باستوس : " بازی در مقابل رئال مادرید ، فرصت مناسبی برای لیون خواهد بود."
به نقل از سایت گل : باستوس ؛ ستاره برزیلی تیم لیون ، در رابطه با بازی تیمش با رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا ، به اظهار نظر پرداخت .
مدافع برزیلی تیم لیون ، امیدوار است که به شرایط ایده آل خود ادامه دهد و بازی قابل قبولی را در مقابل غول اسپانیایی به نمایش بگذارد .
بازیکن خط کناری تیم لیون ، باستوس ؛ مطمئن است که رویارویی در مقابل رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا ، فرصت مناسبی است تا خود را نشان دهد و همچنین این ادعا وجود دارد که هیچ زمانی مناسب تر از این زمان برای بازی در مقابل تیم پایتخت وجود نخواهد داشت .
باستوس بعد از دوگلی که در لیگ فرانسه ، در مقابل نانسی به ثمر رساند ، تمام تمرکز خود را برای بازی در مقابل تیم مادریدی قزار داده است تا بازی خوبی را به نمایش بگذارد .
او به Foot01.com گفت : این اولین بازی من در مقابل رئال مادرید در دو فصل اخیر است . زیرا در یکی از بازی ها محروم بودم و در بازی دیگر ، مصدوم شده بودم و فرصت بازی در مقابل رئال مادرید را از دست دادم ."
" این بازی در مقابل رئال مادرید یک فرصت بزرگ برای من و لیون خواهد بود .زیرا که من آماده هستم و میخواهم شبیه آنچه که در بازی در مقابل نانسی رقم خورد را از خود به نمایش بگذارم ."
لیون در دور مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا در گروه D ، در رتبه دوم قرار دارد و این تیم فرانسوی ، در سه شنبه شب در مقابل مردان مورینو به صف آرایی خواهد پرداخت .
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ این اولین بار است که یک داور ترکیه ای بازی رئال مادرید را قضاوت می کند.
Cüneyt Çakir داور ترکیه ای قضاوت دیدار سه شنبه شب رئال مادرید و لیون را بر عهده خواهد داشت. این اولین بار است که یک داور ترکیه ای بازی رئال مادرید را قضاوت می کند. این داور 34 ساله تابستان گذشته الیت داوری یوفا را بدست آورد. وی از سال 1994 داوری را آغاز کرد و در ژانویه 2006 اولین قضاوت بین المللی اش را پشت سر گذاشت. آخرین قضاوت او در دیدار های اروپایی در هفته اول همین فصل لیگ قهرمانان اروپا و دیدار بایرن مونیخ و ویارئال بوده است.
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ ستاره آرژانتینی رئال مادرید در 4 بازی پیاپی 3 بار هتریک کرده است.
هیگواین روزهای فوق العاده ای را در رئال مادرید می گذراند. هتریک او برابر بتیس، سومین هتریک او در چهار بازی اخیرش بوده است. این بهترین شروع هیگواین در شش فصل اخیر، از ابتدای پیوستنش به رئال مادرید است. هیگواین در 11 بازی این فصل 8 بار گلزنی کرده و با هتریکی که دیشب برابر بتیس انجام داد، نامش در بین شش رئالی ای که دو بازی پیاپی هتریک کرده اند ثبت شد. ابتدا و در هفته هفتم، گونزالو برابر اسپانیول سه بار گلزنی کرد، پس از آن در بازی های ملی و برای آرژانتیندر بازی برابر شیلی و در نهایت شنبه برابر رئال بتیس.
جدول زیر عملکرد هیگواین را تا به اینجای فصل در 6 فصل اخیر نشان می دهد: