دوستان ، می خوام از بین خودمون یه نظر خواهی بکنم
به نظر شما 2011 سال آیپد 2 بود ؟؟؟ لطفاً دلیل خودتون رو هم بگید
با تشکر
Printable View
دوستان ، می خوام از بین خودمون یه نظر خواهی بکنم
به نظر شما 2011 سال آیپد 2 بود ؟؟؟ لطفاً دلیل خودتون رو هم بگید
با تشکر
اینجا اصلا جای خوبی برای این نظرسنجی نیست
تازه نوع سوال هم بنظرم اشتباهه -اینکه فقط هیچ گزینه ای برای انتخاب نباشه و ما فقط بگیم اره با نه
الا ایحال (چی گفتم) امسال سال ایپد بود و در پله ی بعدی کیندل
دلیلش هم نفوذ هرچه بیشتر ایپد تو زندگی مردمه (عوام و خواص)
مسلما بله.. با وجود اینکه اون همه Copycat و ... یکدفعه وارد بازار شدن با قیمت ها و تنوع مختلف ولی آیپد از همه نظر در صدر همه نوع رده بندی بود و خیلی از رقیب ها که شکست رو قبول کردن و کلا بیخیال بازار تبلت شدن و فرهنگ تبلت با آیپد آمیخته شده.نقل قول:
یه مثال جالب از این قضیه: چند ماه پیش در فرودگاه بودم و موقع چک امنیتی افسر فرودگاه می گفت:Laptops and iPads out of the bags(به جای اینکه بگن لپ تاپ و تبلت!) همین نشون می ده وضعیت چطوره.. کلا وضعیت آیپد داره تبدیل میشه به وضع آیپاد در اوایل دهه پیش.
به نظر من يكه تازي بي چون و چراي آيپد توي سالهاي آينده كمتر ميشه، نه به خاطر افت كيفيت بلكه به خاطر هجوم تنوع بي شمار و قيمتهاي ارزون. درسته كه تا حالا چند بار بيم تهديد براي بازار آيپد ميرفت و اينطور نشد، ولي در آينده احتمالش هست كه اين اتفاق بيفته، محصولات زياد و سيستم عاملهاي سازگارتر نسبت به اندرويد؛ مثلا ويندوز ٨ ميتونه دلايلش باشه. مثل همون اتفاقي كه براي بازار آيفون و آيپاد افتاد. الان سهم آيفون توي بازار موبايل دنيا چيز خيلي قابل توجهي نيست ولي كيفيت و محبوبيتش جايي نرفته.نقل قول:
قطعا اون چیزی به شکل منوپولی ای که امروز برای ویندوز می بینیم هیچ وقت برای هیچ دوباره تکرار نخواهد شد و بالاخره سهمی از بازار رو بقیه بدست میارن و البته اپل (کاملا برعکس گوگل و مایکروسافت) هیچ وقت دنبال بوجود آوردن منوپولی در بازار نبوده. بحث اینه که فرهنگی که درباره تبلت ها داره شکل می گیره در ذهن مردم با آیپد هست، همونطوری که 90 درصد مردم به MP3 Player میگن آیپاد (حتی اگه آیپاد نباشه!) و این بزرگترین موفقیت اپل در بازار تبلت ها بوده.نقل قول:
دلایل پیشرفت اندروید و وضع بازار موبایل بیشتر وابسته به اپراتورها و نوع استفاده است و در بازار تبلت زمین تا آسمون متفاوته.. تنها شباهت این دو بازار سیستم عامل ها و سازنده های قطعاته، مارکتینگ و نحوه پیش برد تبلت ها و موبایل هیچ ارتباطی به هم نداره و اتفاق های افتاده قابل تعمیم به هم نیستن.. همونطور که وضع آیفون و آیپاد بسیار بسیار با هم متفاوته و اصلا نه شباهتی به هم دارن و نه ارتباطی، به طور مثال 6 درصد موبایل های کل دنیا آیفون هستن و بیش از 78 درصد MP3 Player های دنیا آیپاد.نقل قول:
با پیشرفت تکنولوژی تبلتها و رخنه بیشتر از قبل توی زندگی مردم شرایط عوض نمیشه؟ بالاخره همیشه قرار نیست تبلت وسیله ای بین پی سی و موبایل باشه و یه روز مثل موبایل یه یه چیز ضروری تو زندگی مردم تبدیل میشه.
+
فکر کنم دلیل این برداشت سطحی من به خاطر فرهنگ استفاده اینجا باشه، چون اینجا اصلا اپراتور رو با دستگاه موبایل یکی نمیبینیم و یا بیشتر از 90% مردم اصلا نمیدونن آیپاد چیه! :دی شاید بشه گفت بازار ایران اوضاعش اینجوری که من گفتم بشه، کما اینکه افزایش سرسام آور قیمتا نوید اینو میده.
سال 2011 واسه من سال مهمی بود چون موفق شدم اولین بار محصولی از ابل رو بخرم...ایبد 2 یکه تاز بی حرف و حدیث تو تبلت هاست...هیچ شکی در این نیست...مثال خوبی stream زد...الان اگر کسی اینجا تو شهر ما تبلت رو بشناسه((منظورم ادمای 40 به بالاست))نمی گن تبلت...شاید اصن ندونن تبلت چیه اما همه میگن ایبد...مثل کلینکس و ریکا و نیسان که به ترتیب به دستمال کاغذی و مایع طرفشویی و هر وانت باری می گفتن...اما تا سال 2013 احتمال بسیار زیاد سامسونگ گالکسی تب و ایسوس ترنسفورمر و البته موتورولا زوم با فاصله ایی کمتر یک رقابت شدید با ابل داشته باشند...هنوز که هنوزه کسایی که دنبال کارایی هستند و از لحاظ سواد یوزر متوسط محسوب می شن عدم وجود فلش و مینی اس دی رو یکی از دلایل عقب نشینی شون از ایبد میدونن...اما جالبه همیشه دو گروه ادم به سمت ابل میرن...یا کسایی که خیلی تعطیلن و فقط دنبال ژست و کلاس گذاشتنن... و یا کسایی که واقعا از لحاظ فناوری اطلاعات و کامبیوتر سطح قابل قبولی دارن....!
دوست عزيز :نقل قول:
١.مي تونستم تاپيك بزنم و چند گزينه ي ديگه رو هم وارد نظرخواهي كنم اما اين بخش شلوغ مي شد
٢.اين سوال نظرخواهي من رو صريحاً توسط اپل تو كنفرانس آيپد ٢ شنيديم ، ( ٢٠١١ سال آيپد ٢ خواهد بود ) و من فقط خواستم از دوستان بپرسم از نظرشون اين ادعاي اپل درسته يا نه ، همين
به نظر خودمم بله ، به غير از نظرات دوستان مي تونم اين رو اضافه كنم كه آيپد توانايي اينو به هر فردي ( با هر سطح دانش در دنياي تكنولوژي ) مي ده كه راحتترين و بهترين خروجي و نتيجه رو بگيره ، اين جالبه كه قشر هاي مختلف با نياز هاي متفاوت و حتي سنين متفاوت فقط و فقط از يك تبلت ( يك تبلت منظور فقط آيپد نيست ، منظور اينه كه آيپد ٢ از نظر سخت افزار تنوع نداره اما بيشتر نياز هاي افراد رو برطرف مي كنه ) استفاده مي كنند ( چه يك مهندس الكترونيك و چه مادري كه مي خواد آشپزي كنه )
با تشكر
یه روزی یه چیز ضروری میشه ولی اون یه روز در آینده نزدیک نیست و تا چندین سال آینده رو هم نمیشه حدس زد، به جز اپل هنوز کسی در این فرم فکتور سرمایه گذاری مهمی نکرده (گوگل و مایکروسافت نیمچه تلاشی کردن).. باید دید زمانی که واقعا وارد زندگی مردم میشه (زمانی که کاملا جای کتاب ها و روزنامه ها و مجله ها رو بگیره) وضعیت فرهنگی/بازار چطوره و چه برندهایی خودشون رو در قلب این اتفاق قرار میدن (یکی از دلایلی که سامسونگ اینقدر ناآرامی می کنه همینه، می خواد مثل اپل در قلب این تغییرات باشه و با اندروید این کار امکان پذیر نیست.)نقل قول:
وضع بازار ایران که ... :31: چون ورودی بازار ایران از مناطق مختلف دنیاست (و بازار رسمی خیلی از برندها از جمله اپل نیست) قیمت محصولات هم بر اساس ناپایداره.. مثلا قیمت محصولات آمریکایی (اپل) بسیار متفاوته با محصولات آسیایی (سامسونگ، ال جی) در حالی که همین محصولات در اروپا و آمریکا قیمت دقیقا یکسان دارند. به علاوه چون اپراتور ها در ایران در فروش و پیش برد گوشی ها هیچ نقشی ندارن (کاملا برعکس دنیا) بازار موبایل شبیه بازار بقیه لوازم الکترونیکی شده.نقل قول:
یکی می گفت وقتی کاربر دنبال چیز ساده است محصولات اپل رو انتخاب می کنه، و وقتی کمی ذهنش به این سادگی عادت می کنه و می خواد پیشرفت کنه میره دنبال محصولاتی که اون سادگی رو ندارن و پیچیدگی هایی معرفی می کنن (مثل اندروید)، و زمانی که کاملا این پیچیدگی ها رو متوجه میشه دوباره می فهمه که اون سادگی ای که در محصولات اپل می دیده در حقیقت به جهت برآمدن بر روی اون پیچیدگی ها بوده، نه ندونستن یا حرفه ای نبودنشون.. همون حرف استیو جابز که گفت:نقل قول:“That’s been one of my mantras — focus and simplicity. Simple can be harder than complex: You have to work hard to get your thinking clean to make it simple. But it’s worth it in the end because once you get there, you can move mountains.”سادگی که در محصولات اپل می بینیم یه مرحله بالاتر از اون پیچیدگی است نه پایین تر، زمانی که متوجه پیچیدگی قضیه بشیم و کلش رو حل و فصل کنیم می بینیم ارزش کار اپل کجاست و توی این محصولات چی می گذره. فکر می کنم جانی آیو (یا اسکات فورستال) گفته بود موقع طراحی یه محصول اصلا سخت نیست که پیدا کنیم چه امکاناتی در محصول قرار بدیم، کار سخت اینه که تصمیم بگیریم چه چیزهایی رو قرار ندیم و با این کار چه چیزهایی رو در جهت سادگی بدست بیاریم و این چیزیه که محصول رو متمایز می کنه. شاید هر کسی با این طرز فکر موافق نباشه، ولی طرز فکریه که اپل رو به بالاترین قله موفقیت ممکن برای یه برند Consumer رسونده.
اقا من به شدت با این حرفت موافقم فقط با یه تبصرهنقل قول:
به نظر خودمم بله ، به غير از نظرات دوستان مي تونم اين رو اضافه كنم كه آيپد توانايي اينو به هر فردي ( با هر سطح دانش در دنياي تكنولوژي ) مي ده كه راحتترين و بهترين خروجي و نتيجه رو بگيره ، اين جالبه كه قشر هاي مختلف با نياز هاي متفاوت و حتي سنين متفاوت فقط و فقط از يك تبلت ( يك تبلت منظور فقط آيپد نيست ، منظور اينه كه آيپد ٢ از نظر سخت افزار تنوع نداره اما بيشتر نياز هاي افراد رو برطرف مي كنه ) استفاده مي كنند ( چه يك مهندس الكترونيك و چه مادري كه مي خواد آشپزي كنه )
با تشكر
من یه پسر خاله دارم که از یه سالگیش با تبلت من کار میکنه
الانم که 1.5 سالش شده تقریبا همه کارها رو یاد گرفته (کار با دکمه هوم، باز و بسته کردن قفل صفحه، پرتاب جوجه، بریدن نخ برا غورباقه و ...)
این در حالیه که من بعده کلی حرص و جوش هنوز که هنوزه نتونستم به مادره لیسانسم یاد بدم بره دستور اشپزی رو از تو app اشپزی پیدا کنه
اپل واقعا باید یه فکری به حال پدر مادرهای ایرانی بکنه