زاویه دید در این تلویزیون ها چطور هست؟نقل قول:
برای دیدن بهترین تصویر باید وسط نشست یا تصویری که در کنار میشه دید با تصویری که وسط می بینیم برابره؟
و دیگه اینکه چرا قیمت سامسونگ این تلویزیون نصف ال جی هست؟
زاویه دید در این تلویزیون ها چطور هست؟نقل قول:
برای دیدن بهترین تصویر باید وسط نشست یا تصویری که در کنار میشه دید با تصویری که وسط می بینیم برابره؟
و دیگه اینکه چرا قیمت سامسونگ این تلویزیون نصف ال جی هست؟
دوست عزیزنقل قول:
زاویه دیداز هر طرف یکنواخت است و وقتی که در وسط می نشینید در رابطه با دیدن مناظر یک حس پانارومایی می دهد که بسیار شیرین است و تنها تلویزیون منحنی 4k جهان است
دوستان یه سوال در مورد DLNA دارم
تو بخش شبکه خواستم بپرسم ولی دیدم مربوط به سخت افزار تلویزیون میشه
من تلویزیون 46F6400 دارم و تو مشخصاتش DLNA زده
الان واسه اینکه این رو به یه تبلت سامسونگ وصل کنم باید حتما اول تلویزیون رو به مودم وایرس وصل کنم ؟؟
چرا ؟؟؟
مگه خودم تلویزیونی که DLNA داره داخلش دستگاه دریافت و ارسال تبادل اطلاعات نداره ؟؟
پس واسه چی باید تلویزیون رو به مودم وصل کنم ؟؟
بر فرض میخوام یه ویدئو از تبلت روی تلویزیون پخش کنم
دقیقا باید چه کنم ؟؟؟
DLNA نیاز به مودم داره.نقل قول:
بدون مودم باید از Wi-Fi Direct استفاده کنی.
در تلویزیون برو به Source -> Screen Mirroring
در تبلت هم دنبال همچین گزینه ای بگرد.
بعدش باید چیکار کنم ؟؟؟نقل قول:
تو بخش screen mirroring تلویزیون میرم هیچ اتفاقی نمی افته !!
من درست متوجه نشدمنقل قول:
منظور از انحنای تلویزیون ابعاد پنل هست؟
داخل تبلت، اپ allshare رو بریز.نقل قول:
دوستان من این تلوزیون رو از بانه خریدم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی میزنم آپدیت کنه ، میگه آپدیت یافت نشد ، در صورتی که توی همون لینکی گذاشتم ، آپدیت چند ورژن بالاتر اومده !
میخواستم بپرسم :
1- چرا تی وی خودش آپدیت نمیکنه ؟
2- اگه از اون سایت فایل آپدیت رو دانلود و نصب کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
3- اگه فایل آپدیت دقیقاً مال مدل من نباشه یا ریجن (منطقه) من نباشه ، باز هم آپدیت میکنه ؟؟
4- اگه آپدیت کنم و مشکلاتی پیش اومد میتونم از طریق بازگشت به تنظیمات کارخانه ای به فریم ور ( ورژن قبل ) برگردم ؟
5- ممکنه زبان فارسی و زیرنویس فارسی تی وی بپره ؟؟؟؟؟؟؟
لطفاً جواب بدید
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیونتان بصورت آنلاین آبدیتی پیدا نمی کند برای این است که نیازی به آبدیت ندارد. و در ضمن اگر آبدیت انجام شود برای برگرداندن آن به فریمور قبلی یا نمی شود ویا با ترفند و با مشگلات بسیار اینکار انجام می شود.
درود
1- از پاییز پارسال معلوم نیست چه بلایی سر اینترنت آوردن که دیگه بعد از چند مرحله TV مستقیم آپدیت نمیکنه.
2- به شرطی که مدل TV خود رو دقیقاً برای چه ناحیه هست و شماره آپدیت و طریقه آپدیت کردن و اکستراکت کردن رو کاملاً بدونید.
3- بعضی اوقات آپدیت میشه و باعث مشکلات فراوان میشه یعنی شانسی هست.
4- نه
5- بله. و خطرناکه.
لطفاً اگه نمی تونید اینکار رو نکنید.
SONY XPERIA Z2