مرسی از پاسختوننقل قول:
الان شما ساپورت فلش پلیر رو تایید کردید یا جمله تون پرسشیه؟!
به غیر از کوچیک بودن چه فرمتهایی رو نمایش میده؟ من با گلکسی AVI و فرمتهایی دیگه ایی رو میدیم.
Printable View
مرسی از پاسختوننقل قول:
الان شما ساپورت فلش پلیر رو تایید کردید یا جمله تون پرسشیه؟!
به غیر از کوچیک بودن چه فرمتهایی رو نمایش میده؟ من با گلکسی AVI و فرمتهایی دیگه ایی رو میدیم.
سلام الان که دوستان میگن جیو حدود 400 شده بهتره نرین سمتش چون تو همین حدود گوشی بهتری هم هست(live with walkman).بعد عید هم احتمال زیاد پایین بیاد.نقل قول:
خود گوشی به طور پیشفرض همه ی فرمت ها رو ساپورت نمیکنه.
ولی با نصب ویدئو پلیر میتونید هر فرمتی رو پخش کنید ولی فیلم با حجم خیلی بالا یکم تیک میزنه.
فلش پلیر هم فکر کنم تو اندروید 2.3 با نصب فلش پلیر مخصوص خودش جواب میده.
آره ساپورت میکنه،پلیر گوشی تموم فرمتها رو نمایش نمیده با نرم افزار mix video player تموم فرمتها رو نمایش میده.نقل قول:
نقل قول:
چقدر بعضی ها چرت و چرت میگن. آخه مرد حسابی تو که نمیدونی برا چی الکی میگی روی اندروید 2.3 از فلش پلیر پشتیبانی میکنه. نه دوست من، جیو از فلش پلیر پشتیبانی نمیکنه.
دوست عزیز من خودم تست کردم.نقل قول:
باید فلش پلیر مخصوص armv6 رو بگیرین.
.........................................
.........
........
آقا جان دو روزه اومدی تو فروم ، دور بر ندارنقل قول:
نقل قول:
اولا دو روز نیست و یک سال هست. اگه یه کم کلاهت را بالا بگیری میبینی که توی صفحه های اول فعال بودم.
دوما فلش آدوب پلیر روی گوشی جیو چه اندروید 2.2 و چه اندروید 2.3 نصب نمیشه. شما هم فقط حرف میزنید، حتی حاضر نیست یه بار تست کنید،
هر وقت این کار رو انجام دادید، بعد بیاید بگید نصب میشه.
ببین شما ورژن ARMV6 رو نصب نکردین.نقل قول:
هم من و هم خیلی های دیگه تست کردن جواب میده.
یه سرچ بزنید:
ADOBE FLASH PLAYER 10.1 ARMV6
یا
10.2
یا
10.3
.................................................. ..........................:13:
دوستان pattern lockl رو فراموش کردم !چه گلی به سرم بزنم ؟
دوستان بالایی رو که جواب ندادین بگین deliver report رو چطوری فعال کنم ؟