نمیشهنقل قول:
باید یا از طریق لن یا وای فای یا هارد یکی رو در بیاری بزاری تو باکس اینا بهترین راه ها هستن
Printable View
نمیشهنقل قول:
باید یا از طریق لن یا وای فای یا هارد یکی رو در بیاری بزاری تو باکس اینا بهترین راه ها هستن
سلام دوستان
من یه لپ تاپ توشیبا ستلایت a135-s2276 دارم
مشکل من با dvd rom هست
مدلشmatshita dvd-ram uj-8505 هست
خیلی از دیوی دی هایی رو که با سرعت بالا مثلا 8اکس رایت شده رو نمیخونه و اصلا تشخیص نمیده
در حالیکه تو کامپیوتر دستکتاپم میتونم به راحتی dvd رو ببینم!
خودم حدس میزدم باید فریم ور رو اپدیت کنم ولی فایلش رو پیدا نکردم
ممنون میشم کمکم کنین
بعید می دونم از فریور باشه ممکنه اپتیک کثیف باشه و سرویس میخواد ... بهرحال این سایت خوبیه :نقل قول:
کد:http://forum.rpc1.org/portal.php
کد:http://www.iomagic.com/Firmware/FirmwareDownload.html
:10:
سلام رجیستر عزیز
آقا مشکلی که کلافه ام کرده بود با همون تمیز کردن لنز با یه دستمال عینک حل شد و اصلا فریمور و ... نبود!
حالا که خیلی زحمتت دادیم یه سوال دیگه هم هست که مزاحم شما دوست بزرگوار و نادیده ام میشم
رو همین لپ تاپی که عرض کردم میشه یه هارد دیگه نصب کنم؟
اصلا تو لپ تاپ ها همچین چیزی هست که مثلا یه جایی اندازه هارد دو و نیم اینچی و رابط ساتا بذارن واسه اضافه کردن هارد اینترنال و یا نه تنها گزینه موجود تعویض هارد با نمونه های ظرفیت بالاتره؟
مشکلی از نظر شما نداره؟ (پروتکت کردن های بی موقع و یا ناسازگاری سخت افزاری و...)
شما چندین بار مشکل منو حل کردین
با استفاده از تاپیک چیپ ست ساتا هم تا الان 3از لپ تاپ های دوستان رو درست کردم
شما اگر مشکلی و یا سوالی در مورد خودرو داشتین من در خدمتم
همین ایدی با یه turbo در انتها واسه یاهو البته فکر کنم هم رشته هستیم چون تو یه تاپیک از انسیس و... گفته بودین
به هر حال من درخدمتم
اچ پی های سری DV 6000 که شما دارید خیر ... جاش رو نداره فقط می تونید تا یک هارد 250 گیگابایت سرعت 7200 دور نصب کنید
بعضی مدل های جدید و سری DV9000 17 اینچی که جاش و پورت رو دارند می تونند هارد داخلی دوم بزارند ... شما از HDD external استفاده کنی بهتره
اچ پی های سری DV 6000 که شما دارید خیر ... جاش رو نداره فقط می تونید تا یک هارد 250 گیگابایت سرعت 7200 دور نصب کنید
بعضی مدل های جدید و سری DV9000 17 اینچی که جاش و پورت رو دارند می تونند هارد داخلی دوم بزارند ... شما از HDD external استفاده کنی بهتره
دوستان سلام من یه hp dv6870 دارم دو تا سوال دارم یکی اینکه قسمت مموری ریدر مموری های اس دی ومیکرو اس دی رو میخونه اما رم گوشیهای سونی اریکسون رو نمیخونه(memory stick duo pro) البته با همون رابط مخصوص خودش هم استفاده میکنم ولی نمیخونه ولی تو رم ریدر اکسترنال میخونه
دوم من به تازگی ویندوز xp هم در کنار ویستا نصب کردم درایور مربوط به چیپست و صدا و گرافیک و وایرلس لن رو هم نصب کردم اما پورت لن دستگاه کار نمیکنه برای فعال شدن این پورت باید چه درایوری رو نصب کنم؟
تنها لپ تاپ های سونی هستند که مموری استیک (memory stick ) شرکت سونی رو می خونند باقی لپ تاپ ها خیر مثل HP غیر از این که روش نوشته باشه و لوگوش رو داشته باشهنقل قول:
دوستان سلام من یه hp dv6870 دارم دو تا سوال دارم یکی اینکه قسمت مموری ریدر مموری های اس دی ومیکرو اس دی رو میخونه اما رم گوشیهای سونی اریکسون رو نمیخونه(memory stick duo pro) البته با همون رابط مخصوص خودش هم استفاده میکنم ولی نمیخونه ولی تو رم ریدر اکسترنال میخونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایورش رو از سایت سازنده قطعات بگیر ... اگر درست نصب کردی حتما کار میکنه :نقل قول:
دوم من به تازگی ویندوز xp هم در کنار ویستا نصب کردم درایور مربوط به چیپست و صدا و گرافیک و وایرلس لن رو هم نصب کردم اما پورت لن دستگاه کار نمیکنه برای فعال شدن این پورت باید چه درایوری رو نصب کنم؟
ethernet network
از سایت Marvel Yukon بگیر :کد:www.marvell.com
تنها لپ تاپ های سونی هستند که مموری استیک (memory stick ) شرکت سونی رو می خونند باقی لپ تاپ ها خیر مثل HP غیر از این که روش نوشته باشه و لوگوش رو داشته باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایورش رو از سایت سازنده قطعات بگیر ... اگر درست نصب کردی حتما کار میکنه :نقل قول:
ethernet network
از سایت Marvel Yukon بگیر :کد:www.marvell.com
سلام دوستان
من یه توشیبا دارم وقتی روشن می کنم اکثرا مواقع بدون اینکه برنامه ای را باز کنم(البته چند برنامه مثل آنتی ویروس و .. که در در start up هست) cpu usage در task manager روی 80 درصد یا 90 درصد و بعضی مواقع روی 100 درصد می مونه،َ ایراد از چیه؟
در ضمن یکبار با پارسیکس گنو لینوکس boot کردم روی 50 درصد اومد.
مشخصاتش(ممکنه اشتباه بگم)
دو هستهای 0سرعتش رو نمی دونم) - رم 1GB - گرافیک 128 MG - هارد دیسک 120GB - سیستم عامل : ویستا