سلامنقل قول:
بنده تجربه ای در این کار ندارم اما شاید شما شماره رو اشتباه تایپ میکنید
کد ایران نوشته شده ؟ یا باید خودتون بنویسید ؟
مطمئنید درسته ؟
مدلهای مختلف رو امتحان کردین ؟
±98
0098
98
Printable View
سلامنقل قول:
بنده تجربه ای در این کار ندارم اما شاید شما شماره رو اشتباه تایپ میکنید
کد ایران نوشته شده ؟ یا باید خودتون بنویسید ؟
مطمئنید درسته ؟
مدلهای مختلف رو امتحان کردین ؟
±98
0098
98
سلام
آقا با این شماره تلفن که رمز تایید گوگل هست یکی تونست به اکانت من وصل بشه و رمز و همه چیز رو تغییر داد ولی تونستم اکانت رو برگردونم
الان باز میترسم اکانت رو از دست بدم .
همه چی رو تغییر دادم ولی بازم میترسم طرف ی مثل من همونجوری که من اکانت رو پس گرفتم بتونه پس بگیره
تو ایمیل یک نامه بود که زده بود your sercurity question has been changed که هکر تغییر داده من میخوام اونو تغییر بدم ولی پیداش نمیکنم.
برای منم نمیشه با این که شماره رو تغییر دادم.نقل قول:
سلام ی جیمیل دارم. حالا میخام تایید دو مرحله ای فعال کنم هر شماره ای میدم میگه Invalid number, try again چه کنم؟ حتی شماره که واسه ریکاوری رو دادم و پیشفرض مینویسشو قبول نمیکنه
دوستان الان بقیه جیمیل هامو چک کردم sequrity question داره فقط این ایمیل که هک شده بود نداره علتش چیه؟؟
شماره رو درست وارد میکنم اصلا ایران رو قبول نمیکنه. مطمنم اشتباه نمیکنم. شماره افغانستان رو قبول میکنهنقل قول:
دوستان کسی جدیدا فعال کرده؟؟
اخه کاری نیست کهانجام نداده باشم . ده تا ایمیل دارم که واسه اونت سالهای گذشتع فعال کردم. شماره ای هم که دارم میدم جدیده. حتی قدیم ها رو قبول نمیکنه
دوستان نظری نداره؟
نقل قول:
سلام
اگر میگه شماره غلطه پس با شماره های دیگه هم قاعدتاً همین رو میگه حالا شما با شماره های دیگه امتحان کنین ببینین چی میگه
یک بار هم با فیلنرشکن امتحان کنین
بعد دو سه هفته همون شماره رو به شکلی که قبلا میزدم وارد کردم و تمام مراحل راحت انجام شد. فقط نمیدونم چرا این مدت مدام میزد اینولید نامبرنقل قول:
سلام دوستان
من پسورد جمیلم یادم رفته
شماره بازیابی رو اشتباه وارد کردم
ولی ایمیل بازیابی رو میدونم وقتی هم با ایمیل بازیابی میکنم کد رو واسم میفرسته وقتی کد رو میزنم با پیغام زیر رو به رو میشم
Couldn't sign you in
Google couldn't verify it's you, so you can't sign in to this account right now.
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند
اجازه نمیده چون مشکوکه که شاید خودتون نباشیدنقل قول:
احتمالا باید دوباره سعی کنید این بار با شماره تلفن و یا سوالات خود گوگل
شماره تلفن رو به اشتباهی وارد کردم سوالات رو هم نمی دونم دقیق !نقل قول:
راه دیگه ای وجود نداره؟
خیر .نقل قول:
درصورتی که پسورد رو تغیر نمیدادید با کالی و ابزار hydra میشد کاریش کرد !