دوستان کسی می دونه وقتی vampire شدی چکار باید بکنی تا خوب بشه؟
Printable View
دوستان کسی می دونه وقتی vampire شدی چکار باید بکنی تا خوب بشه؟
اینجا توضیح داده شده :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6641157&postcount=1075
نقل قول:
اگه احتمالا به چنین مشکلی بر خوردین این برنامه رو دانلد کنید با حجم 140 کیلو بایت
بعد برنامه رو باز کنید و open رو بزنید و به مسیر نصب بازی برید و فولدر data رو باز کنید و Skyrim - VoicesExtra.bsa رو باز کنید و extract all رو بزنید و محل extract همون فولدر data باشه.یک فولدر جدید ایجاد میشهکد:http://fs2.tesnexus.com/download.php?file=BSA%20unpacker-3117.7z&domain=tesnexus.com&dl=1
در ضمن دوست من تاپیک مشکلات نصب و اجرا رو برای بیان همین سوالات گذاشتن.:46:
دوستان من یه جا گیر کردم 1 ساعته : دی . کویست revealing the unseen با یه یارو رفتیم یه جا شبیه کره زمینه باید چند تا اینه رو جا به جا کرد از سقف هم یه نوری میاد فکر کنم باید جوری تنطیم کرد بخوره به اینه ها نورش حالا نمیدونم چجوریه هر جوری میچرخونم درست نمیشه لطفا کمک کنید . :10:
همون جا برو روی گوی زرد و اون focus sphere رو بزار روش بعد یکی از جادو های یخ رو انتخاب کن چند بار (3 بار فکر کنم بس باشه)بهش بزن تا جای اینه ها عوض شه. بعد یک سکویی اون بالاست با 3 تا کلید. برو اون اینه های روی سقف رو جابجا کن تا به نور بخورن و منعکس کنن نور رونقل قول:
دوستان کسی با این زنه llia رفته؟؟ من کمکی برداشتمش خیلی قوی هست
الان رفتم تو یه شهر بعد یکی رو کشتن رفتم زندان بعدش فرار کردیم و شورش کردیم
خیلی زیبا ساختن شهر ادم اهنی ها برای خودش دنیایی هست :))
خب یه چیزی این وسط هست : دی جادوی یخ ندارم :13: یه چند تا جادوی الکی دارم فقطنقل قول:
اوجا روی سکو دو تا کتاب اسپل اتش و یخ هستو بردار و بعد برو توی قسمت کتاب ها بخونشون تا به جادو هات اضافه شننقل قول:
دوستان تو غار گیر کردم علامت اژدها.عقاب.گرگ هست ترتیبشون چی هست؟
اره , روح اون پیرمرد که جزو 3تا دراگون برن ها بود رو احظار میکنه میجنگهنقل قول:
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------
عقاب نداره ها! اگه تو اون ماموریت هستی که باید Aldulin رو بکشی , از داخل به بیرون گرگ , شاپرک , اژدها هستنقل قول: