می بندم رو دست مونده و از خودش در آورد که هرمزگان 420 هست! من قشممنقل قول:
همجا به زور کتاب می ده؟ پارسال که از این خبرا نبود.
بهمگفت420 هست با یه پلیج کتاب هم می شه 550 بعد که واسه ثبتنام رفتم همون 420 بود با یه مشت کتاب بنجل منجل سال 86, 87 و89 که شرط می بندم رو دست مونده و از خودش در آورد که هرمزگان 420 هست! من قشمم
همجا به زور کتاب می ده؟ پارسال که از این خبرا نبود.[/QUOTE]
پارسال هم دادن پول کتاب زوری بود
بیاد مبحثی بگیری به هیچ عنوان درس به درس نگیرنقل قول:
عربی هم فوت وفن بگر چون مثل من صفری
فوت و فن نسبت به ایادفیلی محشره
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
آقا محمد فوتو فن نبست به ایادفیلی محشره! فوت و فن برای هر مبحثی که درس داده تست و نمونه داره و برای کسی که صفره عالیهنقل قول:
منم مثل تو صفرم!نقل قول:
مبحث فعل رو از ایادفیلی خوندم و تو کنکور 25 درصد ترجمه رو زدم! الان که دوباره فعل رو از فوت و فن عربی رو می خونم قدرش رو می دونم! عالیه محشره
بچه ها میشه بگین محتوای دورس 1 تا 7 کتاب ادبیات 2 چی هست ؟ اسم درس ها دقیقا چیه ؟
فصل 1 ریاضی پیش دانشگاهی تجربی دقیقا چیه و چیا داراه ؟
سلام
کسی برنامه درس زیست شناسی آزمونهای کانون رو نداره؟
مرسی