1-دوستان بعد از عوض کردن ویندوز لازم نیست بایوس رو دوباره نصب کنیم درسته؟
2- دوربین5742 چه جوری کار میکنه؟فقط تو محیط وب?
این دو تا سوال رو گه کسی با اره و نه هم جواب بده کار ما راه میوفته :5:
Printable View
1-دوستان بعد از عوض کردن ویندوز لازم نیست بایوس رو دوباره نصب کنیم درسته؟
2- دوربین5742 چه جوری کار میکنه؟فقط تو محیط وب?
این دو تا سوال رو گه کسی با اره و نه هم جواب بده کار ما راه میوفته :5:
جواب 1 : این رو دقیق نمیدونم ولی به نظرم نیازی به آپدیت نیست(اگه اطلاعات جدیدتری بدست آوردم بهت میگم)نقل قول:
جواب 2 : تو start بنویس acer Crystal Eye webcam برنامه مخصوص وب کم acer هست .اگه اینو نصب نکرده بودی این برنامه را دانلود کن و نصب کن(برنامه خوبیه)
Download Debut Video Capture
نه فقط تو وب نیست همه جا میتونی استفاده کنی.
خيرنقل قول:
100 بار ويندوز هم عوض كني كوچكترين تغييري در بايوس نميكنه !!!!
امتياز كلي چيه برادر من او مربعي كه توش نوشته 4.5 فقط پايين ترين امتياز رو نشون ميده كه مربوط به كارت گرافيك هست زيرش كه نوشته اصلا هم بهش اعتماد نكن قدرت گرافيك در تعداد فريميه كه تو بازي ها ميده نه امتيازات ويندوز 7 در واقع اين امتياز بندي مختص اجراي خود win7 هستنقل قول:
عجب آدمیایی هستن ...عنوانشو میزنن XP در حالیکه برای 7 هست.(بخاطر همین بررسی صحتشو گذاشتم پای خودت)نقل قول:
امروز کلا اینترنت یه جورایی داغونه ...سایت انویدیا ربطی به تحریم نداره مشکل از سروره.
الان شما تو device manager نگاه کن ببین کدوم درایورها نصب نشده؟
از 2 تا گرافیک کدوما نصب شدن؟
راستی سوالتونو تو سایت سازگار مطرح کردم به محض اینکه جواب دادن لینکشو میذارم.
شما برای چی XP نصب کردی؟
دوستان چرا گوشیم بلوتوث لب تاب رو نمی شناسه همینطور لب تاب بلوتوث گوشیم رو !این چراغایی که قسمت زیرین کیبورد هستن قرمز یا آبی شدنشون نشونه ی علامتیه ؟
یه سوال دیگه اینکه آیا میشه وقتی در لب تاب رو می بندم به حالت sleep نره ؟ و یه سوال دیگه اینکه شما مواقعی که با لب تاب به مدت چند ساعت کار ندارید بعنوان مثال شب تا صبح اونو خاموش میکنید اگه لب تاب زیاد روی hibrrent باشه مشکلی بوجود میاد ؟
ممنون از توجهتون
سلام من چند روز پیش دوتا ایسر 5742 گرفتم یکی شون رو همون روز باز کردم و موردی نداره
ولی دومی رو امروز باز کردم و مورد اینجاست که از داخلش صدای خر خر میاد یک صدای خاصه که به نظر میاد از سمت هارد میاد ایا باید بفرستم گارانتی گارانتیم هم سازگار هست خیلی طول میکشه تا درستش کنن؟
کسی همچین موردی داره؟
نه همچین مشکلی نیست....اگه زیاده که ببر گارانتی راستی هاردت چیه ؟نقل قول:
برنامه lancher رو از دی وی دی نصب کنید.نقل قول:
با کلید fn+f3 باید پنجره فعالسازی وایرلس و بلوتوس رو ببینید بلوتوس و فعال کنید و ئرایور های مربوطه رو نصب کنید...
وقتی آبی یهنی فول شارژه و لپ تاپ روشنه.
بله شما کنار ساعت روی پاور آپشن کلیک کن و اونجا تنظیماتش رو با شکل هم توضیح داده...
نه مال من همیشه روی همین حالته....
اول از روشن بودن بلوتوثها مطمئن شو بعد قابلیت رویت(visible) رو چک کن(هردوشونو)نقل قول:
بعد از اینکه بلوتوث لپ تاپو روشن کردی رو علامت بلوتوث در قسمت taskbar (پایین سمت چپ دسکتاپ) کلیک راست کن و add device رو بزن بعد اونجا سرچ میکنه و اسم بلوتوث گوشیتو میشناسه.
چراغ اول (از سمت چپ)برای حالتهای روشن بودن سیستمه (مثلا وقتی روشنه آبیه و وقتی standby هست نارنجی چشمک زنه)
چراغ دوم (علامت باتری داره) برای نشون دادن باتریه که اگه نارنجی باشه درحال شارژه و اگه آبی بشه شارژش فول شده.
برو قسمت power option و بعد قسمت Choos What Closing the lid does رو بزن تو اونجا میتونی در حالت باتری و آداپتور رو تنظیم کنی.نقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد چون کاملا خاموش میشه فقط برنامه های آخر رو ذخیره میکنه.نقل قول: