سايت گل ـ پژمان منتظری مدافع مطمئن استقلال همچنان دوران نقاهت را پشت سر می گذارد ولی نسبت به روزهای گذشته شرایط بتهری دارد.او این آسیب دیدگی نسبتا جدی را به حساب قسمت می گذارد و در این مورد حرف های جالبی می زند.
پژمان می گوید:«هميشه به قسمت اعتقاد دارم و شاید این اتفاق باید رخ می داد تا بعدا اتفاق بدتری نیفتد.
فكر ميكنم اگر مصدوم شدم به خاطر اين بود كه فوتبال ايران يك مدافع خوب به نام ميثم حسيني را بشناسد. من سالها در استقلال بازي كردم و هيچ وقت اينطور مصدوم نشدم، البته مصدوميتهاي كوچكي پيش ميآمد اما حاد نبود و هميشه در تركيب حضور داشتم.»
او ادامه می دهد:«خدا را شكر رباط مچ پايم پاره نشد. آن روز پس از بازي درد شديدي در مچ پايم داشتم. احساس ميكردم رباط پاره كردم اما عكسها چيز ديگري را نشان داد و من خيالم راحت شد. اگر رباط پاره ميكردم 7 ماه از ميدان دور ميشدم ولی صادقانه می گویم که من از اين مصدوميت راضي ام!
پس از آن مصدوميت مدام استرس داشتم كه در بازي با فجر چه ميشود و چه نميشود و خودم را سرزنش ميكردم.»
منتظری در مورد دربی تهران در هفته هفتم و همچنین شرایط پرسپولیس هم حرف های جالبی می زند:« پرسپوليس يك تيم فوقالعاده خوب است. آنها تيم خوبي هستند كه فقط كمي بدشانسي آوردند. دوست دارم پرسپوليس با تمام قوا به دربي بيايد . اين طوري هم دربي پرگل خواهد شد و هم پيروزي ما لوث نميشود.»
پ.ن
تو این عکس انگار حسین کاظمی افتاده به پایه پژمان داره التماس میکنه:31:کاظمی جون التماس فایده نداره راهه برگشت نیست:31: