کاتالان ها بالا تر از رئال در قهرمانی سوپرکاپ
سایت گل - 14 آگوست دیدار رفت سوپرجام اسپانیا مابین تیمهای بارسا ، قهرمان لالیگا و رئال مادرید ، قهرمان جام حذفی به میزبانی رئالی ها برگزار میشود. به این بهانه مروری اجمالی بر گذشته این مسابقات خواهیم کرد .
سوپرکوپا د اسپانیا یا سوپرجام اسپانیا دیداری است که از سال ۱۹۸۲بین دو تیم قهرمان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برگزار میشود.
از سال 1982 تا کنون فقط 2 بار در سالهای 1986 و 1987 سوپر کاپ اسپانیا برگزار نشده است .
باشگاه بارسلونا بیشترین تعداد قهرمانی در این جام را دارد و با 9 قهرمانی بالاتر از رقیب سنتی خود رئال مادرید قرار گرفته است . رئال مادرید 8 بار و دپورتیو 3 بار این عنوان را کسب کرده اند . اتلتیکو بیلبائو، اتلیتیکو مادرید ، مایورکا ، سویا ، رئال سوسیداد ،والنسیا ،رئال ساراگوسا هر کدام با کسب یک قهرمانی از دیگر برندگان این جام هستند.
تیم بارسلونا در دو سال گذشته در سوپر جام در مقابل تیمهای اتلتیکو بیلبائو و سویا حاضر بوده و توانست هر دوی این تیمها را شکست دهد ولی آخرین حضور مادریدی ها مربوط به سال 2008 است که توانستند والنسیا را شکست دهند .
آخرین فینال این جام ما بین تیمهای سویا و بارسلونا در سال 2010 برگزار شد . در دیدار رفت که به میزبانی سویا بود میزبان توانست با گلهای لوییس فابیانو در دقیقه 61 و فردریک کانوته در دقایق 74 و 82 در مقابل تک گل ابراهیمویچ در دقیقه 20 به پیروزی 3-1 دست یابد.
دیدار برگشت در شهر بارسلون برگزار شد . در این دیدار کونکو بازیکن سویا به اشتباه دروازه خودی را در دقیقه 14 باز کرد و بعد از آن لیونل مسی ستاره آرژانتینی کاتالانها در دقایق 24 ، 44 و 90 هت تریک کرد تا بارسلونا دیدار برگشت را با نتیجه 4-0 بسود خود به پایان برساند و در مجموع رفت و برگشت 5-3 قهرمان سوپر جام اسپانیا شود .
تیاگو آلکانتارا: اسپانیا را به برزیل ترجیح می دهم
ستاره باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که رد پیشنهاد بازی کردن در تیم ملی اسپانیا دیوانگی است
سایت گل- تیاگو آلکانتارا در صحبتهایی تعهدش را به تیم ملی اسپانیا ابراز کرد.
این درحالی است که بیسنته دل بوسکه نام تیاگو را در لیست بازیکنان فراخوانده شده برای مصاف با ایتالیا در دیداری دوستانه قرار داده
پسر مازینیو در آستانه پوشیدن پیراهن تیم ملی بزرگسالان اسپانیا، در صحبتهایی اعلام کرد که پیراهن اسپانیا را به برزیل ترجیح می دهد. تیاگو به لارپوبلیکا گفت:« اگر من به اینجا رسیدم و این انسان هستم، به لطف اسپانیاست. من فرصت این را داشتم تا برای تیم ملی برزیل بازی کنم ولی هیچ وقت این فرصت را بررسی نکردم.»
تیاگوی 20 ساله ادامه داد:« از وقتی 3 ساله بودم در اسپانیا زندگی می کردم و این احمقانه است که الان به دعوت اسپانیا بله بگویم و بعد در آینده این دعوت را رد کنم.من همیشه در دسترس مربی تیم حاضرم.»
این بازی دوستانه چهارشنبه شب در شهر باری برگزار می شود که شهر زادگاه تیاگو نیز هست.
تياگو آلکانتارا، ستاره جديد فوتبال اسپانيا؛ «چابي» جديد از چنگ ايتاليا پريد
سایت گل- تياگو آلکانتارا درست مثل همه بازيکنان اسپانيايي درزمين فکر مي کند وحرکت هاي ريز ومانورهاي دقيقش زبانزد خاص وعام هستند. ستاره اي که آوريل گذشته 20 ساله شده، با تکنيک بالايش ازترافيک خط مياني عبور مي کند. او که دربارسلونا بزرگ شده، تا سال 2015 با اين تيم قرارداد دارد و کاتالونيايي ها براي اينکه راه به دست آوردن او را براي رقباي خود ببندند، 90 ميليون يورو براي لغو قرارداد وي تعيين کرده اند! اين مبلغ به تازگي به عنوان تبصره درقرارداد آلکانتارا ثبت شده است. در اسپانيا همه او را به عنوان وارث چابي ارناندس مي شناسند که با مهارت بي نظير خود درميانه ميدان اسپانيا را درآفريقاي جنوبي به مقام قهرماني جهان رساند.
منچستريونايتد، چلسي و رم لوئيس انريکه که درزماني نه چندان دور، مربي او بوده، براي خريد اين بازيکن دندان تيز کرده اند ولي بارسلونا حاضر به ازدست دادن او نخواهد بود. آلکانتارا مليت برزيلي دارد ولي درايتاليا و درست دراستاني متولد شده که امشب محل برگزاري بازي دوستانه ايتاليا واسپانيا خواهد بود و او به احتمال فراوان شانس انجام اولين بازي خود را براي قرمزپوشان اسپانيايي به دست خواهد آورد.
همان طور که اسپانيا او رامجذوب وشيفته خود کرد، عشق به سبک فوتبال اسپانيايي را هم به او آموخت وافسوس بزرگي بردل ايتاليايي ها گذاشت که مي توانستند او را درتيم ملي خود داشته باشند. درايتاليا هنوز خيلي ها نمي توانند باورکنند که او درسن پيترو ورنوتيکو در 20 کيلومتري لچه متولد شده است.
اما پزشک تيم لچه که مازينيو دراين تيم بازي مي کرد، خيلي خوب روز تولد او و هيجان و ذوق پدرش را به ياد دارد. در سال 1991 مازينيو دراين تيم بازي مي کرد و همسرش را متقاعد کرده بود تا فرزندش را درهمين شهر به دنيا آورد. حالا که آلکانتارا تصميم گرفته پيراهن تيم ملي اسپانيا را برتن کند، حتي برزيليها هم شوکه شده و رؤياي حضوراو درجمع زردپوشان را از دست رفته مي بينند.
در ايتاليا هم بعد از فاجعه جام جهاني آفريقاي جنوبي، آبته رئيس فدراسيون و افرادي همچون ساکي تصميم گرفتند ازهربازيکني که به نحوي مي توانست تابعيت ايتاليايي کسب کند، براي حضور درتيم ملي دعوت کنند. آمائوري به لطف همسرش و تياگو موتا که يک پدربزرگ ايتاليايي داشت، پاسپورت ايتاليايي گرفتند.
اما اين اتفاق ها زماني رخ داد که آلکانتارا از ايتاليا فرار کرده و هيچکس به جز بارسلونا او را تعقيب نکرده بود. او زماني که 14 ساله بود، به کاتالونيا رفت و درويگو و گاليسيا که پدرش مدتي هم دراين منطقه از اسپانيا فوتبال بازي کرد، با فوتبال اسپانيا آشنا شد.
او درهمان زمان درتيم جوانان بارسلونا که محصولات آن امروز با تيم بزرگسال اين تيم و تيم ملي اسپانيا قهرمان اروپا و جهان هستند، ماجراجويي تازه اي را شروع کرد. حالا امروزبراي رسيدن به آلکانتارا 90 ميليون يورو نياز است. جالب اينجاست که در ايتاليا دراستان پوليا به اين فکر مي کنند که با دعوت از تياگو آلکانتارا يک گواهي تولد به او بدهند. غافل از اينکه او امشب درترکيب تيم ملي اسپانيا ممکن است شوک بزرگ تري به ايتاليايي ها وارد کند.
سرمربی تیم ملی شیلی: دیدن بازی الکسیس در کنار مسی فوق العاده است
سایت گل- کلودیو بورگی، سرمربی تیم ملی شیلی، مطمئن است که الکسیس سانچس در بارسلونا موفق خواهد شد و بی صبرانه در انتظار دیدن این مهاجم شیلیایی در کنار لیونل مسی است.
سانچس دو هفته قبل با انتقالی 37.5 میلیون یورویی از اودینزه به بارسا پیوست و سرمربی تیم ملی کشورش مطمئن است که او می تواند به یکی از بازیکنان کلیدی تیم کاتالانی تبدیل شود.
بورگی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آیا می تواند در کنار مسی بازی کند؟ بی تردید مسی یکی از بهترین های دنیاست و الکسیس تازه به بارسا پیوسته است. اما او از قوای ذهنی بسیار خوبی برخوردار است و من انتظار دارم همه چیز برای او خوب پیش برود. دیدن بازی آنها در کنار هم فوق العاده خواهد بود.
او در تیم ملی شیلی تجربه انجام بازی های ترکیبی سریع را دارد بنابراین من انتظار دارم او به خوبی در بارسا جا بیفتد. او می توانست به باشگاهی دیگر برود اما من به او گفتم در پذیرش پیشنهاد بارسا تردید نکند."
تیم ملی شیلی امشب در دیداری دوستانه مقابل فرانسه قرار خواهد گرفت و سانچس نیز در این دیدار حضور خواهد داشت.
بارسا روز یکشنبه آینده در دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال مادرید قرار خواهد گرفت، دیداری که می تواند اولین دیدار رسمی سانچس برای بارسا باشد.
در صورت جدایی اتوئو؛ نرآتزوری به دنبال داوید ویا
سایت گل- باشگاه اینتر قصد دارد در صورت جدایی ساموئل اتوئو از این باشگاه، داوید ویا، مهاجم گلزن بارسا را به خدمت بگیرد.
به گزارش سايت تراي بال، پس از آنكه پيشنهاد اغوا كننده آنژي براي اتوئو مورد توجه مالك اينتر قرار گرفت و احتمال انتقال وي به اين تيم روسي بيش از هر زمان ديگري مطرح شده، سران اينتر براي پر كردن جاي خالي مهاجم كامروني خود به دنبال داويد ويا مهاجم بارسلونا خواهند رفت.
با توجه به پيشنهاد دستمزد ساليانه 20 ميليون يورو براي اتوئو، به نظر ميرسد اين بازيكن نيز تمايل زيادي براي انتقال پيدا كرده و به نوعي سران اينتر را به پذيرفتن اين پيشنهاد تشويق ميكند.
اينتر نيز كه از شرایط مالی خوبی برخوردار نیست، قصد دارد تا بدهيهاي خود را با رقم حاصل از انتقال اين مهاجم كامروني بپردازد. آنها ميتوانند با قبول پيشنهاد 30 ميليون يورويي آنژي براي اتوئو تا حدي ضررهاي مالي خود را جبران كنند.
حال اگر اتوئو فروخته شود، اينتريها ميتوانند با مبلغ كمتري ويا را به جوزپه مهآتزا بياورند تا بتواند جانشين اتوئو باشد. با توجه به اينكه الكسيس سانچس نيز به تازگي از اودينزه راهي بارسا شده است، توان خط حمله باشگاه كاتالاني به اندازهاي رسيده كه بتواند به ويا اجازه ترك تيم را بدهد.
پدرو: رئال این فصل خطرناک تر است
سایت گل- پدرو، مهاجم جوان بارسا، اعلام کرد رئالی ها در فصل پیش رو شرایط دشوارتری را برای تیم کاتالانی رقم خواهند زد و او در انتظار یک فصل دشوار است.
رئالی ها با پیروزی در دیدار فینال کوپا دل ری مقابل بارسا، اجازه ندادند آنها در فصل 11-2010 به یک سه گانه دست پیدا کنند اما پدرو معتقد است شاگردان مورینیو در فصل پیش رو تهدید جدی تری محسوب می شوند.
او در گفتگو با نشریه ال موندو دپورتیوو گفت:" رئال مادرید نسبت به فصل گذشته خطرناک تر خواهد بود. بازیکنان آنها واقعا آماده هستند و فکر می کنم ما فصلی طولانی و سخت در پیش خواهیم داشت."
این ملی پوش اسپانیایی سپس در مورد دیدار پیش روی تیمش مقابل رئال در سوپرکاپ اسپانیا صحبت کرد و اعلام کرد که آبی و اناری ها به دنبال پیروزی در دیدار رفت در سانتیاگو برنابئو هستند.
" ما واقعا به دنبال پیروزی در سوپرکاپ هستیم. این یک هدف مهم برای ماست. ما برای رسیدن به جام به مادرید می رویم و می دانیم که دیدار پرتنشی خواهد بود. این یک آزمون بزرگ برای ماست.
رئال فوتبال خوبی به نمایش می گذارد. آنها بازیکنان سریعی در اختیار دارند و مهار کردن آنها دشوار است. ما باید در ضدحملات کاملا مراقب آنها باشیم."